Sari la conținut

0799370542


Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0

Data viitoare cand ma duc la curvi ma duc cu checklistu.

A zis fata ca nu prea ari ie timp di d-astea... Asteapta sa creasca shinshila si o puni pi post di rieceptioniera.:)

Fata a stat pi bara o vrieme ca i-au dat bajetii de-au julit-o. Si s-o dus in alta parti undi au aia pula mai mica.

Vini fata inapoi pi nimfomani ca o dusi capu'... da, deocamdata ii cautata si n-are nievoie di publicitati.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Noapte, bine trecut de 12, nefutut dupa tzepe in cascada cu neraspuns la telefon, ma gasesc stationat pe Lapusneanu nestiind in ce directie sa apuc. Cand deodata, la drum de seara in Publi, se arata duduia.

Sun si imi raspunde imediat... stabilim sa ne vedem in 10 minute (ca sa faca si ea un dus) locatia avand-o vis-a-vis de Taverna Sarbului la al doilea rand de blocuri - deci tot acolo (pt mine). Drumul era stiut, planul facut... ajung acolo si o sun si-mi zice "Sa nu te sperii"... Nu cred ca e om in lumea asta care, atunci cand aude sintagma "Sa nu te sperii", sa nu se sperie si mai tare. :)

Intru si-mi spune: "vezi ca am un caine" ... Maaama zic, sa vezi dihania acuma cum ma linge la coaie si ma musca de pula... Cand colo ce sa vezi... un sfrijit de cotetar-russel-terrier AKA "Bella" legata saraca cu lesa de calorifer. Destul de vocal la prima vedere dar bocea dupa mine cand am plecat. :) I-am zis sa-i dea drumul, sa nu mai chinuie animalul degeaba. Am fumat o tigara si s-a calmat si "dihania". Fata de data trecuta, Shoby za shinshila si-a tras pizda... e fericire mare pe el, face loop-uri in cusca sa o impresioneze, trage de fiare, a crescut masa musculara - zici ca e alta shinshila. :) Si cu asta am incheiat transmisia de la zoo din sufragerie si am mers in dormitor sa ne-o tragem ca animalele - "like on Discovery channel". :)

Am inaintat cadoul aferent pentru una bucata ora, timid cerut de fata cu un zambet copilaros pe fetzisoara de copila roscata. M-am dezbracat si m-am aruncat in pat. De acum va spun ca asa era - n-am fost eu de vina! :) Fata a zis ca-l schimba curand - parca asa zicea si data trecuta.

Fata lasa sa cada capotul de baie si imi dezvalue corpul foarte placut si parca mai ferm fatza de cum mi-l aduceam aminte eu. Se intinde peste mine si incepe a ma saruta pe piept si usor in jos catre junior care era deja up-and-ready. Un oral foarte bun pentru ora aceea. Soft, lent, deep, umed cu o tresarire cand imi musca testicolele cu buzele si le dezmierda cu limba. Atat de placut era incat nu imi mai doream altceva. Corpul ei ce se unduia in ritmul si in trairea ei si era liantul necesar pentru o culminare a placerii. Am lasat-o sa ma termine dar cred ca as fi putut rezista toata ora doar cu acel oral. Oricum, au fost 20-25 de minute de placere fara vreo urma de graba sau remarci stupide, avandusi apogeul intr-un CIM exploziv.

Ne-am odihnit putin in camera animalelor la o tigara. No kinky shit here! No animals were harmed during this time! :) Inainte de a intra inapoi in camera, fata a mai facut un dus - foarte de apreciat treaba asta.

Intorsi in camera de nebunii, reia ceea ce terminase cu brio mai devreme si nu i-a trebuit mult sa fiu mai mult decat apt de cele ce aveau sa urmeze. A pus un prezervativ si am trecut eu la treaba intr-un misionar pe care l-am inceput cam tare judecand dupa grimasele de pe fatza ei cu toate ca ma tragea inspre ea. Totusi era un sentiment intre mila si dezlantuire animalica foarte confuz si placut si am ales sa schimb putin tactica. A functionat si fata imi parea si mai excitata. Am ridicat-o cu mainile de fund si si-a incolacit picioarele in jurul taliei mele. Imi venea sa ma ridic cu tot cu ea dar ma gandeam ca e prea mare sarcina pentru patul firav deja. Am lasat-o pe ea deasupra si s-a transformat intr-o serpoaica unduindu-si si arcuindu-si corpul, traind parca fiecare miscare la maxim. Cand inevitabilul s-a produs, se invartea camera cu mine. Mi-au trebuit cateva minute sa ma pot ridica din pat. 

Am mai stat la o tigara si am plecat amandoi ea iesind la o plimbare cu patrupedul.

Ca si o concluzie... voi stiti cine este preferata mea dar ma tem ca acum a fost best of 2017 (so far) ca si experienta.

Note:

Apartamentul - 8 - Patul e de vina. Desi sunt animale in sufragerie, este curat si intretinut.

