Sari la conținut

...


relaxed

Postări Recomandate

  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

Pacat ca este in IASI,Nu o veni mai aproape?

... pai lasa-i mesaj ... Unde o astepti? La gara în Slobozia sau ... direct pe ogor ... intre ciulini?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

Va salut colegi !

 

Avand in vedere faptul ca in ultimul timp am in vizor mai mult tipe tinerele (19 - 20 ani), iar cum Adina si Andreea (new star) nu sunt de gasit (sincronizarea bat-o vina :slap2 ) am zis sa merg din nou pe mana colegului relaxed, stiut fiind faptul ca are gusturi bune (sa traiesti boieraș :) !! ).

 

Ma pun pe sunat, raspunde din prima si ma infiintez in zona. Cam aiurea cu ghidarea prin telefon, dar pana la urma ajung in locatie. Ca aspect, tipa este super slim, 19 ani (aviz amatorilor de tinerele), din pacate pozele nu sunt foarte clare. Nu mai detaliez prea multe, ca sa nu va plictisesc. Actiunea s-a desfasurat timp de o ora, 2 numere. Primul numar a inceput cu un oral, dar s-a terminat in normal, in pozitia woman on top. Dupa o pauza cam scurta, a inceput si al doilea numar, finalizat in prezervativ, fara CIM. Nu prea m-a deranjat, dar in fine… Atitudine ok, pare usor timorata, dar isi da drumul pe parcurs, pana la urma isi urmeaza rolul.

 

Locatie: 7 (a spus la inceputul intalnirii, cand m-am scuzat ca nu am gasit din prima strada, ca respectiva locatie e ceva pe moment, deci in curand probabil va fi de gasit in alta locatie)

 

Aspect: 9 (tipa la 19 ani, 1,63 m, 48-49 kg, super slim, sani si fund micuti, dar fermi)

 

Oral: 8 (nu face cim, tentative de deep, atentie usoara la zonele adiacente)

 

Normal: 9 (stramta, dar placuta, a acceptat pozitia woman on top fara nicio discutie)

 

Anal: nu ma dau in vant

 

GFE: 9,5 (presteaza FK !!!!!, mangaieri, pupici, de zici ca esti cu prietena/logodnica)

 

Atitudine: 10 (pe parcursul intalnirii isi intra in rol, orientata catre client)

 

Igiena: 9,5 (am scazut un 0,5 p pentru faptul ca am simtit miros de tutun, in schimb epilata corespunzator, fara mirosuri suspecte)

 

Tarife: 100 lei numarul, 200 lei (2 numere)

 

Concluzie: O recomand, atuurile ei sunt tineretea si atitudinea foarte ok. Alaturi de Adina si Andreea (nwe star), pare o tipa super ok pentru varsta ei (probabil ana de la selgros deja e istorie).Chiar daca e la inceput putem sa o ajutam sa creasca…in valoare :clap2

 

Va doresc o zi excelenta si week-end placut !

  • Like 17
  • Minus 2
Link spre comentariu

ataaaat...ea e ultima la care merg in "sezonul" asta...e fata din poze, arata foarte bine la corp (carora le plac minionele) surprinzator e ca este si frumoasa la fatza, e genul de fata care nu te mai saturi sa o ai langa tine, mult succes Delia Moldova...!

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

 

       Daca tot ai botezat-o Delia Modova, macar spune totul pana la capat :shy:  .. fata are locatie noua intr-un imobil intre Hotel Moldova si Hotel Ramada .. apartament micut cu o camera cocheta, amenajari noute, atmosfera intima buna, pat mare confortabil, protocolul e ca in recenzia de deschidere, baia din acelasi film, renovata recent, cu de toate .. ca impresie generala locatia e lejer de un 8,5-9   

