Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Văzând pozele domnişoarei, sun imediat, imi răspunde o fata cu o voce caldă,primitoare, mi-a detaliat serviciile si preţurile si anume sex total(oral,normal,anal) + diferite fantezii, 69,cunni +altele.Hotarat fiind, m-a îndrumat catre Calea Vitan, zona bună+loc suficient de parcare..

Sun din nou, i-am spus ca am ajuns, mi-a dat interfonul.
De cum am intrat am văzut ca pozele sunt reale, observând cum arata bruneta, am decis sa rămân.Varsta intre 23 si 25 ani, înaltuta, sani maricei, tari,numai buni de joacă cu ei, drăguţă la faţă!
Am intrat în camera de joacă, foarte amabila m-a întrebat daca mă serveşte cu suc, apă, bomboane, eu preferând apă...M-a întrebat daca am nevoie la baie, dar am refuzat, ramand la final, deoarece venisem de acasă si eram fresh
Apartamentul curat, ingrijit, mobiler nou, arată bine+paturi bune..
Vine domnişoara în cameră, imi cere politicos banii, stăm umpic de vorbă, dupa care incepe cu mangaieri, imbratisari, sărutări pe tot corpul pana la ăla micu, facandu se mare imediat :) Am ales oralul neprotejat, fata începând acţiunea..A durat cam 6 minute, foarte umed, lins, încercări de DT, fara dinţi, a fost foarte OK......Pus anvelopa de vară ,si incepem cu un normal eu peste ea, continuând în picioare si explodand în balonas pe la spatele damezei.Era proaspăt epilata,stramta, geme frumos, mi- a plăcut...Terminat primul număr, s-a dus sa faca dus, eu igienizandu-mă cu şerveţele umede..Dupa 4-5 minute bruneta revine în camera de futing...Stăm de vorbă 6-7 minute, foarte deschisă, discutat mai multe subiecte, dupa care trecut la meniul 2 ..Sărutări, imbratisari, început cu un sex oral neprotejat ca la primul număr, la fel se bine executat, dupa 5 minute pus cauciucul si trecut la ANAL..Eh, fraţilor aici se schimbă lucrurile..Am pompat timp de 10 minute, amandoi stand în picioare..Faţă se mişcă bestial, da contre, te împinge în ea, te ghideaza cu mâna către păsă, te face sa te simţi...N-am mai putut rezista si am finalizat glorios în funduletul brunetei, rupt de extaz...Cer un prosop ,sa mă duc la dus, primesc unul curat, intrat în baie, destul de simplă, cu cadă, avea 2-3 geluri de duş, strictul necesar, ca de nu m am dus sa ma mut acolo...Ce m-a interesat a fost curatenia si igiena si am fost foarte multumit.

Schimbat 2-3 vorbe dupa dus, pupat si plecat către Unirii unde mă aştepta iubita mea.

Notele:

Locatie:8.5 Curat,ingrijit, fara mirosuri ciudate, baie curat, m-am simţit excelent
Oral: 8.5 bine executat, umpic de DT, fara dinţi, a fost OK
Normal: 9 se mişcă bine, ai în ce da, e bună, geme frumos, nu stiu daca fals sau nu, dar eu cred ca îi placea
Anal:10 stramta rau,contre, cur bun, frumos, ai pe ce pune mana, carne tare, intr.un cuvant bună de futut
Halatul: 100 lei sex total o ora

Per total din punctul meu de vedere o recomand, acum depinde de gusturile fiecăruia!

Vă doresc bafta, ciocane tari în continuare, o zi frumoasă

 

clone si recenzii false = ban permanent

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am terminat mai devreme munca cu o ora si m-am hotarat si eu sa ma duc la .......

Am vazut anuntul pe internet, si m-au placut pozele. Locatia este in zona Calea vitan

Nota 10 la locatie curata si fina. Fata m-a primit, m-am asezat si m-am simtit imediat bine dupa cum vorbea si special dupa ca s-a dezbracat. M-am facut un dus cu tot ce am fost nevoit, m-au dat si papucii, si am inceput.

Totul a fost fara graba, fata e timida si de bun simt dar si pasionala. Oral adanc si lent, asa cum place mie, si futeala in orice pozitie.3 fin 100 o ora si poate si putin mai mult. Inainte de plecarea m-am facut un alt dus, asa pentru a elimina mirosurile. Sigur o sa ma intorc. Sper sa nu ma indragostesc. In concluzie, nota 10 la locatie, nota 10 la fata. A fost o dupa amiaza minunata!

