Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.


Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0

Sigur ca da, o sa avem timp sa fiti toti multumiti, asa ca duminica voi lasa anuntul doar pentru voi cei de pe forum, pupici dragilor si abia astept sa ajung la voi.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Buna dragilor, dupa cum am promis in jurul orei 3 voi ajunge , asa ca sunt disponibila, serviciile mele sunt de calitate si complete , oral cat se poate de deep protejat, neprotejat(in functie de igiena), normal in pozitiile care le doresti (doar protejat), si punctul meu forte un anal de vis cum numai eu stiu sa fac (tot protejat), ador sexul toatal si imi doresc sa ne simtim bine impreuna sa creem un ambient placut si decent , la mine se gasesc toate produsele de care ai nevoie totul este superlativ , preturile incep de la 150 finalizare in care este inclus oral, normal si anal, 250 ora inclus 2 finalizari deasemeni oral, normal si anal, pentru alte servicii, fantezii sau propuneri ne putem auzi cu mare drag la un telefon, va rog sa nu insistati la reduceri pentru ca preturile nu se pot negocia stiu ce ofer in schimb, asa ca domnii manierati si cu bun simt sunt asteptati cu mare drag , CONTACT 0754877349

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Dragul meu haide ca pana iti raspund colegii o sa-ti spun eu cate ceva, deci eu in primul rand sunt cu analizele la zi , in al doilea rand cand fac oral neprotejat igiena trebuie sa fie corespunzatoare si aici nu ma refer doar la spalat , adica daca sunt mirosuri suspecte sau sunt diferite chestii vizibile oralul din start va fi doar protejat sau renuntam la oral, de restul nu se pune problema ca sunt total protejate, iar un ultim sfat daca ai temeri sau orice fel de retineri nu te obliga nimeni sa vii , sper ca am fost destul de inteleasa , pupici.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Dragii mei pentru in seara asta sa terminat programul, va astept maine incepand cu ora 09 pana pe la un 19-30, pupici dulci si sa aveti o seara linistita.

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Titianus, tipic romanesc...multimea o cere, cand ajunge pe meleaguri, incep mofturile. Poate vrei gratis, poate vrei sa-ti dea si bani. Nu-ti convine ca face oral neprotejat, cere-i, mama draga, sa-ti puna caciulita din prima...sau nu te duce la ea!

 

Ridick, incearca sa suni de doua ori...stiu ca pare grosolan, suni o data, nu raspunde, suna a doua oara si o sa vezi ca merge.

Link spre comentariu

Nu am experienta ta in materie de dame si nu te mai da rotund Warllock. Am intrebat ceva , mi sa raspuns si am multumit . Daca te informezi BTS se transmit si prin sex oral neprotejat . Iti doresc mult succes in continuare . Bani am destui nu le duce tu grija ...sucker

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Nu e vorba de experiente sau de bani, e vorba ca te plangi ca o virgina la ciclu...nu trebuie sa tii lectii de anatomie pe aici, fiecare e constient la ce se expune cand practica sportul asta. Ai ceva de spus, fa o recenzie, nimic mai mult.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...