 

multumesc pentru completare

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi

Salutare dragi colegi :hihat, intr0un final am ajuns si la Delia dupa muullteeee mmuuulltteee apeluri intr-un final a raspuns, am facut rapid o programare :callyou , am fost intrumat spre locatie zona Hotel Moldova, cand am ajuns in zona revenit cu apelul si am fost indrumat catre locatie, un ap cu o camera, regim hotelier ceva miros de tigara, putina harababura prin locatie dar nu deranjant. Am fost servit cu o apa, am mai vorbit una alta pana a fumat o tigara, ne-am facut mai comozi am intrebat inca o data serviciile, am achitat apoi plecat la dus :dus2 cred ca am fost servit si cu un prosop ca a mai fost folosit si inaintea mea de un coleg dar intre timp se uscase, nah asta e. Am revenit in camera, sa mufat direct la sursa de inspratie si a inceput molfaiala, putina atentie la imprejurimi, incerri de DT cateva si reusite dar ii venise rau :slap2 , a spus saracuta sa nu mai fac asa ca nu poate chiar asa cum o apas eu, am zambit si m-am conformat :iagree . Dupa cateva minute am cerut un balonas, a montat un albastrel nu stiu ce firmache era apoi sa urcat pe mine, iarasi m-am chinuit sa introbag ursul in barlog dar greu tare, pana la urma am schimbat in :doggystyle unde sa schimbat total problema, se cambreaza placut, geme placut, se conformeaza cum iti doresti sa stea, mai culcata, mai ridicata, trasa usor de par, supt degetele, palme usor peste buci :sado, nu sado :), dupa vre-o 10 min de pompat am finalizat in albastrel, plecat la dus, imbracat, imbratisat :hug1 si plecat ca si asa era tarziu.

 

Achitat 100 ron Halatu

 

Delia 8.5- skiny, pozele confirma, poze reale, chip placut, draguta, vorbareata, placuta, PRO client, GF9.5

Oral 8,5 - un oral mediocru spre bun, incercari de DT unu-l sprereusit, cu ceva excercitii sigur in curand ajunge sa-l faca corect, atentie putina la imprejurimi

Normal 9 - destul de stramta, se umezeste natural, geme placut, ascultatoare,se cambreaza bine

 

O experienta placuta, merita sa o incercati mai ales cine este fun skiny, pacat ca raspunde rar la telefon, eu am stat 3-4 zile pana a raspuns deci insitati ca intr-un final raspunde, daca e inchis telefonul ori e descarcat ori este plecata din localitate. Va salut si va urez mult succes tuturor ! :hihat

  • Like 22
Link spre comentariu

bau eu zic ca fata e "de vis" raspunde corect la programari, nu te grabeste, ba chiar da impresia ca ii place sa stea la discutii inainte si dupa act. Din punctul meu de veder e fata pe care "as luao acasa". Pot sa o clasific pe primul loc in top referitor la ce se dinscuta pe forum.

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

bau eu zic ca fata e "de vis" raspunde corect la programari, nu te grabeste, ba chiar da impresia ca ii place sa stea la discutii inainte si dupa act. Din punctul meu de veder e fata pe care "as luao acasa". Pot sa o clasific pe primul loc in top referitor la ce se dinscuta pe forum.

Hop si pestanu....

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator 0000000
Reputație: 0

   Salutare dragi colegi  :hihat, intr0un final am ajuns si la Delia dupa muullteeee mmuuulltteee apeluri intr-un final a raspuns, am facut rapid o programare  :callyou , am fost intrumat spre locatie zona Hotel Moldova, cand am ajuns in zona revenit cu apelul si am fost indrumat catre locatie, un ap cu o camera, regim hotelier ceva miros de tigara, putina harababura prin locatie dar nu deranjant. Am fost servit cu o apa, am mai vorbit una alta pana a fumat o tigara, ne-am facut mai comozi am intrebat inca o data serviciile, am achitat apoi plecat la dus  :dus2  cred ca am fost servit si cu un prosop ca a mai fost folosit si inaintea mea de un coleg dar intre timp se uscase, nah asta e. Am revenit in camera, sa mufat direct la sursa de inspratie si a inceput molfaiala, putina atentie la imprejurimi, incerri de DT cateva si reusite dar ii venise rau :slap2 , a spus saracuta sa nu mai fac asa ca nu poate chiar asa cum o apas eu, am zambit si m-am conformat  :iagree . Dupa cateva minute am cerut un balonas, a montat un albastrel nu stiu ce firmache era apoi sa urcat pe mine, iarasi m-am chinuit sa introbag ursul in barlog dar greu tare, pana la urma am schimbat in  :doggystyle  unde sa schimbat total problema, se cambreaza placut, geme placut, se conformeaza cum iti doresti sa stea, mai culcata, mai ridicata, trasa usor de par, supt degetele, palme usor peste buci  :sado, nu sado :), dupa vre-o 10 min de pompat am finalizat in albastrel, plecat la dus, imbracat, imbratisat :hug1  si plecat ca si asa era tarziu.

