Sari la conținut

Berceni....blonda inalta 180...sos. Oltenitei 0742.930.844


Postări Recomandate

Buna ziua,

Prieteni, vreau sa va anunt ca am frecventat o blonda din sos. Oltenitei, berceni, de care sincer am fost foarte multumit (fiind vb despre fatuca din pozele din anunt)! La oral era meserie, si in procent de 80% era buna si la normal!

De cate ori dau de o astfel de fatuca, incerc sa merg cat mai des la ea! intamplarea a facut ca acum doua saptamani sa o sun! Imi spune ca este libera si ca ma asteapta! Ajung acolo si stupoare, blonda devenise bruneta cu trasaturi specifice!!! Daca tot am ajuns acolo, hai sa raman zic, fata arata destul de bine, pustoaica sexy! Partea care m-a dezamagit era ca totul s-a produs ca la fustfuck....maxim 10 min.! Pe cand cu cea blonda, reala, obisnuiam sa stau macar 30 de minute!

Stand pe net, sambata, vad anuntul blondei, zic ok, a revenit fata pe sistem. O sun, imi raspunde. O intreb daca ea este pe bune, povestindu-i totodata de patania de la ultima vizita si explicandu-i in mod expresiv ca nu vreau sa bat drumul degeaba pana acolo! Ma asigura ca ea e si sa vin ca ma asteapta! Ajung acolo, sun la tel sa-mi dea nr. interfonului, urc la et. 8 si stupoare: o bruneta, pitica si uratica. O intreb unde-i blonda, si imi raspunde ca a plecat urgent ca avea treaba si daca vreau pot ramane cu ea! Ma uit la tupeul damezei, care nici macar nu stia sa minta!!! Binenteles ca am plecat!! E o mare TEAPA!

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/berceni-am-revenit-in-zona-ta-blonda-24-de-ani-180-m-inaltime-ofer-masaj_38491671.html

post-204102-0-30346900-1460974415_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...