Sari la conținut

0757626805 – De evitat!


Vizitator Metronom

Postări Recomandate

Vizitator Metronom
Reputație: 0

Salutare la toată lumea. Pornesc acest topic cu speranța sinceră că sunt singurul care postează în el, o singură dată, pentru ca alți membri ai acestei comunități să nu-și ia plasa cruntă pe care mi-am luat-o eu azi noapte.

 

Anunțul damesei sună cam așa: “Salut! Sunt o tipă sexy, înaltă, frumoasă, 175/23 ani, cu sânii foarte mari, ofer clipe de extaz domnilor interesați. Sunați și nu veți regreta! Laura. tel 0757626805“.

 

Fiind intrigat de partea cu sânii foarte mari, zic s-o sun. Politicoasă la telefon, dar se simțea apatia. Aflu informațiile, 100 un număr, 200 ora, oral și normal, oralul neprotejat în funcție de igienă. Locația, undeva la o pensiune de lângă spitalul Socola, în Bucium. Fata s-a recomandat drept Laura.

 

Singurul lucru de apreciat la ea este faptul că a răspuns la telefon pe la 2.30 noaptea. De aici încep deziluziile pe bandă rulantă.

 

Mă deplasez la pensiunea în cauză. O sun, mă roagă s-o aștept cinci minute că dormea goală și să se îmbrace, să revin în cinci minute. Deja în mintea mea se contura un tablou incitant, astfel încât alea cinci minute nu au trecut neplăcut. Primesc undă verde și mi se spune să urc la ultimul etaj, la apartamentul indicat.

 

În pensiune însă, surpriză! O nuntă în toi, cu nuntași pe scări, la o țigară. Când ajung la etajul indicat, depistez ușa damesei, și la nici 3 metri, nu vă mint, stătea mireasa cu încă doi petrecăreți la o vorbă. La momentul acesta îmi era oarecum penibil să bat la ușă, ci s-o șterg englezește. Din păcate, hormonii au învins rațiunea și am intrat.

 

După ușă însă..... caut un cuvânt care să nu fie ofensator.... dar mai dă-o-ncolo de treabă !!!!

 

Fraților, nu știam că în Iași se organizează campionate de sumo feminin. Tipa e înaltă, într-adevăr, și sânii ar putea să fie considerați mari, dar uiți repede de asta când brațul ei este mai gros decât ambii sâni la un loc (și vă jur pe cruce că nu mint, aș vrea să mint!!).

 

A specificat la telefon că e plinuță. Cu toții de pe acest forum știm ce înseamnă o femeie plinuță și ce e aia o balenă. Laura se înscrie la categoria a doua.

 

Ce e mai rău însă e faptul că tipa crede cu tărie că este o divă a peisajului XXX. Mi-a zis să pun mâna pe sânii și fundul ei, iar când a văzut că nu îndrăznesc a început ea să mă pipăie peste pantaloni doar-doar o să mă excite, dar juniorul meu fugise de mult speriat să se ascundă.

 

Și să nu uit. Domnișoara e de etnia care ne face cinste peste tot în Europa.

 

În cel mai politicos limbaj i-am spus că nu doresc să rămân, moment în care lumea ei s-a întors cu fundul în sus. Nu-i venea să creadă că nu o doresc. Mi-a zis că nu știu ce pierd, că măcar un oral să-mi facă. Văzând că tot ca mine vreau să fac, a coborât prețul unui număr la 80 de lei, apoi la 70. Din partea mea, putea să-l coboare de tot, ba chiar să mă plătească. Eu aș fi fost dispus să plătesc doar ca să plec dracului de acolo.

 

Până la urmă tipa a conștientizat că eu nu negociam cu ea, ci chiar nu vroiam deloc s-o ating, așa că m-a condus la ușă cu un sictir de înaltă clasă. Când am ieșit pe ușă, am dat bot în bot cu mireasa și cei doi petrecăreți de mai devreme, care m-au fixat tustrei cu o privire din care se înțelegea că ei înțeleseseră ce căutam eu acolo. Vă spun sincer, nu m-a afectat câtuși de puțin, eu eram prea ușurat că putusem să plec naibii de acolo.

 

Ca să respect procedura, să dăm note: Locație: 9-10. O cameră mică dar cu duș, nu e vina ei că era nuntă în pensiune aseară. Aspect fizic: poate nu s-a dat nota asta, dar eu dau ZERO. GFE: Fata încearcă să se facă plăcută, să incite, așa că îi dau 8, pentru că GFE nu ține cont de aspect. Oral, normal: habar nu am și nici nu vreau să am.

 

Acuma, ca să nu fiu ipocrit. Gusturile nu se discută. Pe mine m-a oripilat ca aspect, dar poate altora li s-ar părea chiar futabilă și poate se implică, poate oferă ceva ok. Totuși, cred că trebuie să ai niște fetișuri serioase de tot pentru că ea nu e nici plinuță, nici grasă, ci e ceva ce transcede aceste două nivele convenționale.

 

Îmi cer scuze pentru patosul pe alocuri răutăcios pe care l-am pus în această recenzie. Ca să mă explic, aveam vreo 2 variante de rezervă în caz că nu rămâneam la Laura, dar după ce am fugit de la creatura asta, mi-a pierit chef de futut, de mâncat, nici măcar de înfrângerea lui Bute nu mi-a mai păsat, ci m-am dus acasă și am căutat să adorm cât mai repede.

 

În așa hal m-a deprimat și cred că recenzia asta kilometrică e făcută pentru recuperarea mea psihică.

 

Să ne auzim de mai bine, pentru că de mai rău nu-mi prea pot imagina cum am putea.

  • Like 5
Link spre comentariu

Am fost eu la ea sambata cand am vazut-o am vrut sa fug dar daca tot m-am deplasat am zis ca sa vad cum e "din dragoste pentru balene" am platit si hai s-o facem se dezbraca si incepe un oral de toata jena tot incerca ea sa ma incite cu sanii ei dar nimic dupa un sfert de ora ca sa trecem la normal, ea incepe ca n-are prezerzervativ si sa ma duc sa cumpar locatia ei e in tudor ma imbrac ma duc sa cumpar cand revin surpriza nu mai raspunde la usa nici la telefon desi o simteam cum fugea prin camera se zguduia pensiunea cred ca are 200 kg. mai insist putin si plec. asa ca e si tapangita aviz amatorilor. pentru mine a fost cea mai horor experienta din viata.

locatia 8 pensiune curata aer conditionat baie draguta prosop deja folosit;

oral 5 cu indulgenta

normal si anal nu stiu ca mi-a tras TEAPA sau poate m-a ferit cel de sus cine stie poate-mi mai rupea un os

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...