Sari la conținut

issismasage 0749-475275


Postări Recomandate

Vizitator makkanaki
Reputație: 0

La issis am intalnit elita din Cluj Napoca! Moni is teh best ! Curat, ambiental, discret! Fete frumoase si preturi pe masura! Si nu! Nu m-a platti nimeni sa spun asta ! Doar ca le-am cam incercat pe toate ! Bafta ! 

 

-15 puncte de reputatie = bann permanent!

  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

stimate @makkanaki ,aici gasesti cum ar trebui sa fie o recenzie regulamentara---> http://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/

Ce ai scris tu aici pute  reclama...  Fa bine si revino cu o recenzie normala daca chiar asa este cum ai zis si tu ,ca le-ai incercat pe toate... Daca nu faci asta, atunci o merga" baietii in roz" la pescuit, si o sa te prinda...

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator CrazyMan99
Reputație: 0

Da, salonul este ok, fete multe dar m-a deranjat foarte mult faptul ca efectiv ma bateam nas in nas cu alti clienti si taximetristi. Haos total! Fetele sunt obosite, nu zambesc, sunt grabite si nu prea au chef. Pretul este la fel ca oriunde. Sincer nu cred ca am sa ma mai intorc, pentru ca nu am vazut nimic special la acest salon.

Link spre comentariu
Vizitator TheLowRider
Reputație: 0

Am ajuns sa fiu destul de pretentios si selectiv cand imi cheltuiesc banii pe masaje, fapt care ma indeamna sa nu mai trec pe la salonul asta. Las-o dracului de treaba domnule...20 de fete din care greu greu iti vine sa iei una cu tine sus in camera. La ultima mea vizita, cand am urcat in camera am gasit pe pat prosopul murdar de la alt client, patul nearanjat , cearceaful patat si o scrumiera plina de chistoace. Ma gandesc ca este vina conducerii care nu nu pune pret pe igiena, un factor foarte important in ceea ce ma priveste. Nu recomand...

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Sa fac si eu prima mea recenzie:

Deci, pe data de 9.04.2013 m-am pornit spre CJ in interes de serviciu, urmand sa raman 1 saptamana. Ajungand la hotel pe la ora 23, deschid laptopu si dau sa imi aprind o tigara, cand sa vezi ca nu mai am tigari, pfuai nebunie. Ma imbrac, si intreb pe cineva pe strada de un non-stop, la care imi zice ca e un peco aproape pe strada Turzii (cred). Mai merg putin si intreb un taximetrist unde ii peco ala pe strada Turzii, la care ala ma intreaba daca merg acolo sa iau o fetita, ca daca da, sa le las naibii ca ma duce el intr-un loc mai bun la Issis. Imi explica baiatul ca e masaj erotic dar se face si sex daca cotizezi bine.

Nu am mai fost la masaj erotic pana acum, dar ma tenta ideea (mai ales ca facea salonului o reclama de zici ca era platit pt fiecare adjectiv, sigur isi ia el comision).

Ma duc cu el, iau tigari si mergem la masaj...fara sa sun, fara programare, intru, o domnisoara imi zice preturile (la fel cum sa mai discutat) si vin fetele.

Pfuai, ce frumuseti, moama...as fi luat 2 fete cu 150 ron (40 minute fiecare) dar nu am stiut de asta, nu m-i sa zis si am aflat abia acum pe forum.

Nu mai retin numele fetelor (nici nu ma interesa), iar prezente erau 8 fete.

Toate aratau bine, cu exceptia uneia (grasa), dar desi era grasa, la fata era frumusica (nu-s adeptul graselor).

Toate zambeau pe acolo, toate erau sexi, dar era una care desi nu zambea, ma fixat cu privirea de cand am intrat, inconvenabil fiind faptul ca m-i se spusese ca tipa respectiva este noua si nu are eperienta (nu eram sigur daca presta si "altceva").

Am aleso, fata este foarte scumpica si draguta la fata, mica de inaltime 1.60 si vreo 50 kg, bruneta cu parul lung, pe nume Vanesa desi erau si altele mai frumoase ca ea, avea fata aia de inocenta care mi-a rupt sufletul :)

Ok, mergem in camera, vreau sa va zic ca, camera unde am fost eu arata superb, plina cu masti africane (din alea vodoo), eleganta tare.

Ma dezbrac, vine si ea de la dus, imi zice sa ma intind cu fata in jos, ma conformez, ma maseaza pe ici pe colo, eu ii mai mangai sanii (nu prea mari dar nici prea mici), fundu (un fund bombat frumos) si ce am observat a fost ca avea niste brate puternice. O rog sa se incordeze si sa mor frate ca avea muschi mai mari ca ai mei, lucrati.

