Sari la conținut

Loredana nou: 0752943799 fost:0763306725 , 0742564259 ym:adicted_love21 si adicted_to_love19


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Gasit anuntul in piata online, verificat id cu invisibile.ir si vazut poze cu domnisoara dezbatuta aici http://nimfomane.com...lina-0765697627 vorbit cu ea pe mess detalii 250 ron ora oral ,normal + anal(oral nepro) in sinea mea credeam ca fata are nevoie de bani, ori s-a dat pe brazda ca exagera cu pretul.
Vorbit cu ea la tel, se simte un accent maghiar + dupa conversatie ajung la concluzia ca e incepatoare, imi da din nou detaliile si imi spune ca nu are locatie, nu e o problema barlogul e liber, stabilesc intalnire cu ea seara tarziu doar asa se putea( din partea ei)
Fata are probleme cu punctualiatea , mult dupa ora stabilita + telefoane ajunge la mine aici shoc : tipa o bunaciune
Dupa spusele ei 22 ani(zic eu reali) cam 1,75 si vreo 55-58kg deloc grasa dar bine asezate pe corp desi nu era pe tocuri scotea in evidenta un posterior bestial, nici mare nici mic, bombat sa mori nu alta,sanii prin maieu se vedeau destul de mari , blonda cu parul prins,pierce in nas si mai tarziu am mai gasit unul in limba, la fata draguta , ne facem comozi, un suc, o tigara,timp care am studiat mai bine marfa si incercam sa aflu cat mai multe detalii. Tipa e din bistrita face naveta , a facut baschet, proaspat venita din ungaria.Mai discutam o data detaliile si aflu ca se poate tot neprotejat !!!,aici am spus pas si am stabilit ca vreau doar oral nepro. Achit suma stabilita si trecem la actiune:tipa se arunca in bratele mele, mangaieri si sarutari patimase, o dezbrac, mai multe tatuaje pe corp, sani frumosi medii inspe mari,nici mai nici tari numa buni , fund bestial, corp la fel,
o asez pe patul regelui:) gust din pusilica ei proaspat epilata si frumoasa la aspect, se uda instantaneu se mangaie singura in fata mea, ori joaca teatru ori e nimfomana in mintea mea, e nimfo aflu mai tarziu:)) bagat un deget in fund, tipa geme, ai face placere trece la aparat si imi ofera un oral peste medie de nota 8-9 si-o baga intre sani ,se mangaie pe zvarcuri cu ea, si-o bate de limba geme si se stramba precum o actrita de filme porno,
se ajuta de mana nu dupa mult timp ma termina in gurita, fugit la baie decartat samanta. Pauza de o tigare, o poveste, aflu ca mai lucra cu o prietena dar ea a plecat in Austria la munca(probabil e vb de Alina, uitat sa specific ca pe mess am primit pozele cu Alina)
Trecem la nr 2 sarutari, oral de o parte si de alta pus preze si se aseaza in lady on top, priveliste maiastra, misca ca o profesionista, geme si isi mangaie pussylica se vede ca ai face placere,oboseste sar pe ea misionar urla ca nebuna imi da palme peste fund, obosesc eu imi face oral, se aseaza singura doogyy aici am avut parte de un doogy profesionist( nu unul de amatoare) scoate fundul in afara sa fie penetrata adanc dau eu ca-n tobe , obosesc, incepe sa se miste ea(fara schim de pozitie) priveliste neasemuita, n-am mai vazut asa fund fain, incerc anal n-are lubrefiant se uda cu saliva, o ajut si eu:) o patrund incet, destul de stramta(la inceput) nu face figuri , ai face placere continui asa si termin pe fundul damezei. Mai fumat o tigara , o poveste si plecat. timp total petrecut impreuna 55-60 min.
Astept cu mare nerabdare recenzia unui alt coleg, pt ca intre noi ori a functionat chimia,ori tipa e o nimfomana
note oral 8-9
normal 9-10
anal 10
acum ca v-am dat gata vreau sa va spun cateva minusuri ,in afara de faptul ca n-are locatie si de faptul ca nu e punctuala, e galagioasa prin felul cum vorbeste, asa ca daca stati la bloc luati masuri,nu a avut prezervative , noroc ca am avut eu...Si probabil cel mai mare minus n-a facut dus, se simtea un USOR(putin) miros de transpiratie

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 832
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

aceasta experienta am avut-o in weekendul trecut, poze nu pot sa pun pt ca nu folosesc un pc personal deci nu le puteam salva,dar daca te uiti la pozele de la avatarul id de mess.....ai sati dai seama ca sunt ale d-soarei ALINA(clasa lux) ..care nu raspunde la tel...deci probabil i-a dat voie Loredanei sa le foloseasca,nu am platit nimic in plus..250 ron si atata.

