Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532


Postări Recomandate

  • Oras:Tg.M.
  • Oras:Tg.M.

Salut. Am fost la Bianca, fata noua de la Karma. Am fost de vreo saptamana. Ea atuncea a inceput cu cateva zile inainte. 

Ce sa zic....  se vede ca nu o face din placere. E cam robotizat. Adica e invatata din minut in minut ce trebuie sa faca si atat. In schimb are un corp extra super buna. Sani foarte foarte frumos. Fund de nota 10. Deci arata bine, si iti si face o hand job, si cam atat. Poate o sa mai invete usor usor. 

Merita o incercare.

Link spre comentariu

Salut.

Am fost la salon in ultimele 12 luni de multe ori. Am fost si cu Sara si cu fata blonda tunsa scurt, dar cel mai mult cu Sara.

Ca nu se face sex acolo sunt povesti! Eu am facut cu Sara de multe ori si in toate felurile  La inceput nu a vrut , dar pe bani fratilor se poate orice, trebuie doar insistat si muncit asiduu...Oricum fetele astea sunt niste escorte mascate pana la urma, niste curve care se fut pe bani!

Mult succes tuturor!

Link spre comentariu

Stai linistit ca au mai facut si altii, nu doar eu, numai ca nu spun! Depinde de cat investesti. 

Iar , "berlin 777", "scumpule" , nu mai vorbi fara sa cunosti lucrurile in detaliu! Iar daca esti fiul patroanei, atunci e foarte urat ca umbli prin interpusi, sa diluezi discutiile de pe forum !  

Link spre comentariu

Pt.,,contul nou-nout,,alvarorecoba2000......vreau sa te ,,felicit,,pt.,,reusitele,,tale.......Am sa -ti infirm si tie asa cum am facut-o cu ,,mmmsss,, sau alt cont de-al lui... gabrielm.....ca nu sunt nici un fiu si nici o ruda de-a patroanei sau mai nou dupa cum se spune pe aici a patronului.....Aici imi miroase a conucrenta......sa denigrezi ceva ce pare  destul de ok pt.orasul nostru si asa  ,,batut de soarta,,....ma refer la calitatea fetelor si plata......lucrul in schimb pe care nu-l inteleg  este faptul ca mmmsss este atat de  acerb  si inversunat asupra patroanei.Una dintre fete -mi spunea ca  cunoaste ,,personajul,,si chiar nu intelege aceasta oftica.....mai ales ca a fost intodeauna primit  cu bine si frumos chiar dc.el.........cu toate astea a fost intodeauna bine primit asa cum sunt cred toti acei care  respecta cat de cat regulile bunului simt.Pe mine chiar nu ma intereseaza aceasta ,,batalie,,dar din punctul meu barbatesc mmmsss daca ai ceva de spus ....poti sa mergi sa te intalnesti cu patronul sau cum ii spui tu...,,fost legionar francez,,poate  aveti interese ,,comune,,....dar asa sa vorbesti pe la spate nu este etic......si in primul rand bulversam oamenii de nu mai intelege nimeni nimic.Sper mmmsss ca rabdarea patronilor sa fie nesfarsita.......sunt atatea lucruri productive si benefice in lumea asta ....nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi ...ca ai dreptate?Dreptatea este ,,relativa,,....Fiecare se convinge de adevar pe ,,barba,,lui si nu din spusele altora.

Link spre comentariu

Berlin 777 unde am zis eu ceva de patron .nu cred ca am zis barbat.sa sti ca am auzit si eu de la maseuze ca se facea si altceva acolo.iar pe gabrielm.habar nu am cine e.dar tu tot esti fiul patroanei asai,zi sa mori tu ca nu am dreptate.

Link spre comentariu

O intrebare așa sa fie bine.de ce ultimi așa zisi clienti care au fost la salon azi se inscriu si peste putin timp fac recenzi.apare ultima fata blonda si poc apare o recenzie tot de la unul inscris recent.nu o coincidența totusi.Berlin777 ziceai gata ma retrag.am vrut sa pun pariu ca nu poti.a trecut putin timp si ai aparut iara .