Imi zice ca a facut sala (si se vede) si o rog sa ma lase la final sa ii fac o poza cu telefonul la brate (am uitat) deoarece am ramas crucit de cat de lucrata era,trecem peste. Numai bine sa mai descins si atmosfera cu discutia asta si incep sa o sarut, incerc pe gura, nu ma lasa, nu insist, ma joc cu funduletul ei si ii dau de inteles ca vreau mai mult, zice nu, ii zic ca platesc in plus, nu, ii zic ca doar nam dat o caruta de bani doar pe masaj, ea zice ca asta am platit, asta este platita sa faca si atat face, mai insist eu intre timp dar m-am lasat pagubas.

Trecand si peste faptul ca nu a vrut si altceva, am plecat fericit.

Desi este incepatoare, se pricepe destul de bine la masaj, sa implicat, mi-a masat penisul si oo cu mare atentie, am avut parte de un happy ending glorios :) este sociabila si stie cum sa te faca sa te simti bine.

Daca o sa mai merg? La masaj...nu !

 

Note pentru Vanesa:

Pentru masaj - 9 (cu asa brate nu ai cum sa dai gres)

Pentru implicare - 7 (ii dadeam mai mult daca ma lasa sa ii gust buzele)

Pentru igiena - 10 (nimic de reprosat)

Felul cum arata - 8

Atitudine - 10 (mi-a placut faptul ca nu e genul de fata gretoasa si stie sa se faca placuta)

 

Note pentru salon:

Amplasare - nu stiu sa spun, nu cunosc zona si am mai mers si pe intuneric

Design interior - 10 cu felicitari

Curatenie - 10 (nimic de reprosat)

 

Per total am fost foarte multumit, desi nu o sa mai dau niciodata atatia bani strict pt masaj erotic.

P.s. daca vreun coleg are ocazia sa ii faca Vanesei o poza la brate si sa le posteze sau sa m-i le trimita, dau o bere :)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Va salut colegilor !Vineri am fost prin Cluj,am vizitat acest salon,care intr-adevar este ca locatie si amenajare,disegn interior de nota 10,mai putin baia de la etaj unde era apa multa pe jos,pericol de alunecare !Erau disponibile 2 fete,am ales cu Dalia,o fata blonda,subtirica,frumoasa,sani medii spre mici,fundulet tare,piele fina,curata.Pretul a fost de 90 nud,iar pentru inca 10 lei am primit si un pahar de vin rosu,adus sus in camera.Odata dezbracat si pus pe burta,incepe fata un masaj de relaxare si ma informeaza ca e ultima ei zi de lucru,s-a saturat de cea ce face,nu-i place deloc,trebuie sa suporte tot felul de tipi dubiosi,nu poate avea prieten,etc,etc.Auzind toate astea,sincer,mi-a cam pierit cheful,si i-am si spus ca daca stiam ca e plictisita si satula poate alegeam o alta fata,care,cel putin sa incerce sa dea impresia clientului ca-i place meseria asta,desi stiu bine ca majoritatea o fac pentru bani.Dupa masajul de relaxare,m-am intors,si ma intreaba fata daca nu ma supar daca trage o tigara?Eu unul nu am mai pomenit asa ceva,dar,sigur,cum sa ma supar,dar atunci macar,desi nu sunt fumator ,zic hai sa trag si eu o tigara,macar sa fumam amandoi.caci tot din timpul meu era si asta.In timpul alocat fumatului i-mi zice ca va lucra ca chelnerita,ce bine va fi,wow zic,stralucita cariera ...Apoi,fara multe cuvinte,se apuca de finalizare,nimic spectaculos.pur si simplu un handjob,si cam asta a fost.La plecare scretara de la iesire ma intreaba cum a fost,daca-s multumit caci am fost prima data la ei.Ce era sa zic,ceva de neuitat!Ca note:locatie 10,baia:7.fata:9 atitudine:6 Toate cele bune !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Va salut dragi curvari, nobili curvari, printi curvari si regi curvari.Fusei de cateva zile prin minunata capitala transilvaneana cu treburi. Dupa o zi plina de sedinte interminabile ma dusei la hotel si stau si stau. Dintr-o data imi trecu un gand pacatos, care devenise mai intens. Luai netu la puricat. Gasii piata si imi scaldai privirea cu diferite si felurite domnisoare dornice de placeri trupesti remunerate.Ma oprii asupra locatiei isis (care este zeita feritilitatii si casniciei :))). Luai telefonul sunai si facui o programare.

