Sari la conținut

0758903778 Deea,prietena Irinei


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut

 

Azi am gasit un nou anunt in JB cu textul "bomba sexy ofer companie domnilor generosi + nr din titlu". Am sunat stabilit intalnire si cand mi-a dat adresa exacta am observat ca e identic cu adresa Irinei,am si intrebat ca e colega sa noua,raspuns da numai ca ea sta la ultimul etaj. Am facut un dus rapid si in 20 min am si ajuns in fata locatiei deja binecunoscuta.

 

Cand Deea a deschis usa imbracata foarte sexi ,am constatat bucuros (personal imi plac fetele inalte siluete) ca nu a gresit cu titlul anuntului din ziar,e chiar bomba sexy :) satena cu par lung , ochi verzi , 170cm , aproximativ 50 kg , 20 ani , draguta la fata , fund bombat , sani fermi mijlocii cu sfarcuri mici care la atingere se intaresc , pussylica epilata complet cu labii aproape invizibile fara orice miros sau gust suspect ;) are constitutie tip manechin , dupa care intorci capul pe strada si daca esti cu nevasta.(la mine cu corpul ei(dar nu si cu prestatia) a sarit pe primul loc in top-ul meu personal dintre escortele din Oradea)

 

Preturile sunt identice cu ale Irinei, deci: 150ron/fin ON+NP si 300/ora ,FK,69, anal nu. Am ales varianta de un numar.

 

Locatia e foarte ok , curat , baia curata cu prosopuri curate , gel dus..etc. Camera unde se desfasoara actiunea e spatioasa cu pat mare matrimonial , apartamentul fiind la ultimul etaj semimansarda , este un geam deasupra patului.

 

M-am intins pe pat si ea s-a asezat peste mine , ne-am sarutat cateva minute si ea a inceput sa coboara incet spre soldatel care deja o astepta in drepti. Oral executat binisor spre bine fara DT(foloseste aproximativ jumatate din instrumentul pe care o am in dotare) , cu mici atentii si la zonele adiacente , s-a asezat in pozitia 69 pozitie care clar observat i-a fost si pe placul ei pentru ca cu trecerea minutelor s-a autolubrifiat si de multe ori a si uitat sa mai joaca pe instrument :) ridicand capul si asezand , apasand pussylica ei total spre fata mea. La normal am inceput cu ea deasupra , se misca foarte bine si ii si place ceea ce face , ca dovada a finalizat dupa cateva minute , intinzand pe mine sarutand cu pasiune. Singurul lucru care nu mi-a placut ca m-a atentionat (dupa ce ea deja a finalizat) sa am grij ca o sa-mi treaca timpul. Am schimbat pozitia pe la spate(in pozitia aceasta am avut parte de o priveliste extraordinara) si am finalizat dupa cateva minute.

 

Note:

Corp = 9,5 are un corp tip manechin,inalta,silueta.

Oral = 7,5 mai multa atentie la zonele adiacente ar fii binevenita

Normal = 9 personal im-i plac fetele la care si ii place ceea ce fac.(sunt sigur ca i-a placut)

Igiena = 10 corp ingrijit(ceva cosuri dar nimic deranjant) pussy fara miros,epilat.

GFE = 7.5 mai multa pasiune nu ar strica(si fara atentionari,ca strica momentul)

Raport/pret/calitate = No coment , astai pretul cerut de ea.

 

Concluzie finala: O recomand in special la cei care plac fetele tinere inalte siluete.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Deea, putine pot fi spuse in plus dupa o recenzie atat de completa ca a ”taticului”.

Are un corp foarte frumos, merita cu siguranta investitia de 150 lei un numar(in cazul meu) ca sa te poti bucura de asa ceva. La acest capitol nu are concurenta in Oradea. Fata nu e la nivelul corpului, dar totusi sta si aici bine, un mic minus pentru faptul ca nu acorda suficienta atentie ingrijirii danturii, gura nu-i este asa fresh ca a Andreei nufaru de exemplu, incluzand aici si senzatia olfactiva.