Igiena - 10

Aspect: - 9 - cred?! Discrepanta intre fatza angelica si inocenta si corpul de serpoaica cred ca este mare. Am crescut la televizor si probabil ca imi vine imaginea asta in cap prea mult http://www.emma.de/sites/default/files/upload/field_teaser_image/2015/05/pippi_langstrumpf_w.jpg

Totodata, imaginea fetzei ei, grimasele si mimica din timpul actului sexual sunt al naibii de sexy. I'm a sick bastard, I know!

Oral: 10 - perfect pentru mine + CIM!

Normal: 10 - m-a futut de m-a rupt, ce sa mai zic... :)

Anal: nu m-a tentat dar e in oferta

GFE: 10 - Are o prea mare grija sa te simti bine. Am observat chestia asta si data trecuta dar acum a fost si mai si datorita cainelui pentru care si-a cerut scuze de 1000 de ori. Totusi, m-a facut sa ma simt extraordinar de bine si relaxat.

Cadoul: 200 de shinshile dati inainte si meritati pe deplin. De obicei, daca am astfel de experiente sunt mai generos dar doar daca platesc la sfarsit.

De revenit: Sigur

De recomandat: Da - DAR daca nu va plac animalele mai bine o chemati la un hotel sau la voi. Fata e foarte drastica si serioasa cand vine vorba de co-locatarii ei. Cainele il avea de doua zile si-l salvase din mijlocul soselei deci nu este prea educat pentru viata la "oras". In afara de asta mai si fumeaza...mi-a ros pachetul de tigari lasat inconstient de mine pe masa. :) Posed patruped propriu deci pentru mine nu a fost o problema prezenta lui acolo ba chiar m-a distrat in pauze.

Bafta!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Fata nu are Iubi... ea ii zice frate. I-am zis ca nu prea seamănă sau e un fel de Denny de Vito cu Swarzeneger in Gemenii. :)

Are o poza cu el la shinshile (de-abia încape in poza omul :))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

Numai stiu daca anul trecut sau anul asta prin ianuarie, am vizitat-o, la recomandarea lui o2_lentila, inafara de faptul ca de cand am coborat din masina si ma indreptam spre scara la care ma indruma telefonic, mi-am dat seama care e pestele ei...in rest nu a fost nimic care sa ma faca sa nu vreau sa revin la ea.

Ajung in locatie, stam la taclale ceva vreme, achit doar un numar, ca apoi sa aflu ca la ora face si anal, dar din pacate nu ma incadrez, ajungem in dormitor, incepe cu un oral bestial, o sugea bine rau, o lua adanc cu multa lejeritate, dupa care o rog sa puna prezervativul si sa treaca deasupra, a inceput sa ma calareasca intr-un stil barbar, ea e o fata super dulce, cu niste ochi superbi, iar gemetele ei ma faceau sa pompez si eu in ea, desi nu avea nici un rost sa ma mai misc si eu, o pun umeri craci, o distrug si aici, gemea, privirea ei era maxima, aveam pula erecta la maxim, simteam ca se apropie momentul sa-mi dau drumul dar inca mai aveam timp si chef sa fut, asa ca o rog sa treaca si caprita, mai bine o lasam umeri craci era mai putin excitant fata de doggy, curul ala era perfect, privirea ei si mai perfecta, gemetele ? ma faceau sa am pula par, asa ca am mai rezistat eroic cateva minute, si o rog sa treaca in genunchi la marginea patului si sa ia toata sperma de care dispuneam in acel moment.

Ana - 9 e skinny mini, ochi bestiali, si desi era prima intalnire a stiut cum sa ma descoasa sa am ce vorbii cu ea...

Oral - 9 o suge bine, deep, se ineaca, foarte placut

Normal - 10 n-am ce sa comentez, se simte buut

GFE - 10 am reusit sa-i fur cateva saruturi

Igiena - 10

Cu siguranta avand in vedere raportul pret/calitate, si daca altii se incadreaza sa o futa si in cur, e clar de revenit !

  • Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Bai am uitat sa zic de nr de telefon:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/NEW-REVENIRE-GARANTATA-100-REALA/7b0060707d6f6550.html

0733152188

Pozele sunt tot astea de aici.

 

 

Poza ei de pe whatsapp. Ea este baieti?

 

https://s8.postimg.org/9i6okge1h/16992240_10155025113144785_781781888946043295_o.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Poza ei de pe whatsapp. Ea este baieti?

 

https://s8.postimg.org/9i6okge1h/16992240_10155025113144785_781781888946043295_o.jpg

Ar fi fost bine :))))

Nu e ea

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Kritiquews frate, ia uite ce avem noi aici :D

 

0721910680

Exclusiv domnilor generosi care se respecta momente de vis alaturi de o blonda stilata si rafinata te invit in locatia mea discreta sau pot veni la tine ????????serviciile mele sunt de calitate va pup si va astept ANA??????????????

 

 

post-172236-0-13967200-1494344878_thumb.jpg

post-172236-0-43181000-1494344890_thumb.jpg

post-172236-0-07703500-1494344905_thumb.jpg

post-172236-0-99864800-1494344914_thumb.jpg

post-172236-0-04117200-1494344925_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...