Un alt minus al Loredanei pe care am uitat sa-l mentionez, are ceva probleme cu dantura, un canin lipsa ceva de genu, nimic grav.

Link spre comentariu

Seara buna la dumneavoastra.

Desi m-am bucurat foarte mult de informatiile ce le-am gasit pe aici, pana acum n-am fost in stare sa ajut comunitatea decat cu un singur review(rusine mie).

Acum sper sa mai inclin balanta cu cateva puncte procentuale in favoarea mea.

Celor care nu au rabdarea necesara sa cotrobaie printre randurile mele, va spun din start: RECOMAND.

Dar acum sa intram si in detalii un picut. Am sunat-o in seara asta pe domnisoara Loredana, propunandu-i o mica intrevedere la mine. A raspuns rapid la telefon, s-a pus problema meniului + preturilor aferente, raspuns: 300 ron, pret care include: oral neprotejat + normal + anal(posibil si normal neprotejat, dar ca un prunc responsabil ce sunt, am preferat "firewall-ul la normal"), negociat la 250 - relativ ok pt. mine. Am incercat si mai jos, dar nu s-a putut - c`est la vie - am acceptat.

Am rugat-o sa vina anytime dupa miezul noptii, in ideea in care in locatia mea, prin vecini, sunt multe "guri rele", asa ca incerc pe cat posibil sa inlatur orice neplacere de ambele parti ale baricadei. Domnisoara a acceptat, ba chiar mi-a trimis si un sms in momentul pornirii catre mine(din Manastur a plecat, daca nu ma lasa memoria).

La 00:05 s-a prezentat la mine, sunat la interfon, urcat, facut cunostinta.

Ei acum, sincer sa fiu, nevazand poze cu dansa, insa citind review-ul cel putin apetisant al colegului zuup, de mai sus, am mers oarecum la risc, senzatia care m-a parasit complet in momentul in care mi-a pasit pragul. Confirm cele spuse de zuup, Loredana este undeva la 1.75, greutatea nu o estimez eu prea corect, dar as zice sub 60 kg, parul vospit blond si prins in coada, ochi albastri care te patrund in suflet. Ce vreau sa spun e ca, Loredana arata foarte bine, imbracata bine, atitudine pe masura. A venit imbracata cu o "bluzita" stramta, blugi taiati si mulati(greu de zis daca erau mai mult taiati decat mulati - asta e ca aia cu crocodilul, care e mai mult verde decat lung) si pantofi cu toc, in alte cuvinte, repet, dom`soara arata excelent - cel putin pt. gusturile mele. Atitudinea de "pufoshenie" o observi inca de dinainte sa-ti calce pragul, nimic de obiectat in privinta asta, se pisiceste, vorbeste cu tine de parc-ai cunoaste-o de-o viata. Am invitat-o sa ia loc, i-am oferit de baut(rusine mie ca n-aveam suc deloc, insa am rugat-o sa arunce o privire la whiskey-uri, vinuri, beri, ape ce le aveam la "bar") - s-a multumit cu o simpla apa plata, rece. Fumat o tigara, povestit, din nou confirm cele spuse de zuup, Loredana a facut baschet, a fost plecata prin "strainataturi"; e moldoveanca de origine, din cate mi-a zis, insa n-am observat accent nici de Moldova, nici de Ungaria - cum se zicea mai sus(poate n-am eu urechea formata). A fost plecata prin mai multe tari, Germania etc., si probabil si-a pierdut accentul p-acolo.

Dupa aprox. 15 min de baut apa, fumat, povestit, m-a rugat sa-i permit sa faca un dush, evident ca am acceptat, oferindu-i un prosop curat, pufos. Eu facand dus inainte, nu am mai acompaniat-o, de fapt nici n-as fi avut loc, am o super mega cabina de dus, cat o putza de maimuta. Dupa aprox. 5-8 min petrecute sub dush, s-a intors purtand doar prosopul meu, asezandu-se pe pat. M-am pus langa ea, am mai schimbat 2-3 vorbe, dupa care si-a pus ferm mana dupa capsorul meu plapand si suav, si am inceput demersurile frantzuze premergatoare actului divin.

