Sari la conținut

0746660050


Postări Recomandate

Am sunat ieri la un anunt de pe net, datorita pozelor atasate ce erau destul de intrigante. 2 domnisore blonde undeva la 1,70, sani medii dar frumosi, fund frumos, caracter placut. Am fost servit cu o cafea si ulterior mi-am ales domnisoara pentru a petrece o ora. Am ales un oral neprotejat cu finalizare si un normal protejat. Am ramas frumos impresionat de toata prestatia pe toata perioada actiunii. Per total, am stat cam 2 ore semn ca feteld nu se grabesc si vor sa-si multumeasca clientii. Pret total 250 lei. Raport pret calitate 10 din 10. Voi mai reveni cu inca o recenzie astazi deoarece am vb ch fata si ar fi de acord sa vina la mine la hotel.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am ajuns si eu pe la domnisoarele asa ca voi incerca sa fac o scurta recenzie:

- aspectul fizic placut, blonde amandoua inalte ~1.70 vreo 55kg, sani potriviti, foarte amabile, la telefon cand am vb cu una din ele a fost mai expeditiva, iar cand am ajuns si-a cerut scuze de cateva ori.

- locatia foarte draguta prin zona splai bahlui langa Bosch, apartamentul curata, asternut schimbat, lumanari, muzica de relaxare

- preturi incepand de la 100Ron/ numar, 150 jumatate de ora, 200 ron ora (un nr si masaj), 300 ron cu amandoua.

- servicii oferite: normal si oral, ambele protejate.

 

Serviciile sunt ok, am ajuns m-au servit cu o apa, am stat am fumat o tigara mi-au prezentat oferta, mi-au aratat camerele, ambele fete erau imbracate in niste rochitele foate scurte, pantofi cu toc, aranjate, proaspat iesite din dus. Am ales o ora in compania blondei in negru din pozele de mai sus. A inceput cu un masaj de relaxare placut, apoi am trecut la treaba. Oralul protejat executat cu foarte putin ajutor cu mana, placut, fara dinti dar nici cu cine stie ce artificii, apoi la normal a stat ea deasupra (e suficient de stramta). de remarcat faptul ca a acordat o atentie deosebita gatului si pieptului avand grija sa ma sarute tot timpu. nu accepta FK. un alt plus din punctul meu de vedere a fost ca dupa ce am terminat nu s-a grabit sa se ridice, sa scoata prezervativul ci a ramas asa si s-a jucat cu sanii usor pe mine. dupa ce a scos prezervativul a curatat jucaria cu servetele umede apoi s-a curatat si ea si a venit langa mine in pat si s-a asezat llanga continuand sa se joace cu mainile.

Din punctul meu de vedere e de revenit pt ca stiu sa se poarte cu un client fiind dame de companie.

 

ps. e primul post asa ca daca am omis ceva va rog sa imi atrageti atentia. multumesc

  • Like 2
Link spre comentariu

am fost zilele trecute pe la dameze. locatie in pod ros splai spre pod de piatra. nu mai sunt 2 blonde ci o blonda si 2 brunete. eu am vazut doar blonda si o bruneta cealalta fiind ocupata. preturi 100 oral nep fara cim, 150 oral nep +normal prot numarul si 250 ora. am ales blonda pt un oral nep si normal prot 150 ron. bruneta era nasoala rau. cel putin la fata ma speriat si nici nu m-am mai uitat la ea. lumina in casa era stinsa fiind ceva veioze aprinse.

 

blonda draguta buna, rau de pula. intram in camera se dezbraca si ramine doar in pantofi cu toc, incepe un oral nep frumos, cu limbi, deep, oua, umed... frumos, cu experienta. degetele in pizda, limbi in cur ea...

 

normal incep cu misionar, se misca bine geme te saruta pe corp, contre... o intorc capra si incep sa dau bucurindu-ma de privelistea unui cur frumos, ea raminind tot pe tocuri. fut eu cit pot si apoi ii zic sa termin oral. scoate prez inca un oral frumos si termin pe sanii ei in timp ce ea imi saruta outele.

o experienta placuta! fata a fost dansatoare prin spania, italia si acum s-a retras. nu te grabeste, sta la taclale, cica e de prin constanta... ma tot tinea de vorba de ma plictiseam deacum.

