Sari la conținut

Irina - 0733876596 (langa saormeria Dristor/Budapesta)


Postări Recomandate

IRINA, tanara bruneta, te asteapta intr-un cadru intim pentru a-ti oferi clipe de neuitat, ofer si cer seriozitate. Te astept! 0733876596

( 0733.876.596 ) 29 May 15:25 60L

 

Aveam acest anunt salvat mai de mult si am incercat zilele trecute sa vad daca mai este valabil. Este!

 

Raport de activitate:

 

Locatia = Primul bloc de langa saormeria Dristor/Budapesta, apartament 2 camere frumos mobilat pat mare, tare, nu scartaie. Baie curata, gel de dus, prosop curat, uscat. Mai sta cu o colega, mai gipsy, dar cu sani mai mari, e de incercat si ea.

 

Serviciile = Oral protejat, normal protejat, anal nu face.

 

Aspect fizic = Satena, placuta la fata ,trasaturi de copila de la tara, are 23 de ani, cateva tatuaje, carnita tare, sani medii spre mici, nu foarte tari dar nici fleoscaiti, putin lasatii, cur frumos, picioare frumoase, piele catifelata,curate, 1,60/50 aprox.

 

Servicii = Frecat manual pentru intarire, pupat pe piept, oral protejat, mecanic. Normal protejat, cu schimbat pozitii, gemete naturale, implicare spre final, pasa stramta. La inceput este putin timorata, dar pe parcursul actiunii isi revine si chiar pare ca ii place.

 

Tarif= 60 lei/fin

 

Poze = numai exista anuntul, nu am cum sa le atasez.

 

Concluzia finala = daca nu te deranjeaza oralul protejat, merita la banii astia!

post-2-0-04700600-1350969731_thumb.jpg

post-2-0-51360300-1350969732_thumb.jpg

post-2-0-36421300-1350969734_thumb.jpg

post-2-0-84941500-1350969735_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Irina. Locatia aceeasi, primul bloc pe dreapta cum treci de saorma Dristor inspre Tineretului. Apartamentul curat, frumos aranjat. Baia curata, gel de dus barbatesc, ea mi-a dat prosop curat si apretat. Un mare plus pentru perioada asta: are aer conditionat in camera de lucru. Fata este micuta, cam 1,60, vreo 50 de kg maxim, foarte bronzata (de la soare), glumeata, deschisa, atitudine foarte misto. Are sanii mici, uneva intre 1 si 2. Prestatia aceeasi, totul protejat, fara anal. Oralul bunicel, cu ruperi de ritm dar fara alte atentii. La normal accepta orice pozitie, geme usor si placut si se uda natural. Accepta finalizare pe corp, de la gat in jos. La oral are nota 8 de la mine (chiar daca il face numai protejat, eu numai asa fac la escorte), normal 8, GFE 7, pentru ca e cam timida. Am dat 60 de lei pe o finalizare. Are si tarif de 100 lei/ora, 2 finalizari. Ca un minus (destul de mare), cand am fost eu era neepilata de ceva vreme. De fapt era epilata doar la fund in rest pasarica era in padure cam de cateva zile. Dar s-ar putea ca aia sa fie "freza" ei. Mai era cu o colega in apartament. I-am vazut doar picioarele cand a deschis usa la bucatarie. Eu unul o recomand. Atitudinea a fost buna iar serviciile decente pentru banii astia. Eu unul o s-o mai vizitez.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare!

 

Am vizitat-o si eu pe aceasta domnisoara de vreo doua ori, evident din cauza pretului de numai 60 ron /finalizare. Locatia...primul bloc de langa shaormeria Dristor kebab / cand mergi catre Tineretului pe partea dreapta. Se gasesc locuri de parcare in zona. Locatie decenta, apa calda, prosop curat, gel dus....

Fata....nu e cea din poze, are niste tatuaje pe spate...sani putin cam lasati, picioare nu exceptionale, corp nelucrat, nu e plinuta, nu are burtica. La fata nu e cine stie ce...

E curata...nu accepta FK, nu face oral NP. oral si normal protejat fiind singurele servicii care le ofera.

Incepe cu saruturi pe corp...coboara repede la mititel ....pune preze si incepe un oral...slabut. La normal, e stramta, se misca binisor deasupra - fara sa exceleze.

Pentru o descarcare rapida e ok....la numai 60 ron, fara fite...curata, etc.

Pentru 60 ron este super, categoric nu as da mai mult...

