Sari la conținut

0751656920 - Ioana (colega cu Sabrina si Katty)


Vizitator Cautatorul

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

La numarul de telefon pus in titlu raspunde Ioana, o bruneta slim,consider eu ca are in jur de 20 de ani. Estimez ca are 1,65m si vreo 50-55 kg. Sanii, cat am putut sa-i observ prin imbracaminte, marimea 2 si un fund interesant, usor bombat.

Ca servicii: ofera oral neprotejat si normasl protejat, nu stiu daca face CIM si FK, tarife: 100ron/numarul, 150 ron/h.

 

Daca nu se incumeta nimeni, cred ca voi posta eu o recenzie pe la mijlocul lui august. Posibil sa am material si despre Katty atunci, consider ca cele 3 fete pot acioperi aproape intreaga gama de gusturi: Katty, plinuta, blonda si cu ochi verzi, Sabrina: skinny, blonda si genul adolescentin, chiar puber, Ioana: fata bruneta si slim..

 

Toate 3 sunt vorbarete asa ca nu cred ca vor fi probleme cu interactiunea.

Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

Buna ziua !

 

E prima mea recenzie, asa ca sper ca va fi una ca la carte.

 

Placandu-mi ultima recenzie a userului Cautatorul de la Sabrina am zis sa o incerc si eu, dar am avut in vedere ca aceasta poate sa nu imi raspunda asa ca mi-am salvat si numerele pt Ioana si Katty.

 

O sun pe Sabrina, dar imi da ocupat si nu mai insist. Sun pe aceasta Ioana si imi raspunde relativ rapid, cu o voce placuta care imi explica preturile(100 ron finalizare si 150 ron pt o ora) si locatie.

 

Fac o programare si plec spre locatie (zona Moara de Foc - Pacurari). Ajung la locul ghidat de ea, o sun si imi spune exact locatia (apartament la parter, relativ linistit si fara probleme majore).

 

Imi deschide Katty (am recunoscut-o din pozele postate in topicul destinat ei) si in spatele ei era aceasta Ioana. Cum a spus si Cautatorul, Ioana este o tipa slim, bruneta, la vreo 55 kg, 1,65m si in jur de 20-21 ani. Prin apartamentul de 2 camere semidecomandat era si Sabrina. M-au intrebat inca o data cu cine vreau si am ales-o pe Ioana.

 

Intram amandoi in camera, ne facem comozi, dar nu inainte de a ma intreba de unde am numarul ei. Ii spun de site, ea imi raspunde ca stie de el (bineinteles), la care eu continui ca ar fi bine si pentru ea si pentru noi sa puna ca si colegele niste poze. Ea imi raspunde ca nu e genul sa isi puna poze, ca nu se baga, chestii d-astea. Intr-un final a ramas ca se mai gandeste....(mai vedem).

 

La corp Ioana arata mai bine ca Sabrina (comparand-o doar din poze, repet doar din pozele de pe site), in sensul ca fundul e usor bombat, iar sanii draguti, sfarcurile facandu-i si mai interesanti .

 

Atitudine: vorbareata, deschisa, incearca sa te faca sa te simti bine.

 

Prestatie: am executat un oral protejat si un normal tot protejat. Oralul a fost bunicel (mai are de lucru, cica nu presteaza de mult), a fost adanc si cu tentative de deep. A acordat atentie la OO, dar cam putin dupa parerea mea. La normal am stat doar eu deasupra ei.

 

Finalizare: in prezervativ, cand eu eram deasupra ei.

 

Note:

Locatie: 5 (aceleasi probleme cu baia)

Aspectul fizic: 9 (imi plac mai mult brunetele)

Oral: 7 (mai e de munca)

GFE: 8

Servicii: oral neprotejat sau protejat, normal, nu am intrebat de anal

Accepta ejaculare pe fata, pe corp sau in gura, in general cam aceleasi servicii pe care le practica si Sabrina. Nu am incercat FK.

Tarife: 100 RON finalizarea si 150 RON pentru o ora

Programul de lucru: non-stop

Concluzie: O recomand

 

Sper ca recenzia mea e completa. Numai bine !