 

locatie 9. ap cu 3 camere. cica o camera are ac dar era ocupata

oral - 9

normal 9

anal nu face- desi dupa experienta mea in rozete zic ca a facut,

 

concluzie? cu siguranta de revenit! pare ceva profesional cum putin gasesti la ora asta in iasi.

bafta!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

cealalta bruneta era cu mine :)) intr-adevar in camera cu aer conditionat , are cam 1.65,e frumusica la fata , slim, tatisoare mici , as zice un pic gipsy dar nu foarte convins . cealalta bruneta e nasoala are o fata de taranca , ar trebui sa mearga la juma de pret.

blonda e buna ,dar nu cred ca are 26 de ani cum zice mai degraba se duce spre 30 .

eu am ales o juma de ora cu 150 ron oral ne dar e fara cim ceea ce face cam mare pretul

fetele au atitudine se poarta si vorbesc frumos stiu sa se poarte comercial

locatia arata foarte bine , baie curata ,gel de dus , prosop.

in concluzie recomand , eu unul am sa mai revin ...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Am trecut zilele trecute pe la d-soare. Erau 3, 2 blonde (cea in negru din pozele de mai sus si inca una vopsita) si o bruneta. Bruneta nu e gipsy din cate am observat, slim, f draguta, cu sani mici si tari, fundulet interesant. blonda se vede si mai sus, corp frumos, sani medii, a fost dansatoare (cica ar mai presta pe la diverse petreceri, incluzand si striptease). cealalta blonda era mai plinuta, intr-adevar nu o avantajeaza fata (asta ca sa fiu delicat...)

 

Tarife: m-a interesat doar o ora, care era 250, insa, surpriza mare, cu 2 dintre ele e doar 300 ron. sincer, la diferenta de 50 ron, a fost mult mai ok sa merg cu doua

Locatie: langa Bosch intre p ros si p de piatra, apartament curat, cu aer conditionat, baie curata, prosoape spalate, f ok. 9,50.

Oral: 8 cea blonda, 9 bruneta (se implica mai mult bruneta si-l face si destul de adanc). minus pentru lipsa CIM-ului din repertoriu.

Normal: iarasi nota mai mare brunetei, se misca foarte bine, un 8. blonda primeste doar un 6, insa voi revizui nota la o vizita urmatoare (avea o problema la un picior - o cazatura ceva).

Anal: nu face nici una din pacate.

GFE: 9 - foarte comunicative fetele, te servesc cu ce doresti (apa, suc, whisky, coniac), nu se grabesc si declara ca vor sa te faca client fidel, incearca sa te faca sa te simti bine.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi

Am fost si eu acum cateva zile in urma la domamnele din imaginile de mai sus.Am sunat si intr-un sfarsit au raspus ca cica in wee-and nu lucreaza ci doar in cursul saptamanii,mi-am facut programare apoi cand am ajuns la locatie am revenit cu un tel si nu au mai raspuns... mai stau 5 min si resun tot nu au raspuns ,dupa inca 3 apeluri intr-un final mi-au raspuns mi-au comunicat cum pot ajunge la ele.Urc si se deschide usa ,dupa usa domnisoara bloda in compleu negru cu blonda in alb si inca o bruneta.Apartamentul e unul vechi cu calciu pe perati si cu niste improvizatii tiganesti lipsea doar rapirea din saray de pe pereti si totul era OK.Venisem sa iau 2 fete pt o ora dar sincer nu am avut din ce sa aleg, blonda in compleu negru e singura putin mai simpatica dar nici ea nu faca banii care ii cere iar blonda in alb ii lipsesc ceva dinti din gura si cea bruneta slabuta micura si uratica, mi sau comunicat preturile ,cele mentionate mai sus de colegi si aleg 1h-250 ron oral+ normal 2 nr. cu blonda in negru ce defapt era in roz.Intru in camera ca abia facusem dus ma dezbrac si ma intind pe pat...Blonda nici nu m-am dezbracat bine si ma anuntat ca ea avusese un accident de motor si avea un mic bandaj la picior si ca ea nu poate sa se miste mult... deja chiar ca nu mai aveam chef... Incepe pana la urma cu un oral slab si incet... fara DT fara atentie la zone adiacente si dupa 5 min imi pune balonasul si se urca pe mine inca 5 min ca o durea la picior si nu mai poate ca sangerea cica ... o pun cu fata in sus si lovesc inca 10 min apoi o pun capra si deja maraia ca o doare picioru ... mai lovesc inca 10 min si si termin in balonas.Am mai stat noi de vorba si mi-a explicat aproape toata viasta ei de ma umplut de minciuni cum era defapt si cea cu motorul.A doaua tura nu prea mai vrea sa faca oral.. si a facut dar cu greuu.. iar la normal statea numai stramb nu am putut sa-mi dau drumu .... Am plecat foarte dezamagit.

 

Note:

locatie -4 urat , vechi, chici

astapect fizic: 6-7 bronzata usor masiva dar buna de maciuci.

Oral - 6 fara DT fara atentie la zonele adiacente

Normal : 6 se straduie ia ceva dar mi-a bagar faza cu accidentu care ma deranja... daca era sa cada cu motorul dupa cum mi-a zis sra julita rau nu un bangaj de un deget la picior ...

 

Eu sincer nu mai revin ca nu mi-a placut nici fete ,nici locatia ,nici atmosfera ,nimic... O recomand asa ca o descarcare dar va rocomand maxim un nr, nu merita 1h

Succes si spor in toate

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...