Actiunea se petrece bine, pe mine m-a primit in chiloti si cu pantofi cu toc. Oral asa si asa, normal mai bun, mimeaza pasiunea destul de bine, per ansamblu ar trebui clientul sa fie multumit daca NU...ar fi problema cu anuntul foarte sec al scurgerii timpului intr-un moment foarte nepotrivit ales in cazul meu. Din aceasta cauza stau sa ma gandesc daca o voi mai vizita sau nu pe viitor. Probabil ca fizicul ala bestial merita si a doua sansa.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator cristy29
Reputație: 0

buna tuturor ,azi am vizitat-o pe dameza ,asa ceva nu am vazut in oradea pana acum .,o adevarata bomba sexy ,pfff ,locatie curata ,lux ,pot spune fata de alte locatii ,pat m,are matrimonial ,f comunicativa ,un comfrate spunea ca te grabeste ,pe mine deloc ,probabil i-am placut ,,,nu ratati asa ceva !bafta

  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor ,

Curios din fire , dupa ce am citit postarea colegului "apuci"despre Deea - noua bomba sexi din oras , m-am decis sa-i fac si eu o vizita.

Despre locatie nu are sens sa mai discut , este acelasi bloc in care sta si Irina , cu mentiunea ca sta la un alt etaj (ultimul). Confortul din mansarda , este dat in intregime de patul matrimonial , fapt remarcat de toti cei care au vizitat-o.

Domnisoara , este cam asa cum a descris-o si Apuci : 1,70 inaltime pana in 50 kg , par lung saten , ochi verzi , are un chip de copila , care te face sa nu-i dai 20 de ani , cat spune ea ca are.....sanii mici , cu niste mameloane mari , fund demential. Preturile sint identice cu ale colegei de la etajul 1 .

Ajuns la ea ( in urma unei programari cu aproximativ o ora inainte ) , am fost servit cu un pahar de suc rece si pentru ca in primele doua postari se vorbea despre .....timp , inainte de-a trece la treaba , am intrebat-o cum sta treaba cu timpul alocat. Mi-a spus ca ea doreste sa-si faca clientul sa se simta cat mai bine , iar daca la inceput nu a stiut sa-si gestioneze eficient timpul si clientul , ( era doar la inceput.....si a inteles ca nu chiar toate lucrurile se fac pe banda rulanta ) , acum in mod sigur nu se mai grabeste....( personal am ramas aproximativ 45 de minute : discutii + dus + act sexual + dus + discutii )

Facut dus ...fiecare , apoi ne-am asezat pe pat ....si desi eram pt prima data face to face , s-a comportat ca o ....amanta , ca o persoana care ma cunostea si ma astepta sa ma intorc la ea...... Au fost atingeri , sarutari , strangeri in brate.... Pozitionat deasupra ei , am inceput sa o sarut ( saruta bine si destul de pasinal.......) sa-i masez sanii......sa o sarut pe corp......Acest joc al pasiunii , a durat minute bune , dupa care mi-a cerut sa preia ea initiativa , lucru care s-a si intamplat.

Inceput cu saruturi pe corp , coborat usor spre .....amicul meu , pe care inainte de-al lua in gura , ii aplica o miscare destul de ciudata ( dezveleste preputiul si sterge acel stop de lichid emanat de penis ) . Facut oral reciproc , aici mentionez ca nu face DT , are usoare tentative , dar inca nu inghite tot ce primeste..... Labiile ei , sunt foarte mici , pasarica , curata si complet epilata ,,fara gusturi sau mirosuri.....ciudate.

Si pentru ca , cel mic , se facuse mare si isi dorea dreptul lui , am pus caciulita ( desi afara era atat de cald.....iar inauntru era atat de umed....) si am purces la o penetrare , pentru inceput usoara , apoi din ce in ce mai adanca . Si pentru ca la un moment dat , desi patul ei era atat de mare , nu mi-am gasit locul si amtrecut pe hol , unde ostilitatiile au continuat pana la finalizare / epuizare.

Facut din nou dus , platit 150 lei luat ramas bun , plecat ( nu inainte de-a o asigura ca voi mai trece pe la ea )

Note :

- locatie 9 ( ultimul etaj , ai ceva de urcat , dar exista curatenie , prosop curat in permanenta - apartamentul e inchiriat in regim hotelier , deci are servicii de curatenie incluse )

- corp 10 ( foarte curata , subtirica , gen manechin )

- oral 8 ( uneori nu e suficient sa ....sugi , e indicat si sa ...lingi )

- normal 10 ( se implica , traieste momentul si daca o starnesti bine , obtii si rezultate )

- GFE - 9 ( mie chiar mi-a lasat impresia ca-i face placere ....)

