Sari la conținut

Aniela


Postări Recomandate

Da?Dragule eu ti-am zis clar ce am avut de zis .Si punct!Nu imi place sa ma cert,stai calm ca nu sunt proasta sa nu stiu ce înseamnă am un vocabular destul de vast ca sa stiu.Si sa facă poze nu are dreptul e casa mea nu permit așa ceva.Dar cum văd ca îți place sa te cerți nu mai are rost sa continui o astfel de discuție.O seara plăcuta îți doresc!Ceau!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut.

Pot spune ca am avut norocul sa o cunosc pe aceasta domnisoara in iarna cand facea deplasarii si am avut parte de o intalnire reusita .A doua oara am fost acum 3 saptamani in urma si am plecat dezamagit si nu am vrut sa ma scriu nimic dar nu am cum sa nu o fac fiindca am crezut ca doar mie mi s-a intamplat ,aici ma refer la apartament , in primul rand usa de la intrare avea urme de lovitiri , deabia se inchidea :)) , interiorul apartamentului era ... nu mai are rost sa il descriu si de ce am ramas fiindca stiam ca face un oral bun spre foarte bun dar nici el nu a fost cum il stiam eu .

Numai bine.

Link spre comentariu

Da era așa ca imi pierdusem cheia ce vroiai sa fac sa dorm afara ,oricum stai liniștit m-am mutat de acolo.Dar ce vreau sa punctez e faptul ca eu imi plătesc singura totul nu ma 'intretine' nimeni,nu am cum sa imi permit un apartament de lux sau mai stiu eu ce.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stai sa ne intelegem , eu nu ma referam la faptul cum este apartamentul adica mare, spatios , de lux ect ci punct ca era dezordine , mizerie si un aer inchis .Oricum daca este mai mic cum susti este cu atat mai bine , mai putina vreme pierduta sa faci curatenie .Aa si sa sti nu am absolut nimic cu tine cum am mai spus dar trebuie mentionat ca nu totul este roz cum este relatat in postarile de mai sus .

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost azi pe la Aniela, pe scurt.. am facut programare prin mesaje si a respectat ,tipa Draguta la fata,la corp cam plinuta si timidă.(deloc pe placul meu dar am ales sa raman da nush dc). apartament mare ,camera mare cu un pat mare, la baie nu pot sa zic ca e foarte curat, bine din ce a zis cică numa ce sa mutat ieri(nu cred ca o avut timp da in fine..) a facut dush inainte si dupa iar cand a iesit de la dush direct pe al mic ,fără saruturi fara nik de inceput doar ce mai vorbeam noi una alta... Oral protejat la cererea mea timp de 5min dupaia dau sa o sarut ,ea stând pe spate si eu deasupra incep actiunea si dau in ea pana ce simt un miros urât, scot pe asta mic si cand ma uit.. curgea un lichid alb din ea:( ,al mic o luat somn imediat si mi'o pierit cheful de futut. o pun să îmi faca un oral si atunci Nik.. al mic no mai dat niciun semn si cum nu am vrut sa plec neterminat cu banii dati am zis macar o laba:))) intr'un final termin pe sânii ei de am stropit'o toată ea fugă repede la baie, nu inainte sa ii cer un servetel si nici pe ala nu l'am primit ca nu avea si so scuzat. Timp petrecut nu stiu ca nu m am uitat la ceas si nici nu m'am simtit grabit da eu personal nu mai revin ,note nu dau ca nu ma pricep da fundul e mare ,sânii mari si lasati putini si cu burta:(. Sper ca am fost de folos si sa ma scuzati ca sunt nou in recenzii:) dar eu unu nu mai revin la ea

Link spre comentariu
Vizitator btc
Reputație: 0

Azi am făcut o vizită (fulger) fetei. Pe scurt detaliez desfăsurarea, am sunat-o cam cu 20-25 de minute înainte să ajung la ea am stabilit unde trebuie să ajung (Aradului) și pe urmă când am ajuns sus drept la duș eu și pe urmă ea. Acțiunea a cuprins un ON scurt pe urmă balonașul și NP cu două poziții. La căpriță când a arcuit spatele am "aruncat prosopul" ca să zic așa. Per ansamblu îi dau nota 9 că sunt eu al dracului... Da n-am ce comenta. Fata e draguta foc, cu sâni destul de măricei și tari, cu foarte puțină burtică - ce îi vine foarte bine - și cu un funduleț de milioane. Curată, n-am simțit nimic, a zis ceva de faptul că nu mai folosește lubrifiant (poate de acolo întâmplarea colegilor) dar n-am simțit nevoia, am pregătit terenul pe la "butonaș" și s-a umezit destul de bine. Face și FK. La plecare când am ieșit din bloc un tinerel, l-am fotografiat bine, suna la același număr de apartament.

Locație 9

Oral 9

Normal 9

Gfe 9

100 lei

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Din ciclul "Ce cretin sunt", am muscat-o.

Recenzii faine, oral spectaculos...

Bine ma, fut si eu ceva nou.

Locatia undeva pe Aradului. Ceva probleme cu telefonul meu, am ajuns intr-un final.

Na buuun.... Ajung la locatie,ma primeste o fatuca ce parea **spam editat**. Nu spun ca ar fi, dar na...

E foarte amabila, nimic de zis, chiar mi-a recomandat sa nu ma duc in cealalta camera (e un apartament cu doua camere). Ma mancau cainii.

Revin: cer sa fac dus, mi se ofera luxul, insa SOC SOC SOC! Pula gel.de dus. Insa am primit prosop curat.

Revenit in camera, ea merge sa faca dus (+). In camera, miros de pisat. Plm, nu sunt eu pretentios, dar na.

Oral cu oprelisti, "sa nu te termini in gura mea", desi stabilisem asta dinainte.

Bineee, hai sa futem. O iau in misionar, ma tot oprea din genunchi (prietenii stiu de ce). Am finalizat in balon, cu greu.

Concluzie: e gravida, cel putin atunci era; aureolele spun chestia asta, plus burta ei; acum am vazut ca are anunt nou.

Puncte forte: carne tare, proaspata.

Puncte slabe: starea de gravida, oral slaaaab, normal aproape inexistent.

Nu vreau sa fie un etalon experienta mea, insa eu asta am patit. Si nu sunt vreun gunoi, care sa futa "cariera" vreunei escorte. E clar ca o face doar de nevoie.

Bafta!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...