Sari la conținut

top saloane masaj


usrusr

Postări Recomandate

  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni

Incearca footjob la elena.aly...e maseuza independenta (nu in salon) si cam stie de toate, inclusiv footjob...minusul meu peste care eu nu pot sa trec fiindca efectiv ma deranjeaza, este ca fumeaza in camera in care face nuru, curu, masaj, handjob, footjob, foodjob, etc...in rest stie meserie si e dibace, iar la aspect, daca-ti plac voluptoasele...sau nu-ti plac anorexicele, e pe plus!

 

Multam de recomandare! Daca merg pentru footjob, cel mai tare ma intereseaza... the foot. Indiferent daca e voluptoasa sau anorexica. Si din pozele postate ori nu se prea vede ori n-am vazut ce trebuie. Oricum, e de testat.

1. Elena.aly nu lucreaza noaptea.

2. Nu răspunde la telefon,decât atunci cand poate.

3. Si de câte ori sa mergi la aceiași femeie !!!

Da, sunt niste puncte de luat in seama!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Recomand:

 

Categoria Saloane bune: Lucky massage(fete bine pregatite) Strada Stirbei Voda nr 29A Telefon:0722110003

 

 

Ce iti place la Lucky? nu poti finaliza, iar masajul de relaxare nu e atat de spectaculos incat sa compenseze lipsa finalizarii.

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Din pacate nu pot furniza nici eu un clasament al saloanelor de masaj desi ajung destul de des in ele.De ce? Nici asta nu as putea spune, pot doar sa presupun.Eu am avut experiente foarte bune in majoritatea saloanelor puse in discutie mai sus mai putin, mai putin Lucky Masaj.

 

O perioada de vreo doi ani Noblesse mi-a satisfacut cerintele si anume de a gasi la 4 dimnineata o fata cel putin frumusica si un masaj decent.

Ultima oara cand am fost, experienta a fost de salon de 80 de lei asa ca o vreme nu mai revin.Receptionere mai noi, nesimtite si agresive intregesc tabloul negativ de la Noblesse.Cat despre Francesca, hai sa fim seriosi, e batrana si urata din punctul meu de vedere.Dar in trecut am intalnit fete misto (Ana, Patricia fotomodele, Vera si alte fete).Actualmente doar Katy cred ca mai e eligibila.

 

Sweet touch, grava si acolo situatia.Acum vreo doi ani am prins niste grupuri de fete care se aduceau una pe alta.Un grup din Timisoara si un grup din Focsani sau Slobozia.

 

Sweet Girls un salon cu multe experiente memorabile, am auzit ca a poposit iar o generatie buna...voi reveni.

 

Amazonia, ieftin decent,program prost, fete nu prea frumoase.Nicioadata nu au avut frumuseti.

 

Fantasy ma asteptam la mai multe gagici si mai frumoase, copiaza cumva Amazonia, deci de unde frumuseti.

 

Mon Cherry Romana...accidental gasesti niste fete misto.

  • Like 7
  • Minus 25
Link spre comentariu
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo

Am spus in paranteza,calitatea mesajului de relaxare,dar si starea de spirit a fetelor.

Confirm,este fara finlizare,dar cu o placuta inviorare.

Salonul este unul linistit in comparatie cu celelante,cand am vrut liniste si relaxare am gasit la Lucy.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara, urmăresc forumul de multi ani, din păcate nu am postat o recenzie pana acum dar asta seara am rămas placut surprins după o vizita la Black Velvet si chiar merita sa-mi împărtășesc experiența. Având in vedere vremea de afara si coroborata cu o stare de spirit proasta am decis ca am nevoie sa ies din casa sa ma relaxez cumva; am sunat la Black Velvet din doua motive: este deschis duminica si este aproape de casa. La telefon a răspuns o voce plăcuta, jovială as putea spune, am stabilit sa ajung intr o ora. Urcat in masina, la ora 20 eram in fata vilei. Sun la usa, îmi deschide o tipa simpatica îmbrăcată in lenjerie foarte sexy, ma invita înăuntru, ma întreabă daca servesc ceva, apa, cola, fanta etc si îmi prezintă serviciile. Ca si minus remarc faptul ca ea era singura fata disponibilă de acolo si am fost pus in fata faptului împlinit, restul fetelor fiind cu clienți. Nu am fost supărat deoarece tipa foarte simpatica, Lara mi-a spus ca o cheamă, 20 de ani, slim fit, comunicativa. Am ales un masaj topless,200 de lei pt care am primit si bon fiscal( nu mi a venit sa cred).

Ca si note: Locația 10, foarte faina, curățenie exemplara, in camera oglinda mare pe perete lângă pat si pe tavan, baia excelenta cu mini geluri de dus ca in hoteluri si la fel foarte curată.

Prestația: 10+ aici am fost intr adevar surprins deoarece lucrurile au decurs exact așa cum ar trebui sa decurgă intr un salon de masaj erotic. Masajul a fost intr adevar masaj, o jumătate de ora un masaj de relaxare corect executat din tălpi pana in vârful urechilor; partea de masaj erotic la fel, foarte buna fără sa ma simt grăbit in vreun fel. Lara, o prezenta plăcuta, comunicativa care si a dat tot interesul sa plec de acolo mulțumit.

Una peste alta o experiența foarte reușită si care mi a lăsat o impresie foarte buna. Daca si celelalte fete au aceeași atitudine ca a Larei atunci e un loc in care îmi voi face abonament 🤗.

Door to door 60 minute.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ce inseamna devreme in cazul de fata?

ba baiatule, tu esti cam prost, scuza-ma... esti virgin sau ce dracu? ai emotii sa te duci prima oara la masaj? ia si "Din dragoste" cu tine sa iti marcheze bine momentul dezvirginarii.... du-te in pula mea la masaj, ia ce fata vrei si stai dracu la povesti dupa, aici... nu vrei sa ti se spuna si cum sa fii pieptanat in cur, pe ce parte sa ai cararea?! chiar in halu asta de idiot esti?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cine poate sa-mi recomande un salon de masaj?

Locatie: Centru-vestul capitalei, curata.

Servicii: masaj de relaxare si finalizare - facultativ.

Maseoza: pana in 50 ani, sa nu fie BBW, macar draguta la fata.

 

De preferat: locatie in care sa lucreze singura, servicii topless sau full-nude, finalizare, varsta 25-40, nu foarte vorbareata.

 

Multumesc anticipat!

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cine poate sa-mi recomande un salon de masaj?

 

Locatie: Aproape de Otopeni, curata.

 

Servicii: masaj de relaxare si finalizare.

 

Maseoza: pana in 35 ani, inalta pe la 185, sa nu fie BBW dar nici foarte slaba, sani normali nesiliconati, draguta la fata.

 

 

 

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...