Link spre comentariu

mmmsss....nu ai ce sa pariezi...pt.ca ai gresit in toate inclusiv cu identitatea mea.....Un baiat istet poate sa vada ca  celelalte conturi sunt ,,leite,,atat in exprimare,in tipare si bineanteles in greselile gramaticale care te caracterizeaza.Nu-ti face griji ca eu chiar nu am nimic cu tine ...nu sunt ,,nervos,,incat sa ma ,,reactivez,,si sa apar pe forum ca sa .......tin un ,,dialog al surzilor,,.....doar ca ma intrebam care este problema ta......ca  prin acest mecanism  poate sa  se inteleaga  bineanteles de catre persoanele avizate ca treci granita ,,penibilului,,.......Din partea mea poti sa zici ca  te-ai futut cu tot Targu-Muresul doar ca eram nedumerit ce ti-or fii gresit oamenii aia de trebuie sa-ti faci conturi false,sa te agiti sa te .......Eu zic sa stai realx si sa treci la lucruri utile pt.viata ta asa cum fac multi ,,colegi,,de-ai nostri in ale ,,erotismului,,..

Link spre comentariu

Eu nu am intenționat sa provoc polemici, dar adevarul asta este. Am făcut sex cu Sara de multe ori la salon. Mie îmi pare o curvistina destul de "subțire "fata asta , nu înțeleg ce atâta tam-tam in jurul ei. Știu " din surse sigure" ca Presteaza și la domiciliu , dar nu știu exact in ce condiții. Eu încă nu am ajuns la ea acasă , dar am inteles ca sta prin apropiere. Oricum , fata e buna , o suge bine și o ia in funduleț , "ce vreți mai mult?! Eu merg zilele următoare , sper sa i-o trag din nou ! Spor tuturor!

Link spre comentariu
  • Oras:tg mures
  • Oras:tg mures

Buna seara.intru mai rar aici și observ ca lucrurile sant agitate.Nu am nimik cu nimeni am fost un client destul fidel al salonului și nu imi pare rau.Berlin 777 nu am nimik cu salonul dar treaba cu sunatul doamnei de la salon de acum cateva luni bune nu mi a placut,cred ca e o confuzie nu sant mmmsss sant gabriel m de la .....,știe doamna ma cunoaște.In cele zeci de vizite la salon am plecat mulțumit(o data sau de doua ori m am simtit frustat pt niste programari la o ora iar cand ajung se schimbase maseuza)nu am pica pe salon.Sper sa ajung la salon sa vb cu doamna dc m a sunat atunci.

Link spre comentariu

Iar "berlin777" , nu înțeleg de ce tu, care nu ai nimic de a face cu salonul , iei apărarea intr-un mod cu totul și cu totul dedicat și partizan , poate ești Peștele ei sau Primești ceva pe gratis, altfel nu înțeleg! Eu sunt o persoana foarte bine informata , nu vorbesc aiurea , am citit aici de-a lungul timpului tot felul de prostii; eu nu vorbesc decât ceea ce știu !. Fata e versată rău, a făcut sex cu mai mulți la salon( numai eu știu 3 persoane) și la domiciliu( dar asta nu pot proba 100%) , dar nu pe 70 de lei, treaba asta costa scumpule! Dar sunt sigur ca e adevărat. Oricum , spun din nou, fata merita banii, deci care vreți sa o futeti , trebuie sa investiți sau poate ca....știți cum sunt curvistinele astea : unele fac din plăcere , iar ea , da! O face din plăcere! Eu unul am mai dat la poponeț de multe ori dar cum am futut-o pe ea in poponeț! Sincer, e bestială ! Sper sa mai am ocazia! Spor maxim!