Imi explica duduca locatia care e cunoscuta deja si hop in car gps location si in vreo 30 min fui prezent.Fiind cu gandul in cap nu am inteles bine locatia vilei. O reperai in cateva minute si iata-ma in interiorul locatiei. Ma asez pe coltar si incepe sa-mi explice distinsa secretara detaliile ,care sa va spun drept ,nu le-am inteles ca le turuia zici ca era o fata venita la interviu si incercand sa ma impresioneze.Apar domnisoarele , vreo 7.Imi atintii privirea asupra blondelor si o aleg pe una la care nu i mai retin numele. Achit taxa de placere si poc sus in camera. Desi facui dus la hotel ma dusei iar sa ma ud si revin donsoara apare si ea, blonda corp frumusel sani micuti spre normali si imi spune sa ma asez pe burta.Ma conformez si incepe sa ma unga zici ca eram pus la conservare, si incep discutie banala(de cand face ,prieten ,bani , fetish,placeri), vazand o deschidere incep sa intru in detalii de extra, secretara sau cum se intituleaza imi spusese ca e fara sex, si ii propun o suma pentru ceva mai multa amabilitate, la inceput imi zice categoric ca ea nu face nimic mai mult si numai si numai atat , incepe masaj pe spate ,gambe picioare , zice sa ma intorc. Bineinteles ca sunt pus spre conservare si aceasta parte, uns pe burta , creste cocosul si incepe sa-l frece.Aduc in discutie partea cu finantele dorind extra :D incepe pisicutza sa se enerveze si imi spune sa ma uit pe perete ,raman mut, privesc peretii :))) mai sus de capul subsemnatului cel de sus vad o chestie ciudata gen floare pe perete din ceva plastic.Pfiuu satana cand vad pare a fi un obiectiv de camera, era sa si moara cocosul, de la soc. Il mangie, freaca cocosul si imediat incepe si explozia pe burta. Ma sterge frumos si delicat.Ma imbrac si incerc sa dispar cat mai repede. Confirma dameza ca sunt supravegheatein timp ce cobor scarile. Toti dracii imi trec prin cap dar nu zic nimic. Ma conduce pana la usa si dus am fost.

Detalii ce tin de finante: 150 ron grei

Masaj bunicel spre bun , dar bine ca nu m-am inecat in ulei :)) nota 8

Acuma partea urata e legata de licuricii de pe perete. Daca e asa e urat de tot .nota 2


 


 

Intrand pe site recunosc si camera si floarea de pe perete. Camera e cea roz,fetita bella cred.

Prima afisare aveti clementa.


 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Tocmai ce aveam si eu drum prin Cluj in urma cu 1-2 saptamani,si zic sa mai trec odata pe la acest salon unde am avut o experienta destul de placuta.

Sun la unul dintre numerele afisate,raspunde receptionera,la care aflu tot ce este de aflat si ajung la locatie in cele din urma.

Treaba s-a intamplat pe zi,deci nu erau multe fete,din cele spuse de receptionera cica noaptea sunt vreo 10,eu avand ghinionul sa aleg doar dintre 3, la aceea ora devreme.

Si o aleg pe tipa numita Andra,la varianta de 100 lei/ora, deoarece era pe placul meu dintre cele prezente,si aici a fost greseala mea.

Fata este bruneta,undeva la 165cm,vreo 55 kile,fund ceva mai maricel,si sani mai micuti.

Urcam sus,fac dus,dupa care incepe masajul de relaxare,masaj deageaba,mai mult se tot lasa si apasa pe spatele meu,de parca incerca sa imi rupa ceva cionte.

Trece mai departe la asa zisul masaj erotic,la care s-a frecat putin cu sanii de mine(nu cred ca a durat nici 1 minut),dupa care a trecut la frecat instrumentul destul de mecanic si rapid.

Pe tot parcursul sedintei,daca a scos o vorba,doua,se vedea pe fata ei ca nu prea avea chef si nu ii placea ceea ce face.

In timpul sedintei eu incercam sa o mangai,ceva,orice dar se tot tragea si statea in pozitii in care nu prea ajungeam la sanii sau pasarica ei,dezastru.

De pe la mijlocul sedintei ,eu deabia asteptam sa se termine odata si sa plec in amarul meu.

Deci tot dadea ea la instrument, dar ala nici cum nu vroia sa se termine(la cum freca si atitudinea ei rece care te facea sa te simti extrem de nedorit desigur ca ala nu prea avea chef),dar am zis sa incerc si eu sa ma termin mai repede sa plec.

