Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut din nou confrati futaciosi toropiti de caldura. Fiind prin oras sambata pe la pranz, imbracat sumar din cauza caldurii, tricou si sort, fara lenjerie, mi-am zis sa caut repede pe telefon o "descarcare hormonala" prin Drumul Taberei.

Cum sunt un fan al BJ cu finalizare si de obicei doar de atat am timp, dau un search pe AT si gasesc anuntul care zice asa:

"MASAJ erotic,, companie intima, 100 L/ finalizarea, 1.60 m, 50 kg, 26 ani, igiena, zona D. Taberei, verifica harta"

Sun, era libera, cu programarea....in 10 minute. Locatia la semaforul de la Raul Doamnei, pentru cei care cunosc zona.

Sunt ghidat spre bloc, si mi se deschide usa fara sa formez ceva. Bloc turn, mi se spune sa urc la etajul 7 cu liftul si inca un etaj pe jos. M-am conformat, presiunea crescandu-mi in instalatie datorita urcusului.

Se deschide usa, intru, fatuca din poze. Deci, pozele reale. Fata dragutica una peste alta, daca nu ar fi fost cearcanele, deranjant de mari. Arata OBOSITA. Miniona, FARA sani. Deloc, zero, doar niste noduri care trec cu comprese reci.

Intrucat veneam direct din dus, fresh, ii spaun ca stau numai pentru un oral, ma dezbrac, se dezbraca, ma intreaba daca vreau sa fac dus (+) si trecem in pat. Venisem pentru un fast fast BJ doar.

Miniona, carnea ok, putina celulita pe solduri, ten alb.

Oralul....ce sa spun mediu spre bun. Nu face DT, nu se ajuta de maini, atinge putin cu dintii, insa nederanjant, ce mi-a placut insa este ca gemea natural in timp ce o sugea si, in afara miscarii normale isi rasucea capul si umerii si stanga dreapta, rotund, incat efectul a fost excelent. De asta am cautat si sa ma abtin cat am putut de mult incat m-a si intrebat daca nu facem si normal. Am spus nu si a continuat, terminand intr-un final.

A fugit la baie, dupa care am mers si eu. Dus, imbracat, plecat.

Acum sinteza:

Locatie - curata, OK, 7-8

Atitudine - prietenoasa, comunicare buna - 8

Curatenie - 8

Servicii - normal protejat, oral neprotejat, FK nu am incercat, anal - NU, CIM, no swallow

Oral - 8

Recomand pentru o descarcare rapida, fara multe cautari.

Tarif - 100 lei ora

Am lasat 100, fara sa intreb daca are si tarif la finalizare.

Poze reale

post-12551-0-87762600-1339999501.jpg

post-12551-0-99956700-1339999510_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@virginul, esti virgin la propriu ? nr. de telefon e in titlul topicului....ti-au cam luat hormonii vederea frate, mergi si reguleaza-te pls :D

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@virginul, esti virgin la propriu ? nr. de telefon e in titlul topicului....ti-au cam luat hormonii vederea frate, mergi si reguleaza-te pls :D

nu sunt virgin la propriu , ar fi prima oara cand merg la o dama de companie

 

Atentie la off-topic si chat!

A.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare ... avand niste treburi prin zona m-am infatisat si eu la domnisoara si ... surpriza:

1. E speriata de bombe(ii e frica de vecini - mi-a zis sa intru repede in casa si sa nu stau in dreptul usii ?!)

2. Pretul e foarte mare: 200 Ron pe ora(masaj _ o finalizare

3. E foarte fitoasa - suparacioasa atitudine de printesa(mofturoasa) - Nota 3 la Atitudine(macar nu e obraznica sau tupeista)

Are si niste plusuri dar eu nu am ramas:

1. E frumusica la fata genul skinny e fata din poza

2. E finuta

Deci tot ce va pot spune v-am spus deja eu nu am ramas datorita atitudinii.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salutare,

Am fost si eu la aceasta fetita si intradevar locuieste pe la Raul Doamnei in bucla.Am facut programare telefonica am sunat din fata blocului, mi sa deschis usa si am urcat un etaj mai sus sa nu ma vada vecina.Este chiar tipa din poze este o tipa ok ma invitat la o tigara in bucatarie unde mi s-au spus si conditiile;masaj +1 finalizare oral sau normal 100 ron sau masaj +2 finalizari intr-o ora 200 ron.

Am ales varianta de 100 si am intrat la dus.Cand am iesit surpriza ma astepta goala in pat.A bagat ceva ulei si a facut un masaj bun dar cam scurt (vreo 15 min) dupa care a trecut la un oral aproape perfect.La insistentele ei am trecut si la normal insa acolo nu prea este la fel de priceputa drept pentru care am schimbat mai multe pozitii.Ii place foarte mult pe la spate dar nu e cine stie ce.Geme cam mecanic si cam fortat.Pentru finalizare am rugat-o sa faca oral si a fost de vis.

In lipsa de altceva mai bun am sa mai revin la ea.