- igiena - 10

- pret - pe masura prestatiei si a timpului petrecut impreuna ( nu am avut sentimentul nici o secunda , ca trebuie sa ma grabesc , pentru ca mai stau doi - trei la usa )

 

Concluzie : merita revenit , poate fi cu usurinta trecuta in top....

Personal , pentru mine , Deea se afla in top 3 , alaturi de alte doua dameze ( ordinea aleatorie ) Kristal si Irina........ordinea finala o tin pentru mine.

 

Succes !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator cristy29
Reputație: 0

buna ,nu mai suna-ti ,tipa este plecata ,suna-ti si va ve-ti comvinge ,nici nu era nr ei .bafta

 

la revedere.bullshit,trolling,informatii false, recenzie fara detalii = banare permanenta

  • Minus 2
Link spre comentariu

salutare

azi am bifat-o si eu pe domnisoara Deea....sincer mi-au stirnit curiozitatea recenziile pozitive de aici. Dar, parerea mea, se cam potriveste cu povestea cu pomul laudat....locatia o stiti, nu mai dau amanunte, despre Deea....eu personal am evidentiat la ea fundul bestial, in rest blonda, inalta,subtirica, sanii mici pt gustul meu, mici probleme cu dantura.Facut dus amindoi si in camera destul de calduroasa....la treaba. Am ales varianta de un numar la 150, de mentionat faptul ca nu a vrut sa faca oral neprotejat !!! ( poate fiind prima oara la ea de aia a si cerut banii inainte....inca un minus ). Mi s-a parut destul de plictisita, dar oricum nici eu nu sint genul care sa merg la curve sa stam de povesti. Asa ca a inceput cu mingaieri si sarutari pina a inceput sa se trezeasca soldatelul, pus cauciucul inevitabil si incepe un oral mediocru inspre slab, dupa vreo 5 min se urca deasupra unde s-a miscat binisor ( mimeaza destul de bine excitarea....dar a inceput un pic prea repede sa geama )avind posibilitatea sa ii gust sanii si sa ii framint un pic bucile. Schimbat vreo doua pozitii si cind sa o intorc cu spatele sa ii pot admira linistit fundul......suna cineva la usa.....partea naspa ca si merge sa deschida electricianului care venise sa ii schimbe becul din baie !!!!! Va dati seama ca la momentul asta mi-a cam pierit cheful......stam vreo 5 min sa plece ala si dupa aia incepe inapoi cu un oral, cind sa o bag....o doare un pic asa ca ii zic sa continue cu oralul ....de data asta parca un pic mai bine...si reusesc sa termin in caciulita.

Nu m-a atentionat direct cu privire la timp, dar m-a intrebat cit stau ca trebuie sa vina urmatorul :))).....deci a fost un pic mai finuta.

Note

locatie 8 era destul de cald in conditiile in care afara s-a mai racorit.....mie si groaza sa ma gindesc cum era acolo cind afaraerau 40 grade

corp 9 un minus pt sanii mici

oral 7 cu indulgenta se ajuta mult de mina, cind i-am cerut sa faca fara mina aproape ca nu mai am simtit nimic

normal 9 poate daca nu ne intrerupea electricianul ii dadeam un 10

gfe 7 azi nu avea chef ( a si recunoscut-o de altfel)

igiena 8 la un moment dat am simtit ceva mirosuri suspecte, cu toate ca am facut dus impreuna ( poate ca balsamul de dus avea un miros mai ciudat)

pret un pic cam mare pentru prestatia ei dar pina la urma se scoate cu fizicul

Concluzie.....doar pentru funduletzul ei bestial eu nu as baga-o in top 3.....mai are mult pina ajunge la prestatiile lui krystal

bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Salutare!

 

Sunt C., prietenul lui R., si vreau sa va scriu o recenzie referitoare la Deea, prietena Irinei. Intr-o dupa-masa am avut chef de nebunii si, pe baza recenziilor voastre, am sunat si mi-am facut o programare la distractie. La telefon m-am "indragostit" instant de vocea Deiei si mi-am pus mari sperante in ceea ce urma sa se intample.

