Sari la conținut

Bruneta simpatica 0753601585


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am stabilit sa ne vedem, m-a pus sa astept, dupa 20 de munute nu mai raspundea la telefon...neserioasa...

neserioasa rau ii..............vad ca nu esti singuru :laugh2  :laugh2  :laugh2 ar trebuii sa ii faceti si voi la fel sa vada si ea cum ii :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Permiteti sa comentez si eu.

 

sunat.raspuns.explicat detalii.fixat ora.............intradevar nu mia raspuns din prima. dar dupa ce sunam a 3-a oara indicat scara ataj etc. 

am ajuns in fata usi ma astepta doar in chilotei hmmmmm  asa da. la prima vedere REALA am stiut ca nu plec dezamagit. fatuca ii undeva la 160 cm si 45-50 kg care ii perfect proportionat dupa gustul meu. talie subtire , sold putin mai lat fata de talie si un fund ROTUND si nici foarte moi dar nici tare .perfect. sani cupa A spre B aici ii punctul slab dar nu contaza. asa sa trecem la actiune . inceput cu un oral neprotejat , ca in filme adanc umed si cu pofta........si acuma reactionez pozitiv cum aduc aminte.........nu ma grabit deloc dar la un moment de slabiciune al meu l-am rugat sa facem un 69.  eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ei ei . talentul si dotarile ma pus pe ganduri sa fac un abonament pe la ea. sunt varianta de om cui place sa ofere sex oral nu numai sa primeasca . imi trecea prin gand sa-mi calareasca gura si atat. DA mi a placut fatuca. asa am trecut la un lady on top plina de energie si greu era sa ma abtin . dar am vrut sa incercam cat mai mult. am trecut la un doggy unde am avut senzatia ca sunt la un show , nu statea bolovan , dadea din cur ca la carete , parca facea TWERKING . daca era noaptea si nu ziua urlam la luna. din motive ne clarifiate inca nu reusam sa ma termin ( poate mi a placut prea mult... ) mi sa oferit un hand jobb oral comba ( yipiiiiiiii ) un de orcta mam abtinut cu vrut sa nevrut am explodat.

 

Punctaj

 

oral neprotejat : 9.5 ( fiind nu accepta finalizare orala )

normal protejat : 9.5 ( fiind protejat )

actul si comportamentul : 10*****

GFE : mmmm da . 8

a da si locatie ( sincer nu prea ma interesat dupa ce am vazut cu cine o sa am de facut ) : apartament curat , modern : 8

taxa 150/finalizare 

 

se recomandat : da in limita ca sa ajung si eu pe la ea

de revenit : aaaaaaaaaaaaa   nu este o intrebare. Zilnic daca timpul mi ar permite

 

spor

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:satumare
  • Oras:satumare

Salutare, am fost la domnisoara de 3 sau 4 ori asa ca stiu despre ce e vorba, nu sunt bun la recenzii dar incerc sa va scriu ce si cum, deci ce sa spun in primul rand.. tipa e scunda,  are un fundulet mare dar sani mici, raspunde mai mereu la telefon insa cand ajung la ea tot timpul intervine ceva si trebuie sa astept 10 20 de minute chiar daca ne-am inteles dinainte. Fata e okey, draguta, e curata ,linistita, dar nu cred ca ii place meseria pe care o practica, pentru ea sexul nu e mare lucru, intri in camera si deja  ea sa si dezbracat, drept e ca nu am venit pentru show erotic dar in fine,  ne punem facem ce facem .. ea isi scutura mereu fundul sus jos crezand ca face placere insa inainte si inapoi ar fi mult mai excitant,la fel cu handjobul ti-o smuceste stanga dreapta in loc sa ti-o pompeze drept. La primele intalniri am avut finalizari foarte rapide de cateva minute insa la ultima intalnire am zis ca vreau doua, si ce sa vezi am rezistat cam 20 de minute la a doua finalizare iar ea stresata spunand ''nu vrei sa-ti dai drumul azi?''  eh draga mea daca nu o faci cu placere eu nu-mi dau drumul nici maine.. dar in final am reusit sa termin am iesit pe usa spunand noapte buna iar ea trantind usa peste mine :blushing2  ... sa obosit putin e drept dar asa e munca cateodata..