 

PS1: Stiu ca ma repet, dar vorbiti cu ea sa-si puna pozele pe site. Pentru cei ce prefera brunetele e de bine !

 

 

PS2: Zona e relativ sigura, mai trec din cand in cand camioanele ce se duc la santierele orasului, asa ca nu va speriati :D

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare la toata lumea am fost si eu si m-am intalnit cu aceste 2 fate ioana si cu katy m-am intalnit cu amandoua fete odata si am facut 1 numar cu ioana si 1 numar cu katy in masina undeva in padure. Nu are rost sa mai fac acum aici o recenzie pentru ca am facut deja o recenzie pe numarul de telefon a lui Sabrina - 0748376743 cand m-am intalnit cu aceste 2 fete . Atunci am vrut sa ma intalnesc cu sabrina dar nu am reusit pentru ca ea nu era in oras si atunci m-am intalnit cu ioana si katy care au raspuns pe numarul de telefon a lui sabrina daca vreti sa cititi recenzia o gasiti scrisa pe numarul de telefon a lui Sabrina - 0748376743.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare . Tocmai ce m-am intors de la domnisoara si tin sa precizez urmatoarele . Sun , o intreb de disponibilitate , ma duc si raman la un numar oral cu finalizare CIM. Nimic spectaculos la oral , a cam muncit pentru ca eram putin aghezmuit , toata distractia durand undeva in jur de 20 de min. Preturile sunt aceleasi , 100 nr / 150 ora . Am ramas un numar oral dupa cum spuneam mai sus , fara tentative de deep , cu cela miscari de cojones la propunerea mea, nu comenteaza la schimbari de pozitii , chiar isi da silinta . Dupa ce am terminat nu a tinut prea mult in gura materia prima cum mi-ar fi placut ci a fugit la baie unde a lasat la canalizare tot ce altii au produs :D . Ca fizic : in jur de 1:50 - 1:60 m , 55 - 60 de kg , sani usor tuguiati , fund usor bombat , draguta, usor vorbareata .... ani nu am intrebat dar din comportament nu-i dau mai mult de 24 .

 

Note : locatie 5 - acelasi apartament unde am fost la Sabrina si unde era si Katy ...

Normal : Nu a fost cazul

Oral : 6 - munceste , se straduie dar mai are de invatat

Igiena : 10 - curata , epilata , fara absolut nici un miros

 

PS . Sabrina si Katty au plecat din apartamentul respectiv din Canta din spate de la ProCredit Bank , mi-a spus ca nu stie unde.

 

Sperand ca nu am omis nimic va urez spor in toate.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

In aceasta seara as fi vrut sa incerc una din fetele din Top dar din pacate avea telefonul inchis ( nu spunem cine sa nu facem reclama :) ) . Am ajuns si la domnisoara din acest topic . La telefon aflu cu stupoare ca tarifele s-au majorat substantial , adica 150 nr si 200 ora ( imi venea s-o intreb daca si-a pus silicoane si a invatat oral de la vreo vedeta porno de are preturile astea ). Imediat cum am precizat ca am fost de doua ori la ea ( o data la Sabrina cand statea in Pacurari si o data la Ioana cand era singura in aceeasi locatie dupa plecarea mai sus mentionatei ) a redus brusc pretul la 100 nr cu 150 ora si , surpriza , are inca doua colega de 20 de anisori , zice ea , la care consider ca e cam mult tariful mentionat . Cum cheful de mers la ea imi pierise brusc la auzul noilor tarife , daca cineva vede si merge la Ioana sau la una din cele doua insotitoare de bord , va rog postati o recenzie sa stim pe ce dam banii.

 

Speram ca nu am batut prea mult campii , va doresc o seara placuta .

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

Salutare !

 

Avand chef de ceva actiune, am zis sa o sun pe Ioana, mai ales ca pentru acele 2 noi colege.

Sun, raspunde din a 2-a incercare, fara prea mult chef, imi comunica tarifele (150 ora, 100 nr) si locatia aceeasi (unicredit). O intreb de cele 2 noi colege, imi zice ca au aceleasi tarife si daca le vreau sa vorbesc cu ele la fata locului. Stabilesc o ora si imi zice ca e OK.

