Sari la conținut

0757173168 bruneta 24 ani


Vizitator apuci

Postări Recomandate


Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

Gasit anunt nou in ziar ,si ca si de obicei sunat instantaneu. Primit informatii pret 100 ron/fin ON+NP ,adresa strada N.Balcescu,programat,purces la locatia mentionata,am gasit destul de usor (locatia respectiva e dat in chirie in regim hotelier,si am mai inchiriat si eu pentru nevoi personale).
Fata e gen care de la departare e mai frumoasa ca si de aproape,la fata nu e chiar urata ca sa iei la fuga dar nici nu pici in cur de admiratie. Are 172-174cm,60kg,sani marisori vizibil afectati de gravitatie (mi-a spus ca a avut silicoane dar le-a scos ca ii deranjau,nu trebuia,ii pacat zic eu ) bruneta cu suvite rosii,par lung putin ondulat,fund marisor,piercing in buric,buze tatuate,verigeturi pe sani si pe burta (ceva sange de etnie are in ea),pussyilica epilata recent (e tare paros fata,se vede ca a fost epilata,era rosie cu cosuri mici,pe o suprafata cat doua palmi. ceva atentie cu epilatul era recomandat sa acorde si la fund,nu numai in zona anusului a mai avut floci neatinse, aproape pana la brau era liber cresterea flocilor)
Am facut o prostie si am raspuns ca raman cand m-a intrebat. Oral executat destul de slab cu mana,fara atentie la zonele adiacente,fara DT(atentionat de vreo doua ori, nu cumva sa ma termin in gurita ei). Normal am inceput cu ea deasupra,nu se oboseste rapid si se misca satisfacator dar nu am putut finaliza (a stricat mult vizionalizarea sanii ei) asa ca am schimbat pozitia pe la spate (na atunci am observat flocii pana la brau) dar nici asa nu a fost privelistea chiar pe placul meu,finalizat fortat cu ochii inchisi.
Note:
Corp: 6 tip cal mare
Oral: 5 fara atentie la zone limitrofe,monoton
Normal: 5 se straduieste dar la mine imaginea vazuta scade punctul dat.
Gfe: 2 nici vorba de sarut,vorbeste da-nu.
Raport/pret/calitate: nu merita,foarte scump(merita 30)

Concluzie finala: Eu sigur nu o sa mai revizitez

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...