Tipa se implica foarte fain, ar fi multe de spus, dar mi-e ca va plictisiti.

Pe scurt: FK, oral neprotejat, normal protejat, fara anal. Desi-mi spusese telefonic ca practica incursiunea si in respectivul orificiu, la fata locului nu s-a realizat. Nu ma consider dotat, poate ma considera ea, poate asta a fost motivul. Am avut cateva tentative de utilizare a respectivului "back door", insa mi-a fost repudiata cu diplomatie - ma rog, pe mine personal nu m-a deranjat, intrucat a recuperat pe celelalte planuri.

Primult numar a durat undeva la 30 minute(desi mi-e greu sa estimez, eram euforic), cu oral, normal, between the titties si in cele din urma decartat in frumoasa ei gurita.

Am schimbat nenumarate pozitii, de la misionar, la doggy, la lady on top, cunnilingus, niciuna din astea n-a deranjat-o, ba chiar mai mult, avea initiativa de a schimba - ceea ce mie personal imi place la nebunie. Geme foarte misto, daca sunt gemete false, pe mine unul, m-a pacalit. Strasnicul ostas era in pozitie de drepti de la primele 2 gemete - maybe that`s just me!

Decartat prima runda de lichid seminal in gurita stimablei domnisoara. Mentionez ca a incercat DT, nu i-a reusit pe de-a-ntregul, insa a fost mai mult decat OK.

Dupa first round, fumat o tigara, intre timp alte taclale, totul intr-un mod foarte relaxant, nimic robotic sau de rutina. Poti vorbi cu ea cam tot ce vrei. Din cate am aflat, acum va ramane in Cluj o perioada, pt. ca vrea sa se apuce de o facultate.

Dupa aprox. 10-15 minute de talking, am trecut la al doilea numar, la fel de intens ca primul, insa cu un interval orar un pic mai mic. "Structura" actului in sine a fost cam aceeasi, la fel de elevat ca si primul, oral neprotejat, normal in diverse pozitii, gemete, palme peste fund, unghiile ei traversandu-mi usor spatele, infigandu-ma efectiv in dulcea-i piersicuta, in alte cuvinte, o placere!

Vad ca n-am zis mai sus, piersicuta e epilata complet, fara absolut niciun miros dubios, dimpotriva. Piele fina, tatuaje, pierce in buric, pierce in limba(si ce si-l mai stie folosi, mama mama). Sanii sunt medii inspre mari, isi cunosc locul pe trup, si din fericire inca n-au facut cunostinta cu gravitatia. Fundul este super formido fantastic - cel putin din punctul meu de vedere. In pozitia mamei iedului, aveam o priveliste asemanatoare lui Einstein cand a descoperit fibra de sticla forjata din beton metalizat(aici imaginati-va o matza calcata de masina cu ochii bulbucati, insa in a good way).

Finalizat si al doilea numar, ca si primul, in cavitatea bucala pusa la dispozitie cu darnicie. Mi-am distrus lenjeria de pat, dar nu-mi pare rau :).

Fratilor, sunt impartial de felul meu, insa eu unul nu i-am gasit "puncte slabe", exceptie analul mentionat la telefon, care nu s-a realizat la fata locului, dar repet din nou, compenseaza pe alte planuri. Nici nu vreau sa induc pe cineva in eroare, insa fata asta chiar se implica, poti vedea pe chipul ei ca efectiv ii face placere toata chestia asta. Foarte important e, daca vrei respect, respecta. Prin urmare, m-am purtat frumos cu ea(sper), s-a purtat excelent cu mine. Aveam impresia ca suntem fuck buddies de ani de zile, nicidecum ca sunt cu o escorta!

Intre numere, ii aratasem forumul de aici, inclusiv post-ul stimabilului zuup - si mentionez, s-a supi un pic pe tine pt. c-ai zis ca n-a avut prezervative la ea :) - dar i-a trecut repede.

Inca ceva de punctat, cititnd toata treaba cu prezervativele de la zuup, adica lipsa lor, eu am specificat la telefon + sms, ca nu am cauciuc, rugandu-o sa aduca ea, ceea ce a si facut.

Cam asta am avut de spus, sper sa va fi ajutat cat de cat cu o parere despre Loredana.

 

Apropos, @zuup: sa stii ca si intre noi doi a functionat chimia foarte foarte bine, sau, cum spuneai tu, domnisoara Loredana este nimfomana :). Sa-i dea Dumnezeu sanatate, nu alta!