 

recenzie falsa = ban permanent

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut fratilor

Pe Bianca  :) , am vizitat-o deja de doua ori , ultima oara fiind pe data de 15.05.2014, drept pentru care am sa va si impartasesc aceasta ultima intalnire.

In ziua mentionata mai sus, dupa o adevarata peripetie in care trebuia sa ma intalnesc cu o alta fata, apelez la deja cunoscutul forum  (unde fata isi are postate mai multe anunturi si recenzi proaste ) si hotarasc sa o sun , pe cel de-al doilea numar de telefon al ei ( respectiv cel din titlu), la care imi si raspunde.

Astfel , dupa explicatiile de rigoare (in care i-am relatat cine sunt), hotaram sa ne intalnim, pret de o ora la locatia ei . Odata ajuns la locatie , sunt intampinat de fata, care avea pus pe ea doar un prosop, ce ii acoperea discret sanii si talia. Am fost invitat inauntru , sa ma fac comod si sa o astept in camera cat face ea baie.

Aici tin sa punctez faptul ca fata e comunicativa, placuta, chiar frumusica si odata ce ti-ai lasat loc de ,,buna ziua''   te trateaza ca si cum ai fi de-al casei :)

Dupa ce a revenit de la dus, in timp ce ea a fumat  o tigara, am discutat detaliile intalnirii (respectiv cat urmeaza sa stau), timp in care i-am si inmanat banii (100 de lei pentru o ora de nebunii), dupa care m-a luat in primire.

Toata urgia a inceput cu un oral neprotejat, placut , ajutata de mana si unde zic eu ca mai are un pic de corectat cate ceva :P , dupa care am luat-o eu in primire, moment in care m-am delectat de privelistea oferita de sanii, coapsele si pasarica frumos epilata.

Apoi am trecut la un normal protejat, facut in pozitia misionarului, (dupa ce in prealabil  fata mi-a pus prezervativul cu gura),  pret de cateva minute bune,  unde ea   a ajuns chiar sa aiba orgasm. Aici vreau sa punctez faptul ca: fetei ii place sa se simta bine, se excita relativ repede si daca ai rabdare o poti vedea cum se manifesta cand ajunge in punctul culminant :P

A urmat o pauza in care ea a fumat o tigara si in care am mai discutat cate ceva, dupa care a trecutea ea la ofensiva in pozitia ,,girl on top'' unde s-a miscat destul de bine , in pofida faptului ca fata este un pic grasunica, dupa care am trecut din nou in pozitia misionarului, unde am si finalizat.

Toata actiunea a durat putin mai mult de o ora,  in care fata a dat dovada ca este o gazda buna si primitoare si in care nu am avut parte de neplaceri cauzate de sunatul telefoanelor sau de graba din partea ei.

Bianca  (asa cum mi s-a prezentat inca de la prima intalnire), se potriveste cu descrierea facuta in anunturi, pozele sunt ale ei (ba chiar primele trei sunt facute in locatia in care am fost primit), are ochii verzi , este frumusica, ingrijita, epilata, comunicativa si cu bun simt.

Pana sa ajunga sa aiba orgasm , fata s-a umezit natural, dupa care a folosit un lubrifiant.

Locatia este curata si ofera conditii optime pentru cotaiala

Exact ca si de la prima vizita, am plecat multumit si satisfacut, drept pentru care in functie de disponibilitatea fetei pe viitor o sa ii mai calc pragul.

Note:

Fizic: 9 ( bruneta, cu niste ochi verzi, frumusica, putin grasuta)

Comunicare: 9 (Am discutat deschis cu ea, nu este inhibata)

Atitudine: 9 (A fost amabila cu mine si nu m-a grabit)

Oral: 8 (Un oral bun, energic, ajutata de manuta, fara deep, care l-a facut pe Gigel sa stea in pozitie de drepti)

Normal: 9 (S-a pliat bine si s-a conformat , ba chiar de data asta a avut si initiativa)

Anal:nu am incercat data viitoar

GFE: 8 (S-a comportat natural, se vede ca ii place sa se simta bine, pacat insa ca nu saruta)

Pret: 100lei/ora oral neprotejat/protejat si normal protejat

Locatie: 10

 