 

                                                     Achitat 100 ron Halatu

 

    Delia  7 - skiny, pozele confirma, poze reale, chip placut, comun, vorbareata, placuta, PRO client, GF8,5

    Oral 7,5 - un oral mediocru spre bun, incercari de DT unu-l sprereusit, cu ceva excercitii sigur in curand ajunge sa-l faca corect, atentie putina la imprejurimi

Normal 7,5 - destul de stramta, se umezeste natural, geme placut, ascultatoare,se cambreaza bine

 

     O experienta placuta, merita sa o incercati mai ales cine este fun skiny, pacat ca raspunde rar la telefon, eu am stat 3-4 zile pana a raspuns deci insitati ca intr-un final raspunde, daca e inchis telefonul ori e descarcat ori este plecata din localitate. Va salut si va urez mult succes tuturor !  :hihat

 

Avand in vedere ca de la tine a primit si notele cele mai mici, tind sa cred ca poate tu esti cel mai realist in caracterizarea ei, de asta as vrea sa te rog sa-mi clarifici si mie niste chestii, te rog mult.

Vad ca unii zic de poze ca sunt ba in ceata, ba nu stiu cum etc. Daca stau si ma uit bine la poze, mi se pare mie sau sunt doua persoane diferite in pozele de mai sus ?

Mai exact. Mai multi spun ca e skinny, super slim, super skinny etc. daca ii calculezi inaltimea in functie de greutate iese ca este subponderala. Buuun !

Revenind la poze, in pozele 3,4 si 5 din primul post se observa ca este o persoana destul de slaba, cel putin in poza 5 in care sta cu cracii in sus iti da senzatia ca e un copil. Si ma bate un gand sa ma duc la ea dar nu as vrea sa ma simt ca si cum as fute un copil.

In schimb, in pozele 2, 6,7 si 8 pare a fi o alta persoana, mult mai bine proportionata, nu asa de slaba si chiar cu sanii mult mai mari decat in celelalte poze.

Si acum, cireasa de pe tort, daca ii dai un search pe Google dupa cel de al doilea numar de telefon din titlul topicului, gasesti acest anunt in google cache (care este dezactivat si e valabil doar in Google cache) http://goo.gl/dEPCrV

In care are o poze in care este cu fata si pare a fi poza fetei din a doua imagine de aici din topic, si pare a fi a unei fete care face videochat. daca ne uitam la a 5-a poza din anuntul de care va zic, cea in care ii prinde un pic fata, se vede clar ca are o alunita vizibila, pe stanga, deasupra coltului gurii.

Chestia este ca daca te apuci si maresti cat de mult vrei tu prima imagine de aici din topic (cea in care are inimioare pe sani) nu se vede nici o alunita in zona gurii. Si chiar si fata pare diferita, mai slaba, cu barbia mai ascutita, deci e o alta persoana.

 

Prin urmare, te rog sa te uiti bine la poze si sa-mi spui daca e ea cea la care ai fost sau nu, si daca e ea, in care poze este ?

Si cam cat de slaba este ? Nu e cam deranjant de slaba ? Sanii sunt inexistenti de trebuie sa-i cauti cu lupa sau ai pe ce pune mana ? De ce i-ai dat 7 la aspect fizic si nu 9 sau 10 ?