Si a venit si ejacularea in cele din urma,se sterge, ma sterge,la care fac dus si valea.

Pentru mine a fost o experienta extrem de neplacuta,prima si singura de acest fel.

 

Nici note nu prea am chef sa dau cand imi amintesc:

Locatie-9(la dus tot sunt probleme cu apa)

Aspect fata-8,5(arata destul de ok tipa,dar nimic mai mult)

Masaj relaxare-5(deabia asteptam sa trecem la cel erotic)

Masaj erotic-3(deabia asteptam sa plec)

Atitudine-3(dezastru,extrem de rece,bani aruncati si timp deageaba,chiar si pe centura gasesti fete mai amabile si dragute cu tine)

Igiena-nu prea stiu ca nu prea am avut acces la ea

 

De stiam ce ma asteapta imi faceam eu o laba sanatoasa,fara sa pierd bani si timp deageaba.

De recomandat,desigur ca recomand celor care doresc doar o laba trista,celor care nu stiu ce ii aia si vor sa experimenteze ceva nou,si celor care vreau sa ia maseuza la palmi de nervi,iar celorlalti domni mai seriosi,care cauta ceva mai mult ii rog sa se abtina.

Eu unul nu cred ca mai revin la acest salon dupa cele aceea experienta ingrozitoare,un adevarat cosmar fata de ultimul salon frecventat,de fapt fata de oricare.

M-am simtit mai bine chiar si cand am luat tepe de la alte fete,la care aflam la fata locului ca erau liliputane sau grase.

Ceea ce am patit ii doresc tuturor dusmanilor mei.

Cand mergi la un salon te astepti la o primire si un masaj calduros,eu am intrat pe jumate distrus si am iesit distru pe de-a-ntregul.

Se pare ca in ultima vreme acest salon a decazut,si daca tot merge asa va deveni si el istorie ca multe altele dinaitea lui.

Nu am detaliat mai mult deoarece nu este nevoie si nici nu este cazul,sa nu mai spun ca nu imi doresc sa imi amintesc de astfel de momente.

 

C'est la vie.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Daca chiar este adevarata treaba cu camera de filmat,atunci acesta este un lucru foarte naspa oameni buni,cine naiba vrea sa fie filmat in astfel de momente.

Eu unul nu vreau sa imi vad fata la stirile de la ora 17,acel lucru distrugandu-mi intreaga viata.

Un motiv in plus sa nu mai trec pe la acest salon.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Daca chiar este adevarata treaba cu camera de filmat,atunci acesta este un lucru foarte naspa oameni buni,cine naiba vrea sa fie filmat in astfel de momente.

Eu unul nu vreau sa imi vad fata la stirile de la ora 17,acel lucru distrugandu-mi intreaga viata.

Un motiv in plus sa nu mai trec pe la acest salon.

ai fi surprins cati se lasa filmati: :)

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Sister_%28brothel%29

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Daca chiar este adevarata treaba cu camera de filmat,...

 

Treaba nu este câtuşi de puţin adevărată. De altfel, dacă citeşti cu atenţie "recenzia" lui ivancelmare îţi dai seama că e doar o făcătură, lipsită de utilitate, al cărei unic scop este denigrarea salonului. Cine ştie ce administrator de pe la alt salon a folosit această metodă de... război comercial.

(Eu nu vreau să le iau apărarea celor de la Issis. Am avut acolo experienţe din întregul spectru, iar faptul că acum nu mai vizitez salonul spune ceva. Dar nici nu pot sta pasiv când observ reaua-credinţă a unora.)

Ce mă deranjează mai mult este că unii din colegii noştri, dintre care câţiva cu ştate vechi (şi valoroase) pe forum, aleg să dea puncte de reputaţie lecturând doar superficial textele. Cum vine unul cu o "recenzie", deja se umple de plusuri de la câţiva care nu-l citesc din scoarţă-n scoarţă, ca să verifice credibilitatea scrisului, ci se lasă amăgiţi doar de aparenţe. Vezi Doamne, vorbeşte ăla ceva de ceva acţiune, a umplut câteva rânduri, ia să-i bag un plus!...

În ce mă priveşte, nu gratulez pe cineva decât după ce i-am "puricat" fiecare cuvânt, negăsind nimic suspect.

