Sari la conținut

o blonda si o bruneta in Alba!!!poze reale 0724890311


Postări Recomandate


  • Oras:Prin zona
  • Oras:Prin zona

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/o-blonda-si-o-bruneta-in-alba-poze-reale/7b0f66747a6b6550.html

 

Bruneta este cea de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/45089-0724890311-deva-relocata-in-albanezia/?hl=0724890311 sau de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/44738-andreea-0724890311/?hl=0724890311

Am vizitat-o acum aproape un an si pot confirma cele spuse de maximusm75 si dany32. Nu mai stiu de ce n-am recenzat-o la vremea respectiva, dar era seceta pe Alba si avea de lucru iar baietii au descris perfect atitudinea si implicarea tipei. Am reusit sa deduc cautand pe forum dupa numarul de tel. cine e bruneta, dar eram curios de blonda... Nasol ca raspund amandoua pe acelasi telefon si trebuie sa specifici ce si cu cine vrei. Am reusit totusi sa vorbesc cu blonda, am stabilit o intalnire si sa o sun din fata scarii cand ajung... Am incercat sa stabilesc cu aproximatie (i-am zis ca in 10-15 minute sunt la ea), dar a insistat sa o sun cand sunt jos la scara. Acum ori sunt bombardate de telefoane si intrebari cretine de la oameni neseriosi, ori e pe principiul primul venit, primul servit. Comunicat la telefon serviciile, oral neprotejat, normal protejat, intreb daca accepta FK, 69 si altele, zice ca nu... Ea e mai mult cu oralul, colega ei se baga la de-astea. Finalizare 100 Ron... Perfect. Merg, ajung la scara, sun, imi da numarul de interfon, intru, urc si pentru a doua oara in aceeasi zi, am o surpriza placuta :) Ma intampina o blonda simpatica, potrivita de statura, zambareata si primul lucru, ma intreaba daca raman. Evident zic da si ma descalt. Mergem in dormitor, o vad si pe colega in camera de zi si o intreb daca o deranjeaza sa fac un dus. Zice ca nu, scoate din dulap un prosop curat, mi-l da (mare + din partea mea), merg la baie si in 5 minute eram gata si inapoi in camera. Decartez 100 pentru o finalizare, ma intind pe pat, vine deasupra si se apuca de oral... O sa fiti poate usor dezamagiti dar nu am foarte multe de zis... Eram destul de obosit si la a treia vizita pe ziua respectiva, chiar ma gandeam ca va avea un pic de lucru fatuta, dar spre marea mea surprindere dupa cca 8-10 minute, eram "game over", terminat si stors ca o lamaie. All oral, prezervativul a ramas nedesfacut... Terminat, ea a mers repede la baie, finalizarea, v-ati prins, orala... Fata e ok, e prietenoasa, dar nu excesiv si face foarte bine ce face. Dupa ce intri te intreaba daca vrei sa ramai (rar intalnit de mine), igiena impecabila, atitudinea pro-customer. In camera, printre altele am cerut un pahar cu apa, pe care l-am si primit si m-a intrebat daca ma deranjeaza televizorul si daca sa nu-l dea mai incet sau sa-l inchida. Cum era pe un canal cu muzica faina si nu erau sanse sa-mi ajunga la urechi vreun Adi Minune sau Gutza si implicit sa-mi moara pula instantaneu, l-am lasat asa. Nici vorba de telefon, mesaje apeluri sau alte prostii. Telefonul a ramas in camera colegei, noi nu am fost deranjati de nimic... De revenit? Cu certitudine da, vreau sa incerc tot tacamul, dar fie si numai pentru oral, merita revenit cu prisosinta. Notele:

 

Locatie - 10/ 10 (ap mare, fain, modern si utilat, blocurile de la stadion mai exact de langa APIA).

Igiena - 10. Nimic suspect, plus ca poti face un dus decent si primesti prosop curat, repet din partea mea, mare +.

Oral - 9-10. Parere personala, poate sunt subiectiv, dar daca a reusit sa ma termine dupa alte doua vizite (iar eu stiu ce inseamna asta la mine) nu prea am ce sa-i reprosez.

Normal - Sper sa apuc sa incerc.

GFE - 5-6 Sentimentul e ca ai incheiat un business si ambele parti sunt multumite si in castig. Politicoasa, atenta, dar atat. Cel putin e sincera si spune ce nu poate oferi.

FK - Nem tu dom... Nu cred ca practica, nici nu m-a interesat foarte mult ca sa fiu sincer.

Anal - Nu presteaza.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...