Sari la conținut

REBECA DE SAMBATA IN ARAD


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare. Am fost si eu la domnisoarelea, cea mai plinuta-cea din poze( este pasare calatoare , a prestart prin mai multe judete - Oradea de exemplu), mai are o colega (de etnie-mai slabuta ca ea). Actiunea s-a desfasurat cam asa: sunat, zis sa astept (avea alt client) dupa vreo 30 de min m-au primit, am stat de vorba , am facut dus (atentie , la cererea mea, chiar daca ea abia iesise din p..a altui client...). dupa care sex oral executat cam de nota 8-8,5 cu tendinte de depp si scuipat , lins ..si.apoi pompare, ea deasupra, apoi eu deasupra, finalizarea a fost orala cu inghitire ( a inghitit imediat ) cred ca ii place...si din discutia avuta cu ea ii nimfomana. Pauza de tigara, apoi a invitat-o pe colega ei (care ii mai slabuta fizic ca ea) , oralul destul de ok , fara depp dar s-au simtit mai putin dintii..isi foloseste mai mult buzele, la normal actiunea a fost cam naspa...pentru ca nu prea te lasa sa o bagi toata, se opune ..tine picioarele in asa fel incat sa nu pot decat jumatate sa o bagi....finalizarea a fost in balonas ..toatal 200 de lei cu ambele fete dar separate, jumatate de ora cu una si 20 de min aprox cu cealalta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am vazut mai sus note de 10 ..10  10.. dar nu stiu ce sa zic...pentru note de zece trebuie sa duca un pic spre 90-60-90 si igiena sa fie obligatorie plus prestatia pe masura... ce ii drept nimic de reprosat la prestatie..ii ok prestatia doar ca igiena si formele nu sunt de nota 10.

Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Parca zicea ca pleaca miercurea trecuta. Ceva super cu doua la un pret foarte bun, bravo tie...chiar interesant, cealalta tipa cum arata?

Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

mai in varsta nu cunosc, pe piata escorte, dar ca prestatie la ceva hard, mult tupeu si multe fantezii, inclusiv BDSM din cate mi-a spus, caut-o pe Tania :) depinde daca se incadreaza la aspect.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Nu neaaparat in varsta, ma intereseaza sa fie curata, si sa accepte sa ii dau limbi in pizda cu frisca. in fund..cu frisca..si sa vrea si ea asta..tendinte de dominare sa aibe un pic..despre Tania si Claudia se aud lucruri naspa.. mai stii vreo una?

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Buna fratilor.

Am trecut si eu pe la rebeca este o fata miniona par scurt cu extensii, mai bine arata cu el natural dar buna de maciuca zambitoare.

La prestatie, oralul np de 10 f bine executat o inghite toata

La normal se misca bine urla geme si alte sunete. Tot de 10

Anal nu am incercat.

Cadou 200ron plus 2leva

Pet total eu mai merg la ea.

Bafta si spor la bani de bagaboante. Scz pt intalentul meu la compunere.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...