Sari la conținut

0741354242 bruneta 35 ani


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

Cu doamna respectiva am mai vorbit la tel,in urma de cativa luni,dar atunci nu am vizitat-o ci numai l-am trecut numarul ei in carnetelul de rezerve,pentru ca avea cam multe kilograme pentru gustul meu. Dar azi,dupa ce nu am gasit pe nici o alta fata disponibila,am vizitat-o(ce idee roasta mi-a venit)

locatia e pe Italianei in spatele scolii nr 16 o garsoniera naspa rau la etajul 1.

Doamna la telefon se prezenta:bruneta,160cm,68kg,35ani. Si dupa parerea mea e: tiganca(nu spun de etnie,pentru ca numai fusta cea traditionala si baticul lipsea)100%,foarte inchisa la piele,160cm,min70kg,si cel putin 40 ani. Pretul e 50 ron ON+NP. Nota la prima vedere 2. Alte note nu pot da,pentru ca evident nu am ramas sa le testez technicile ei.

Am mai avut inca un nr de tel in carnetelul meu linga care acelasi detalii (kg,varsta..etc)am avut notate,si dupa ce l-am intrebat mi a spus ca numarul respectiv apartine colegei,care nu lucreaza azi. Dar cad am ajuns si l-am vazut pe ea,nu am mai intrebat nimic despre colega sa. Voare in acelas garsoniera lucreaza amandoua dameze?

Asta ramane pe voi sa testati,daca aveti gust la o asa doamna.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant

In lipsa de numere am sunat sa vad care-i treaba. Prima data cand sun imi zice strada podului, dar numai peste 40 min pt ca asteapta pe cineva. Asa ca nu m-am dus nu am vrut sa sar direct dupa un frate futacios. Sun mai deseara, acum imi zice str Nic. Balcescu, langa un salon miss sau ceva de genu, ma duc nu sun la interfon pt ca era deschis si urc la etajul respectiv. Acuma se impute treaba, adica dupa ce termin de urcat scarile si intru pe palier iese un tip dintr-un apartament , imbracat mai lejer(slapi, trei sferturi si o jeaca mai subtire fara nimic sub ea) si vine spre casa scarii. imi da o privire de genu "deci tu ai sunat", la care m-am gandit ca o fi vreun frate futacios; eu ma duc sa caut nr si pana la urma dupa o privire scurta observ ca el a iesit din apartamentul cu pricina. Ce ma impiedicat sa intru a fost ca el nu a coborat ci a asteptat in capatul scarii si fuma o tigara. Acuma nu stiu de altii, dar eu nu am de gand sa fut cu pestele in spatele meu asa ca am facut stanga-n prejur si i-am dat a 5 a.

Mai testati si voi, poate eu am avut ghinion.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...