Sari la conținut

0769943864 - Bruneta 19 ani zona Pelendava


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare tuturor!

Vreau sa va spun ca tocmai vin de la domnisoara. Fiind mai ieftin, m-am gandit sa apelez la ea.

Am ajuns la bloc cu mare usurinta si fara amanari sau alte incidente neplacute. M-a intampinat o tanara bruneta cu parul prins, chiar frumoasa, inalta si cu un corp destul de placut. Preturile mi se par foarte accesibile: Oral 50, Normal 60, Combinat 70 si consider ca face treaba chiar buna pentru banii astia. Finalizarea a fost mai grea, dar din cauza mea si imi cer scuze pentru asta, fata chiar s-a implicat fara sa ma grabeasca.

 

Note:

Locatie: 9 - un apartament micut, dar foarte curat.

Aspect: 8 - frumoasa in special la fata cu o privire inocenta, pentru mine conteaza mult si asta, sanii si fundul sunt ok. 

Oral: 8 - se mai poate lucra la el, dar e acceptabil.

Atitudine: 9 - timida, dar foarte amabila.

 

In final vreau sa va spun ca merita sa mergeti la ea cat mai este in oras pentru ca din pacate am inteles ca de pe 10 noiembrie nu mai lucreaza. Eu as vrea sa mai pot merge inca o data la ea pana pleaca (daca ma mai primeste :laugh2 ) pentru ca a fost o intalnire placuta.

 

O seara frumoasa tuturor si bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Va salut.

 

In cautare de carne proaspata am decis s-o vizitez pe pustoaica. Sun ieri, imi raspunde o tipa cu o voce placuta, dar atat de calma incat pare adormita. Imi spune ca trebuie sa ajung la Pelendava, 1 Mai. De acolo ma ghideaza printre stradute si ajung intr-un final la blocul unde locuieste. Urc si gasesc spre surprinderea mea o fata de 19-20 de ani, foarte draguta, aproape slim si cu o inaltime de aprox. 1.75. Fiind convins de ce am vazut decid sa raman o ora, pentru care platesc 150 ron. Fac un dus, dupa ce am stat cam 10 minute sa vina apa calda si din pacate cam lipsesc produsele cosmetice. Intreaga locuinta e o improvizatie continua, dar destul de ok pentru actiune in sine. Pornim la treaba si imi face un oral neprotejat destul de bun, lent, cu oarecare atentie la zonele adiacente. Mi-l trezeste sanatos si trecem la normal, cu ea deasupra. Continuam asa pana cand obosim si schimbam in vesnica si vestita "capra". Insist si acolo cateva minute pana termin ca un salbatic in prezervativ. Mai fac un dus scurt, mai fumez o tigara, stam la taclale marunte intr-o alta camera, un soi de living. Revenim in dormitor pentru al doilea numar si ne chinuim pana il rezolvam, in 2-3 pozitii diferite. Am senzatia ca am stat si un 5-10 minute in plus, per total. Nu m-a grabit nicio secunda. E de o calmitate dezarmanta, lucru pe care il apreciez.

 

Notele si pedepsele.

 

Locatia: 6, cu indulgenta. Lipsuri la baie, un dormitor destul de mic, cu un pat parca de la 1900 toamna, care scartaie si e inconfortabil. Improvizatii peste tot, trebuie sa fii atent si cand aprinzi becul.

Fata: 9, foarte placuta la aspect. Slabuta, cu un fund obraznic. Sani micuti, dar fermi. Mijlocel subtire, carne placuta la atingere. Ochi frumosi, zambet dragut. Genul de studenta pe care vrei sa o ai. Am intinerit si eu instant in prezenta ei.

Normal: 9, foarte bun, se implica, da contre. Te calareste, ia initiativa la pozitii, geme incet si placut, se umezeste putin si suficient cat sa ai o senzatie cat mai naturala in timpul actului.

Oral: 8, neprotejat, bun, umed, lent, cu tentative de deep pe alocuri. Pune accent mult pe cap, ceea ce mie personal imi place.

Anal: N-am intrebat, nu ma intereseaza.

GFE: 9, exagerat de amabila si calma, joviala si zambareata. Daca isi pastreaza atitudinea are un potential urias de a deveni o escorta de top. Pacat ca trebuie sa plece, sper sa revina candva.

 

 

Recomand, categoric. M-am simtit foarte bine cu ea, o experienta reusita per total.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...