Am ajuns la locatia bine cunoscuta de voi care intr-adevar arata foarte bine doar ca e cam sus, la cucurigu si chiar in ziua respectiva fost destul de cald lucru care m-a cam demoralizat. In fine... casuta arata chiar bine, baia la fel lucru pentru care ii dau un 9. Fata e simpatica si are corp de manechina, inaltime - undeva pe la 1.70 m, vreo 50 de kile, sani mititei, dar draguti si un fund... ah! fundul de nota 10... per total un -10. Nu stiu cat de vorbareata a fost cu voi, dar atitudinea ei a cam lasat de dorit fiind foarte scumpa la vorba... o fi fost prost-dispusa... asa ca-i dau doar un 8. Actiunea s-a desfasurat pe repede-inainte lucru care nu mi-a placut foarte mult, oralul fiind destul de mecanic executat; iar la normal ce sa mai zic parca eram la banda si asteptau altii la rand. Sincer, eu nu sunt foarte incantat de prestatie asa ca-i dau un 7 pentru oral si un 7,50, maxim 8 (cu indulgenta). Sa nu uit toata distractia (ON+NP - o singura finalizare) m-a costat 150 de lei, ceea ce e un pic cam mult pentru cum s-a comportat cu mine.

Note:

Locatie - 9 (locatie eleganta, curat)

Corp - 9 (daca ar avea sanii mai mari ar fi 10 plin)

Oral - 7 (s-a grabit si asta nu mi-a placut)

Normal - 8 (datorita pozitiei capra care-i pune in evidenta fundul frumos)

GFE - 7 (parea foarte plictisita)

In concluzie... un 7-8 (tot cu fundul castiga puncte :P) daca o prinzi in zile mai bune e de revenit, dar daca o vezi plictisita si fara chef mai bine iti refuzi placerea de a fi in compania ei si-ti alegi alta. :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare.

Saptamana trecuta am vizitat-o si eu pe Deea in urma recenziilor de pe acest forum, de unde am luat si numarul de telefon. Mie mi-a spus ca nu are anunt in ziar sau pe alt site si clientii o suna in urma recenziilor de pe site si recomandari de la clientii fideli desi din spusele ei lucreaza doar de o luna si ceva.

Am sunat si mi-am facut programare fara sa intreb pretul la telefon stiind la ce sa ma astept din recenziile colegilor, dar odata ajuns mi-a confirmat pretul de 150 lei ON+NP sau 300 lei ora cu doua finalizari.

Locatia este in cartierul Cantemir strada XXXXXXXXXXX EDITAT, apartament frumos aranjat folosit de fata doar pentru serviciu si fiind inchiriat in regim hotelier de unde si curatenia improspatata probabil de proprietar.

Deea arata foarte bine tip manechin cu un fund demential nu ca in rest ar arata rau dar fundul e de belea.

Dupa dusul de improspatare intr-o baie curata si ingrijita, cu prosop curat am trecut in camera de ostilitati in care era un pat matriminial.

La inceput am primit un oral destul de bine executat fara DT dar nu ceva iesit din comun. Cred ca mai are de invatat si daca ma gandesc bine avand in vedere lipsa de experienta la oral e posibil sa nu minta cand spune ca lucreaza doar de o luna.

La normal s-a descurcat ceva mai bine cu schimbari de pozitii fara mofturi sau comentarii dar nici cu un entuziasm prea mare.

Si acum notele Locatie 9 curat dar foarte cald fiind la ultimul etaj. Era un aer conditionat in camera nemontat, probabil asteapta toamna cand nu mai trebuie.

Aspectul fetei 10 frumoasa si curata.

Oral 8 pentru incurajare.

Normal 8 nu avut acel ceva care sa te faca sa tresari adica prea rigida si fara initiativa, asteptand sa fie lucrata fara un raspuns pe masura.

La general un 8,5.

O recomand cu caldura, merita incercata daca nu pentru altceva cel putin ca palmares, in conditiile in care pretul este acceptabil fata de cum arata.