 

Acum un rezumat pe scurt::

 

Aspect + implicare: 10 cu felicitari.

Oral: 9

Normal: 10

Anal: nu s-a infaptuit, dar din notele de mai sus, I`m all good!

Pret: 250 RON.

Timp(per total): aprox. 2 ore. (la miezul noptii a venit, acum e 02:30 am, easy de calculat).

 

Repet, si asta pt. viitorii confutadori care vor apela la dansa, va sfatuiesc umil, sa vorbiti frumos cu ea, n-o grabiti, daca negociati, faceti-o elegant si diplomatic, si veti avea doar de castigat!

Sper sa nu fi uitat nimic, va scriu randurile astea cu dureri de spate si de pen..sula, dupa intalnirea cu Lore. In caz c-am uitat, intrebati-ma, va raspund cu placere.

 

Doamne-ajuta!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator bacu
Reputație: 0

Unde si ce tatuaje are? Pe brate are? Pe spate deasupra fundului ce model are? Imi suna cumva cunoscuta fizionomia si accentul unguresc..

Mersi

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salut. Am vorbit cu ea pe mess saptamana trecuta,dar inca nu am reusit sa ajung la ea sau sa o chem la mine. Atasez niste poze pe care le-am primit pe mess:post-35821-0-24486700-1339931223_thumb.jpegpost-35821-0-64314900-1339931226_thumb.jpegpost-35821-0-53792000-1339931229_thumb.jpegpost-35821-0-52271000-1339931233_thumb.jpeg

Am incercat o negociere,dar a esuat:

 

": am inteles...

: 250 fara locatie mi se pare un pic cam mult..

: nu te supara pe mine..

: la pret mai putem vorbi?

sau e batut in cuie..?

adicted_love21: nu mai putem vb , daca cauti lux trebuie sa til si permiti daca nu cauta prin Piata ca mai sunt fete si cu 150 lei si au si locatie"

 

Cam atat..sper sa revin si eu in Cluj cat de repede sa incerc o intalnire...

O zi buna!

  • Like 1
Link spre comentariu

Sa va spun si experienta pe care am avut-o cu aceasta duduie, am apelat la serviciile ei saptamana trecuta.Locatia:la mine, a venit foarte repede, probabil ca era in zona:).Ca si aspect:blonda, inalta, destul de bine facuta, insa nu grasa, fata dragutica cu ochi albastrii.In nici un caz nu este tipa din pozele de mai sus, s-a folosit pur si simplu de ele ca sa atraga clienti probabil.ca si minusuri din punctul meu de vedere:tatuaje pe picioare si cred ca si pe corp pe undeva are, si piercing in limba (mie personal nu-mi place) si in buric.A facut un dush, am inceput cu niste saruturi, a facut un pic de oral neprotejat, unde s-a descurcat destul de bine (fara prez)....Am inceput sa o butonez la pusilica, care este epilata, cu niste labii destul de mari, a inceput sa se excite, s-a asezat capra, am vazut ca are un cur destul de rotund si mare, futabil bine....s-a excitat destul de mult ca s-a urcat peste mine si era gata gata sa se aseze pe voinic fara prezervativ.Noroc ca sunt cu capul pe umeri si nu am lasat-o....

Am pus-o pe spate si i-am bagat un degete, apoi doua in pizda, cand SURPRIZA !!!! ma trezesc pe degete cu sange.....pfffffffffff....foarte nasol.........mi-a patat si lenjeria.....foarte naspa fratilor......nah asta e..Apropos in timp ce faceam toate chestiile astea ii suna telefonul non-stop, noroc ca avea o melodie destul de faina si nu m-a deranjat chestia asta foarte mult :)....Asa vazand ca normal nu se mai putea, si m-am si inhibat dupa ce i-am zis cateva ca vine sa se futa pe ciclu.....am pus-o sa-mi faca oral...Eu in picioare si ea in genunchi jos...Aici o surpriza destul de placuta, se pricepe destul de bine, scotea limba se batea cu pula de ea, incerca un fele de deeeptrhoat, la un moment dat incerca sa scuipe pe ea,, destul de misto.....ce mi-a placut ca la un moment dat, mi-a luat mana si mi-a pus-o in spatele capului ei sa o pot impinge ca lumea in pula,deci are inityiativa si o suge bine la oral....am terminat in gura, mi-a supt-o pana s-a scurs si ultima picatura, apoi s-a dus la baie.......Ca si bani i-am zis ca trebuie sa faca o reducere avand in vedere ca normal nu s-a putut, si si chestia nasoala cu ciclul, desi ea tot imi zicea ca nu e pe ciclul (cam prostuta fata din cate am povestit cu ea asa la o tigara inainte de prestatie)....Inainte ne-am inteles la 1,5 mil pe ora, ca atata i-am zis din start ca-i pot oferi, si chestia a fost ca a zis initial ca nu lasa, apoi m-a sunat ea (ciudat nu?), si actiunea s-a petrecut cam pe la 1 noaptea..Asa mi-a zis ca avand in vedere cele intamplate sa-i dau 1 mil.