Pana la urmatoarea recenzie va spun STIMA SI RESPECT

 

recenzie falsa = ban permanent

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna ziua! Eu sunt un strain dar m-am nascut in Romania insa nu vb prea bn k nu am locuit in aceasta tara. Eu vb f putin limba romana. deci, eu sunt folosind google translate ...imi pare rau daca am face greseli, acesta este primul coment. am vizitat biank ieri l-am sunat in jurul orei 17:20 si a intrebat cu privire la ratele ei ceea ce ofera si locatia ei cu romanecul meu rupt. chiar daca nu am inteles romanesc ei am inteles 100 ron ora. si ea avea o voce frumoasa. m-am dus la calea vitan bine ca e ceea ce i-a spys soferului de taxi. am ajuns acolo  pe la ora 19 si a chemat-o din nou. ea mi-a regizat si nu am inteles nimic dar dupa cum m-am plimbat in jurul bloculyui m-am vazurt la blocul ei. la prima purta o rochita transparenta inaltimea ei spune despre 1.68 are parul negru si o fata frumoasa. am optat pt sex total 100 ron ora orala a fost buna. am facut fiecarwe pozitie care i-ar putea gandi. fata deasupra, fata inversa capra, catelus, in picioare, lateral apoi mi-am luato (ea a fost doar de 50 de kg) dar am vrut sa termin in catelus si am terminat in poz catelus ..

Locatie 9.5 locul este usor de gasit in cazul in care am gasito cu romaneascul meu rupt atunci oricine poate! casa este ok ....baia deasemenea ....mobila noua ...un tv in dormitpr etc

Girl 9.5 mi-a placut ea este destul de frumoasa ....sani mari...par negru.(apropo aveti destule fete frumoase in Romania :) )!

Oral 9 eu am ales neprotejat

normal 9 a fost o partida buna

Igiena 10 s-a uitat curat nimic suspect am avea nevoie de tigara aproape ge gura ei

Gfe 9.5 pt k a vb cu mn eu am intrat 19:10 si am plecat la 20:10

personal as merge din nou asa recomandate dak doriti o fata frumoasa atunci ea este bien.

Hello Everyone!

I'm a foreigner but I was born in Romania. I speak very little Romanian. so i am using 'google translate. sorry if i make any mistakes. thus is my first review. I visited Biank yesterday i called at around 17:20 and asked about her rates, what she offersand location with my broken romanian. even though i didn't understandmost of her romanian i understood 100 ron. and she had a nice voice.

i went to 'Calea Vitan well that is what i told the taxi driver. i got there at 19 and called her again. she directed me and i didn't understand anything but as i walked around the block she spotted me from her balcony. her height i would say about 1.68. she has black hair  and a nice face. i opted for combined for 100 ron. she gave an sex total. the oral was ok . i did every position that i could think of. girl on top, reverse cow girl, doggy, standing up, sideways,then i picked her up (she was only about 50 kg), but wanted to finish in doggy style and stayed longer in doggy style.

here is the review.

LOCATION - 9.5 - the place is easy to find i think. if i found it with my broken romanian,then anyone can! the house is ok. the bathroom also is ok to ...a tv in bedroom, new furniture.etc

GIRL - 9.5 - i liked her, she is pretty and body, ok shape and big breast and very beautiful . black hair. she have 3 tattoo very nice ( by the way, generally you have a lot of beautiful girls in Romania)

ORAL- 9 - i chose neprotected.

NORMAL - 9 - she was a good fuck

HYGIENE - 10 - she looked clean. nothing suspicious. i could smell cigarette near her mouth.

GFE - 9.5 -she speak much to me. she was nice. i went inside at 19:10 and left at 20:10.

Personally i would go again, so Recommended. if you want a small and a nice girl. then she is good.

 

Thank you!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

1.Locatia - Calea Vitan

2.Modalitatea de contact telefonul din titlu


3.Detalii - Am discutat  pe la ora 18, iar putin dupa 20 ne-am intalnit. Ca prima impresie - o fata la 24 de ani, cu un aspect bland, nici grasa, nici slaba , o fata normala. Am intrat in camera, de dus nu a fost nevoie, venisem de aksa.  A urmat o tigara, o povestioara, si actiunea in sine. Am inceput cu sarutari pe corp (chiar mi-a facut placere - se implica f mult), dupa care un oral foarte bun din partea ei. Dupa un timp am inversat rolurile fara nicio obiectie. Am trecut si la normal dar aici lucrurile s-au complicat din cauza mea, am iesit din acel click din vari motive si anume; starea mea de spirit ( prin cap imi zburau tot felu de lucruri legate de fosta), faptul ca eu nu am folosit decat de 2 ori prezervativul pana acum, deci nu prea ma inteleg cu el, faptul ca ea are un aspect de inocenta  sau faptul ca nu prea frecventez escorte... bottom line instrumentul dadea semne de lesin. am rugat-o sa il invioreze, de data asta un oral si mai bun decat primul, cu multa atentie la zonele adiacente. buun ,dupa un timp zic hai sa mai incercam o data, montat prezervativul (de ea cu gura ambele dati), schimbam si pozitia , ea deasupra, se misca bine , cam lent pentru ce imi place mie dar ok. partea proasta - ne-am lovit de aceeasi problema, asa ca frustrat am fost nevoit sa imi spun call it a night. Apoi am mai stat de vorba vre-o 20 de min cum nici ea nici eu nu ne grabeam, foarte comunicativa dealtfel, iar pe la 9 ura si la gara.