Sunt sigur ca citeste recenziile noastre, si o rog sa ma ierte daca am fost prea critic cu ea, dar tinand cont de observatiile noastre poate ajunge fara probleme in top.

 

Sanatate si virtute

In viitor te rog sa nu mai scrii chiar asa detaliat adresa. Nu e bine. De ce sa ajutam pe cei cu ochi albastrii?

  • Like 3
Link spre comentariu

Dragi confutadori,

 

Ieri am trecut fara sa doresc pe la aceasta domnisoara , spun ca nu am dorit fiindca am vrut la Irina, am mai vizitat-o de o luna si am fost foarte multumit de serviciile ei.

In schimp foarte nemultumit de serviciile prietenei ei de la etaj Deea.

In primul rand am ajuns la ea trimis de catre Irina, fara sa specifice ca voi da de colega ei, de care auzisem pe forum, rugandu-ma sa cumpar un pachet de prezervativ.

Mi-am aratat nemultumirea fata de Deea, nu ca nu ar fi o fetiscana prezentabila, dar nu pentru fizicul ei demential am platit inainte 150 lei.

Recenzia deliata nu o mai fac pentru ca am facut-o la topicul deschis pentru Irina.

Pe scurt :

Facut dus impreuna, ne-am spalat reciproc,am conversat, am trecut in dormitor, a facut un oral de toata jena mai mult manual cca 1-2 minute dupa care a vrut sa puna prezul, am refuzat, am trecut la pozitia 69, ne-am stimulat oral reciproc, a inceput cu o viteza de nedescris sa sa masturbeze la care fara voia mea am ,,decartat'' in gurita ei.

Sex normal nu am mai facut, caci a avut loc ejacularea.

Note:

Locatie - 10 (locatie eleganta, curat)

Corp - 9 (daca ar avea sanii Irinei ar fi 10)

Oral - 4 (s-a grabit si a fost concentrata sa ma termin ,asta nu mi-a placut)

Normal - 0 nu am facut, mai trebuia sa scot inca 150 lei

GFE - 6 (parea foarte plictisita)

Total neprofesionista, se vede ca lucreaza dupa spusele ei, de cca 1 luna.

Raport pret/calitate foarte prost, nu cred ca clientul se duce sa vizioneze corpul ei, care intr-adevar e demential, pe asta si mizeaza.E foarte plina de ea, dar nu ofera nimic spectaculos. Total nemultumit, nu o recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare futaciosi ,

 

Saptamana trecuta am ajuns si eu pe la aceasta domnisoara , pot sa spun ca din pura intamplare , avand in vedere ca ora la care am ajuns a fost una destul de tarzie in noapte , undeva in jurul orei 4-5 dimineata ( e bine de stiut ca se gaseste ceva si la ora asta ) . Totusi pretul a diferit fata de al vostru din diverse motive , 200 ron numarul si 400 ron ora. Prea multe detalii despre aspectul domnisoare nu mai are rost sa dau deoarece au facut si "colegii" o recenzie adevarata despre corpul ei , pot sa spun ca am ramas surprins placut de funduletul ei , chiar pe gustul meu. Am inceput prin a face un dus impreuna , iar pe urma ne-am retras amandoi in camera . Dupa cateva mangaieri si sarutari a trecut la un oral in care se folosea destul de mult de mana , dar dupa ce am atentionato si i-am spus sa faca fara maini sa conformat foarte repede. Fiind o ora prea tarzie , si poate prea obosita a inceput sa se grabeasca (aici are un minus din partea mea) am schimbat cateva pozitii , iar ulterior am trecut la pozitia capra , unde avand in prim plan fundul ei perfect am si finalizat in caciulita . Pot sa spun ca nu mi-a atras atentia in momentul in care ii mai trageam cateva palmi peste fund , chiar cred ca ia facut placere.Mai are de lucrat insa destul de mult pentru pretul care il cere, in special la zona adiacenta din timpul oralului, iar cine stie poate pe viitor va fi dispusa sa faca si anal (sa ne faca o placere in plus).

Oricum e de revenit , cu alta ocazie si la pretul platit de voi.

