Sari la conținut

Sonia masaj erotic 0741692220 0752434504


Postări Recomandate

  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

http://www2.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/ofer-masaj-erotic-la-domiciliul-meu/7b0f617e7d6e6453.html

 

Te astept sa experimentezi placerea unui masaj erotic asa cum nu ai visat.(Sunt disponibila doar pentru domnii discreti si manierati).Masaj erotic nud, sado sau cu jucarie. Program o6-22 tel:0741692220...0752434504

 

 

post-37055-0-53323000-1468670053_thumb.jpg

post-37055-0-75672200-1468670053_thumb.jpg

post-37055-0-99366600-1468670053_thumb.jpg

post-37055-0-26205900-1468670054_thumb.jpg

post-37055-0-53459700-1468670054_thumb.jpg

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Mai bagabondule, si pe asta-i "descoperit-o" si o arunci aici, in mijlocul "haitei de lupi"?

 

P.S.: sper sa revin curand cu o recenzie.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Am zis ca revin cu o recenzie, asa incat iacata-ma.

 

Anuntul fetei “circula” pe publi24 de prin martie parca, atata doar ca pe perioada unor examene ce fata isi propusese a le promova, marketingul fetei a trecut in stand-by, aparand din nou, de ceva zile incoace in atentia doritorilor de ‘actiuni uleioase”.

 

Am apelat la serviciile ei pe la mijloc de luna mai (am bune repere temporale), doborat fiind de coltii infipti in muschi, articulatii, cioante, colti ce au (re)iesit la iveala sa-mi aduca aminte nu de pacatele tineretii, ci de inconstienta acelor ani.

Maseuza mea favorita (nu spun cine ca dati navala si peste ea), total neispirata fiind, nu a intuit ce urmeaza sa-mi chinuie linistile diminetilor, asa incat si-a antamat programare la coafeza (pardon, hair stylist), cosmetica (pardon, make-up artist), manichiura (pardon, nails artist), pedichiura, si ce alte dracovenii or mai intra in panelul de intretinere periodica a unei femei care tine la aspectul ei. Asa incat am fost nevoit sa caut solutii alternative.

Am gasit anuntul fetei pe publi24, anunt care la vremea respectiva spunea ceva de genul: <masaj la domiciliul meu,…, bla, bla, bla, Sonia, tanara 21 ani, … bla, bla, bla> Atunci avea un singur numar de telefon pentru contact. Am sunat si am cerut detalii. Mi-a spus ca face doar masaj erotic, fara contact sexual, 110 lei pe durata a 40 minute, si 130 lei pe ora. Am intrebat-o daca stie si sa”framante” un corp nu doar sa aplice ulei pe el si apoi hop-top pe madular. Mi-a confirmat ca da, fara probleme, ca are cursuri, e chiar pasionata de corpul uman, ca, in concluzie, ma asteapta sa-i trec pragul. Pragul care e (sau era, nu stiu actuala locatie) hat in cartierul Someseni, pe o strada cu un nume ciudat, nume care are in componenta si cifra II (doi roman). Ei bine, chestia aia cu doiul in coada numelui strazii m-o dat un pic peste cap in momentul cand am ajuns in zona, eu interpretand acel doi ca fiind numarul cladirii. Eroare, evident, dar pana la final m-am dumirit (mai mult, sau mai degraba mai putin si cu ajutorul fetei).

 

Sa trecem la (mini)recenzie.

 

Locatia: zona am mentionat-o anterior. Este vorba de un apartament cu living+bucatarie open-spaced, la care se adauga dormitorul, care este si locul de joaca, plus o baie de dimensiuni decente. Apartamentul este situat intr-unul din cele cinci (sau patru?) blocuri de 4 etaje ce apar ca si o plomba intr-o zona de case. Zona linistita, frumoasa de altfel. Parcare la strada, ca mini zona rezidentiala are bariera la intrare. Apartament frumos, curat, luminos, dar un pic dezordonat. Fata locuieste in el.

Nota locatie: 8,00.

 

Fata: pozele din anunt sunt ale ei, 100%, ba mai mult chiar, facute in locatia in care am vizitat-o. Pozele sunt mai mult decat elocvente in ceea ce priveste conformatia si configuratia trupului domnisoarei Sonia. Un trup tonifiat, aproape de perfectiune, cu picioare puternice, “bine infipte in pamant”, cu un superb cur de brazilianca, cu o piele frumos bronzata la solar, cu o manichiura si pedichiura “de salon” ce merita apreciate. Sanii sunt mici.

