Sari la conținut

Diana 0799343582


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Corect. Putina îmbunătățire a dialogului cu oamenii care o cauta si va fi si mai apreciata. Nu ca acum nu este, dar totuși multa lume se plange de dificultatea mare a stabilirii unei programari. Inclusiv eu 😊.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Hei! Imi pare rau pt cei care nu au reușit să ia legătura cu mine ! Multi dintre voi nu specificați daca va pot raspunde la mesaje sau nu ! Eu nu vad imediat mesajele, de multe ori le citesc si dupa 1h -2h ! ÃŽncerc să răspund la cat mai multe , dar uneori imi este imposibil pt ca majoritatea nu revin cu un apel peste 10min ci peste 5sec si atunci cum as putea răspunde? Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupată în acel moment sau poate chiar toata ziua ! Dar in general raspund multor apeluri ! Cai care doresc in continuare sa vorbeasca cu mine sau sa ajunga la mine sa ma contacteze si in functie de disponibilitate le voi răspunde!

Pup

😋ðŸ˜ðŸ˜˜

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Hei! Imi pare rau pt cei care nu au reușit să ia legătura cu mine ! Multi dintre voi nu specificați daca va pot raspunde la mesaje sau nu ! Eu nu vad imediat mesajele, de multe ori le citesc si dupa 1h -2h ! Încerc să răspund la cat mai multe , dar uneori imi este imposibil pt ca majoritatea nu revin cu un apel peste 10min ci peste 5sec si atunci cum as putea răspunde? Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupată în acel moment sau poate chiar toata ziua ! Dar in general raspund multor apeluri ! Cai care doresc in continuare sa vorbeasca cu mine sau sa ajunga la mine sa ma contacteze si in functie de disponibilitate le voi răspunde!

Pup

 

dar cand vezi nenumarate apeluri si  sms-uri si pe whup samd...cum este ??

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Cei care au avut programări si le-au anulat aiurea sau au anunțat că întârzie si nu au mai ajuns sa se gândească si la faptul că ar putea fi blocați sau pur si simplu nu le raspund din aceste motive! 😊😘

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Cei care au avut programări si le-au anulat aiurea sau au anunțat că întârzie si nu au mai ajuns sa se gândească si la faptul că ar putea fi blocați sau pur si simplu nu le raspund din aceste motive!

eu sunt printre ei??ca atunci imi iau gandul de la tine....

Link spre comentariu

Buna,

 

Observ ca nu sunt doar eu in cauza

Nu am fost niciodata la tine, nu m-am programat niciodata, nu am dat nici o teapa nici unei fete niciodata, nu era nici un motiv sa fiu blocat, si nu eram.

Am sunat de 1-2 ori pe zi, aproape in fiecare zi, aproape 3 saptamani, al diferite ore, si dimineata si dupa amiaza si seara.

Am scis pe whatsapp, a fost citi mesajul dar fara raspuns.

 

in aceste conditii cum am putea reusi sa mai avem vreo sansa de a obtine o programare la tine?

Sau ar trebui sa consideram ca esti prea ocupata si nu ar trebui sa te mai deranjam pentru ca e evident ca timpul nu te ajuta sa ne ajuti cu programarea :) ?

 

O primavara frumoasa!

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Andrei daca poți sa imi lasi un mesaj si incercam sa stabilim ceva ! Uneori nu raspund la mesaje daca le vad prea târziu pt ca incerc sa nu le fac probleme celor cu iubite/soții!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Ce avocat, te tii de glume, a ? Eu nu am avut nici o problema cu programarile la Diana, mi-a raspuns de fiecare data !

esti mai cu stea in frunte...asta nu inseamna ca trebuie sa te bagi in discutii in care mai multi reclama acelasi lucru..eventual poti fi impartial..

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Și eu am încercat vreo săptămâna zilnic. Apeluri, mesaje, whatsapp... Acum când văd ce coada e aici, parca nu prea ma mai atrage.. Oare câți bărbați vede Diana intr-o zi, dar intr-o luna, an.. Eu merg rar la escorte și cred ca nu am realizat pana acum proportiile la care se lucrează...

Link spre comentariu

buna Diana si eu tot incerc de cateva luni sa intru in contact cu tine ,sunt nou pe forum ,nu ti_am facut nimik rau ca sa ma blochezi sau altceva de felul asta ,te rog daca se poate sa imi raspunzi ,vezi ca o sa iti las sms pe tel cu numele meu de pe forum ,raducujony. ms mult

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Diana,

Te rog sa ne zici dacă mai lucrezi sau nu :)

De asemenea, te rugam sa ne răspunzi undeva telefon mesaje sau whatsup.

Dacă vezi mesajul asta, am rugămintea sa ne spui și noua o formula de adresare pentru a ajunge la tine. Ca e prea greu :D

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am tot raspuns si v-am spus ca lucrez!

Poti incerca prin apel , mesaj sau whtsp! In functie de disponibilitatea mea voi răspunde!

Daca sunt ocupată nu pot raspunde la tel , nu ar fi frumos din partea mea , deși toți va doriti sa va raspund chiar daca am treaba , dar cu voi sa nu se vorbească prin mesaje sau la telefon !

Cei care vor să ajungă la mine sa încerce să mă contacteze , incerc sa raspund cat de des pot !

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...