Sari la conținut

Cinci boli care se pot vindeca prin sex


Postări Recomandate


  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

'' Sexul face minuni - întăreşte inima, scade nivelul de colesterol, ne ajută să pierdem în greutate, ameliorează durerea provocată de artrită şi simptomele premenstruale. Unii experţi susţin că sexul regulat este cheia pentru o tinereţe veşnică şi o bună sănătate fizică şi psihică a fiecărui individ. Este dovedit ştiinţific că sexul are efecte de vindecare, în special în cazul unor afecţiuni de origine psihosomatică, dar ameliorează şi vindecă şi multe ale probleme de sănătate.

Sex pentru o inima puternică

În timpul sexului, respiraţia devine mai profundă şi mai rapidă, ceea ce creşte cantitatea de oxigen şi sânge şi astfel, întăreşte inima noastră. În timpul actului sexual, cantitatea hormonului feminin estrogen, care este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra inimii, de asemenea creşte.

Sexul păstrează colesterolul la un nivel scăzut

În timpul sexului, nivelul de colesterol creşte la bărbaţi, ceea ce ajută la întărirea muşchilor şi oaselor şi, în acelaşi timp, scade nivelul colesterolului.

Sexul face artrita mai puţin dureroasă

Sexul te poate ajută să scapi de dureri de cap şi durerile cauzate de artrită. Dacă eşti adesea stresat, nu există terapie mai bună decât sexul. De asemenea, este benefic pentru sănătatea prostatei.

Sex pentru pierderea în greutate

Experţii susţin că sexul o dată pe săptămâna arde 7500 de calorii pe an, ceea ce echivalează cu a alerga 120 de kilometri.

Sexul face din SPM istorie

Cercetările au confirmat faptul că sexul ameliorează problemele menstruale. Din mai mult de 1000 de participanţi, cei cu o viaţă sexuală regulată s-au plâns de dureri premenstruale şi menstruale mai puţin . '' 

 

 cugetliber. ro.

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...