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Distinsi ucenici, nobili, printi, regi ,curvari, absenta mea de pe site cu recenzii este datorita treburilor,radarului ultradezvoltat, si a usoarei lipse de activitati intrapesteroase. Nu pot sa neg prezenta mea usoara ca vizualizator.Nu pot sta cu mainile in san cand vad ca evenimentul meu imi este spulberat de un rege curvar, care probabil , datorita inaltului statut nu se apleaca asupra unei patanii a unui ucenic,(o contesta) si ma pune la zid cu sfantul meu eveniment si patanie.Mi se pare ca aceasta atitudine, fu ca si o intamplare mai veche de a mea in care eu nefiind cu nr de B in capitala mi se ridica masina, in contextul in care in fata si spatele meu erau numai masini de B parcate si vb cu un senior bucurestean care imi spune ,ei las ca mai fac ei , dar nici chiar asa. Avand un oarecare gram de orgoliu ma pun si ii trimit distinsului domn pe fax copia dupa p.v. , acuma, ghinionul meu ca m-am aflat la momentul nepotrivit in situatia nepotrivita, asta nu o pot justifica. Ca sa trimit „fax” distinsilor vostrii curvari si Rege curvar, in special, ca si in patania sus amintita nu-mi ramane decat sa va arat poza si camera recunoscuta, din xxxona cu pricina si editata dupa slaba mea indemanare, poza luata de pe site.Daca veti citi unde scrisei, nu trebuie sa aveti inalte studii in ale foto-vizualizarii pentru a vedea floricica in mijlocul careia e obiectivul,, cablul cum coboara, si, iar acelasi cablu ajuns pe dupa conducte si se pierde in negura monitorului... vizualizato-rului(rilor). Daca ne legam de vreun pixel, care apare sau nu , dati-mi voie sa ma inclin, voua , distinsilor. Numai nu reusesc sa pun poza editata asa ca invit sa vizualizati linkul  si in speta peretele stanga deasupra oglinzii , si cum coboara cablelul si pe urma in dreapta acelasi cablu se vede bine dupa conducte.

 

http://www.issismasage.com/galerie-foto-album-60.html

 

(sper sa nu fie off topic rsp meu la distins rege, e informare)

 

O zi plina de minuni placute.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Ivane, este superfluu să te înveşmânţi într-o ironie fără efecte exterioare. În afară de tine, nu surâde nimeni pe aici de spusele tale. Apropo, nu sunt Rege (doar unul fu, Mocu cel Nemuritor), doar Specialist...

În altă ordine de idei, linkul trimis de tine nu confirmă ipoteza susţinută de tine, poate fi orice altceva. Eu am fost (ultima dată cred că acu' vreo cinci luni) la acest salon, cam prin toate camerele posibile şi imposibile, şi nu am văzut vreun obiect de filmat, cu toate că am ochi pentru aşa ceva, crede-mă.

Fireşte, nu pot băga mâna-n foc că situaţia nu s-a schimbat între timp, însă "instinctul" meu îmi spune că nu. Un asemenea fapt este de o gravitate extremă şi aflarea lui poate distruge un atare business; ce patron serios crezi că ar risca aşa ceva! Părerea mea este în sensul că, la saloanele "mari", ipoteza se exclude. Desigur, e posibil în anumite cazuri să mă înşel, sper totuşi că nu se va întâmpla.

Cât despre recenzia ta, să dea Domnul să fie precum spui; mie, la acest moment, îmi pare dubioasă. Însă nu am pretenţia că sunt infailibil. De eşti onest, permite-mi măcar un sfat, indiferent cum m-ai privi tu - ca pe un rege sau doar ca pe un specialist: pe viitor, fă un minimum de efort (nu cred că-i aşa greu) să reţii numele de scenă al damezei ce-ţi învârtoşă penisul. În lipsa lui, nu avem ce face cu recenzia ta.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Desi am spus ca nu voi mai trece pe aici, chiar daca am fost de cateva ori,s-ar putea totusi sa mai trec macar odata doar pentru a confirma sau infirma cele spuse de colegu,sa stim si noi odata pentru totdeuna daca chiar este adevarat.

Link spre comentariu

Salutare,

 

Am fost si eu la ISSIS masaj saptamana trecuta la recomandarea unui taximetrist...fara sa citesc aici detalii (era oricum ff tarziu). Locatie intr-o vila retrasa, nu stiu adresa exacta.

 

Dupa ce am intrat in vila am fost preluat de catre o receptionera care arata cam binisor si care m-a pus in tema despre servicii cat si preturi...si mi-a atras atentia o optiune: masaj erotic + jucarii (pt d-ra)....intreb ce fel de jucarii? ...cu vibrator spune receptionista.