Are aspect care aduce cu al unei copile de 14-15 ani ca asa pare in poza numarul 5 ? (Intreb fiindca m-as simti tare incomod sa fie asa.)

 

Multumesc mult pentru clarificari !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi

#andrei 86

Prea mult off topic strica, iti poti face un cont real si scrii simplu UP ☝ parerea mea !

#0X7

Nu vreau sa cred ca prin aceasta recenzie descurajez colegii sa o viziteze, aceste note sunt strict din punctul meu de vedere, acestea sunt o concluzie vis-a-vis de experienta acumulata in tot acest timp, in concluzie sunt strict informative si fara iz de descurajare sau de sub evaluare fata de alti colegi mai darnici. Confirm pozele 1-2-4-5 ca fiind 100% reale din prisma piercing-ul, restul nu pot confirma, intradevar este o tipa skinny, eu m-am simtit bine in compania ei. Este o tipa ok din punctul meu de vedere si chiar te rog sa mergi sa te convingi si singur ca doar am recomandat-o si cu siguranta cand v-oi mai avea ocazia sa o vizitez am sa o fuck !!!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

     Salutare tuturor si o sa incep cu finalul! Daca as fi avut 18 ani si nu 30, daca nu as fi avut griji, responsabilitati, sotie si o constiinta apasatoare, cu siguranta fata asta mi-ar fi sucit mintile intr-un mare fel, fara a le putea controla. Am simtit cu ea lucruri pe care nu le-am mai simtit din liceu sau inceputul facultatii. Din fericire fata (inca) nu e infectata de sictirul acestei meserii, de plictis, de nesimtirea si atitudinea rece pe care o au majoritatea prestatoarelor din breasla. Am citit si simtit in ea exuberanta, voiosie, inocenta, exact caracteristicile pe care le apreciam in liceu la o fata. Sincer sper pentru binele ei sa nu se schimbe, sau decat sa se schimbe ea, mai bine schimba meseria. Am trait 30-40 minute cu ea care parca au fost cat 10 ani din adolescenta mea. Superb.

     Si acum de la inceput: Sun de cateva ori, nu raspunde, incerc intre timp si la Adina, nici ea nu raspunde... Dupa mai multe insistente de o parte si de alta incep sa ma satur si sincer la ultima incercare imi raspunde Delia. O intreb daca e disponibila, confirma si ma indruma destul de clar spre locatie, aproape de sediul Digi... Sun la interfon, urc, imi deschide si din start nu-mi venea sa cred ce frumoasa e tipa. Era ce-i drept si machiata usor si cu bun gust, in orice caz, foarte tanara si frumoasa. Si la corp arata bine, dar o idee daca s-ar mai ingrasa ar fi perfect. M-a servit cu apa si am stat la o tigara, timp in care am vorbit diverse nimicuri, dar care ma acaparau doar prin felul cum le spunea, cum zambea si cat de plina de viata parea... A urmat actiunea propriu-zisa care a constat intr-un oral neprotejat destul de bun si f umed, cu incercari de deep, unele reusite, altele nu, oricum, nu sunt neaparat fan deep. A acordat atentie si imprejur si s-a straduit sa ma multumeasca cum a putut ea mai bine, iar la cererea mea am continuat cateva minute in 69. Apoi normal protejat... a scos ea un prezervativ si mi-a sugerat misionar, a zis ca asa ii place cel mai mult si m-am conformat. A fost partea care efectiv m-a facut sa uit de tot si toate pentru cateva minute in sir, datorita imbratisarilor si saruturilor in care ne-am cufundat (apropo, accepta FK). N-am mai fost la o escorta pana acum si sa simt ca fac dragoste, nu sex... La final imi parea rau ca se termina povestea si am plecat dezamagit si de ce mi-a spus chiar la iesire, si anume ca e destul de probabil ca in curand sa plece de tot din Iasi. Nu cred ca mai pot reveni la ea pana atunci, dar imi pare bine ca am avut parte de o experienta extraordinara. Deci cei care mai vreti sa ajungeti la ea, grabiti-va. In orice caz, i-am sugerat sa scrie aici pe forum cand ne va parasi orasul.


