Sari la conținut

Denisa - BLONDA APETISANTA,LA MINE SAU LA TINE SAU LA HOTEL


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari confutaciosi

 

Revin cu a doua tzeapa pentru seara asta, nu stiu fratzica dar n-am noroc.

Donsoara cu anuntul:" 

Ma adresez domnilor care doresc o experienta noua. Te-ai saturat de escorte grabite si fitoase, vino la mine. Eu sunt alegerea perfecta pentru tine. Poze 100% realeee!!! Confirm cu tatuajele.Deplasari si in alte statiuni. I speack engliSH"

 

Chemat la domiciliu, o fata nici prea prea / nici foarte foarte, corpul pare inca tanar pentru cei 25 de ani pe care spune ca ii are, pozele sunt reale dar sunt suficient photoshopate cat sa ascunda cateva mici chestii. Plus bronzata ca deh doar a venit la mare. 

Atitudine "0", totul mecanic, nici o implicare, un blowjob sters cu priviri in lateral de mi-a trecut si cheful.  Cand am inceput sa ii vorbesc si i-am atras atentia ca nu asta vreau de la ea, reactia parea a fi pozitiva -  in sensul de : spune-mi ce ai vrea de fapt, dar rezultatul din nou "0". Genul de muiere care iti raspunde dar nu stiu cum si nici ce sa fac sa fie bine. Sper sa se lase de meserie, sincer i-ar sta mai bine in spatele unui ghiseu de primarie cu aceeasi atitudine de mi se rupe sau mai bine nu, ca pe urma tot noi ne lovim de indolenta ei cand vrem sa platim taxe si amenzi. 

 

Note:

 Aspect - 7 - asa bronzata si poate ceva din trasaturi acum am impresia ca parca era si de etnie ( neh poate am eu draci pe mine)

Implicare - 0

Oral - nota este 3, pentru inceputul de mare efect asupra chefului meu as fi dat un 0, dar incercarea patetica in urma o apreciez totusi. 

Normal - stat pe spate si capra - nici o miscare, nici un gest care sa te faca sa te simti bine- iar cand a venit si damful de jos de la pasarica mi-a murit de tot si am inceput ca un bosorog sa ii fac morala.

 

pret 250 / ora la client - 200/ora unde dracu o avea cuibul.

 

De evitat, altceva nu mai am a spune. 

Hai bafta ca eu iar nu am.

 

post-115494-0-88265200-1466102890_thumb.jpg

post-115494-0-44503200-1466102894.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Poi ancearco si tu atuncia. Poati o anvatat civa si sio dat seama di greseala iei si sio modificat comportamientu. Poati so clatit si la pizda intre timp, sa nai tu nivoie sa iti pui cirligi di rufi pi nas !

 

:)))))

Link spre comentariu

Nu este nimic din ce spune adevarat Dute ba de aici minti in totalitate fata asta este genul de persoana care spune totul in fata nu vezi ca unii sunteti analfabeti sau alti nu aveti ce face in afara de a lasa recenzii pe acest site ma uit la voi si mi se face sila duceti-va ba la munca Si mai tace-ti dracu din gura si numai critica-ti damele de companie .Baieti tot ce spun baietii astia este o mare MINCIUNA eu am fost la fata asta este draguta sociabila ,igienica ,este foarte discreta ceea ce asta mi-a placut la ea mult O recomand cu placere nu va lua-ti dupa frustratul asta.,Mai dute dracu de aici ,mai lasa recenzii si dute la munca

  • Minus 1
Link spre comentariu

 sunt clientul fetei asteia de anul trecut am fost la ea este curata igienica foarte discreta sociabila comunicativa 

 

daca persoanelor caruia le plac sa critice pers sau mai ales damele de companie de ce nu se duc la fetele dupa varianta

 

ca alea sigur sunt" ingienice"  huaaaaa milogilor

Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

coaie , era apelativul corect , am vreo 2 kg la purtator, nu ca as fi vreun coios dar sint grele .

si pe mine ma irita des interventiile fara continut , dar asta este , democratia nu face bine oricui .

daca mai ramii pe forum , te invit in curind la o bere , imi place rinjetul pustoaicei din topic dar nu prea am hotarire sa o vizitez, nu stiu de ce, poate cu  introducere din partea ta , ma pot hotari mai usor.

ca si tine , si eu am fete la care merg cu drag si de multe ori sint comentate negativ aici pe forum .

daca  datorita tie ma simt bine cu denisa, iti promit ca iti recomand si eu ceva bun ?

ce zici coaie? te bagi?