Asadar:

Locatie: 8

GFE : 8

ORAL : 7

Normal : 7-8 ;

 

Cand nu ai bani prea multi de dat la curve...merita o vizita, dar cam atat. Nu e frumoasa, nu exceleaza la servicii dar nici nu face mofturi...e curata, vb frumos, nu e de etnie, etc.

Am dat de doua ori pe acolo, a doua oara am pus-o capra, dar nu prea face miscari...ea deasupra fiind mai ok.

 

Spor

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, prima recenzie :) Am fost la Irina acum cateva saptamani. Tipa nu este cea din poze, insa seamana, parul nu este nici lung nici scurt, putin saten. Este micuta, slabuta, sanii nu prea mari, cam lasati dar mie mi s-a parut draguta la fata si modelata la corp. Baia este decenta, cu tot ce trebuie. Camera este ingrijita, cu un tv si aer conditionat, si cu un dulap cu niste oglinzi inguste (binevenite :)

 

Curata, totul protejat (asa cum imi doresc). Nu face anal. 60 ron, nu ii cere inainte! Nu m-a grabit deloc. Mai are o colega pe care nu am vazut-o niciodata.

 

Note (desi nu am referinte foarte multe):

Locatie: 8

Normal: 8

Oral: 7

GFE: 7

Aspect fizic (subiectiv): 8.5

Corectitudine: 10

 

Ce mi-a placut este ca intodeauna a raspuns la telefon si ora stabilita a fost intodeauna respectata. De revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale

Am lipsit ceva timp de pe aici, asa ca revin cu ceva informatii.

Zilele trecute am vizitat-o si eu pe d-ra Irina.

Vizita am facut-o ca urmare a sfaturilor colegilor forumisti.

Cu toate acestea a fost destul de dificila contactarea dragutei, intrucat nu prea raspundea la telefon. Este adevarat ca si eu o sunam dupa 19.30.

Mi-a spus ca in general lucreaza pana pe la 21.00 si ca “raspunde mai greu la telefon” – bila neagra.

 

Locatia ramane cea confirmata de toata lumea, respectiv primul bloc dinspre Budapesta spre Tineretului, pe mana dreapta, imediat ce ai trecut de vestita shaormerie.

 

Fata m-a intampinat in tanga negri, cu un furou negru straveziu si un simpatic, strengaresc si copilaresc zambet pe buze.

Trebuie sa recunosc ca mi-a cazut cu tronc pustoaica, fiind genul meu – slim, aproape migniona (zice ca are 1.62 m), foarte frumos proportionata. Sanii usor cam moi pentru varsta ei, dar nu deranjeaza. Fata draguta, nu te da pe spate, dar nu ai arunca-o din pat sub nici o forma (chiar merge si la o plimbare prin parc :))

Are un tatuaj pe spate, pe orizontala, de-a lungul coloanei vertebrale, un text, destul de interesant ca imagine.

Comportamentul este al unei copile maturizata inaintea vremii ei (nu ca ar fi neaparat asa), insa transmite caldura si iti da impresia ca este lipicioasa si vrea sa ti se bage pe sub piele (daca preiei mesajul transmis in forma bruta este ok si te simti bine, daca insa il analizezi in amanunt, simti teatrul, dar ai doar de pierdut).

Parte negativa (o alta biluta neagra): clar nu este cea din poze, desi ea insista ca ale ei sunt. Te dezarmeaza insa cu un zambet aparent inocent si relativ dragastos si daca iti place ce ai in fata nu iti mai bati capul cu pozele.

Ca si servicii, raman aceleasi oral si normal protejate amanadoua. Eu am ales doar prima varianta, din lipsa de timp. Pot insa sa adaug ca veverita era curata si umeda la controlul digital.

Este clar ca nu este experta si dedicata oralului precum Alice din postul Alina/Alice (Decebal 0727471452/0734317608), insa daca iti doresti un oral „domestic” asa cum ti-l facea prietena sau sotia la inceputuri, cu implicare si dorinta si cu “analizarea” unui trup tanar, frumos bronzat (nu este conlocuitoare cu siguranta), caciulita nici nu se mai simte. Este nevoie doar sa ii aduci aminte ca folosirea mainii se numeste laba si nu pentru asta platesti.

 

Locatia este curata, baia de asemenea foarte curata, gel de dus unul singur, Nivea barbatesc, prosop curat, insa fara papuci asa ca mare grija la iesirea din dus.

