Sari la conținut

Adelina 0730907681


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am sunat-o pe la 12.Am stabilit intalnirea la unul din hotelurile din Targoviste.Mi-a zis ca ma asteapta afara si m-a intrebat cum ma recunoaste (o chestie noua in targoviste, daca vroiam puteam sa plec). In fine am acceptat sa raman.Tipa spune ca are 23 ani.Cand am intrat in camera mi-a facut instructajul, ce ii place sa ii faci si ce nu ( de fapt mi-a spus numai ce nu-i place sa-i faci).

Am facut dus impreuna.Putin tacuta.Nu se implica deloc.Ce face ea e mecanic doar sa ia banutu.

Revenind: dus si apoi un oral,69 satururi pe corp,mangaieri, dupa care m-a intrebat daca punem caciulita (a venit ea cu prezervativele).Finalizare,dus,tigara si apoi iar oral dar de data asta nu m-a mai intrebat daca pune caciulita si a pus-o ea direct si asta mi-a cam luat tot chefu si mi-a murit .... :)))))

I-am zis ca ar trebuii sa mai faca un oral ca sa-si revina ala mic dar ea cica "am facut deja de 2 ori oral;de 2 ori se face nu mai mult". In fine am ramas prost i-am zis ca trebuia sa ma intrebe a doua oara daca punem caciulita dar nimic.E genu de fata care cred ca a auzit ca poate face bani multi si repede.Cred ca daca s-ar putea ar lua banii si ar pleca (chiar a facut asta de vreo cateva ori ca i s-a vorbit urat)

 

Tipa arata ok cam 65 kg, 1.72m nu are burtica decat putin.Nu se observa.Sani frumosi cam lasati,tipa e stramta.Ce sa mai zic?!

Concluzie: mai bine la Bucuresti.Se grabeste,vrea sa termine repede,nu merita banii absolut deloc.Am precizat ca nici prezervativul n-a stiut sa-l puna?!

 

Cer scuze daca recenzia nu este asa cum trebuie sa fie dar ma grabesc sa plec la munca acum.Bafta tuturor :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...