Legat de corpul fetei, vreau sa mentionez ca Sonia este o impatimita a frecventarii (cu succes) a salilor de body building.

Ce nu se vede in poze, ar fi un tatuaj discret situat in zona claviculara, tatuaj cu un text din doua cuvinte, de fapt mai degraba un indemn decat un simplu text.

Ce nu se mai vede din poze este faptul ca fata este frumoasa, aproape de foarte frumoasa. Ochi superbi, pusi in evidenta de niste gene false (fata spunand ca este prima data cand le-a aplicat), trasaturi regulate si armonioase, buze senzuale. Cand i-am spus ca este frumoasa, mi-a replicat, fara emfaza, ca daca era machiata, asa cum este de obicei, era si mai si. Nu pot decat sa o cred.

Nota pentru aspect: 9,00.

 

Atitudinea fetei: deschisa, comunicativa, placuta, zambitoare, amabila.

Nota pentru atitudine: 8,80.

 

Actiunea: o despart in doua, respectiv, masaj de relaxare, si, masaj erotic.

Masajul de relaxare: destul de bun. Chiar daca a spus la “interviul telefonic” ca are certe si calificate cunostinte in domeniu, pe teren eu am descoperit doar o marja mare de bunavointa suprapusa peste ceva tehnici care presupun ca le-a luat din tutoriale de pe net. Oricum isi da silinta si rezultatele sunt mai mult decat multumitoare.

Nota pentru masaj de relaxare: 7,50.

Masajul erotic: ei, aici lucrurile evolueaza nitel. Fata are in ea un erotism natural, intrinsec, erotism care daca chiar nu debordeaza in timpul actiunii, isi pune pregnant amprenta. Pacat ca nu accepta FK, in rest, tot ceea ce se permite la un masaj erotic (adevarat, nu “laba cu ulei”) fata asta are in portofoliu, si le are inspre zona de excelenta.

Nota masaj erotic: 9,50.

 

Media generala: 8,56

 

P.S.: fata spune ca a debutat in bransa activand o buna perioada de timp in saloanele “oficiale” de masaj erotic, sub numele de scena Sabina (sau Sabrina?), nu sunt sigur, dintre saloanele enumerate parca retin ca ar fi fost si Blue Moon (?).

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Am fost zilele trecute in vizita la ea

 

Fata este frumoasa si cu un corp lucrat. Este mica de statura 1.60 si sani mici dar interesanti. Locatia este in blocurile noi dinspre Someseni. Apartamentul este OK, ceea ce este un minus este ca sta cu un catel mic de companie si urmele lui se fac simtite. La capitolul curatenie lucrurile ar putea sta mai bine, cearceaful patului de ostilitati era cam murdar, baia nu era nici ea imaculata si din pacate si printesa cam lafel cum voi descrie mai tarziu.

 

Am fost invitat inauntru, am stat la povesti la o tigara dupa care am mers la un dus. Prosopul  curat aparent, lipsa papuci de baie. Am primit totusi un avertisment sa fiu atent cum calc ca un alt client si-a cam rupt gatu pe podeaua alunecoasa.

 

Trecut in camera ostilitatilor m-am asezat pe burta pentru a primi masajul de relaxare. Spre supriza mea nu s-a intamplat. S-a urcat pe mine si a inceput sa se frece cu sanii de mine dupa care la cateva minute a spus sa ma intorc. Zis si facut, speram sa pot admira mai bine privelistea. A inceput sa se frece din nou de mine si sa-mi ofere la modul fortat putin sanii spre ai suge sfarcurile faza care avand in vedere uleiu de masaj nu prea m-a incantat. A coborat la junior si sa intors cu fundu spre mine. Pe cand ma pregateam sa profit de priveliste spre surpriza mea constat o cantitate considerabila de branza alba consistenta in pruna ei, fapt care mi-a taiat tot elanul. Dupa consistenta scurgerilor as zice ca tocmai ce urma un tratament dar asta nu scuza faptul ca primeste clientii asa. Mirosuri suspecte nu am simtit dar a fost o experienta neplacuta. Cum eram aproape am terminat rapid, am facut un dus si am plecat fara sa discut cu ea despre aspect.

 

Note:

Locatia:7.5 (ar fi putut fi mai curata)

Printesa: Aspect 9 Igena 2

Masaj: 3 (masaj de relaxare zero si cel erotic fara mari artificii)

 

Concluze. NU recomand! Atentie la igena fetei!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Noah bun, am reusit azi o programare prin sms!