Link spre comentariu

Am vizitat-o pe d-soara impins de curiozitate. Am sunat la nr indicat si m-am programat la ea. A fost amabila sa imi explice locatia si serviciile oferite (totul protejat - oral, normal). Am ajuns repede acolo fiind in apropiere si m-a intampinat fata din poze, doar ca avea o plasa roz si tocuri. M-a poftit inauntru in camera ei acolo mai avea un catelus,si este singura in locatie unde dupa ce am discutat detaliile si am oferit cadoul, am mers sa fac un dus. La intoarcere m-a intampinat d-soara, zambitoare, calma, amabila, fiind invitat sa ma fac comod. A inceput cu atingeri usoara, mici saruturi, in timp ce o mangaia. Cand a venit momentul a pus caciulita si a inceput un oral, fara urme de deep, fara atentie la altele, insa executat incet, fara graba. In vreme ce ea isi facea treaba eu m-am bucurat de priveliste si i-am mangaiat sani si piersicuta. La cererea mea am trecut pe la spate unde am finalizat mangaiindu-i fundul. Dupa ce m-am spalat, am stat putin de vorba si am trecut la numarul doi, unde a reusit sa ma termine cu oralul in timp ce ma jucam cu pasarica ei.


Locatie: o sa va spuna ea, as zice un 8 pt ca patul e cam mic si nu permite multe miscari


Aspect: as spune 9, sanii dragalasi, , un fund numai bun de atins. Mirosea bine si nu am simtit nimic suspect jos. 


Atitudine: tot 9 caci e placuta la voce, calma, poti conversa cu ea, amabila.


Actiunea: per total 8,5 spre 9. Oralul e protejat dar am fost multumit, se supune la cerinte, combinat cu aspectul merita efortul.


Cadoul: 100 finalizarea cu 200 ora.


Pentru mine de revenit macar inca o data,


  O recomand cu placere eu cu sigurata ma intorc  deci bai laurentiule ai dreptate cine a scris asa despre ea minte in totalitate

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Nu este nimic din ce spune adevarat Dute ba de aici minti in totalitate fata asta este genul de persoana care spune totul in fata nu vezi ca unii sunteti analfabeti sau alti nu aveti ce face in afara de a lasa recenzii pe acest site ma uit la voi si mi se face sila duceti-va ba la munca Si mai tace-ti (asa analfabieta kum sunt io iti spun ka in sensul folosit di tini se scrii "taceti" si nicidicum "tace-ti") dracu din gura si numai critica-ti (la fiel, ieste "criticati") damele de companie .Baieti tot ce spun baietii astia este o mare MINCIUNA eu am fost la fata asta este draguta sociabila ,igienica ,este foarte discreta ceea ce asta mi-a placut la ea mult O recomand cu placere nu va lua-ti (din nou iesti incoriect, cuvintul iesti "luati" si nicidicum lua-ti) dupa frustratul asta.,Mai dute (aici varianta coriecta ieste "du-te", dieci ie clar, tu habar nu ai cum, cind si undi sa folosiesti cratima..o bagi la nimereala) dracu de aici ,mai lasa recenzii si dute la munca

Printi acei unii cari sint analfabieti primu iesti tu...clar ! ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

si tu amelia invata si tu tata sa scri ca habar nu ai sa scri si sa vorbesti romaneste duceti-va ma de aici ca imi faceti scarba si sila de cate minciuni puteti scrie analfabetilor

Conjugaria vierbului "a scrie":

 

eu scriu

tu scrii....SCRII (cu 2 de i"

el scrie

noi scriem

voi scrieti

s.a.m.d.

 

Io stu limba romaniasca tata, tu insa nu SCRII nicidecum coriect, asa ka si mii mi se fasi mai scarba si sila di cit di analfabiet iesti ! ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Akuma...ka am terminat ku gramatica di la limba romaniasca...

 

Io nam di munca...si nici nu vriau sa am...asa ka stau pi Nimfomani si astiept prosti/proaste ka tini di cari sa fak misto ! Pi mini ma doari fix in gaoaza cit di rivoltat(a) iesti tu ! Asa ka chiar daca vrei, chear daca nu vrei, am sati spun io pareria mia:

 

- wilian 45 si laurentiu 24 ie una si aceiasi persoana. In afara faptului ka numili di utilizator sint facuti dupe acelasi tipar (nume-pauza-numar) sint unul di acelasi analfabiet ! Scriu ku acelasi gen di greseli gramaticali, se iexprima identic si sint la fiel di vehemienti. Argumentili ku cari o apara sint aceleasi.

