Sari la conținut

NEW SEX TOTAL - 0728663350


Postări Recomandate

Anuntul:

Bruneta fara fite ,ofer momente de neuitat ,clipe fierbinti pline de pasiune si amor , in locatia mea discreta si curata . Poze reale 100%

Modalitate de contact  0728663350, tarife communicate 100 ron finalizare / 200 ora.fara anal, 150 /250 ron cu anal ( sex total), eu am ales varianta sex total o finalizare ( 150 ron)

Locatie: 8 Ap cu 2 camere curat, treci din una in alta, ap este situat in zona Cetatii peste drum de pizzeria San Marzano, la unul dintre blocurile cu vedere la sosea, usor de gasit.

Baia: 7  Baia curata, dus gel era cam gol, m-am sters cu hartie igienica deoarece era un prosop pe care nu m-am incumetat sa-l folosesc

Aspect : 8 Este cea din poze, micuta la inaltime, m-a asteptat intr-o tinuta sexy ascunsa dupa usa, era in  bikinei si sutien, pe tocuri, sa aibe vreo 1,55-158 subtirica, categoria slim, tattoo pe picior, sanii un pic lasati.

Igiena: 8 Nu am simtit nici un miros suspect, dar nici nu a facut dus cat timp am stat pe la ea

 

Atitudine: 7  Mi-a a vorbit frumos la telefon, mi-a raspuns amabil la intrebari, simpatica si cu zambetul pe buze, am reusit sa leg o mica conversatie cu ea, mi-a spus ca e din Bucuresti dar ca nu presteaza acolo doar in Timisoara. La final m-a intrebat daca m-a simtit bine.

Oral P: 8  Dupa ce am trecut pe la baie, scurta igienizare, m-a invitat sa ma intind pe pat, unde zacea telefonu, l-am dat la o parte, ea l-a adus mai aproape, deja imi faceam un scenariu cum va suna telefonul in timpul actiunii si va raspunde. Am avut noroc, pana aproapre de final. Dar sa trec mai departe, oral neptrotejat bine executat, atenta la oo, mie mi-a placut.

Normal/Anal Protejat: 8,5 Mi-a montat pe scula guma si a folosit pentru lubrefiere un unguient.Am inceput cu ea deasupra, s-a miscat bine, contre, schimbari de ritm, a muncit mult si bine, atat testat normal si anal Dupa ce a obosit am trecut eu deasupra apoi doggy style.Pana aici tot ok, mi-a placut implicarea ei. Nu am reusit sa finalizez si nu cred ca reuseam asa ca am trecut iar la oral si manual.Aici am avut parte de o experienta inedita, scenariu imaginat la inceput s-a concretizat, un client a sunat, ea a raspuns, mai sugea, mai raspundea la intrebari…am rugat-o sa puna telefonul pe silent si sa numai raspunda. Dupa o scurta lupta oral / manual am finalizat pe corp.
  
Halatul:150 Ron finalizarea bani dati la inceput,  timpul petrecut, undeva la 30-40 min.

Concluzie: Un raport bun, oferta /pret, ar fi optiunea 100 ron / finalizare fara anal, cu mare minus faptul ca a raspuns la telefon in timpul actiunii, asa ca va recomand daca treceti pe la ea sa-i cereti sa ascunda telefonul.

post-10706-0-86417100-1464192910_thumb.jpg

post-10706-0-36855600-1464192918_thumb.jpg

post-10706-0-85702800-1464192933_thumb.jpg

post-10706-0-74068800-1464192947_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu

Am ajuns și eu azi la domnișoara. 20 de minute door to door căci mă grăbeam să ajung la lucru. Fata este frumușică, am optat pt un oral neprotejat până s-a sculat scula, apoi un anal protejat. Oralul a fost foarte fain. Apoi am trecut la anal, unde fata nu putea să țină spatele cambrat cum se vede în poza de mai sus, să iasă bucile în evidență. În schimb ținea spatele îndoit invers ceea ce a fost f enervant căci nu vedeam cum îi intră pula în cur.

 

În schimb, nimic de comentat, eu probabil voi reveni căci locuiesc la 15 minute de dânsa. Merită încercată.

 

Locatie: 9 zonă bună, ap curat.

Aspect : 9 mie mi s-a părut chiar drăguță.

Igiena: 8

 

Atitudine: 8 vorbește frumos dacă inițiezi tu conversația, altfel e destul de tăcută, ceea ce nu e neapărat rău. Citind recenzia de mai sus, am rugat-o să nu răspundă la tel cât sunt eu acolo, așa că l-a pus deoparte.

 

Oral neprotejat: 9 fff fain, are gurița cam micuță, dar tot a fost fain.

Anal Protejat: 8 pentru intenție, 6 pt prestație, motivul l-am scris mai sus.


Halatul:150 Ron finalizarea bani dati la inceput,  timpul petrecut, undeva la 20 de minute.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...