             Ca idee de baza, o fata simpla, draguta, cu bun simt, care merita vizitata si care sigur merita mai mult decat sa fie escorta.

4.Programul de lucru - a zis non-stop


5.Note - Locatie:10 cald , curat (prosoape, lenjerie ,etc)

              Aspect: 8  nici prea prea nici foarte foarte, dupa cum am zis o fata simpla si draguta

              Atitudine: 10 cu mult bun simt, accepta cand ii ceri ceva in timpul actiunii fara sa ezite.

              GFE-10 discutii despre ea, despre mine, nu cai verzi pe pereti. nu a fost nimic sec, m-am simtit bine in compania ei.

              ORAL: 9,5 foarte bun

              Normal: desi nu am avut parte de prea mult (subliniez - din cauza mea ) am sa ii dau un 8 , probabil intr-o partida cu click ar putea fi o nota mai mare (bineinteles pur subiectiv), poate data viitoare.

6.Tarifare - 100 ron - o ora

Concluzii - Eu unul o recomand, acum depinde si ce isi doreste fiecare. De revenit o sa revin.

E primul meu post pentru ca e prima escorta la care am fost pana acum

Nu stiu ce m-a atras la acest anunt... desi sunt alte escorte pe aici mai titrate sa zicem dar ink nu le-am vizitat.

Sper ca va e de ajutor review-ul, spor.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Vin eu cu o recenzie la duduie.

Ieri avand chef de ceva nebunii si cum nu am reusit sa scap de piticii de pe creier sub nicio forma am sunat la numarul mai sus afisat si mi-a raspuns din prima (daca nu raspundea nu mai incercam) am stabilit ca in 30 minute ajung la ea fiind prin apropiere.

. Ma gandeam ca daca nu e ea in poze sa zic pas dar s-a incadrat in cerinte

Am intrat, ne-am dezbracat a inceput cu un oral neprotejat umed cu incercari de deep si cu multa saliva, fata este ascultatoare si in anumite limite te lasa sa faci destule, am trecut la normal protejat bineinteles(durex), s-a lubrifiat putin si am inceput treaba, am schimbat cateva pozitii, terminat in preze, mers la dus ea prima data apoi eu si am plecat dupa ce-am primit un tel

 

Note:

Aspect fizic: fata 8, corp 8, sani f misto si cu sfarcuri interesante, epilata la pusi, fara mirosuri, avea o igiena corespunzatoare;

Oral neprotejat 8, fara multe artificii dar bine executat, umed cu saliva fara atentie la oute dar nici nu i-am cerut acest lucru;

Normal 9- am schimbat cateva pozitii nu a comentat niciuna, stramta, mi-a placut ca fiind usurica am putut face ce am vrut cu ea, a fost usor de manevrat si intors pe toate partile;

Locatie -  10 f curat

Fk nu am incercat dar nici nu am intrebat;

GFE - 9 este  comunicativa,

Anal- nu am incercat dar mi-a zis ca exista in acelasi pret de 100 ron

Concluzii:

 

A fost o experienta ok, fata este docila si ascultatoare.

Eu o recomand a fost ok si probabil ma voi reintalni cu ea, are un raport calitate pret bun.

Daca mi-a scapat ceva revin.

Toate bune!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara, fiind prima mea recenzie imi cer scuze daca gresesc cu ceva.

Eu am fost de cateva ori pana acum la aceasta dameza iar acum nu vreau sa o laud si nici nu are legatura cu vreunul din comentariile de mai sus.

