Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 3141
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

De pe topciul fetei

 

http://nimfomane.com/forum/topic/10217-nou-mulatr%C4%83-19-ani-tel-0753515666/page-24

Buna tuturor ! Am fost rugata sa mai afisez si eu serviciile mele, tinand cont de faptul ca nu am mai postat demult asta !                                     Servicii : O+N 100 RON , 1h 200 ron cate finalizari se poate, 150 o sedinta de dominare care dureaza 30 de min, cunnilingus (inclus in acelasi pret) , FK nu accept, pentru CIM se percepe 50 RON extra . Oralul se face cu deep, umed si lent, pentru programari pot fi gasita la orice ora pe id-ul de mess [email protected], zi placuta tuturor ! :bow 

Link spre comentariu
Vizitator Robby R
Reputație: 0

Nu stiu sigur cand vin ... daca voi veni, am sa stau 1 saptamana si trebuie sa am cateva programari sa pot ajunge ... Deci in principiu dupa 15 iulie voi veni .

Daca oferi servicii bune si tariful este 200/h in mod sigur vei avea programari si ar fi ok sa ramai mai mult de o saptamana .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Pari buna, cu forme si la 200/h sigur nu stai degeaba la noi. 

Eu as veni dar s-ar putea sa fiu in Bucuresti cand esti tu aici.

Aici piata e mai saraca decat in Cluj asta pot sa iti spun. Acolo ai concurenta mai serioasa. 

Noi de exemplu o escorta ca  Conni dn CJ ( ca la ea am fost ) nici nu visam pe aici. N-a existat vreodata asa ceva.

Link spre comentariu

Chiar mi-ar place sa vin, macar 1 saptamana daca nu mai mult ... sau cine stie poate ma acomodez acolo ... dar sigur dupa 15 si pretul va fi de 150 RON o fin O+N sau 250 RON 1h cu cate finalizari se poate ... Va pup pe toti, numai bine !

Link spre comentariu

nici macar nu a venit si a marit pretul :laugh2 ......multumesc Shiva pentru informatie....m-ai scutit sa pierd timpul......suuces celor care ii trec pragul :clap2 :clap2

Dragul meu, eu daca voi decide sa plec din Craiova voi pleca la ceva mai bun normal... si in plus de asta eu am cheltuieli acolo mai mari decat aici, voi sta 1 saptamana si voi sta in regim hotelier intr-o zona buna bineînțeles... deci, in concluzie nu mi se pare un pret exagerat 150 o finalizare . Te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sa stai in regim hotelier nu inseamna ca stai la hotel. Asa ca, dupa un singur futai de zile mari cu un adolescent, ti-ai facut banii de cazare pe ziua aia, plus prezervative si suc. Cere cat vrei, dar nu incerca sa ne iei de prosti, justificandu-ti pretul. Daca ai nevoie de cazare in regim hotelier la un pret decent si in conditii ok, doar anunta aici, sunt o gramada de baieti pe aici care te pot sprijini.

Bafta!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da mulțumesc ! Eu incercam sa spun ca trebuie sa plec la ceva mai bun decat Craiova ... nu mi se pare exagerat pretul ! Te pup numai bine .

Scump da, dar nu exagerat. Dacă în Craiova ești la un preț poate în Timișoara merge un pic mai mult... doar atenție te poziționezi pe piață ca și un pic peste ce e de top în Timișoara în situația în care intrii nouă pe piață și încerci să-ți faci clienți.

 

 

Spor la orice decizie iei! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...