Sari la conținut

Rebeca nimfomane- (0736) 585 279


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Colegu cu mine s-a comportat foarte ok. Din umila mea experienta pe forum in ultimii ani notele se dau in functie de cum se prezinta fata la "munca", cum "lucreaza" si ce "atitudine" are +alte note pentru locatie, daca e loc de parcare + daca nu - etc. multe detalii. In cele 3-4 dati cat am fost la ea per total astea sunt notele.

Posteaza tu te rog o definitie pentru GFE poate am uitat-o :blushing2 :slap2 . Multumesc anticipat :innocent :bow  :bow  :bow 

*ultimii ani

 

Asta e momentu in care poti fi gica contra cand vezi data la care e inregistrat contul:) Zic si eu :innocent

Iti doresc un week-end placut si spor la futut

Link spre comentariu
Vizitator 1280ionut
Reputație: 0

ar fi bine sa ramana acolo definitiv !

acum  am descoperit topicul la futacioasa asta mica)))) Am fost la ea acum un an avea locatie mai jos de iulius mall aproape de o benzinarie moll cred ,era singura in locatie atunci  Ce a fost tare la tipa asta? s-a enervat pt ca in opinia ei mi-am dat drumu prea repede    Am vazut ca parerile sunt impartite ,eu cred ca conteaza ,vorba lu Conni daca creierasele nu fac scurt  fix pula nu prea iese mare lucru  ,la mine cred a fost ceva fuziune))) de cum am intrat in camera ne-am privit ,zambit   si zic hmmm tu esti o futacioasa mica cred . Ei si ce-mi raspunde ea ,poi defapt eu sunt o nimfomana ,mie imi place sa ma fut   Cred ca m-a intrebat de vreo 3 ori pana sa ma dezbrac daca vreau sa beau ceva ,am zis ca nu  ,am intrat putin la dus ,facusem acasa ,am zis putin asa scurt pt ca condusesem ceva drum ,ma duc in pat si ma intreaba micuta   ,ei ce vrei sa facem   I spun nimic ne privim unu pe altu poate unu din noi o da in orgasm ))) bine i spun daca tot esti futacioasa, futema ,cum stii tu te las in voia ta  Mi-a facut un oral placut  dupa care pune caciulita top pe mine si incepe  O atentionez din pozitia aceea doar o tipa a reusit sa ma faca sa-mi dau drumu ,la care ea iiihhhhmmmm si dupa 10 minute i-am cam dat dreptate ihhhmmmm tipa a inceput sa ma futa demential woowww imi zic futacioasa asta mica ma termina asa si cand sa explodez  eiiii se opreste brusc si zice nuuuuu nu inca  , yoiiiii sa morrr ))))imi zic asta e nebuna rau ,gata am prins o nebuna   Se pune caprita si-mi cere sa o fut asa,  ce sa-i mai spun ,cu moldovencele sa nu te pui ( a venit la mine acu ceva ani o tipa din Galati si a stat la mine  vreo 5 zile  yoiii doamne ,atata m-a futut moldoveanca aia ,dupa trei zile ma  gandeam  doamne asta nu mai pleaca acasa?ca yo nu mai pot )))   APOI muiere moldoveanca sa nu-ti iei ,ca ti-ai futut norocu )   Acum revin la futacioasa  ,dupa 10 minute mi-am dat drumu ,nu am mai rezistat  si spun gata  futacioasa mica am terminat ,ea ramasese in transa cred))))) si acum bomba se intoarce catre mine si spune  mahh tu chiar te-ai terminat si imi pune mana pe prezervativ sa vada chiar am terminat   M-a apucat un ras si blocat asa cum eram ce dracu sa-i zic ,apoi daca tu nu ai zis nimik eu m-am terminat)))))) doamne ce am mai ras  ,asta mica a inceput sa turuie  - daa toti sunteti asa ,cand sa-mi placa si mie toti va terminati   ))))))  moldovencele sunt nebune )))  cand sa plec imi spune - da mai vii la mine?   Normal zic  o sa vin si-o sa te fut de te vor lua toti dracii))))da inainte mananc trei zile numa salata de telina))))))))   Nu am mai apucat dupa cateva zile plecam din tara ,  mmmhhhh ma bate gandul sa-i mai fac o vizita ,am vazut ca e cand prin Sibiu cand prin CJ

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare oameni buni.

Nu am postat eu pana acum despre vreo dameza la care am fost dar la pitica asta o sa fac o recenzie pt.ca am fost prea dezamagit.