O recomand si pentru altcineva este ok.

note: locatie 8

atitudine 8

curatenie 9

servicii 8

oral 9

normal 7

anal nu am intrebat

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara si bine vam gasit dragi mei.. (Paraziti).. :laugh2

Confirm cele spuse de colegi mei mai sus..avand putin timp liber si daca tot stau prin zona,am zis sa incerc si eu pe Domnisoara ..(asta se intampla ieri dupa masa)..Locatia deja cunoscuta,ca doar ne informam inainte,asta multumita celor care posteaza..O sun imi confirma ca e libera,dar sa mai intarzi vreo 20-30 de minute...Ajung in final(dupa ce ma suna ea de confirmare) in fata blocului imi deschide urc sus(intradevar cam grabita la primire)..Dar dupa foarte de gasca si naturala fara fite..La fata draguta,dantura ok,corp frumusel (mai putin sani)Fumez o tigare vorbind despre servici si tarif(aleg un masaj+1 finalizare = 100 ron)...Ma dusesc putin chiar daca veneam de acasa..( baie ok,prosop curat,gel de dus)..Intru in camera ma astepta in pat goala.Ma invita langa ea si incepe cu un masaj bunicel....Dupa vreo 10 minute am o rog sa nu imi mai faca (mai aveam putin si adormeam)..Incepe cu un oral bine facut dupa alte 10 minute trecem la normal (ea deasupra) pot spune ca se misca oarecum bine doar ca oboseste repede,schimbam pe la spate si........Final fericit :laugh2 ...Mai fac repede un dus o tigare 2-3 vorbe si La revedere..

 

Notele mele sunt:::oral 7-8

 

locatie foarte usor pentru cei care stiu zona + curatenie 9

 

atitudinea ei 8-9

 

normal 7-8

 

FK nu ma intereseaza,anal am uitat sa intreb(dar cred ca nu)daca era imi spunea de la inceput

 

Eu mai revin la ea.bafta si sper sa va ajute la ceva comm meu.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:EUROPA
  • Oras:EUROPA

Saptamana trecuta am tot strabatut orasul spre Drumul Taberei asa ca am socotit ca ar fi ok sa incerc si serviciile damezelor din zonele limitrofe prima oprire fiind la:

DORESTI discretie si bun simt? Atunci te astept pe timpul zilei. Companie intima 200 L ora, 27 ani, 1.57 m, 47 kg, zona Dr. Taberei, verifica harta,  20 May 11:51

 

Zona este Raul Doamnei pentru cei care cunosc Drumul Taberei ,apartament cu 2 camere,etaj superior,mobilat batraneste dar curat.

Ca idee pe partea dreapta dupa ce treci de Carrefour venind prin spatele parcului Moghioros.
Mizoneta este o satena micuta maxim 1.60 si cam 50 kg cu sanii nr 1,5 si nu exceleaza cu nimic nici la fatza fiind o tipa cotidiana.

Are o cicatrice  de la cezariana si un tatuaj pe pulpa dreapta cu numele copilului.
Femeia nu are GFE si probabil nici nu a auzit de asa ceva. Vorbeste doar daca o intrebi ceva sau daca deschizi un subiect de care se poate agata. La intrebari raspunde destul de greu si iti da impresia ca atunci fabrica un raspuns elevat  in realitate fiind banala. La intrebarea daca stie de existenta forumului a raspuns ca nu este pasionata de ceea ce se scrie intrucat are clientii ei si nu o afecteaza motiv care ma facut sa decid ca pe langa ca e proasta e si increzuta.

Prestatia,dupa dusul meu medie catre slabuta.
A inceput cu un oral care seamana mai mult a laba si foarte zvapaiat , pus cauciuc pe Paul si trecut la normal,cu ea deasupra care nu prea ii place. A urmat clasica pozitie Mobra si finalizat glorios cu mana la nas de la danfurile din spate. Eu facusem dush , ea nu , insa ma bazasem ca e deja aranjata daca stia ca are client. A fost greseala mea dar ma felicit ca nu am pus botu la savarina ca treceam pe langa moarte.

Servicii:

100 finalizarea si 200/h cu 2 fin si masaj. (f scump ptr cum arata si cum presteaza)
Locatia 8 curatica ca si baia care totusi merita totusi niste imbunatatiri.

GFE 5

Oral 5
Normal 7

Fara CIM COF

Fara incercari DT si nu pune botu la bomboane.

Nu cred ca voi mai revenii.

 



 

 

post-76236-0-09589500-1369051840_thumb.jpg

post-76236-0-99292200-1369051845_thumb.jpg

post-76236-0-49620200-1369051852_thumb.jpg

post-76236-0-72373600-1369051859_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut futaciosilor...Am fost si eu la domnisoara, este ok din punctul meu de vedere...mai tacuta si mai rusinoasa

Sa incep: o sun, imi spune ca are o programare in 10 minute, revin cu un telefon in 2 ore, imi raspunde frumos, imi spune prestatia ei, ma indrept spre locatia ei, acolo o sun din nou, cer scara blocul, (ea imi spune sa vorbesc mai incet, ca aude vecinul, cred ca locuieste singura si este fricoasa) ajuns sus imi deschide usa, ma intreaba daca raman, eu spun da... ma pofteste in casa, stam de vorba despre viata, imi povesteste multe altele despre viatza ei...

In fine, fumez o tigare, merg la dus, ies din dus, si o vad dezbracata, nu este super super, dar este ok din punctul meu de vedere, eu prefer fetele foarte slabe, dar am facut o exceptie !

imi face un masaj, termin cu un oral bunicel, dupa normal, diferite pozitii! 

fac un dus, ma imbrac, mai fumez o tigare, ea tacuta si linistita ... o intrebam raspundea cu greu, intr-un cuvant timida...

Locatia: 8-9 (este batraneasca dar pastreaza curatenia, pentru mine conteaza asta)

Oral: 9

Normal: 8

Igiena : 9

chipul ei:9

Deci o recomand, eu sunt genul de barbat care prefera fetele slim, pentru ca am acasa (o grasa)  :boob

Poate mai revin! 

Futai placut !

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...