Acum note:

Aspect:

fata: 8 are ochi albastrii si e ok cand iti suge pula sa se uite la tine

corp:7 fata e inalta, destul de bine facuta, nu e grasa, fundul e maricel, misto, insa ca si minusuri d.p.m.d.v ar fi:sanii care sunt medii inspre maricei, insa sfarcurile nu mi-au placut, erau un pic bagate inauntru, nu mi-a placut piercingurile, si tatuajele, picioarele un pic cam grosute

Prestatie:normal nu stiu, avand in vedere faza cu ciclul, n-am interabat de anal ca nu am apucat

Oral:8,5-9 aici are initiativa foarte buna, se straduieste la un pic de deep, te incurajeaza, chestia cu mana sa o prind de cap si sa-i indes pula in gura foarte tare, scoate limba, scuipa, terminat in gura cu supt pana la ultima picatura....nu i-am dat 10 deoarece nu face chiar acel deepp ca si blondacubuzedulci (la care chiar imi simteam pula cum se loveste degat si chiar ea face un oral de nota 10+, deci 10 e al ei detasat parerea mea)

Timp petrecut undeva la 40 de minute, timp in care am si stat la o tigara, si chestia nasoala cu ciclul, chiar m-a scarbit un pic, dar a compensat cu oralul

Plata:1 milion a fost doar oral, deci raport calitate/pret asa si asa

Nu stiu daca o sa mai apelez la ea

Spor sa aveti

  • Like 2
Link spre comentariu

lasati tot felu de comentarii de gen prostesc.....fata face tot pe 250..nu lasa pretul mai in jos...nu lasati tot felu de comentarii...intrati pe site....daca vb frumos...si sunteti seriosi...poate com pe care ii lasati pe site...o afecteaza pe loredana...ganditiva si voi inainte de a scrie ceva....fata are experienta si stie ce face....si o face bine...:)..

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare all

Citind postarile anterioare ma sint nevoit sa fac niste complectari, si sa dau niste raspunsuri colegilor confutadori

@

sexmachin

 

Te asigur ca recenzia mea e absolut reala, iar daca ai sa o mai citesti odata s-ar putea sa observi faptul ca pe langa punctele pozitive ale acestei dameze am scris si cateva lucruri negative , fapt care ar trebui sa-ti schimbe parerea, de altfel colegul nostru chad.chad91 CONFIRMA partile pozitive ale recenziei mele(apropo chad.chad91 daca si la tine a functioanat chimia...treaba e brici :) )

 

 

 

 

 

@

luke25usa

 

cu tot respectul pt gradul pe care il ai pe forum( grad pe care eu l-am pierdut in urma restructurarii , dar nu asta e scopul meu aici)

 

1. La fel ca si tine cred ca pozele nu sunt ale ei(ar fi mai degraba ale alinei clasa lux) dar sunt aproape de REALITATE,iar gusturile nu se discuta dar asa ca fapt divers eu la anii mei inca mai fregventez cluburile iar tipa asta arata asemeni unei tipe pe care o vad pe acolo dar stiu ca n-am sanse, din diverse motive , capisi?

2. Descrierea ta ( a damezei binenteles),, picioare groase,,fund maricel,, nu e reala, ca punct de reper Gina, RAYSA.... au picioare groase, si fund inspre mare, tipa asta nu e o slabanoaga ,e bine facuta si dupa parerea mea pozele de mai sus reflecta realitatea in procent de 80 - 90 %

Am mentionat toate astea pt ca vrea sa le recomand colegilor mei ceva PREMIUM, tipa ca aspect si ca sevicii e peste Raysa(ciobanului),Carla,Simona(S.manastur), adevarat si ceva mai scump dar merita.