La ora 1:00 AM cand am ajuns (si lunea) erau decat doua fete disponibile una bruneta si creata cam la 26-28 ani si o blonda la 22-24 de ani Dalia.....bine inteles ca am ales blonda. M-am uitat pe site si pot confirma ca ea este acolo....nu pot copia poze http://www.issismasage.com/galerie-foto-album-53.html.

Am luat pachetul erotic+jucarie la 150 ron ora.....si merg la etaj cu blonda.

Inceput ok la o tigare si palavre (ca de obicei) apoi dush la baiatu si startul cu un masaj de relaxare bunicel chiar spre bine. Dupa un timp trecem la erotic la fel de placut....cu ulei pe sani...frecat unduit (frumos), apoi ia fata vibratorul si incepe sa se frece cu el pe la pasarica si dupa aceea il introduce....se intoarce la sugestia mea (un fel de pozitie 69) si incep sa ma joc eu cu vibratorul in pasarica....bine inteles facea si dumneaei treba cu ala micu. Chestia cea mai tare este ca gemea de placere si se unduia de zicem ca acum explodeza.....nene si chiar asa a fost, a facut fata un squirt de toata frumusetea....asta ma excitat la maxim si am finalizat si eu.

 

Deci note:

Locatie: Vila cocheta curat cu nini bar - 10

Camera: Asternut curat, baia la fel, prosop curat 10.

Fata: Frumusica, blonda 22-24 ani, slim, fund obraznic,155-160 inaltime, foarte volubila si prietenoasa, puncte plus la faza cu squirt 9.90.

Prosopul: pachet masaj+jucatie 150 ron/h + bonus de la mine 50 pt. fata.

Masaj: 10 (am explicat mai sus).

Nota: am incercat sa cer si alceva dar am fost refuzat elegant...si nici nr de tel privat nu am primit.

Concluzie: eu voi reveni la acesta d-ra.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua dragi colegi risipitori de material (genetic si nu numai),

 

Fiind in trecere o seara prin Cluj, m-am hotarat sa testez si acolo piata. Nefiind deloc atras de fetitzele  profesioniste ce iesisera pe Calea Turzii si fiind destul de obosit, m-am decis sa apelez la un salon de masaj.

Dupa cateva incercari, mi-au raspuns cei de la Issis, care mi-au indicat o vila intr-un cartier linistit, in apropiere de hotel Ramada.

Vila arata f bine, un living frumos decorat si generos in care si-au facut aparitia si 4 fete, toate ok, asteptand alegerea mea.

Am ales-o pe Bella, o fata de 27 ani, slabuta dar nu skinny (exact genul meu!), cu un fund si o pereche de sani absolut superbi. Privirea candida si ochii frumosi sunt pericolele pt cei care ar suferi de ejaculare precoce.

Am platit la receptie 150 ron si am urcat in camera Roz. Dupa un dus scurt al amandurora, a inceput masajul, clasic, cu fata in jos.

Ceea ce-mi place la un masaj este sa vad atentie din partea maseuzei, atat pe tehnica masajului, cat si pe reactiile mele. Bella a avut din plin, ba si comunicand cu mine, intr-un mod foarte placut. Are replici ok, nu are fitze, este una din acele fete deosebite de care iti pare si rau (dar nu foarte tare... :) ) ca o intalnesti taman acolo...

Masajul a fost bine executat, rezultand o relaxare imediata a mea, dupa care m-am intors cu fata si portdrapelul in sus. Cu grija, Bella a inceput o derulare a ei pe mine, atingandu-ma innebunitor cu sanii pe penis.

Ne-am sarutat pe gat, pe corp, fara FK insa (din pacate)...

I-am cerut voie sa-i adulmec putin si intimitatea si m-a lasat, asezandu-se cu pasarica deasupra gurii mele flamande.

Privind-o cum se uita la mine de sus, in timp ce-i mozoleam usor intimitatea, brusc mi-am amintit de erectia mea, drept pt care am dat-o pe Bella jos de pe mine si am incurajat-o sa se apuce de un slow handjob.

I-am precizat ferm ca vreau sa termin pe sanii ei, ceea ce s-a si intamplat intr-un final.

Starea post coitus a fost una de beatitudine maxima, in care cu Bella in bratele mele, am povestit diverse nimicuri timp de inca 20 minute. Stiam ca in Ardeal lucrurile se fac temeinic si fara graba, dar asta m-a dat pe spate. In sens bun!

Iar acum notele:

Locatie: 9 

Atitudine generala si look maseuza: 9

Masaj: 8 (nu este o experta, nu e demult in bransa, dar se straduieste, iar ce face, face bine)

GFE: 8,5 (daca includea si FK era de 9)

Halatul s-a platit dupa alegerea maseuzei si a fost de 150 ron, stat peste o ora, cu totul.