Locatie:   8 - curat, destul de ingrijit, dar mic si se fumeaza inauntru (pt cei deranjati de acest aspect).
Aspect:    9 - strict dupa gustul meu, fata mi se pare prea frumoasa pt aceasta meserie, in rest ce pot sa mai spun... e skinny si micuta de statura, sanii micuti dar ies                    totusi bine in evidenta, fundul mic dar placut, iar ce m-a scos din minti au fost buzele ei absolut superbe, nu ai cum sa nu le saruti!
Oral:      8 - se descurca onorabil, mie mi-a placut ca se straduie, acorda atentie si mai jos, incearca si deep, dar din cand in cand mai oboseste si ia cate o pauza scurta.
Normal:    9 - aici poate sunt mai subiectiv, nu face nimic iesit din comun dpdv sexual, dar felul cum ne-am imbratisat si ne-am sarutat m-a facut sa ma simt ca intr-un vis!

GFE:       10 - sincer nu mai am nimic de completat la cat am descris mai sus...
Atitudine: 10 - foarte amabila, sociabila, in permanenta vrea sa fii multumit, aaaa, si cere banii la urma :)
Igiena:    10 - foarte curata, absolut nimic suspect, epilata corespunzator peste tot.

Platit 100 ron aproximativ 35-40 min dtd.
Recomand din toata inima tuturor, dar in special celor care cauta ceea ce am povestit eu mai sus! Spor!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:all around
  • Oras:all around

Buna, sorry pentru intarzierea recenziei.

 

Acu 2 saptamani vad postarea lui relaxed referitor la Delia, si fiind pe placul meu, slim, zic hai sa vedem ce stie fata.

Am incercat sa o sun, avea tel inchis, a doua zi, I-am dat mesaj, sa o intreb pe la cat este libera, suprinzator, a raspuns rapid, ne-am auzit si am facut programarea in aprox 20 min.

Am intarziat un pic din cauza traficului, nu a deranjat-o, mai ales ca i-am zis ca vin sa bem cafeaua impreuna.

 

Am gasit usor locatia, fiind langa Moldova Mall, destul de greu cu parcarea pe la ora 12. Am stat un pic de vorba, m-a servit cu ce avea, apa / Cola, foarte amabila si vesela, discutat despre multe prostioare.

 

Dupa un dusul afferent, am inceput cu o strangere in brate si un FK de toata frumusetea, de o simteam cum se buburuza pielea ei, are niste buze superbe, nu ai cum sa nu le mananci, continuat cu un ON facut ok, atenta, montat caciulita si continuat cu un woman on top.

 

Facut dusul de rigoare, continuat cu o discutie lite si cu un masaj din partea ei.

 

Am inceput numarul 2 cu un ON in diverse pozitii, si trecut la NP. a acceptat propunerile mele, fiind multumita de schimbari. finalizat a doua oara.

 

Ca si note:

 

Locatie: 8 (curat, amenajat ok)

 

Aspect: 9 (skinny, pe placul meu, sani frumosi, fund mic, si frumoasa la fata)

 

Oral: 8,5

 

Normal: 9 (placuta, a acceptat pozitii diverse fara nicio discutie)

 

GFE: 9,5

 

FK : 10 (mangaieri, pupici, ce BUZE.. hmmm bune)

 

Atitudine: 10 (ii place ce face)

 

Igiena: 9,5 (epilata corespunzator, fara mirosuri suspecte)

 

 

Prosop 200 lei (2 numere) - meritati - de revenit ( pentru cei carora le plac fete slim 1.63 - 49 kg)

 

  • Like 12
Link spre comentariu

Vizitator 0000000
Reputație: 0

Nu cred ca mai este valabil anuntul, foarte posibil ca aceasta escorta a facut bani de iPhone 7s si acum s-a retras. Nici unul din cele două numere nu mai este disponibil, deci pare foarte clara treaba. Daca cineva stie altceva, il rog sa puna si noile numere la care poate fi apelată.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...