Sari la conținut

Blonde, sâni mari, oferim show lezbi real 0749387108


Postări Recomandate

Ai sunat macar la numarul ala de telefon sau vrei sa le sunam noi pt tine? De obicei anunturile care sunt date doar online si care promit marea cu sarea sunt glume proaste. Ai putea sa suni, sa vezi macar ce tarife au, poate sa le faci si o vizita si sa ne bucuri cu o recenzie.

 

Sa avem ciocane tari!

Link spre comentariu
Vizitator nunutz
Reputație: 0

SUNAT...150ron/juma ora, 250ron/ora....zicea de 2tipe blonde 26 si 27 ani parca..poti sa faci si sex cu ele....locatie;piata mare....mai multe nu am intrebat...daca stie cine mai multe.....rog post

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

SUNAT...150ron/juma ora, 250ron/ora....zicea de 2tipe blonde 26 si 27 ani parca..poti sa faci si sex cu ele....locatie;piata mare....mai multe nu am intrebat...daca stie cine mai multe.....rog post

si sa inteleg ca pentru sex platesti separat sau intra in aceeasi oala cu show-ul lesbi ?

Link spre comentariu

numarul asta corespunde cu un anunt mai vechi de masa erotic. La telefon raspundea (poate inca raspunde) o tiganca >40 ani (dupa voce) care recita un meniu sictirit si avea o atitudine agresiva la orice intrebare suplimentara. Din punctul meu de vedere tot ce e tiganca + agresiva + in zona piata mare (unde aveau/au cuibu fetele lui Sandra) este de evitat.

Link spre comentariu
  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land

Am fost eu acum doua saptamani.Sunt doua blonde mature destul de plinute.Pretul este cu sex inclus si show lesbi.Nu am luat asa ceva deoarece am facut-o anul trecut si nu mi sa parut asa de atractiv.Nu sunt cele mai frumoase femei din lume.

Link spre comentariu
  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova
  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova

Daca sunt blonde si stau la Piata Mare ...cred ca este Flory si cu prietena ei Karla. Am fost si eu la ele mai demult si am recenzat. Mie mi-au omorat orice vis de sex in 3 si l-au transformat in coșmar :)))

Link spre comentariu
  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land

Deci,

Acum vre-o doua saptamani am sunat la dameza Flori , si implicit si la prietena ei(nu stiu cum o cheama).

- Numarul de telefon  este cel din generic(unul dintre ele).Au mai multe insa nu le-am cerut si celelalte numere de telefon.
- Tarifare -pentru un show lesbi 250 ron , in care se lasa cu ceva gemete , magaieri , tentative de saruturi si bineinteles ca te lucreaza ambele.

Oralul fara prezervativ , si normalul cu.Nu am intrebat alte tarife , insa colega lui Flori face si anal din ce ma anuntat tot ea.Nu am intrebat pret.
- Zona este pe undela pe la piata mare pe la taxiuri la un bloc la parter..Te indruma prin telefon si se ajunde destul de usor.
- Apartamentul curatel si din doua camere.Mi-a parut ca sta cineva acolo.Te intampina de la intrare amandoua si te intreaba ce vrei.Lucreaza si impreuna si separat.Mingea este la tine in teren.
- Flory este pe la 40 ani , 1,65 cm inaltive , la kg nu ma pricep , 65 cred insa are burta.Sanii cam mici , dar destul de tarisori , blonda putin creata , tunsa pana la umeri.Cealalta dameza parca satena , pe la 1,70 cm inaltime , cred ca bate bine pe la 85 kg(destul de solida) cu sanii mari si frumosi conturati dar si ea are ceva burta.Cam multa pentru gustul meu.
- Eu am optat pentru un show , cunoscand-o pe Flori mai demult.Am inceput actiunea cu un oral din partea celor doua fara prezervativ , undeva la 5 minute , gemet usoare chicoteli , in general frumos , pentru ca Flori se pricepe(se uita in ochii tai cand o suge si te intreaba pervers daca i-ti place) , am mai stat cu mebrul intre sanii celeilalte cam un minut , dupa care am pus prezervativul si am trecut la o caprita cu Flori.Colega ei o tinea de sani cu o mana si pe mine de oua cu cealalta.Nu a mai durat doua minute si am terminat.Deci nu prea am avut parte de show lesbi in adevaratul sens al cuvantului.As putea spune ca am avut doua femei deodata ar fi mai precis spus.

-Bineinteles dupa servetelele umede omniprezente.

Oral-9(se ocupa si de oua si amandoua deodata)

Normal 7(destul de stramta , insa incomodeaza burta , si in afara de capra , nu prea ai alta varianta fiabila.

Locatie 9(central si curat)

Fizic 6(nu sunt miss nici pe departe nici una nici cealalta)

Ambianta 9(comunica mult cu tine si sunt deschise la dorintele tale, in plus zambesc mereu)

Per total un 8 cred ca ar fi nota care ar merita.

- Nu recomand celor cauta un show lesbi real(sper sa ii zic bine threesome), in schimb se merita pentru oral , care zic eu , este unul dintre cele mai buna de care am avut parte in Craiova.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...