Sari la conținut

telefon 0745976335 - bruneta atragatoare


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salut! Am sunat ieri si mi.a raspuns o voce timorata....pe fundal era voce barbateasca....am.intrebat preturi si cam se balbaia...mi.a zis ca doar finalizare orala 200 ron. Prea scump pt atat doar! La telefon m.a conditionat sa ajung in 30 min si i.am zis ca pot doar seara si a zis in final ok....trageti voi concluziile

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:în tine
  • Oras:în tine

vocea barbateasca poate era de la televizor ca are un televizor in living...

 

*recenzie*

 

am sunat, am conversat ok cu ea, mi-a spus adresa si in jumate de ora eram la ea.

Adresa este pe mioritei 17 A, intrarea separata, cu gardut si salcie in coltu strazii...am dat detali amanuntite pentru ca zona este foarte deschisa, nu ofera discretie deloc si riscati sa fiti vazuti din strada din toate directiile. Cand am ajuns in zona mi-a zis sa astept afara 5 min ca iese ea sa-mi deschida, deci f nasol, discretie zero.

locatia este tip salon, in camera ei dezordine.. 

tipa este draguta la chip, ochii foarte frumosi, placuta la corp, sanii medi tari si erectili, este cea din foto, nu e din bacau si nu sta mult pe aici, e doar in tranzit.

trecem la actiune incepe cu un oral neprotejat cam stangaci executat doar capu puli in gura si cu mana laba.., nu am protestat ca nu ma omor cu oralu.. cand vine vorba de sex.... surpriza.... nu are prezervativ, si imi arata o cutie de durex goala. Pula mea, cum dreq sa nu ai prezervativ... e clar ca ma mintea, dar ce sa fac, eu eram in 3 picioare, ma simteam in forma si aveam chef de actiune... aleg totusi sa ma finalizeze, imi face in continuare un oral-laba tampit si ma finalizez la ea in gura, strange tot si scuipa incarcatura intr-un prosop. Ma imbrac si plec... dupa usa in living pe canapea se uita la televizor ... ghiciti cine...un peste??? ... gresit... o cioara neagra de 200 de kile (cioara neagra nu e pleonasm in cazu asta ... asa de neagra era). Am zbughit-o afara si dus am fost.

 

Experienta ratata, bani pierduti (130), riscuri maxime, 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...