Sari la conținut

Doamna bruneta sani xxl...0755256498


Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

 

Dama senzuala cu experienta,te invit sa te rasfeti intr-un mod deosebit in compania unei dame voluptoase cu sani foarte mari.Servicii high class oral.normal,intre sani,diferite pozitii,cunni-anni.fistting.Detin jucarii erotice pentru dominare.bdsm soft&hard..

 

post-35672-0-19747900-1463079298_thumb.jpg

post-35672-0-39120800-1463079303_thumb.jpg

post-35672-0-71484100-1463079308_thumb.jpg

post-35672-0-64311200-1463079314_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Da, poze false... :(... cum se putea altfel...

Este mult mai plina decat cea din poze si cu sani mai mici si tare lasati... eu nu am ramas...

Am cautat pe forum, dar nu gasesc, am impresia ca a fost pisicu la ea, in spate la cofetaria Perla pe Dacia... ma rog, cere si 150 ron/nr...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 113801
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Da, poze false... :(... cum se putea altfel...

Este mult mai plina decat cea din poze si cu sani mai mici si tare lasati... eu nu am ramas...

Am cautat pe forum, dar nu gasesc, am impresia ca a fost pisicu la ea, in spate la cofetaria Perla pe Dacia... ma rog, cere si 150 ron/nr...

 

posibil sa fie ea sau chiar colega ei  :no2

  • Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut!

Am vizitat-o eu pe doamna, ieri. Locația e undeva pe bd-ul Dacia lângă cofetăria Perla. Pozele nu-s reale sau dacă sunt reale sunt fotoșopate la ten și sfârcuri. Mărimea sânilor corespunde, dacă nu cumva ai ei sunt mai impunători. Sfârcurile și culoarea pielii nu-s cele din poze clar. sfârcurile sunt mai mici și mai închise la culoare. Oricum doamna îi undeva la 180, dacă nu mai bine - are cam 95 de kg dacă nu bate suta, iar din kilele astea vreo 15 îs numa țâțele. Apartamentul e cu 2 camere comunist, dar curat. Nu cred că stă singură deși mi-a zis că e cât se poate de solo - a trădat-o un tv pornit în camera cealaltă și insistența cu care m-a rugat să închidem ușa la camera unde s-a petrecut actul nostru. Am fost la baie, dar neavând un gel de duș sau prosop - mi-a udat pula-n chiuvetă și m-am șters cu hârtie igienică. Am ajuns în cameră, unde am achitat 150 lei/nr. Pe o noptieră tronau vreo 4 vibratoare pe care a zis că le putem folosi pentru un extra 50 lei, dar am refuzat fiindcă și cei 150 lei mi se păreau mult, însă cu pula sus de la sânii ăia imenși nu am putut da înapoi. Ea stătea în fund pe marginea canapelei îmbrăcată într-un maiou negru cu decolteu și țâțele pe-afară peste decolteu (nu cred că ar fi încăput în maioul ăla) și un fel de cămașă de noapte peste umeri (cam ca și cum poartă un cioban șuba de lână). Era cu gura fix în zona în care trebuie și cred că din comoditate nu m-a lăsat să mă pun pe pat și a început oralul cu mine în picioare. Oricum pula îmi era sus, mi-a pus prezervativul cu gura și a început un oral bun, umed fără zgârieturi și altecele cu atenție peste tot, dar cu tendințe de hand job prea dese - o scotea prea des și dădea să-mi facă laba. După ce a simțit ea că m-aș fi săturat de oral, din propria-i inițiativă, s-a culcat pe pat (de-a latul, iar cum ea e mare și patul e cam mic capul ei era cam în aer) pe lateral cu un picior ridicat spunându-mi ”Hai intră că așa vrei”. Am ascultat-o și am intrat în ea, era udă natural sau e prea largă nu mi-am dat seama, cert e că piciorul ăla ridicat al ei era acuma pe umărul meu, astfel că am ajuns să fiu concentrat pe altceva decât pe sex și pe sânii ei imenși pentru care am și rămas - acuma eram atent să nu-mi rup clavicula sau mai rău să-mi dizloc umărul, că piciorul ăla era greu tare, așa că am rugat-o să mă lase să bag în ea misionar. Și-a dat ochii peste cap a dezaprobare și s-a conformat. Băgam în ea în timp ce capul îi atârna în aer, iar pe spate sânii nu mai arătau așa mari, m-am aplecat să o sărut pe sfârcuri dar m-a împins. Am terminat, m-a igienizat cu șervețel umed și am plecat. Vineri mi-a zis că e ultima zi în Oradea, dar va reveni. De la noi pleacă la Piatra Neamț. E din Constanța.

Note: 

Aspect: 7 - nu e urâtă nici la față, deși e impunătoare și autoritară. Sânii sunt un plus.

OP: 8 - se simte experiența

NP: 7 - nu i-a convenit schimbarea poziției

Locație: 8 - curat, însă fără dotările de la baie

Atitudine: 7 - a răspuns la telefon în timp ce era cu mine, nu e interesată de client, e rece, pe bandă rulantă să fie.

Igienă: 10 - nu am simțit nimic suspect - după acțiune, până m-am îmbrăcat eu, ea a făcut duș.

Preț 150 lei/număr. Prea scump pentru ce oferă. Nu cred că voi mai reveni. O recomand doar pentru trofeu și pentru sânii imenși.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...