Sari la conținut

Fata dedeman - petrom


gazzon

Postări Recomandate

  • Oras:Romania+
  • Oras:Romania+

De cateva zile am observat o fata care sta in parcare la Petrom langa Dedeman dar mereu eram cu cineva in masina si nu am avut timp sa opresc.

Nu pare de etnie si e frumusica. Mai cunoaste cineva sa ne lamureasca?

Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Pe la 11.00 a.m, am trecut cu maşina pe la Dedeman. Vizavi de Vamă, cumva “ferită”, dar la vedere printre camioanele parcate, se plimba agale o fată. Prieteni, instinctiv am apăsat frâna când am văzut cât de frumuşică este… :slap2  :slap2  :slap2  Am uitat chiar că trebuie să plec din localitate şi am dat scurt un flash... Căprioara nu s-a lăsat mult invitată şi a urcat în dreapta. Am întrebat-o ce “execută” si mi-a recitat 50-oralul, 100 numărul”. Am mai fost cu câteva fete din Buzău…dama asta este peste medie…nu era de ratat. Aşa că m-am decis pe loc că vreau o oră, întrebând-o dacă ştie  un hotel discret. Mi-a replicat :“ la hotel merg doar cu ora si e 200… dacă te hotărăşti ajungem repejor… costă 35 lei la hotel unde ştiu eu”. Şi mi-a aruncat un zâmbet…ce să mai…ucigător !  :slap2  :slap2  :slap2 În 15 minute am fost  la gara ( Hotel pe  str. Col. Ion Buzoianu- Brebeanu). Nu înainte de a “socializa” un pic…mi-a spus că ea e Ana, are 21 de ani şi e din Bucureşti şi că vine de vreo două luni în Buzău.

  I/am dat banii pentru "cazare", a luat camera, apoi am urcat amândoi. Mi-a spus că sunt primul client din acea zi. I-am dat “cadoul orar”. Detalii despre ce s-a întâmplat la aşternut nu am chef să dau…sper c-o să mă înţelegeţi dacă vă spun că după 1/2 oră m-a sunat “cineva important”, care fix atunci avea treabă cu mine…fapt  pentru care nu mi-au trecut încă nervii…Recenzia este însă nefolositoare dacă nu dau totuşi câteva informaţii confraţilor:

1.    Nu dă numărul de telefon.

2.    Modalitate de contact : locaţia amintită anterior. Atenţie: nu la benzinăria Sokar !

3.    Program de lucru: în fiecare zi ( inclusiv sâmbăta şi duminica !- am repetat ca sa fiu sigur, si a confirmat), de la 10.30 a.m. până la 16.00 , sau chiar un pic mai târziu.

4.    Aspect: superdrăguţă. Machiată şi rujată discret, nu ca traseistele. Piercing în buza superioară. Piele fină, carne tare...exclus gipsy.  În ceea ce priveşte “costumul Evei”, dau un “ZECE” binemeritat: frumoasă la faţă, sâni măricei şi bestiali, partea dorsală bine asortată cu restul. Peste 1.70 m înălţime. Un lucru mai rar: coapsele tatuate cam de-o palmă pe interior, aproape de bazin.

5.    Prestaţie: oral şi normat- ambele protejate. No FK…Nu comentează la nicio poziţie…Strâmtă.. Se mişcă bine de tot. Per ansamblu, e de 8,5-9. Pe mine nu mă interesează analul, aşa că…îmi pare rău, dar chiar am uitat s-o intreb…ce să fac, dacă mi-a plăcut în rest. Tariful; “o oră- 200”, a zis râzând  şi adăugând “câte descărcări poţi !”

6.    GFE: greu de crezut, ţinând cont de locaţia unde prestează, dar notez cu 9, pentru că n-am nimic de reproşat, în afară de 2-3 dezacorduri, ceea ce nu e mult în timpul menţionat, nu? :laugh2  :no2 

 

Ah, da …mai e ceva: nasul meu îmi spune că e…”independentă”, adica no  :shrk  Mă bazez pe următoarele:

-       Când a urcat în  :car , a observat rapid că am un parasolar detaşabil, cu clips, interesându-se imediat de unde l-am luat, c-ar vrea şi ea, că îi vine greu “ să conducă mereu Bucureşti- Buzău cu soarele în parbriz”.

-        :callyou  l-a ÎNCHIS pe toată durata “ostilităţilor”, la întrebarea mea ea afirmând ca ea îl închide de fiecare dată. Diferă în mod clar faţă de alte fete la care, chemate la hotel, curg mesajele, apelurile sau  :callyou e pe “silent”.

 

Concluzia mea e că Ana  este “de recomandat”, comparativ cu ce există in oraşul Buzău…bine…depinde de aşteptările fiecăruia acum…cârcotaşilor le pot spune doar ca “am riscat şi nu-mi pare rău !”

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...