Sari la conținut

matura iasi


relaxed

Postări Recomandate

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei.

 

Impins de curiozitatea unei mature noi in urbea noastra dar si de recenzia pozitiva a colegului nostru Relaxed, sun ieri pe domnisoara, imi comunica tarifele si serviciile ( 150 nr, 250 ora, oral si normal, oralul se poate si neprotejat ) iar locatia in zona Flanco dintre Podul de Piatra si Gara.

 

Ajung in zona repede, locatia este usor accesibila, inclusiv locurile de parcare. Dupa ce ajung in apartamentul duduiei, de dupa usa imi este dat sa vad un corp subtirel neafectat de gravitatie, o domnisoara politicoasa care incearca sa se faca placuta si sa socializeze putin cu mine. Fiind cu dusul facut, scapam de haine si ii propun sa ne "vedem de treaba". Domnisoara scapa de bikini rosii si sutien si pac se infinge in melesteu fara nici o incalzire, incepand sa-l molfaie cu pofta pentru a prinde viata. Dupa ce o las sa vad ce poate la oral, o rog sa monteze un prezervativ ( nu stiu ce marca ) si sa-si puna tocurile pe care cu totii le putem vedea in pozele adaugate de colegul nostru mai sus mentionat pentru a compensa diferenta de inaltime...si uite asa incepe o capra traditionala din picioare, domnisoara cu fata la un dulap. Si in aceasta pozitie am si finalizat, urmand socializarea de dupa ce a constat in descrierea si analiza experientei proaspat traite cu domnisoara, imbracat si decolat.

 

Acestea fiind spuse, conform regulamentului, sa acordam calificativele necesare :

 

- Locatie - 7 - accesibila, usor intunecata ( mie imi place sa admir corpurile domnisoarelor ), luminile de discoteca pe care le vedeti in pozele de mai sus erau si ieri si ar cam trebui sa renunte la ele ( parerea mea ), covorul din camera era semi-ud, fiind aproape de hol si baie ( nu e nici o bucurie sa dai cu soseta alba pe un covor cam obosit si ud ca un caine plouat ), usor racoare in locatie ( era la parter )

- Fizic - 8 - iau de buna varsta domnisoarei pomenita de Relaxed...ce am vazut eu raportat la varsta de 35 de ani, eu unul recunosc ca arata mai bine ca multe pustoaice pe care le-am testat de-a lungul timpului. Obiectiile mele la adresa fizicului ar fi sanii mici spre inexistenti, eu preferand un bust ceva mai generos. Daca avea sub 28, cu acelasi fizic, eu unul nu-i dau decat nota 7 din cauza sanilor. Igiena corespunzatoare, aferenta, fara mirosuri suspecte

- GFE - 8 - politicoasa, nu fura curent, te intreaba ce si cum iti place, e atenta cu tine

- Oral - 7 - s-a apucat direct de molfait, fara nici un pupic pe ici pe colo, fara nici o atentie. Oralul cu ceva saliva la dorinta domnisoarei de a ma impresiona, fara nici o atentie zonelor invecinate

- Normal - 9 - in picioare pe tocuri, pozitia capra, stramtuta in piersicuta, ii place sa dai in ea si pare de cursa lunga

 

Per total, ce sa va zic...experienta a fost una buna, de revenit daca micsoreaza tarifele, domnisoara promite, cred ca scapat de colega pomenita de Relaxed mai sus. In privinta locatiei nu am de obiectat decat becul disco care e usor penibil si covorul semi ud. In ceea ce priveste duduia, singura mea obiectie sunt sanii mici, eu fiind fan fetelor cu un bust usor mai generos.

 

Date fiind tarifele domnisoarei ( 150 nr si 250 ora ), eu unul nu revin pana nu ajunge tariful la 100 nr si 200 ora. Eu inteleg ca Iasul cere dar nici chiar asa cum procedeaza duduia ( nu lasa tariful la 100 nr - o fi suprataxa de duminica ).

 

Acestea fiind spuse, eu va doresc o zi insorita si o saptamana frumoasa.

 

Stima.

  • Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...