Sari la conținut

"Fara fite" 0765191687


Postări Recomandate

Salutare dragi colegi in ale sexului pe bani.

 

Am vrut sa incerc ceva nou asa ca am luat gazeta de sud si am sunat metodic de sus pana jos si dupa pe toate ce nu mi-a raspuns. Am gasit vreo 4-5 variante bune (asta se intampla pe la 12). Dupa vreo 2-3 ore, inarmat cu numerele de telefon si detaliile caprioarelor vizate, am plecat la vanatoare.

 

Dupa 2-3 incercari ratate (170 la telefon e 150 in realitate si 50 kg sunt 85), cand eram gata sa renunt la cautare am sunat-o pe domnisoara cu nr de mai sus care, datorita descrierii pe care mi-o oferise anterior era la coada listei. Raspunde tot timpul cu "Da, scumpule", vorbeste foarte pisicit, se descrie ca avand 168cm, 56 kg, sani nr 4 si ca locatie spune baba novac in spatele pietei. Ajuns in zona imi zice ca e vorba de blocul g3, urc la etajul indicat, imi deschide usa.

 

La fata locului, dezastru 160 maxim, 75-80 de kg, sani nr 3 maxim si lasati. Varsta de 19 ani precizata la telefon pare adevarata. Neavand absolut nici o alta varianta in momentul respectiv si atras de atitudinea prietenoasa, ma hotarasc sa raman pt un combinat (60 ron,o fin, 20 min). Oral/normal era 50, iar ora 120. Se dezbraca, lucrurile nu stau mai bine nici asa, un pierce in buric (nu da deloc bine la burta din dotare), un tatuaj discret pe umar. Desi oralul se putea si neprotejat, eu am optat pt protejat. Il face foarte corect, fara DT totusi, atentie la oo, se bate cu ea peste fata, peste limba, te priveste in ochi tot timpul, scoate zgomote false tot timpul dar nederanjant. La normal insa, situatia nasoala rau. Desi epilata si curata, avea o serie de leziuni in jurul vaginului care m-au pus pe ganduri serios. Poate de asta, poate de la caldura, nu am avut mare spor la normal asa ca am trecut iar la oral unde s-a descurcat chiar binisor si m-a terminat.

 

Am stat si am vorbit la final in timp ce ea fuma o tigara, i-am povestit despre forum, i-am aratat cum se intra, era foarte incantata de idee. Din discutii iti dai seama ca e cam de la tara si nu are o inteligenta sclipitoare.

 

Note:

Locatie: 7 (lift nasol, miros de tigara, pat cu cearceafuri dubioase desi eram primuil client, foarte cald)

Aspect: 5-6 (tinerea e singurul lucru care o tine pe linia de plutire ca altfel ar/va fi jale, sanii maricei dar lasati, problemele din zona vaginului)

GFE: 9 (vorbit f frumos la telefon, fara graba, fara uitat la ceas, intreaba tot timpul daca e bine asa, cum sa faca etc, punct negativ major telefoanele (4) au sunat incontinuu)

Normal: 3 (vrea doar misionar si capra, f larga, priveliste deloc atragatoare)

Oral: 7 (fara DT asa cum am spus, in rest chiar isi da silinta)

 

 

Sa aveti sange in instalatie!

  • Like 3
Link spre comentariu

salutare,la inceputul lunii iunie am fost si eu la domnisoara de mai sus ce se recomanda a fi "fara fite". Tot cu "da scumpule" m-a luat si pe mine la telefon si s-a descris tot ceva de genul k si colegului de mai sus. Cand am ajuns la ea, din start am vrut sa plec,dar m-am razgandit pt ca era deja tarziu si chiar numai aveam chef sa caut alte escorte + ca a fost politicoasa la inceput. Am fumat o tigara,am mai vorbit putin, mi-a spus ca are 19 ani si ca nu e din craiova. Ii platesc 50 ron pt un sex normal,fara sa mai intreb de oral sau anal,tipa se dezbraca, se duce putin la baie si trecem la treaba in pozitia misionarului cu mine deasupra. Dupa cateva min i-am spus sa schimbam pozitia, sa vina si ea deasupra, dar mi-a spus ca s-a lovit la picior si ca ea doar asa face. Pana la urma am reusit sa o conving si a trecut ea deasupra, insa pt putin timp pt ca incepuse sa o doara piciorul :)) Am schimbat iar pozitia, cu ea capra,incepuse sa imi placa asa, dar dupa vreo 5 minute imi spune ca sunt pe timp la ea si ca trebuie sa termin in 2-3 minute.Am avut o discutie in timp ce dadeam in ea pe tema asta, dar pana la urma am reusit sa ma termin.Cred ca actiunea a durat 10-15 min. Nici eu nu stiu cum am reusit sa ma termin,tinand cont de caldura din camera. tipa statea cu geamurile inchise, pt ca pe balcon avea un caine, care tot lovea in geam si latra pe acolo. In concluzie, atitudinea ei,se vedea ca e de la tara,fitzele,caldura din camera si aspectul fizic ma fac sa numai revin la ea.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

ei bine am vizitat-o si eu pe domnisoara, activeaza in prezent la blocul de la rotonda ( lux premier ) 

am platit 100 ron sex total o finalizare. 

Locatia : bloc mare, lift prost, am urcat pe scari. O camera clasica de camin, ca cea in care presta Lori din acelasi bloc.

Pat special pt futai, putine scartaieli.

Fata : 1.65, grasuta sani mari rotunzi, fund relativ mare si putina celulita. Bruneta. 

Servicii : sex total cu finalizare in gura.

Actiunea : am asteptat 10 minute pana a facut dus ( aviz amatorilor baia este oribila ), apoi am inceput cu un oral neprotejat ( nimic deosebit ). Capra pentru normal, iar la anal nu a comentat nimic. A tinut actiunea cam 15 minute cu tot cu anal, finalizat in gura, imbracat si dus am fost. 

Note : locatie 5

Fata 7

oral 8

normal 8 

anal 9 
De revenit in lipsa de ceva mai bun

  • Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

vizitata azi ca tot aveam pofta de un anal. Aceeasi veche locatie de la rotonda, moarte de caldura, apartament de data asta murdar pe jos, praf si scame pe covor.

Domnisoara face dusul de rigoare si trecem la "actiune" .

Un oral bunicel de 5 minute apoi cand se intoarce , surpriza. Par la fofoloanca cat incape, in partea de jos. Ma gandesc ca nu vad bine si o pun sa stea misionar. Surpriza, larga ca toti sfintii. Abia am terminat, m-am imbracat si dus am fost.

Note chiar nu are rost sa dau avand in vedere ca e a doua recenzie a domnisoarei si cu toate ca e contrara primei e cu siguranta ultima la ea .

ROG PE CAT POSIBIL SA EVITATI DEOARECE : 

1. desi face dus inainte, parul de la fofoloanca si subrat e inacceptabil. Data trecuta nu am patit asta

2. are ciuperca de piele . spatele e plin de pete si brobonite ! 

3.Locatia insalubra. Mizerie pe jos, toaleta murdara, haine spalate in chiuveta.

4. Patul s-a dus dracu de tot si scartaie de te afla sfintii cand te asezi. Mai mult, tine un prosop pe el cu care se sterge tot ea de transpiratie . Mi-a fost scarba sa-l dau la o parte asa ca am pus-o pe ea sa-l mute de acolo, iar covertura dupa pat avea unele coji galbene din loc in loc...

NU MAI REVIN ! 

  • Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...