 

Oral: 8,5 - 9 (avea zece daca facea DT si CIM)

Normal: 8,5 (minusul e dat de faptul ca sa grabit)

Corp: 9 (fundul face tot)

Locatie: 10 (e curat)

GFE: 8 (depinde mult de ce chef are)

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

 

categoric Deea ar trebui trecuta la top escort. Ieri am trecut pe la ea la adresa sus mentionata, programarea fiind facuta cu 30 de min inainte. Prezenta ei este cel putin una angelica, este tipa dupa care intorci capul cu siguranta pe strada. Bineinteles ca fundul ei obraznic, ferm, tanar iti atrage atentie si cere a fi mangaiat. cel putin cu greu mi-am dezlipit mainile de pe el. dar sa nu ignoram nici celelalte parti. Sani fermi placuti la sarutat, piele fina, care miroase a prospetime, a fraged, parul lung, blond.

 

Dupa ce ambii am facut rapid un dus, am inceput activitatea prin sarutari tandre din partea ei, desi mi-ar fi placut sa sarute si pe gura, de data asta n-a facut-o probabil pe viitor, dupa care a trecut la supt. Am preluat eu initiativa, are o pasarica extrem de frumoasa de domnsioara de 18 ani, ii place sa te joci cu limba pe acolo. Mi-a pus prezervativul si am trecut cu un lady on top dupa care cu doggy style. pozitia asta este dementiala deoarece ai o priveliste extrem de frumoasa, intre timp culcata pe burta in timp ce ma jucam si cu mana cu pasarica ei am terminat in prezervativ. tipa geme frumos si se pare ca-i place meseria, isi da toata silinta sa pleci fermecat de la ea.

 

Acumnotele:

locatie: 9,5

Oral: 9 mi-ar fi placut un pic de Deep

Normal: 9

Corp: 10 (fundul face tot)

GFE:9,5 (depinde mult de ce chef are)

 

cu siguranta voi reveni la ea. este escorta pe care o asteptam in oradea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Se pare ca Deea , a adunat cele cinci recomandari favorabile , prestatiei ei. Propun asadar moderatorilor ( daca sunt de acord , evident ) , sa o treaca pe Deea , alaturi de "suroriile " ei , in grupa mare , numita si " top escorte ".

 

Sunt convins de asemenea , ca toate comentariile noastre pro sau contra o pot ajuta sa-si perfectioneze activitatea.

 

Spor !

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

categoric Deea ar trebui trecuta la top escort.

Sunt total de acord cu tine dar regulamentul nu imi permite sa o mut la top escorte numai dupa minim 5 recenzii pozitive de la 5 membrii diferiti din care 3 de la serious contributor in sus.

Aceeasi reguli avem pentru sectiunea de TOP la alte orase ca si la Bucuresti.

Link spre comentariu

Mea culpa !!!

Cred ca m-am grabit sa o promovez pe Deea. Nu am tinut cont de faptul ca nu toti cei care au scris recenzii pozitive , au grade diferite.

Ok.

Mai asteptam. Sunt convins ca mai sunt si altii , care nu doar profita de cele scrise aici pe forum , si care cred ca au taria in a impartasii cu noi experientele traite.

 

Spor !

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Am fost si eu la Domnisoara in cauza. Desi initial vroiam sa merg la Irina. Am sunat pe numarul Irinei, nu a raspuns, pe urma am sunat pe numarul Deei, nici ea nu a raspuns. Si pe urma dupa aproximativ 5 minute, m-a sunat inapoi de pe numarul Irinei. Ceea ce nu mi-a placut, ca m-a sunat inapoi. Am stabilit sa ne vedem peste aproximativ 1 ora, si trebuia sa sun eu cam peste 40 de minute. Bineinteles, ca m-a sunat ea iar, zicand ca e libera si ca pot sa vin.

Ajuns acolo, Sincer mie nu mi s-a parut bomba sexy. De accea am dat doar 150 ron, desi daca imi placea ramaneam 1ora. M-a asteptat dezbracata, de tot. Satena, par semilung, Are aproximativ 165-170, slabuta, sani mici spre mijlocii, mie nu mi-au placut sfarcurile de ex, si cur intradevar bombat. Dar la kilogramele ei, nu prea te mai incanta. O fi bombat, dar e mic. Dantura cariata putin, putin mai mult de fapt, daca aia din fata erau cariati ... in spate cine stie ce avea.