 

Ajung la locul cu pricina, astept sa se faca ora stabilita de mine si ma pun pe sunat. Prima data sun in gol. Mai astept. A 2-a oara, sun, si imi da ocupat. Na, imi zic ca mai are ceva treaba....Mai stau, mai sun, nimic, suna in gol. Se facuse deja 15 minute si imi pierdeam rabdarea. La fix 20 minute pe ceas, ma retrag si imi vad de drumurile mele.

La 30-35 minute imi da un bip, dar era prea tarziu sa ma intorc.

 

Pana mea, ora e ora, ea a fost de acord cu ora stabilita de mine, dar chiar nu aveam chef sa o astept dupa ce poate il luase pe altul inainte mea.

 

Data viitoare cu mai mult noroc !!!

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

salut,

este prima oara când scriu și sper sa nu omit ceva, dacă da îmi cer scuze.

Am fost la Ioana acum câteva zile, în urma recenziilor bune. Eu o mai sunasem cu câteva zile în urma dar nu mi-a răspuns. A doua oara am fost mai norocos. Îmi răspunde îmi spune tarifele(100 nr, 150 ora), oralul neprotejat cu finalizare pe corp, normalul protejat. Știam tarifele și am întrebat-o cum ajung la ea. Mi-a spus ca în spate la Procredit Bank, si sa o sun când ajung acolo. am sunat-o ma directionat pe aleile care dau la scara ei, si mia zis ca iese sa ma întâmpine in scara blocului. Dupa aceea am aflat ca ea era Julia sau Iulia nu mai stiu exact(bruneta cam 1,701,75 m,cam 55 kg, sânii medii sper sa nu gresesc aproximările). Dupa ce am intra în apartament am văzut-o și pe Ioana care s-a prezentat si ma intrebat cu care dintre ele vreau sa raman. Am ales-o pe Ioana pentru un oral neprotejat (din cauza timpului).I-am spus ca am luat nr.de tel de pe nimfomane, zicându-mi ca știe de site, chiar i-a făcut cineva cont, dar uitase cum se chema site-ul. Pe Ioana bănuiesc ca nu mai trebuie sa o descriu. Am trecut la treaba, intradevar are sânii buni de supt. Oralul normal nu este , s-a ajutat si de mana , fără tentative de deep si când am încercat eu mai adânc a pus mana ca opritor. Am terminat pe pieptul ei. I-am promis ca data viitoare raman o ora.

Servicii: oral neprotejat sau protejat, normal, nu am întrebat de anal.

Accepta ejaculare pe fata, pe corp. Nu am incercat FK.

Ce nu mi-a placut a fost ca nu ma intrebat de dus daca fac sau daca am facut (facusem acasa)

note:

Oral : 7

normal nu am stat

locație: mobila cam veche, la baie nu am fost.

Aspectul fizic: 8.

Sper sa fie completa recenzia mea si sper sa nu va fi plictisit.

Daca aveți întrebări o sa va răspund ulterior.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Riscand sa fac offtopic precizez , dupa ce am sunat la 0758 621 943 , ca numarul este al Juliei , sta in aceeasi locatie cu Ioana si tarifele sunt de 100 nr / 150 ora , finalizare doar pe corp , totul protejat . Nu am putut merge seara aceasta pentru ca au doar o camera " de lucru " , apartamentul fiind semi-decomandat , nevrand sa dau nas in nas cu vreun client al Ioanei , care abia se apucase de treaba pentru o ora , Julia sugerandu-mi sa stam de vorba pana termina Ioana cu vreun posibil confrate de pe aci . Cum prind libera si camera de lucru si pe Julia , revin cu recenzie . Stima

Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Salutare . Nu vreau sa fiu offtopic dar am aflat de la Ioana ca nu mai are locatia din Pacurari ci doar se deplaseaza si trebuie luata de la Filarmonica.

 

Stima

da doar se deplaseaza dar in anuntul din ziar nu precizeaza si cand o suni iti zice sa vii sa o iei de parca ar trebui sa ghicesc in stele ca nu are locatie ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...