 

Hai dati-o pe aia cu reclama

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Scuze pentru off-topic moderator

Dar trebuie sa raspund:.......Deci inca o data pentru zuup: pozele nu reflecta realitatea de nici un fel:tipa din poze e mult mai slaba, fund mult mai mic si are silicoane (colegii zic ca sunt ale alinei-lux..nu stiu ca nu am fost la ea)..pana nu vad nu cred nimic,

Cum am descris-o pe duduia addicted love e conform realitatii: blonda ochi albastrii (frumosi), un dinte lipsa (nu foarte deranjant) inalta, bine facuta, sani medii inspre mari, fund mare (dar am zis futabil) si picioarele un pic grosute (nu groase!!!), si cu tatuaje, si piercinguri, in nici un caz nu seamana cu tipa din poze...sau cum?seamana 80-90% pentru ca e blonda sau ce?....si nu inteleg un lucru de ce sa-si puna poze cu altcineva?Daca ofera servicii de genul sa-si puna poze cu ea nu cu altcineva

Consider ca am facut o descriere foarte obiectiva, bazata pe intalnirea mea cu ea, si nu din povesti......

Link spre comentariu
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj

La o cautare in Google dupa"adicted_to_love19" am gasit

http://yid.ro/adicted_to_love19/album/adictedtolove19

unde se pot vedea poze cu domsoara care deloc nu seamana cu ce ale carei poze le transmite ea pe messenger!

Dintre colegii care au testato deja poate cineva sa confirma daca este cea din pozele pe care le-am gasit eu?

Intentionez sa beneficiez si eu de serviciile ei si nu as vrea sa fie o pierdere de timp din partea vrunuiadintre noi!

Merci !

Link spre comentariu

cred ca pot ajuta macar cu o conexiune. Cand am vazut postarea lui mitzzoc de mai sus s-a aprins un bec. Nu legat de ceea ce a scris acolo ci legat de utilizator. Numele/pseudonimul imi era cunoscut, dar nu puteam sa fac nici o legatura.

 

Suspiciunea ca imi e cunoscut pseudonimul mi-a fost confirmata cand in lista de messanger la unul din userii de Y! care ii folosesc doar pt discutiile cu prestatoarele am descoperit un anume mitzzoc si doua numere de telefon.Avatarul fiind un barbat,am presupus ca e o greseala pt ca era adaugat cu mult timp in urma(poate peste un an) si nu stiam din ce motiv. Vazand acum pozele puse de Erotyke mi-a revenit memoria. Domnisoara din pozele respective, de provenienta din Turda, dar cica cu preumblari la Cluj, era "impresariata" de respectivul mitzzoc.

 

Concluzia mea e ca domnisoara are peste...aka mitzzoc. Ce inseamana asta, bine sau rau, decide fiecare.

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

salut cristiborcea de raspuns mai raspunde domnisoara la telefon,dar cum zicea colegu mai sus este tot posibilul sa aiba ceva pestioc pentru eu am sunat-o intro seara si mi-a raspuns si se auzeau cum vorbeau langa ea vreo doi masclui,acum trage fiecare concluzia.spor la treaba tuturor.

Si scuze ptr off topic moderator.

Link spre comentariu

salut cristiborcea de raspuns mai raspunde domnisoara la telefon,dar cum zicea colegu mai sus este tot posibilul sa aiba ceva pestioc pentru eu am sunat-o intro seara si mi-a raspuns si se auzeau cum vorbeau langa ea vreo doi masclui,acum trage fiecare concluzia.spor la treaba tuturor.

Si scuze ptr off topic moderator.

 

pestioc , pestioc da review-uri pozitive! sincer care ar fi impedimentul? ... 250 oricum nu dau la nimeni din cluj, cat timp in CLuj a desins Roxy team :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Desi nu este obiectul acestui forum trebuie sa-mi anunt cumva colegii de o intamplare neplacuta petrecuta zilele trecute: mi-a fost sparta locuinta, si ghiciti pe cine banuiesc?

Celor care a-ti mai invitat-o la voi acasa, mare grija !!! daca pot sa va fiu de ajutor cu informatii :[email protected]

Admini scuze, trebuia sa-mi anunt cumva colegii.

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut frate @zupp

 

Acuzatiile fara dovezi clare nu sant binevenite.

Imi pare rau pentru ce ai patit. Daca ai ceva banuiala asupra faptasului,iti recomand sa anunti organele competenti.

Daca o sa ai dovezi clare poti sa revii cu un review,dar pana atunci sunt numai acuzatii fara dovezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...