Concluzie generala: recomand salonul, alaturi de Bella mai erau 3 brunete, vreo 2 chiar cu sani mari, dar m-a incitat ea, ultima aparuta in usa, timida, dar cu un corp de model.

Iata si un link de unde puteti da scroll pe pozele Bellei: http://www.issismasage.com/galerie-foto-album-49.html

In salon mai pot fi indeplinite fantezii de dominare, am fost chiar intrebat daca vreau sa penetrez maseuza cu un vibrator etc.

 

Toate bune si noroace de la Virgilius!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:NEARBY
  • Oras:NEARBY

 Salutare colegilor amatori de senzatii ispititoare pentru anumite parti anatomice.Fiind prin Cluj in vizita,dupa o noapte care a implicat amortirea gandurilor si a reflexelor,impreuna ca un prieten am decis sa vizitam acest salon de masaj,fiind constient ca la ora 5 dimineata nu are rost sa incerc sa sun ceva escorta.

Contactul a fost facut la numarul de telefon afisat mai sus si facut programare la 2 domnite.Orice taximetrist poate sa va duca in locatia cu pricina.Odata ajunsi acolo ne-au fost prezentate 2 domnite,Maria si Andra.Deoarece eram in vizita la prietenul meu, l-am lasat pe el sa faca prima alegere,a ales sa petreaca o ora in compania Mariei,eu fiind automat repartizat la Andra.Despre Andra pot sa va spun ca era foarte retrasa si parca in lipsa totala de chef de a dezvolta musculatura antebratului.Deoarece am intrebat politicos daca se simte in stare sa presteze 40 si 40(exista posibilitatea sa achizitionezi 40 min o domnita si 40 alta),si deoarece nu mai exista la ora matinala nici o alta optiune, am ramas la 80 min cu Andra.Chiar daca aveam impresia ca am scapat usor de 180 lei si voi ramane cu buza umflata,finalul celor 80 min petrecute in compania Andrei m-a gasit cu un zambet mare pe buze.

Andra e cam la 20-24 de anisori,1.65 aprox 50-54 kg,sani medii si un zambet strengeresc.Cred ca nu are rost sa va detaliez actiunea in sine pentru ca majoritatea stiti ce se intampla intr-un loc de genul acesta,totusi vreau sa punctez plusurile.Am intrebat de la inceput ce nu am voie sa fac, si mi s-a expus paleta de servicii limitate la care am acces.Sarutari oriunde mai putin pe "gurita" dupa cum spunea Andra,nu se accepta nici un fel de contact sexual, si celelalte cuvinte pe care le tot auzi cand mergi la un asemenea salon.

 Am inceput cu sarutari pe gat,pe sani,ochi si urechi si aici a venit surpriza,Andra si-a orientat buzele spre ale mele moment in care m-am oprit si am exclamat:'Parca nu aveam voie!".Raspunsul a venit repede din partea ei"Poi si daca eu vreau?'. Mi-am dat imaginar 2 palme pentru ca eram destul de ametit si am petrecut perfect 80 min in acelasi mod.

Deoarece e prima mea recenzie nu stiu pe ce trebuie sa insist de aceea voi incerca sa termin acest post pentru a nu plictisi colegii

 

 

Atitudinea a fost de cel putin nota 9,GFE foarte ridicat,probabil si din cauza FK

 Andra primeste tot 9,pe langa comportamentul copilaresc(care mie mi-a placut), te intreaba tot timpul ce si cum vrei

 Locatia e linistita si relaxanta 8

 Pentru handjob chiar nu as putea sa dau o nota,ar fi aiurea

Eu am sa revin

 

Sper sa fiti intelegatori cu mine dat fiind faptul ca e primul post.Criticile sunt pozitive deci nu ezitati :D

 