Mai exista o fata in locatie, insa nu am vazut-o, am inteles ca era plecata. Cu toate acestea o lumina aprinsa lasata in bucatarie, mi-a sugerat o prezenta acolo, eventual vreun “inger pazitor”, desi iti lasa in permanenta impresia ca esti in absoluta siguranta si un eventual deranj este imposibil.

 

Ca si concluzie pentru cei care doresc atingerea unei fete tinere (zice ca are 24, dar eu i-am dat vreo 20-21), care miroase a proaspat si un contact curat, cu riscuri minime (fata se protejeaza total), la un pret absolut rezonabil, fara insa incercari sportive, cred ca este o alegere buna.

Eu am plecat relaxat si multumit, parandu-mi rau ca nu am avut cum sa mai stau.

 

Note:

Corp 8

Fata 8

Oral 7-7.5, ok caciulita, dar nu si finalizare protejata ca nu prin fata se fac copiii.

GFE 7.5-8 (no fk, lipsa de experienta si tact) – mai are de munca, destul de limitata la un dialog interesant.

 

Mi-am propus sa mai merg, in special cand sunt obosit si/sau foarte stresat, sa ma faca sa ma simt cu 10 ani mai tanar si lipsit de griji :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

IRINA, tanara bruneta, te asteapta intr-un cadru intim pentru a-ti oferi clipe de neuitat, ofer si cer seriozitate. Te astept! 0733876596

( 0733.876.596 ) 29 May 15:25 60L

 

 

 

I have visited this lady today. She is now located in Cantemir in a nice appartment very lux and clean. Also bathroom is clean and soaps and towels are there. (8/10).

 

First of all, I have to say that she is quite long time into this business. I have met her in Obor, in a location accross Metro. I can only recommend her if you really like young looking teens. Her face looks like 16-17, and also her body is now very thin. Her looks are quite nice (7/10).

 

I have to say she always did a trick to advertise for 100 Ron/ hour, but when you arrive she only wants to give 1 fin for 60 Ron. So only 1 fin is possible!!

 

She tries to be nice and makes conversation and tries to get a good gfe level (6/10).

 

Oral is with condom only (6/10). Normal is not so active but gives nice moans. (6/10). We did only 1 position.

 

Recommandation only for young looking teens (7/10)! I visited several times past 2 years and like just the way she looks, she is really looking young and cute!! I will visit her again.--PS: She looks thinner now then on the pictures and she has cut her hair till sholders.

----

 

 

 

Am vizitat această doamnă azi. Ea este acum situat în Cantemir într-un apartament foarte frumos si curat lucși. De asemenea, baie este curat și săpunuri și prosoape sunt acolo. (8/10).

 

Mai întâi de toate, trebuie să spun că ea este destul de mult timp în această afacere. Am întâlnit-o în Obor, într-o locație de metrou accross. Eu pot recomanda numai ea, dacă vă place foarte mult adolescenti tineri se uită. Fața ei arata ca 16-17, și, de asemenea, corpul ei este acum foarte subtire. Ei arată sunt destul de frumos (7/10).

 

Trebuie să spun că a făcut întotdeauna un truc pentru a face publicitate pentru 100 Ron / oră, dar când ajungi ea vrea doar să dea un fin pentru 60 Ron. Deci, doar 1 fin este posibil!

 

Ea încearcă să fie drăguț și face conversație și încearcă să obțină un nivel GFE bun (6/10).

 

Orală este cu prezervativ numai (6/10). Normal nu este atât de activ, dar dă frumos gemete. (6/10). Am facut doar 1 poziție.

 

Recomandare doar pentru adolescenti tineri se uită (7/10)! Am vizitat de mai multe ori trecut 2 ani și la fel ca și modul în care ea arata, ea este într-adevăr caută tineri și drăguț! O voi vizita din nou.

 

PS: Ea arata mai subtire acum, apoi pe imagini și le-a tăiat părul până la gât

post-42870-0-31470700-1350912321_thumb.jpg

post-42870-0-73070600-1350912330_thumb.jpg

post-42870-0-21614800-1350912409_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

@Enco frate ..... las-o naibi de treaba .... Foloseste frate SEARCH-ul alaaaaa

https://nimfomane.com/forum/topic/6824-irina-langa-saormeria-dristorbudapesta-0733876596/page__hl__0733876596

Si numarul de telon in titlu se pune fara puncte si spatii conform Regulamnetului .

NU te supara pe mine ca am posta aici ...... dar totusii suntem membri cu culoare, exemple pentru cei care vin din urma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...