Sari la conținut

'Centura alba'


Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Buna ziua,

 

Parcurgand zilnic sibiu-cluj, ocolind alba am observat ca pe centura sunt vreo 15 dameze dispuse paralel cu drumul si perpendicular cu fundul la tine daca te incumeti sa bagi mana in portofel si ..... obiectul muncii la munca.

Opresc masina si din vreo 5 d'soare, aleg una blonda cu ochii verzi superbi, carne tare dispusa pe 1.70/55 kg, sani potriviti tari si nu in ultimul rand desi prea tarziu am vazut asta: 2 somoldoace de par dispuse in egala masura sub fiecare subrat si atat.

Urca in masina si mergem undeva pe camp, la un lac.

Peisaj frumos, aviz romanticilor dornici de curve.

Incepe cu un oral protejat bine facut fara mana, apoi se dezbraca. O iau un pic pe bancheta din spate dupa care capra langa masina. Pozitiile erau foarte incomode asa ca am deschis portbagajul si ea pusa cu curul pe marginea lui si eu cracit ca dracu am incercat un fel de umeri craci. Bineinteles ca nu prea am reusit asa ca am rugat-o sa continue cu un oral. Dupa 15 secunde de comentarii s-a conformat si de data asta a facut un oral neprotejat pana la finalizare(pe: fata,sani,buze etc);

Pret 40 ron oral,normal si miniperversitati:P;

Ps Sfat: Inainte de-a merge pe centura bagati un exterior la masina (altfel chinuiala mare) si interior dupa, de preferat inainte de a ajunge la nevasta/iubita etc.

O zi buna.

  • Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...