 

S-a schimbat locatia: locatia noua este pe strada Tabacarilor la River Tower. Usor de ajuns, locuri de parcare suficiente si in curtea blocului dar si intr-o parcare de langa. Fata trebuie sa coboare la usa pentru ca, clasic, interfonul nu merge.

Apartamentul este unul openspace, cu canapea, masa, muzica si catelul din dotare. Este cola la doza si apa plata si rece si la temperatura camerei.

Baia e mica, cu o cabina de dus si mai mica, prosoape curate, 2 geluri de dus, slapi etc.

Camera de masaj e cu un pat bun, cearceaf curat, ambianta foarte placuta.

 

Pe Sonia nu o mai descriu si nici masajul de relaxare pentru ca este fix cum spunea colegul altu2 mai sus. El cred ca a descris totul cel mai bine!

La masajul erotic am de punctat faptul ca, la initiativa ei, am avut parte de un footjob cu finalizare ca in filmele porno, excelent executat !

 

Preturile exprimate sunt 100 lei 30 min sau 150 ora, eu optand pentru varianta de o ora care chiar a fost o ora.

 

Note:

 

Locatie 8

Sonia 9

Masaj de relaxare 9.5

Masaj erotic 9

 

Doamnele ajuta !

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Modificare la anuntul de pe publi....si-a schimbat numarul - : Sunt Sonia si te invit la mine in apartament pentru un masaj perfect de relaxare, somatic si erotic cu finalizare prin masaj , fara sex insa . Telefonul meu este 0748012666
(Sunt disponibila doar pentru domnii discreti si manierati)
Finalizarea se face prin tehnici de masaj.

30 min-100 lei
60 min- 150 lei
Sado-250 lei(Penetrarea clientului cu un vibrator)

Program: 08'00 -03'00

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:intre cer si pamant
  • Oras:intre cer si pamant

Venind de la drum obosit  am sunat si mi sa confirmat ca pot sa vin.

Dupa discutia de rigoare plecat la dus

o tipa frumoasa si sexy, lucrată la sala..exact ce cautam. 
Atitudine, aspect, masaj ... :clap2 

A trecut la un masaj destul de bine executat chiar am avut nevoie după 600 km de condus.

Pe spate insistat exact acolo unde era nevoie. Mai departe a trecut la frecat cu ulei cu sânii până să deșteptat organul.

Sa continuat cu o lába bună . 
Locația  9
Fata tinerica 9
Masaj satisfăcător 9
Masaj erotic 9
Halat 150 ora
De revenit eu zic ca da.
 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@mc agent

Colegule,m-ar tenta sa o vizitez pe fata asta.

Ce nu am vazut pe topicul acesta e daca acel "69" - fata face laba la baiat, baiatul da limbi la savarina - e inclus in serviciile fetei, in acei 150Ron...

 

Mersi anticipat

Link spre comentariu

Salutare lume,

Am vizitat si eu ieri domnisoara, ibtr-o locatie noua, la capat de Gheorgheni. Apartament frumos, curat, domnisoara simpatica, comunicativă, halatul putin actualizat cu inflatia 180 ron o ora.

Note :

Locatie: 9 ( simpla dar curată)

Atitudine: 10

Aspect: 10

Masaj relaxare: 9

Masaj erotic: 9

 

Recomand !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Lumeno Christi la toata lumea !

 

Abia acum mi-am revenit dupa drob si sarmale asa ca, cu scuzele de rigoare si multumiri colegului Haroun care m-a luminat in joia mare si a postat linkul fetei de pe publi24, iata una bucata recenzie scurta ca ploua afara :)

 

Numar nou : 0748012666

Locatie str. Alexandru Vaida Voievod

Bloc: - apartament ciudatzel cu 2-3 camere ceva se genu

Baie: curata cu apa calda, prosop aproape curat, slapi de multipla folosinta.

Bucatarie cu hol: se fumeaza, se bea apa .. e ok.

 

Sonia: la fel, frumoasa, vesela, comunicativa.

Masaj:... masaj

Finalizare: manuala sau footjob

Tarif: pe anunt e 100 lei 30 min, 180 ora, mi-a cerut 150 din prima si am stat door-to-door 45 min.

 

Note:

 

Locatie: 8

Sonia: 9

Igiena: 10

Masaj: 9

 

Cam atat ca nu prea sunt multe de spus :)

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...