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare distinsilor. Desi sunt un mare consumator de masaje, pana in acest moment nu am intalnit ceva care sa ma determine sa scriu o recenzie demna de atentia voastra. Viztat Issis, locatie Iftimie Murgu, mutat de pe Bolintineanu. Casa noua moderna, amenajata cu bun gust, livinguri multiple pentru cei cu ingrijorari legate de confidentialiate. Baia curata, gel de dus, prosop curat, fara apa pe jos, papuci sigilati. Singurul minus e ca baia e comuna, fapt care personal nu ma deranjeaza, ba chiar imi aduce aminte de perioada de studentie si de camine. Curatenie in camera, nimic de reprosat. Insa motivul recenziei e Vanessa, fata care m-a impresionat. Undeva la 1.60, deloc grasa, ba chiar cu un fizic deosebit si un fundic mic si arogant. Sanii putin lasati, dar moi si oraznici, just the way I like them. Tehnica aceeasi ca peste tot, insa cu o atitudine deosebita. Am ras, am glumit, am povestit si m-a tinut in brate cu multa caldura.  Faptul care m-a socat este ca ma privea fix in ochi si imi zambea ca si cum se bucura ca sunt acolo. Toate aceste trucuri au facut ca experienta a fie una foarte placuta. Marturisesc ca este prima data cand ma simt la un salon ca si cum m-as fi intalnit cu iubita, sau mai bine zis cu iubita cand e pe rosu si nu se pune problema de penetrari. Ati dedus ca pun accent pe GFE, dar fiecare cu ce il doare.  Nu s-a grabit nici un pic, ba chiar mi-a spus ca nu vrea sa termin repede. Dupa deznodamant, ma pregateam sa ma ridic si sa plec cum e cutuma, insa mai aveam vreo 10 minute care ea a spus sa le petrecem impreuna. M-a servit cu o tigara, caci mi le uitasem in masina, am mai ras un pic si apoi am facut un dus. Poate ar prinde bine sa dezvolte un obicei de a face dus cu clientul la fel ca la Raisa, dar ma rog… Marturisesc ca am mai fost cu o colega de a ei la fosta locatie si am intalnit un tratament asemanator, insa nu la fel de calduros. Se chema Deea parca, nu stiu exact, tot ce stiu e ca avea un tatuaj abstract in zona chiloteilor. Un corp de nota 10 si pe cucoana respectiva. Despre Dalia pot sa va spun ca arata mai bine in realitate decat in poze, nu inteleg de ce nu apeleaza cuibul la un fotograf profesionist … insa nu am fost cu ea. Mi sa parut ca are sanii un pic mici si pare un pic mai plinuta, dar foarte simpatica la fata. Citind recenziile voastre ma tenteaza si Bela pe care sigur am sa o incerc, probabil tot saptamana asta. Va recomand sa vizitati.

Tarif 110 ron – 1h

Locatie – 9

Curatenie – 9

Aspect Vanessa – 9

GFE – 11 !

Recomand cu drag, devenit rapid salonul meu preferat.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:medias
  • Oras:medias

Salutare distinsilor! Am calcat si eu pragul acestui salon, intr-o dupa masa ....am inteles de la taximetristul ce m-a adus ,ca este unul dintre saloanele bine cotate ,am pasit pragul salonului unde am fost intampinat de o secretara amabila si draguta....am fost poftit sa servesc o bautura pana cand a prezentat tipurile de masaj: masaj cu o domnisoara,masaj cu doua domnisoare alternativ si masaj cu jucarioare erotice masaj recomandat pt unele domnisoare .....apoi mi-au fost prezentate domnisoarele: dalia si doris,ambele fiind subtirele si simpatice.....nestiind pe care sa o aleg am ales masajul cu ambele domnisoare alternativ.....prima data am intrat cu doris fatuca subtirica cu sanii micuti dar jucausi....masaj executat frumos si foarte incitant dupa care am intrat cu cealalta domnisoara care de la inceput parea mai perversa si infocata care mi-a sugerat masajul cu jucarioara erotica pt ca voi avea parte de o surpriza placuta....imediat imaginatia mea a zburdat la cele mai perverse ganduri.....dupa terminarea celor 30 minute din timpul masajului am ales sa incercinca o ora de masaj cu jucarioare impreuna cu dalia....dupa ce am achitat masajul si am baut o cola timp in care domnisoara a facut un dus si a revenit in camera cu jucarioara erotica....dupa executarea masajului de relaxare foarte placut si partea erotica la fel am trecut la a folosi jucarioara dupa cum m-a indrumat domnisoara......in urma jocului facut a rezultat un squirt de toata frumusetea....am ramas total uimit .....domnisoara mi-a spus ca poate presta acest lucru de doua sau trei ori intr-o ora....bine-nteles ca am mai incercat o data iar rezultatul a fost acelasi....la finalul timpului cand eu eram buimac de cap am intrebat pe domnisoara daca mai pot reveni la ea si cand o mai pot gasi.....iar ea mi-a raspuns ca doua zile pe saptamana e de dimineata iar restul saptamanii de noapte......locatia placuta 10 curatenia 9. Aspect fete: doris 8.5 iar dalia 9 iar squirtul 10+ ....cu siguranta voi mai reveni si va recomand cu drag...

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...