- ambi utilizatori siau facut conturili ieri dupeamiaza, asa ka matematic vorbind, probabilitatea ka 2 utilizatori noi, cari nau mai scris un cuvant aicea, sa apara in aceiasi zi, sa se apuce sa scrie acilea simultan si la unison sa o apere pi "iexcorta" aista..ie mica ! Nu mica..nula ! Ie imposibil ka sa fii si adievarat !

- wiliam 45 si laurentiu 24 sunt Denisa Blonda Apetisanta ! Numa o coarda spuni dispri ia ka ie "dama di companie". Baeti spun orice alticva, numa asta nu. Mai mult, ia credi ka ie coarda di lux, ka ia in diridere centuristili. Numa o coarda spuni in pseudoricenzia iei: "Mirosea bine si nu am simtit nimic suspect jos."

 

Asa ka io una, fosta sugatoari di pula di pi centura, il cred pi drakhean acilea !!! Di ce ? Pientru ka omu o spus ka lu Denisa ii candiesti kizda..si nari motiv sa minta dispri aista ! Denisa..poi ie doar o zdreanta cari se credi dama di companie disteapta..si restu sint tati prosti iei.

 

Restu...ie can can ! :)))))

 

P.s. Io imi tai lindiku dak "flacaii" aista (laurentiu si wiliam) pot sa deie detalii iexacti (pat mic, catelus in dormitor) dispri oricari alta fata consacrata di acilea ! ;)

  • Like 2
Link spre comentariu

hai sa va spun eu cum sta treaba,in zona Ciresica la etajul 9. locatia este OK ,dar oralul ....praf,nu are nicio treaba,corp praf,vergeturi pe fund ,are si o cezariana,unghii murdare,fara oja,parul ziceai ca s-a curentat,cand a fost vorba de normal nu stia ce sa faca ma intreba pe mine,era lemn. nu mai vorbesc de igiena ,ca ii putea gura ca dracii ,bube pe fata,cred ca nemacheata e bau-bau,iar de la pasarica ,surpriza :groapa de gunoi. deci,ca atare am plecat profund dezamagit si fara gand de intoarcere. pt toti cei care scriu aici nu inseamna ca daca o femeie are un tatuaj si este slaba ,trebuie sa arunci cu banii pe fereastra. daca ea este atat de jegoasa,ganditi-va la bietul copil al ei cum o fii ,daca l-o mai avea,ca majoritatea ii arunca. PACAT,ca apa nu este scumpa.

  • Like 1
Link spre comentariu

hai sa va spun eu cum sta treaba,in zona Ciresica la etajul 9. locatia este OK ,dar oralul ....praf,nu are nicio treaba,corp praf,vergeturi pe fund ,are si o cezariana,unghii murdare,fara oja,parul ziceai ca s-a curentat,cand a fost vorba de normal nu stia ce sa faca ma intreba pe mine,era lemn. nu mai vorbesc de igiena ,ca ii putea gura ca dracii ,bube pe fata,cred ca nemacheata e bau-bau,iar de la pasarica ,surpriza :groapa de gunoi. deci,ca atare am plecat profund dezamagit si fara gand de intoarcere. pt toti cei care scriu aici nu inseamna ca daca o femeie are un tatuaj si este slaba ,trebuie sa arunci cu banii pe fereastra. daca ea este atat de jegoasa,ganditi-va la bietul copil al ei cum o fii ,daca l-o mai avea,ca majoritatea ii arunca. PACAT,ca apa nu este scumpa.

ai dreptate Cristi,in legatura cu tot ce ai spus referitor la adresa ei. am chemat-o de cateva ori la mine cu mult timp in urma si am vazut cateva poze cu baietelul ei,nu la abandonat. este foarte frumos si ingrijt.dar cred ca nu se ocupa ea de el la cat e de jegoasa cu capul in nori. se vaita la mine ca nu are bani sa plateasca gradinita la copil si o dadea in dragoste cu mine.dar nu am pus botul la vrajelile ei. un caracter infect . bea si am niste banuieli ca trage si pe nas. infecta si jegoasa.cine ar sta cu asa ceva chiar de ar aduce si toti banii din lume nu m-as incurca cu ea. puscarie mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...