Cum spuneam utima vizita a fost pe 17 dec in jurul ore 11.30 sunat mi-a raspuns o voce de fata destul de frumoasa locatia o stiam deja vis-a-vis de stadionul Olimpia mi-a spus sa o sun cand ajung acolo ajuns la timp sunat urcat sus pe scari sunat la usa bineinteles clasicul ascuns dupa usa stabilim seviciile iar fata face cam de toate pana si uro de la gat in jos iar urmatoarea intrebare a fost daca are prezervative iar raspunsul ma surprins ca nu are a trebuit sa cobor inapoi la o faramacie care este peste strada sa iau un pachet de prezervative fata sa oferit sa le plateasca dar am refuzat-o iar acesta este un mare minus de la mine ca nu era pregatita. Urcat inapoi platesc pentru o ora 2 finalizari mergem amndoi la dus o baie potrivita curatica cu ce ii trebuie am cerut uro ceea ce am si reusit sa fac o experienta destul de buna in premiera pentru mine ne igienizam reciproc am mai facut si un scurt oral la dus mergem in dormitor iar aici un alt minus ca nu are papuci si pentru clint trebuia sa te descurci cum poti am primit un prosop curat si incepem actiunea nr.1 cu un oral eu stand in picioare linga pat iar ea in genunchi in pat dupa aceea am verficat putin pasarica curata fara mirosuri neplacute imi pune un prezervativ si trecem la normal prima data reverse cowgirl accepta sa fie palmuita destul de tare iar dupa aceea umeri craci unde am si finalizat in prezervativ ne igienizam iar si trece la oral care il face daca ii spui cu multa saliva dar din pacate ala micu nu ma mai ascultat s-a trezit dar nu am mai putut finaliza iar dupa vreo 20 de minute am zis ca e timpul sa ma tirez ma igienizez rapid la dus si plec toata actiune duran door to door aproximativ 50 de minute.

Locatie: 8

Fk:nu face

Aspecrtul fizic sa mai inbunatatit fata de asta vara can am fost ultima oara cred ca prin iulie dar tot mai are burtica clar a mai slabit sanii putin lasati nr.3.

Gfe: este vorbareata daca deschizi subiecte de discutie

Anal: presteaza dar nu am incercat

O experienta bunicica in afara de acele minusuri de revenit nu stiu deocamdata poate pe viitor sa o incerc la un anal ca nu am facut pana acum si ce am uita sa precizez ca are pasarica destul de stramta un lucru neobisnuit pentru vechimea care zice ca o are.

Iar pretul nu este piperat.

Inca odata imi cer scuze daca am gresit cu ceva la recenzie fiind prima.

SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saluare la toti! Ma intorc de la pustoaica asta si tot ma gandesc cat de buna e. Am avut astazi placerea sa o vizitez si va spun fratilor k e super gagicuta. Nu e prima oara knd merg la ea si va spun sincer ca merita.

Actiunea a fost vasta, am mers cu tovarasul meu, am facut un dezmat memorabil.....l-am lasat pe el sa mi-o incinga, apoi am continuat in stilul meu caracteristic, a iesit de minune, m-am simtit cu ea extraordinar, exact cum spune tot, si-a aratat maiestria.

Este o pustoaica frumoasa care atrage priviri si multe, multe...e genul cu care ate distrezi maxim, are replicile la ea si stie sa se comporte, se imbraca misto si instiga la perversiune. Nu pot da o recenzie 100%, normala pt ca m-am simtit altfel cu ea.

Actiunea constand in sex sportiv, implicare maxima din partea ei si initiativa multa, s-a mulat f misto pe mn....muscaturi, gemete, lins in urechi a la bianca si multe faze ce apreciez in meseria asta, schimbat multe pozitii, andulatra la greu din partea eisi mobolitate in miscari, calareala efectiva peste 30 minute sex super sportiv...din bucatarie se credea ca se crapa casa si de aceea o las sa vina cu o recenzi mai eleganta, deh, asa a fost feeling-ul de moment si nu pot scrie altceva asa ca trec la note:

 

 

ORAL - 9, neprotejat, insista misto pe cap, inghite, e ohidienta si clar ofera placere fara grava.

 

NORMAL - 9,4, sexul efectiv a fost strans, am simtit cand mergeam mai adanc ce trebuia, iar miscarile ei sunt criminale, te tine in transa minute intregi, finalizarea a fost super agresiva, pe la spate, ce sa mai ne-am futut ca animalele.

 

ANAL - excelent

 

GFE - e gagicamea, ce pwla mea! Glumesc e tare rau, te linge in urechi marfa. Si eu pe ea macar am incercat si nu dau nota.

 

O recomand experienta unica.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Acum 2 zile am vizitat aceasta domnisoara in zona stadionului Olimpia.

Am comunicat foarte usor si placut cu ea la telefon, fapt ce m-a determinat sa ajung sa vreau sa o cunosc.

Tipa este cea din poze, apartamentul este spatios si foarte curat si frumos amenajat din punctul meu de vedere.

