Sari la conținut

Amira 0732231388


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

Salut! I-Am trimis un mesaj pe Facebook Amirei pe care l-am aflat de la cineva poate îmi raspunde acolo. E frumoasa foc la fața!

Nu stiu ce ai vrut sa dovedesti cu fraza de mai sus., sincer. Daca totusi ii stii Facebook.ul, trebuia sa tii chestia asta pt tine, gandeste.te putin ca e vorba si de putina discretie aici.

Link spre comentariu

Stai liniștit gigioc ca sunt o grămadă de distruși în oraș care plătesc oricât pentru o bucată de pizda...d-aia au început și curvele astea să ceară de capu lor pentru 10 minute de futai, ca sunt prosti mulți care plătesc oricât cer ele ! Vai de curu nostru...la București te roagă târfele cu 50-60 de lei și sunt multe,ai de unde să alegi, nu ca aici ! La noi nu te apropii de sclifositele astea fără cel puțin 100 de lei ! Multa bafta si : Treziti-va ba la realitate în plm ca e plin pamantu asta de pizda !!!

Saracule, nu mai plange, si vezi ti de laba

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0

Bună,vă rog frumos să încetați cu discuțiile inutile pe acest topic.In altă ordine de idei rog "pescărușii"să nu mă mai contacteze(inclusiv amenințări,injurii etc).Am tot dreptul să îmi selectez clienții.O seară bună!

Bravo Amira!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...