Sari la conținut

Salon Relax 0753462308 / 0734424564 / 0259430313 William Shakespeare


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

dupa ceva pauza(prietena,despartire,revenire,bla bla) si mai ales dupa ce am citit ce chef frumos a fost in Oradea(n-am indraznit sa ma bag asa necunoscind pe nimeni) am zis ca este timpul sa mai umblu din nou putin in night life-ul oradean(totusi avand ceva experienta la activ la Cleopatra,Dacia Night Club,Barul lui Zsido pe Costaforu,nu-i mai stiu numele,Felix,etc,etc)

cu un taximetrist care mi-a dat 3 adrese(din pacate am uitat de nimfomane.com:(( la ora respectiva) aterizez pe W.Shakespeare.

Ce sa spun?

Recomand tuturor.

S-ar putea sa fi fost mijlocul saptamanii,si nu erau clienti,dar totul a fost ok.

O domnisoara mai voluptuasa,cum imi place mie(gustibus non est disputandum),care exact a stat 2 ore cu mine,si n-am observat nici un fel de plictiseala sau lehamite la ea,pur si simplu un lucru perfect,pt. banii potriviti.

cu o nota de 9 pt.atmosfera si daruire,(totusi cred ca a fost mijlocul saptamanii azt hiszem itt van a kutya elasva:D),inca o data pot sa spun,ca dupa cateva tepe de prost gust,chiar m-am simtit bine

revin si cu alte recenzii cu timpul,cele bune,sosoka

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

150 Ron/ora masaj cu finalizare

suc:gratis

locatie:ok

atitudinea domnisoarei cu numele de scena Bianca:de nepretuit

pentru toate celelalte exista Mastercard :laugh2

 

revenind la serios,dupa prima ora,m-am decis sa mai investesc inca una,si n-am gresit,a fost un masaj reciproc foarte placut,aproape de o partida de amor

poate data viitoare,am fost prima oara,cred ca a contat si chestia asta

de revenit,sigur revin,si in timpul saptamanii,cred ca fetele au mai mult chef de lucru daca nu e imbulzeala

salutari,s

  • Like 5
Link spre comentariu

Sursa JBH '' masaj erotic, ofera-ti placeri de neuitat,. Fara numar privat. 0753462308. ''

 

     Nu sunt un  mare amator de masaje erotice, insa dupa ce nu am reusit sa concretizez o intalnire cu o escorta pe care o sunasem, curiozitatea m-a impins sa sun la acest numar. O voce ce trada din start o femeie matura, un MILF + 30 mi-a suscitat interesul, asa incat am pornit spre locatia de pe  W.Shakespeare, o casa usor de aflat. Intrat inauntru am fost intampinat de un MILF undeva la un 35 de ani  in opinia mea , o tipa bruneta, undeva la 165 cm. Imbracata intr -o fusta neagra, pe tocuri. M-am asezat intr -un fotoliu si am cerut mai multe detalii despre serviciile oferite. Incercam tendentios sa o determin poate sa mergem mai departe decat un masaj. Nu s-a putut  nicidecum, dar am ramas pentru o sedinta de 30 min de masaj cu '' tehnici de finalizare prin masaj'' :) dupa cum mi a spus estrogenul in cauza. 

      M-am asezat pe canapea, dezbracat si am asteptat ca mainile acestei fapturi sa faca minuni:) in special in zona inghinala. MILF -ul arata destul de bine, bruneta, par mai lung prins la spate,  carne tare, sani fermi, sfarcuri erecte. Tatuata in multe locuri. Ulei, masaj, laba, erectil intre sani, frecat pe toata suprafata corpului, laba la turatie si finalizat relaxat .

Am mai stat putin la povesti si evadat in alta directie.

    Igiena curata, epilata la piersica    

    Decont : 80 lei / 30 min 

    Recomandare: celor care le place de ce nu ?! Eu nu am sa mai revin.

  • Like 10
Link spre comentariu

doar masaj; 100 ron 30 min 150 ron 1 h, nud.

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-de-calitate/7b0f647f786c6a52.html

 

Cauti un loc intim si discret unde sa te relaxezi? Vino la mine si nu vei regreta. Sunt o doamna matura,draguta,curata,rabdatoare cu experienta in arta masajului erotic ! Nu raspund la numere private.

post-46074-0-46741900-1450204471_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Mare amator de masaje, iesit putin din circuit am zis sa incerc si eu ceva, in locatia in care era candva un salon activeaza doar doamna, 35-40 ani, 165-170 inaltime si cam 10-15 kg in plus. Serviciile masaj si o laba bunicica... totusi pentru 150 lei puteam avea 100 de alte alternetive mai bune, nici macar o tentatie de oral, nici tanara, nici frumusica. Poate data viitoare voi fi mai atent. De revenit,,,, NU, maxim 50 lei merita

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...