Ajungand la fata locului, tipa este la fel de comunicativa ca la telefon si pot spune ca m-a binedispus si m-a facut sa ma hotarasc sa raman.

Mi s -a oferit un prosop curat si frumos mirositor si am purces la baie. Baia este curata si cu existenta gelurilor de dus.

Reintors in camera am inceput actiunea printr-un oral foarte umed cu tendinte de DT(fata se descurca destul de binisor dupa parerea mea).

Am montat caciulita si am inceput prin pozitia ea deasupra. Pot sa confirm ca fata se umezeste natural si chiar ii place ceea ce face.

Dorind sa schimb privelistea am trecut la doggy unde pot spune ca are un fundulet foarte incitant. Tipa geme natural, fapt ce m-a incitat si mai tare...

Dorind sa termin la oral, am scos prezervativul si am trecut inapoi la un sex oral foarte bine executat in timp ce eu ii priveam corpul si zonele intime.Am terminat glorios la CIM si fapt ce mi-a placut apoi a fost ca a urmat un Swallow din partea ei. Chiar este foarte placut sa mai vezi din cand in cand o tipa care se implica de la inceput pana la final si careia nu ii este scarba de anumite lucruri.. :)

Numarul doi nu l-am mai facut deoarece eram foarte obosit si ostenit ( veneam dupa un program de birou ) si am mai stat de vorba. Chiar este o tipa cu care poti vorbi orice si sa te simti ca si cum ai fi cu o prietena.

 

Ne-am despartit dupa aproape o ora promitandu-i ca am sa ma mai intorc.

 

Notele:

Corp:8,5

Oral:10

Normal:10

Anal: f bun 10

Locatie:9

Gfe: 9 spre 10 ( am fost putin mai timid la inceput dar a destins ea atmosfera repejor )

Cadoul l-am pus pe masa din proprie initiativa(ft ok)

Pret: 100 ron.

 

O recomand sincer deoarece este ca si cum te-ai vedea cu o prietena si totul se desfasoara intr-un cadru relaxant si fara graba.

 

Cu stima

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare curvarilor!

Am reusit sa ajung si eu la Bianca....modalitatea de contact nr din anunt

Locatia undeva la big berceni dar mai ai ceva de mers undeva pe la dracu-n praznic,cu locuri de parcare ca de era ora 1 noaptea.

Bianca este cea din poze dar eu am gasito la acea ora ne aranjata si sincer nu ma incantat asa tare

Am facut plata 100 h servicile enumerate in anunturile vechi

Dezbracarea si fuga la dus numai eu ca ea cred ca era spalata pt ca nu a intrat. Iam cerurt sa vina cu mine la dus sa facut ca nu aude plm asta e

M-am intors in camera de lucru unde a inceput fata cu un oral nepro bunicel cu supt de coite fara sa imi faca si anilingus cu toate ca tot o impingeam de cap dar ea nu si nu . A trezit pe doamna pula si am trecut la o tentativa de sex anal dar sa moara jana daca am putut sa io bag in fund nu stiu de ce nu a intrat dar ma rog am trecut la pasarica pe la spate iar de finaliazat am fin oral unde ea fata cuminte a papat tot......si fuga la dusulet igenizat si ea la fel intor in camera stat un pic de vb mai mult eu ca ea nu prea vb trecut la al doilea numar care a fost decat oral cu finalizare si inghitire...spalat , imbracat si inapoi la munca ca eram in timpul programului

Ca si note:

Locatie la peliprava fara masina nu am ca cauta pe acolo

Bianca la corp imi place ii dau 8 dar nemachiata si aranjata scad la 6 fata

Oral 9 o suge bine si la fin inghite tot bravo ei

Norma 7 ceva comun

Anal....nu am putut sa io bag....cred ca srangea din cur sa nu intre

Plata 100 H

De recomanat nu recomand nimic pt ca gusturile nu se discuta

Iar eu poate ii mai dau o sansa o sa mai risc 100 ca are potential fata

Ba

 

V-am salutat !

  • Like 3
Link spre comentariu

Asadar beau o bere si ma relaxez caci tocmai m am intors de vreo 10-15 minute de la Bianca.

 

Numar telefon: 0731159609

 

Locatie: Piata Sudului

 

Pret: 100 RON/Ora

 

Presteaza: Masaj normal, Masaj erotic, Normal, Oral (Fara prezervativ doar daca igiena clientului e adecvata), Finalizare orala (doar daca igiena e ok)face si anal. Feet fetish. Intre sani.

