Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Buna ! Draga cititorule, daca ai ajuns aici inseamna ca poate ai nevoie de ceva , curiozitatea te-a impins sau vrei sa fii rautacios cu cineva . 

 

Numele meu este Ken   :flowers2 , sunt  o persoana calda , amabila si de incredere . Cu totii avem zile obositoare  sau stresante in urma carora acumulam oboseala atat fizica  cat si  psihica , uneori suntem singuri si  lipsiti  de speranta  sau simtim nevoia sa ne descarcam cuiva , dar observam ca persoanele din jurul nostru sunt ocupate , neinteresate sau pur si simplu nu au chef sa ne asculte . 

Ce-ti poti dori mai mult decat sa ai pe cineva cu care sa poti vorbi ca si cu tine insuti?

Daca ai nevoie de o imbratisare , daca ai nevoie de o persoana care sa te asculte si sa te ajute sa treci peste zilele negre din viata ta  , eu sunt aceea ! 

 

Te pot ajuta prin masaj de relaxare sau terapeutic , dar si prin consiliere psihologica , un fenomen interesant prin care vei putea observa ca oboseala de ordin psihic poate fi echivalenta sau mai rea decat  cea fizica . Fericirea exista ! Inainite de a o cauta in altii, caut-o in tine ! 

Unele intamplari din trecut si-au pus amprenta asupra noastra intr-un mod negativ si pot fi cauza nefericirii din prezent . Impreuna putem sa le invingem  si sa fim noi cei de altadata , oameni visatori, plini de speranta si bucurii . 

 

Pentru mine o femeie nu este doar o nevoie a barbatului , fiecare barbat isi dezbraca partenera inainte de sex , dar cati dintre ei o ajuta sa se imbrace la loc ? 

 

In incheiere as punea spune despre mine ca sunt : tanar,  plin de viata , manierat , elegant , aspect fizic placut , constitutie atletica .  

 

Daca ai ajuns la finalul textului, iti urez o zi minunata si te astept la adresa de contact !

                                                                          

 

 

Detalii Contact :  [email protected]

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...