Sari la conținut

Postări Recomandate

CARYNA, graviduta dulce si apetisanta te astept la mine pentru clipe fierbinti cu o graviduta, servicii oral normal fin orala, mai multe la tel kiss, zona Iancului, 06 Jun 16:34

 

0727.961.702 Bucuresti Pret: 60L / fin

 

Buna seara dragii mei sunt cateva ore de cand am venit de la madam Caryna si dupa cum i-am spus si ei zic si aici "na ca am facut-o si pe-asta" am facut sex cu o gravida.In 3 luni spune ea dar burta este destul de dezvoltata , stiu o fata care in 6 luni abia era asa.Pozele nu o avantajeaza deloc , ea este o tipa placuta la fata , 27 de ani , sani mari si nu lasati chiar daca a mai nascut , sta pe Mihai Bravu la market Jaguar cu inca o colega pe care am vazut-o , o tipa bruneta si inalta , poate prea mare pt mine.Apartament curat , modest , baia la fel , uscat pe jos, un pres mare si rotund absorbant, am facut un dus , mi-a dat prosop curat , mirosea bine , m-am pus in pat a inceput cu saruturi tandre pe corp, limbi pe oo si pupaturi pe langa , foarte misto senzatia , un oral lent si cald , stie meserie si e foarte stapana pe ea , se vede din atitudinea ei , face de 6 ani treaba , face si cim , n-am incercat , pus prezervativul , am trecut cu grija deasupra , geme frumos , se implica , te strange in brate te pupa , apoi , schimbat capra si finalizat asa in prezervativ , mi-a placut mult , o experienta pe care nu stiu daca am s-o mai repet , daca ar fii banii nelimitati as fii repetat eu mai multe experiente , deocamdata e un an de teste si noi descoperiri, sa dau note:

 

Oral - 9 daca il facea mai cu simtiri , genu hard, sigur terminam cim si nu mai apucam normalul

Normal - 8 bun , umed

Anal - nu face

Gfe - 7 se implica cat trebuie , se poate si mai bine

Aspect - 7.50 pare putin mai matura i-as fii dat 30 , poate din cauza ca e gravida

Locatie - 7.50

Seriozitate si atitudine - 10, cel putin cu mine, nu stiu cu altii.

Media e de 8,1(6) in perioada :rax2 deci raport pret servicii ok ,recomand mai ales ca este gravida zic eu ceva deosebit totusi , poate sa fie unica experienta la unii.

post-16555-0-88584500-1339030133_thumb.jpg

post-16555-0-47700000-1339030146_thumb.jpg

post-16555-0-32377100-1339030154_thumb.jpg

post-16555-0-38844200-1339030161_thumb.jpg

post-16555-0-35426700-1339030171_thumb.jpg

post-16555-0-55882300-1339030181_thumb.jpg

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ceva completari: locatia este cea in care activau Amalia (http://nimfomane.com...age__hl__amalia) si Anca - ardeleanca slabuta (care facea anal), la iancului cu Mihai Bravu - supermarket Jaguar.

Pe numarul Amaliei raspunde acum tot graviduta. Eu ama juns in locatie sunand pe numarul fost al Amaliei.

Cum a zis si sangre este veche in meserie (s-a mai lasat si acum trei ani, ca mai are un copil de 2-3 ani acum).

A activat acum ceva timp tot in zona, chiar peste drum de actuala locatie, intr-un bloc din planul doi, lung si paralel cu bulevardul Mihai Bravu, cu numele de scena Carmen.

Ne-am adus aminte ca ne stiam, ca data trecuta nu a fost nimic deosebit si nu s-a suparat ca nu raman. Bila alba pentru ea.

Mi-a prezentat-o pe colega: Dana 35 de ani, tel. 0728588878. Nu mi-a placut. Este bine facuta, chiar foarte bine (in pozele din AT nu se vede), buze groase si de etnie. Nici ea nu a comentat ca nu raman.

Sariti pe mine! :)

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Hello guys,

I've just visit Caryna this morning.

Location : Mihai Bravu , close to supermaket Jaguar

the girl is about 27 to 30 yrs old, pregant of 3 months , she is really the girl of the photos , she told me that she will continue to work until the 6th month of pregnancy.

Physical aspect : not bad , nice big tits ( naturals) : 7

performance : accept FK , good blowjob : 7,5 ( OWO but no DT ) , normal in various positions, tight pussy 8

I don't know if she make anal .

For those guys that have a fetish to fuck pregnant girl , she 's a good option.

average note : 7.5

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

@kinkykinker: din octombrie 2011 cand te-ai inscris si pana astazi ai reusit sa postezi o singura data si tocmai astfel debutezi aici pe forum? Cat de tare te-ai chinuit sa concepi acest prim post al tau? Nu m-ar deranja daca aceste ultime 2 posturi ar disparea din acest topic.

 

Normal nici n-ar trebui sa ma obosesc sa-ti raspund pt ca intrebarea ta e off-topic, dar in spiritul forumului, de impartasire a experientelor sexuale platite, iti voi raspunde la intrebarea ta ciudata:

Arhiva mea proprie si personala = set de informatii si fotografii culese de pe forumurile de specialitate, de-a lungul timpului, despre anumite fete, astfel incat, cand imi doresc o informatie reala si precisa sa ma documentez de indata. Arhiva proprie nu inseamna ca eu am realizat acele fotografii, ci faptul ca le-am indosariat in biblioteca mea virtuala. Asta nu inseamna ca de-a lungul timpului nu m-am jucat cu telefonul mobil, pozandu-le pe ascuns sau cu acordul fetitelor.

 

Sper ca m-am facut inteles,

O zi buna!

  • Like 15
Link spre comentariu

Vizitator KinkyKinker
Reputație: 0

Băi fraților sunteți tare constipați - pe mine chiar mă interesa o sesiune foto cu domnița în cauză. Și una serioasă, nu poze de căcat făcute cu telefonul.

Nu am comentat nimic până acum deoarece nu am găsit nimic interesant pe site - absolut nimic care să merite efortul de a apăsa pe taste.

Good-fuck, boys!

 

bye

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...