 

Aasadar astazi m am hotarat sa ii scot din cusca pe ala micu'. Si cum aveam o pofta de niste sani mari, trag o cautare pe AT Am regasit cu mare fericire anuntul Biancai si mi am adus aminte ca era pe forum scris sau intrebat de ea. Fara nici cel mai mic dubiu am pus mana pe telefon si am sunat. La telefon mi a raspuns o voce placuta. Intreband mi a detaliat foarte concis ce presteaza (vezi mai sus). Ramane sa ne vedem.

 

Plec catre dansa cu diverse ganduri, in fine ajung, intru in casa si raman putin surprins. Bianca era nemachiata dar foarte draguta spre frumoasa la fata + o pereche de ochi verzi nemaipomeniti. Ma rog s-a scuzat pentru treaba cu machiajul, putin ma interesa atata timp cat puteam sa ma uit la dansa si sa mai imi si placa. Clar este fata din anunt. Am sarit la dus, dupa care in pat cu ea. Acolo s-au petrecut cateva lupte demne de ramas in istorie. Mai ales lupta gurii mele insetate cu cei doi sani imensi frumosi si ai dracu destul de tari. Asadar tipa arata bine. M-a lasat suprins manichiura si pedichiura draguta :)) aviz amatorilor de feet fetish and stuff.

 

Ii place sa i fie supte, linse sfarcurile se pare ca se excita la treaba asta, ii place si feet fetishul iarasi se excita, ii place evident sa ii dai limbi in pasarica. Are niste labii mari de mai toate zilele.

 

Eu m am bagat pe la spate (imi zice ca e pozitia ei preferata sau cel putin una dintre ele ma rog) am rezistat vreo 5 spre ceva in plus minute dupa care am rugat o respectuos sa sa intoarca cu fata la mine sa imi pot da drumul in gura ei. Ceea ce s a si intamplat de am crezut la propriu ca fac infarct, cred ca am avut parte de cel mai exploziv dat drumul ever...

 

Dupa care dus, mai stat la taclale.

 

Ok m a intrebat daca vreau masaj, i am spus ca vreau un oral sa vad daca se mai trezeste piticu porno, ceea ce s a si intamplat dupa o mica joaca cu pasarica ei. Prestat iar vreo 10 minute pe la spate dar lesinatura mica a clacat.

 

Asadar pentru Bianca notele mele sunt:

 

Aspect: 8-9(aviz amatorilor a nu se lua ca are 114 mii de kile. are putina burtica dar absolut nederanjant. Oricum eu am ramas foarte dar foarte placut impresionat de faptul ca arata foarte bine la fata nemachiata fiind.

GFE: 8-9 la modul cum s a comportat pe toata durata vizitei. Este comunicativa. As fi vrut sa stau putin la taclale la o tigara dar eram in intarziere

Locatie: 8-9 apartament curat, gel de dus, papuci, prosop curat, camera foarte draguta

Normal: 8 avand in vedere ca am incercat doar pe la spate si ca s a miscat si ea destul de activ tind sa cred ca ii place pula mult.

Oral: 8-9 Asta pentru ca imi place sa fie foarte dur, adanc, cu tinut de cap si futut in gura. Dar ce sa ii faci nu se poate tot timpul. Oricum un plus pentru atentia sporita pentru oo... mi le a tot supt unul cate unul dupa care pula dupa care iar oole si tot asa. Faza cu oole mi a placut a fost misto.

CIM: 10 nu s-a sfiit nene a luat o in gura, si inghite tot bineinteles dak esti curat

 

Overall mi s a parut cam in felul urmator Biank: Perversa, Comunicativa, Inteligenta, Dornica de pula.

 

Nu stiu exact cat am stat probabil undeva la 45-50 de minute n am stat cu ochii pe ceas ca nu a fost nevoie de altfel nici ea nu a facut treaba asta. Am lasat la final 100 de RON.

 

Concluzia finala este ca daca iti doresti o fata placuta cu niste sani mari si tari,te duci. Personal recomand, mi se pare un pret perfect! Ieftin si bun!

 

Acu' lasati ma sa mi beau berea!

  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna dragi mei'

Alaltaieri pe la pranz cu chef de putina aventura am sunat-o pe d-ra Bianca sa-mi fac o progamare.Sun la nr. tel cel afisat si imi raspunde o d-ra cu voce calda si pisicoasa care se recomanda Bianca si daca doresc mai multe detali ,zic da . Incepe a se descrie cum arata imi spune zona si daca vreau sa-mi fac programare sa sun cand sunt in zona sau cand e mai ok pt mn. .Cum eram la tel si vroiam sa o vizitez spun: intr-o jumatate de ora sunt la tine se poate?nu ca mai asteapta pe cineva care a mai fost si dupa daca doresc, zic ok.In fine dupa vreo doua ore revin la tel. Ii spun ca am vb la tel. mai devreme si sunt in zona daca pot sa vin,spune ok ,imi da adresa(confirm adresa) etajul... urc si sun la usa.