 

Punctaj

 

gfe :        6

normal :  8

blowjob : 8

handjob: 4

locatie:   7

 

de recomandat nu stiu insa pretul e bun fata de altele escorte, merita incercata... asa..  pentru experienta

  • Like 5
Link spre comentariu

In primul rand buna seara băieți! Ma numesc Edina si sunt domnisoara din acest topic.

As dorii sa incep cu domnul vic000 adică cine a lăsat ultimul comentariu!

Dragule imi pare nespus de rău daca te-am făcut sa te simti mai prost la ultima noastră intalnire 😪 cea cea ce eu nu cred sincer!!!! Fiindca am fost cu tine la fel de amabila ca de fiecare data.

Si da intradevar ma deranjeaza faptul din comentariul tau ca lași cateva cuvinte negative impotriva care chiar nu sunt adevărate!

Iar daca a fost asa imi cer eu scuze.

A da încă ceva sa iti precizez, ai menționat ca tu ai observat ca nu iti place cea ce fac din simplu fapt ca de indata ce intrsem in cameră ma si dezbracasem.. Deci acuma pe bune ?? Oare daca gandesti un pic logic daca vii la mine naoptea pe la ora 2 cu siguranta nu de aia vii ca sa stai in povesti cu mine scumpule.. Acuma sa fim serioși!

  • Like 3
Link spre comentariu

Edina ,direct la subiect.Vreau sa subliniez ca sunt nou pe acest forum si ma mai uit la postari sa vad cine mai face reclama pozitiva sau negativa cuiva din diverse interese. Cea ce am observat pe acest forum pana acuma ai avut comenturi pozitive cea ce ma face sa te sun si sa vin intr-o vizita la tine. In marketing si reclama negativa este buna pt ca are multe vizualizari :). Pe mine sigur mai castigat ca si client doar din forumul acesta. Urmeaza sa iti fac si o vizita :) iti doresc o zi frumoasa.

Link spre comentariu
  • Oras:Un muritor in aceasta lume a oamenilor perfecti
  • Oras:Un muritor in aceasta lume a oamenilor perfecti

Din punctul meu de vedere  mai are de lucrat la partea cu seriozitatea, de 2 ori am vorbit cu ea: odata acuma ceva timp cand am mers la locatia ei  ( dupa ce am stabilit   ora/tarif/conditii, etc ) si nu a mai raspuns la telefon ( am stat vreo 15 minute prin fata blocului ) si inca odata cand am stabilit sa vina la apartamentul pe care il am inchiriat in SM  ( fiind in zona cu niste lucrari )  dupa ce a confirmat de 3 ori ca ajunge  la ora 22.00 . Normal este sa dai un mesaj sau sa raspunzi la telefon sau sa trimiti un mesaj prin care sa anunti clientul ca din anumite motive   nu va mai puteti vedea .

Totusi pentru ca este noua pe acest site ii dau un punct de reputatie  si sper sa tina cont de sfatul de mai sus .

Link spre comentariu

Helloo.. 😪imi cer scuze fiindca nu am ajuns la tine sau exact cum spui tu nici macar nu te-am anuntat! 😣 ai dreptate si voi tine cont de cea ce spui, multumesc si inca odata scuze! 😘😘😘😘😘 sper ca voi reusii sa ma revansez in viitorul cel mai apropiat! 😘😘😘😻 o zi frumoasa in continuare.

Link spre comentariu

Helloo marius! 😻 da desigur voi incerca sa fac tot posibilul sa te primesc fara sa te tin in fata blocului!!! 😘😘 doar te rog sa ma anunti din timp ca doresti sa ne vedem si se rezolva. Iar daca in caz ca nu iti voi raspunde te rog sa-mi dai un sms cu numele tau si ca am vorbit aicia pe forrum ca sa imi dau seama despre cine este vorba iar ei te voi resuna dupa in cel mai scurt timp posibil. ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜œðŸ˜ Multumesc!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marius2500
Reputație: 0

Helloo marius! da desigur voi incerca sa fac tot posibilul sa te primesc fara sa te tin in fata blocului!!! doar te rog sa ma anunti din timp ca doresti sa ne vedem si se rezolva. Iar daca in caz ca nu iti voi raspunde te rog sa-mi dai un sms cu numele tau si ca am vorbit aicia pe forrum ca sa imi dau seama despre cine este vorba iar ei te voi resuna dupa in cel mai scurt timp posibil. Multumesc!

ok ;)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...