Link spre comentariu

gabrielm....nu te obosi.....o sa folosesc o fraza uzitata de tine  ,,lasa-o asa,,de data asta scrisa corect.Ti-am spus  ca stai linistit ca nu am treaba cu tine  si nici cu salonul......Poate ca  sunt putin ,,frustrat,,ca nu mi-a iesit mie nimic.alvarorecoba2000 departe de mine gandul sa te contrazic....Poate  tu ai avut mai mult noroc.....si stim ca in general,,matele blande zgarie,,rau si sunt versate..Mie nu mi-a iesit niciodata nimic......Bine poate  eu nici nu-mi permit sa-i fac ,,oferte de nerefuzat,,.dar pare  asa la logica mea putin ciudat ca acum izbucneste totul cu asa ......Intr-adevar mi-a spus odata patroana ...acum cateva luni cand am fost la masaj,ca a fost o tipa care a ,,incercat,,ceva si a dat-o afara.....deci de aici  uimirea mea ca e ,,rupere,,pe aici....asta  e tot.Doar nedumerirea legata de acest ,,dezmat,,si rautatea domnului  mmmsss alias gabrielm....in rest chiar nu ma intereseaza viata nimanui......Dar ma intreb alvarorecoba2000 ce ,,farmece,,folosesti de ,,gagica versata,,o sa continue,,ritualul,,cand ea sigur se uita pe forum si stie ca  ce se spune despre ea....?:)

Link spre comentariu

La inceput la primele vizite la salon mi a facut doar oral,bine executat.Prima oara cand i am traso a fost prin martie,ajung la salon imi deschide ea ceva neobisnuit de obicei deschidea doamna in varsta,intram in camera ma dezbrac ma intind imi face putin masaj cu ulei pe spate ma intorc facem 69,o ling la pasarica si la fundul ei beton imi introduc degetul in anus ii place pe urma se aseza in  instrument continuind  cu miscari repetate.A fost o finalizare super.Se pare ca batrinica era bolnava si nu era la salon.

Link spre comentariu

:)deja devine totul......ciudat.Chiar ca ma simt frustrat ca merg de 10 ani la salon de doua ori cel putin pe saptamana si sunt  si eu ,,vaduvit,,de farmecele Sarei.....dau ciubuc,sunt cordial fara marlanii cum imi spune fata ca  are parte si cu toate astea ,,zero,,realizari din partea mea.Doar o sedinta gratuita in acesti 10 ani de cand merg pt.ziua mea aniversara,poate o cafea si uneori cateva minute in plus la o sedinta.......In rest nu am avut parte de nici un tratament preferential.Ciudat totusi ca  inainte cand erau fete mai uratele...nu au iesit astfel de povesti.Departe de a crede intr-o teorie a conspiratiei sau sa fiu obtuz in diversele adevaruri(STIU CA FEMEIA ESTE ,,RASA,, CEA MAI PERVERSA SI DE NEANCREDERE DE PE PAMANT)dar in cazul asta chiar ca miroase a ,,concurenta,,.Sunt cateva intrebari pe care mi-i le pun si carora nu le gasesc raspuns1)Daca este fata asa de futacioasa si lacoma de ce nu se debaraseaza de patroana mai ales ca stie ca aia nu este de acord cu asa ceva ....de ce se incurca cu salonul cand poate sa faca o caruta de bani singura?nu cred ca o tine o simpla incadrare in munca....2)De ce continua sa ,,serveasca,,persoanele care o fac cu ou si cu otet pe acest forum....doar nu cred ca este masochista...3)Daca este  asa de versatila (sinonim cu istetimea si discretia  acest termen)de ce  si-o trage in dreapta si stanga cu toata lumea stiind ca totul este la iveala....Logic ar fii sa-si aleaga doi ,,pizdosi,,cu bani,destepti si la randul lor discreti si ......Toate astea-mi spun ca este ,,altceva,,in aceasta ecuatie.Eu chiar sesizez ca este pierdere de timp si simt usor dezgust pt.marlania romanilor dovedita  pe acest forum....asa ca bye,bye  atat ,,premiantilor ,, cat si ,,pierzatorilor,,care nu au primit nimic ca mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...