Imi deschide usa o d-ra frumusica si ma invita sa intru direct in dormitor.Ma intreaba daca vreau sa fac un dus ?zic ok decartez banii (100L) si-mi da un prosop curat mare dupa care ma conduce la baie.La baie este ok(geluri de dus pe alese) fac dusul dupa care ma intorc in dormitor.Se duce si ea la baie imi pune televizorul pe muzica sa nu ma plictisesc si revine imediat.Ne luam putin in brate ca doi iubiti ii bag mana peste tot dupa care ma las pe spate si o las pe ea sa preia controlul;Incepe sa ma sarute pe gat coborand in jos pana ce ajunge la destinatar :atm il baga pe tot in gura si suge la el vreo 5 min dupa care pe zonele adiacente se plimba cu linbuta intrebandu-ma daca-mi place.Zic ca este ok si sa schimbam pozitia si ma inteaba cum vreau sa stea.Imi pune prezervativul o pun peste mine sa ma frece putin dupa care o iau pe la spate cca 15 min cu gemete din partea ei si entuziasm din partea mea si termin in prezervativ .Ma duc la baie sa ma spal ,se duce si ea dupa care ne aprindem o tigare amindoi si stam de vb lasand sa treaca timpul .Termin tigarea, ma imbrac, un pupic de ramas bun si am plecat .

Notele mele;,

poze reale

locatie 9+

oral 9

normal 9

anal nu

 

Concluzie; este o d-ra frumoasa la fata arata bine la corp stie meserie atenta cu clientul.Ce ma inpresionat mult la ea te intreaba mereu daca te simti bine ,daca e ok nu te grabeste sa termini intr-un cuvant( cum o pui asa sta.)De revenit ...mie unu mi-a placut

Link spre comentariu

Buna ziua,

 

Pe Bia am contactat-o saptamana trecuta la scurt timp dupa ce am citit acest topic, si am zis sa revin cu o recenzie daca tot am testato si chiar vroiam sa o cunosc.

 

Mi-a raspuns cu o voce extrem de senzuala si calduroasa. In acel moment chiar nu am mai avut nici un dubiu si m-am hotarât sa ne intâlnim.

 

Am vazut o fata draguta, par negru la vreo 1m65-67.

 

Dupa dusurie de rigoare, ce m-a atras la Bia au fost sânii ei magnifici. Daca la corp nu e chiar top model, de aceste 2 capodopere chiar nu puteam sa-mi desprind privirea. Dupa cateva minute de tatonare unul langa celalalt, cu saruturi senzuale pe corp, am trecut la actiune. Dupa câteva minute de oral din partea mea care mi-a facut deosebita placere, a venit rândul ei la cateva minute de oral neprotejat. Am lasat-o sa se joace cum stie ea mai bine - a alternat si cu zonele adiacente - m-am simtit foarte bine. Si s-a adaptat foarte repede na anumite schimbari de ritm cerute de mine.

Dupa ce mi-a pus un prezervativ (cert, cu ajutorul meu), am inceput si am explodat cateva minute mai tarziu in aceeasi pozitie, privindu-i fata de la mica departare si observând toata implicarea de care a dat dovada. A fost implicata 100% si pt asta ii multumesc foarte mult.

 

Notele:

 

GFE: 9 (m-am simtit foarte bine in prezenta ei, am discutat foarte mult

Igiena: 10 (totul perfect)

Oral: 8.5-9

Aspect: 8 (cam greu sa fiu foarte obiectiv, repet ca nu e slaba, dar fiecare dintre noi stie ce alege - totusi, sâni exceptionali, merita din plin sa le acordam cateva momente din viata noastra)

Normal: 8.5 (a reusit sa ma faca sa-mi dau drumul in prezervativ, ceea ce e destul de greu... s-a vazut si simtit implicarea din partea ei)

 

Halat: 100 lei(a stat 20-25 min peste fara sa se uite la ceas)

 

Eu zic ca merita incercat, daca o sa am ocazia o s-o mai contactez. Nu pt adeptii de fete slabe, skinny dar chiar daca ai fi adeptul acestor tipuri ea stie sa faca un barbat sa se simta bine in compania ei bv.

In orice caz, iti multumesc, Bia pentru timpul acordat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...