Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.


Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator chriiis
Reputație: 0

Buna dragi bucovineni , astazi am revenit in oras si sunt disponibila pentru cateva zile , va astept cu drag pentru un rasfat total...pupici !!!

Dulceato in Bucuresti cand ajungi?

Link spre comentariu

Bună, Cristina, te-am văzut pe site la public 24,chiar luna assta. Dar te știu după numărul de telefon, la tine nu am fost niciodată și, după recenziile forumiștilor, vad ca ,,dai peste cap mințile bărbaților". Ai niște recenzii extraordinar de bune, dacă nu luna asta, sigur, luna viitoare te vizitez (bineînțeles, când mai vii la Suceava). Te pup dulce și abia aștept să ne vedem și să mă conving de asta... PUP !!!!!!

Link spre comentariu

Cristinica, dragă, astăzi dacă pleci, când mai revii? O dată aproximativă, să fie (peste o săptămână, o lună). Să apuc și eu să te vizitez, măcar o dată. Ca la melodia lui Cătălin Crișan:,,Dacă pleci, ia-mă și pe mine/Dacă pleci...". Drum bun și te aștept cu nerăbdare să te revii cât mai repede la Suceava, unde, zici tu, că te-ai simțit atât de bine. Pup !!!

Link spre comentariu

Vizitator cristina730
Reputație: 0

Buna tuturor de astazi sunt in vizita pentru cateva zile in oras, asa ca va astept cu mare drag pe la mine sa avem ceva momente de relaxare ...pupici !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...