Am sunat-o pe pitica undeva 1,55 as zice ca e migniona,corp gen fata de la tara,cosuri pe fata.La telefon confirma ca face sex total la 100 de lei,vaginal,anal,oral.Ne-am inteles cu privire la locatie,respectiv Teodor Mihaly 39-43 si pornesc catre ea.Ma ghideaza catre locatie exact,ma pune sa astept putin iar in final ajung la ea.Ma primeste cu o atitudine pozitiva,zambareata ceea pt inceput ma facea sa cred ca o sa fie totul ok.Intre timp suna telefonul si programeaza un alt tip in 15 minute de parca stia ea in cat timp ma termin.Ma pune sa ma dezbrac merge sa aduca prezervativ si incepe fata un oral bunicel ce e drept pentru ca la un momentdat sa-i spun ca vreau sa o fut si sa puna prezervativul.Tipa incepe sa faca figuri ca nu ma termin din oral?pai ai zis ca faci sex total pustoaico ce facem aici?in final se pune in lady on top si se misca asa de parca venea trenul in gara si nu il mai prinde.Bineinteles ca ma atentioneaza sa nu o ating pe sani,sa nu o sarut,desi am incercat sa o sarut pe gat imi zicea termina in mod repetat.Ii spun sa ma lase sa o bag in fundulet insa ea foarte autoritara zice ca nu face anal la 100 de lei si ca daca vroia ma termina intr-un minut.Si i-am explicat ca la tel.a zis clar ca e 100 de lei sex total insa ea cu un tupeu fantastic imi zice ca am inteles gresit.Se ridica si incepe sa dea prezervativul jos ca sa termine cu oral iar eu refuz si o rog sa se puna capra....accepta asa sictirita dar cum vrea ea cu picioarele stranse.Orice vroiam ea zicea doar cum ii convine ei.Pai cum sa fii asa obraznica?Eu platesc sa imi ofere placere nu sa faca ea figuri ca o rasfatata.

Un final termin in pozitia doggy si ma imbrac timp in care ea era deja cu tel.in mana.

Concluzia e ca tipa e super fast fuck,ea hotaraste tot ce-i convine,nu tine cont de dorinta clientului,plus ca am uiat sa zic faptul ca nu poti sa faci dus nici inainte nici dupa pt ca daca vrei o finalizare fetita face programari pe banda rulanta si incearca sa termine super rapid.

De evitat clar!!!

Halatul 100 de lei

Gfe 5

Oral 5

Normal 4

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutari, dupa o pauza lunga am revenit la pasiunea mea veche ;)

Dupa vizita facuta pot confirm ca ea este (pozele anterioare ii apartion) raspunde si la acest nr 0722885032. Deci micuta a revenit in urba noasta dupa un lung pelerinaj prin N orase (o venit din Suceava), este de gasit intr-o locatie din Marasti-groapa zona OMV. Ii un apartament cu mai multe camere si cum am intrezarit mai are si alte colege. Micuta nu s-a oferit sa imi prezinte concurenta, o si inteleg :laugh2 . Mi-a prezentat oferta 100fin si 200ora. Avand buget de 200 am zis hai sa vad ce iese, fata fiind tanara draguta glumeata cu un zambet de strengarita am vazut potential in ea, darrr..., incepe hai sa fumez o tigara (eu nu fumez) si raspunde la N apeluri, apoi incepe actiunea, repejor o ia la un oral binisor, eu tot vroiam sa ajung la sanii ei apetisanti, dar cum pun mana, avertizare nu ii voie ca nu imi place..., bun nu insist, vreu sa o iau in brate, avertizare fara FK, no bine nu insist, imi trece cheful pe jumatate si o las sa continue cu oralul, in mana avea pregatita prezervativul o si pune dupa 5 minute de supt. Se pune peste mine calare fast forward inainte, ii strampta fata are tehnica, nu am rezistat mult si m-a terminat repejor, nici nu mai aveam mare chef de ea si eu vroiam sa ma termine odata. In pauza de tigara la revenire am mai povestit cate ceva, ea raspundea la telefoane (nasol sa asculti cum refuza clientii din Suceava deceptionati), in runda 2 am incercat sa fiu mai prezent si cu un chef mai mare pt ea, dar tot ma deranja ca nu pot mozoli sanii aia, a inceput cu un oral de revenire, oralul ei in bunicel are ceva experienta, juniorul s-o trezit la viata, am trecut la un misionar, capra, tot ma gandeam sa incer analul, dar deja curgea apa de pe mine era prea cald am zis ca fara chef de ea mai bine plec. Nu a functionat chimia intre noi, fata are potential dar se pare ca a trecut la varianta de fast fuck, (atitudinea de smecherita), eu nu o sa calc pe la ea ever.

Note:

Locatie 7, is multe camere mici, poti sa dai nas in nas cu altul, miros de fum caldura mare

Fata 7.5, ii tanara micuta, cu ceva carne pe ea vezi poze, sanii apetisanti...

Oralul 8, suge si suge ca aspiratorul, in rest nimic extra

NP 8.5, contracta mushii vaginali destul de bine are ceva forta in ea, deci ii o senzatie placuta,

AP not tested

 

PS. eu nu am de gand sa revin la ea, am bifat-o, se poate adauga si nr acesta la titlul topicului, daca asociam topicul cu anuntul publi24 atunci o evitam...

Spoor la futut.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...