Dupa ce am platit, am mers dincolo, a inceput sa ma sarute pe gat, sa-l maseze pe ala micu' si dupa, observ ca se intinde dupa prez. Imi zice ca ea nu face oral neprotejat, cum ca doar prietenului ei ii face, ca a mai avut 2 inaintea mea si lu aia le-a facut protejat, si ca nu e sanatos .. bla bla bla. Am intrebat`o cum de nu face ? ca doar am vazut pe net ca altii, etc. (eram proaspat venit de la dush, sa nu ne gandim la prostii) Ma rog, nu am insistat prea mult, oricum nu ma atragea fata prea tare. A facut putin oral pana s-a trezit ala micu de tot, si i-am zis hai la normal, pt ca oricum nu imi place oral neprotejat. A pus lubrifiant pe prezervativ, s-a pus capra, am dat din cur 2-3 minute si cam atat cu 'orgia' intre mine si Bomba Sexy. Nu am ramas la vorbe, m-am imbracat, am multumit si am plecat.

Ca prestatie, eu nu pot sa-i dau note mari. Deloc. Oralul Neprotejat, slab executat si asa, mai mult cu mana. La normal iar ce sa zic ? A stat doar. Lubrifiere 0, decat cea artificiala (durex play)

Locatia e ok, curata, dar si acolo cand am intrebat`o unde sa arunc prez si servetelul, mi-a zis sa-l arunc in dulap, sub chiuveta si am vazut ca acolo nu avea cos, mai erau cel putin 10 prezervative si servetele o gramada aruncate in mobilier.

Deci pentru mine sigur nu e de revenit. Prefer sa ma duc la alta care stiu ca face oral bine, si sa ma simt bine 5-10 minute. Decat cu Domnisoara, si sa-i aud mofturile(aia nu fac, neprotejat nu, aia nu e bine, bla,bla)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Ma scuzati, m-am incurcat in cuvintele Protejat si Neprotejat. Eram grabit. As fi dat edit, dar nu am optiunea. Ma rog, intelegeti voi ce am vrut sa zic.

Link spre comentariu

STIMATI USERI:

 

Dupa cateva incercari telefonice am reusit azi, in jurul orei 01:30 sa iau legatura cu tipa.

A sunat plictisita, si mi-a spus sa astept putin pe linie pana va termina o alta convorbire personala, dupa care am ramas ca ma va contacta in 30-40min.

 

Chear daca eram - sunt , obosit m-am pregatit. Si asta pentru a nu rata sansa!

Din pacate am facut'o degeaba deoarece nu ma contactat sau putut fi recontactata.

 

Eu unul nu cred ca am sa mai incerc.

Nu imi plac genul de faze lipsite de respect si seriozitate.

Chear daca nu ma cunoaste, si evident e sa ma considere un comun, tind sa o iau totusi personal!

 

Atragetii atentia voi, cei care o ve-ti prinde.

 

MrTKO

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul mare! Fost la aceasta fatuca plin de dorinta da a face un sex top ten! Nu mai descriu locatie pentru ca s-a descris;mie fata mi-a placut are un corp bestial, mai putin fata dar nu pentru poze ma duc la ea.La intrare deschide in costumul Evei, ceea ce permite cocoselului sa creasca frumos ,dar cu un sec "astazi nu pot sa stau decit 20 min" il face sa pice rusinat la locul lui; totusi insist sa facem macar un oral asa ca ma pofteste ladus imi da un prosop curat;fac dusul intram la oral slab executat ff rapid fara un pic de" aplicatiune", asezata strategic in asa fel incit sa n- pot atinge nicicum. Enervat ii spun de un normal , accepta cam plictisita, se lubrefiaza artificial, trecem la doggy style, si din pacate excitat de funduletul ala misto, ma termin repede! Note orel 7, normal 5, nu se misca sta ca o capra de taiat lemne, igiena 9 locatia 9! Eu voi reveni pentru corpul ala misto, dar pentru confratii futadores recomand cu prudenta, nu are acel ceva ce te face sa vrei sa o futi incontinuu!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare, am programata luna viitoare o vizita in frumosul vostru oras. M-ar interesa o intalnire relaxanta in compania unei fete frumoasa. M-am gandit la Deea dar as vrea sa vad poze in prealabil. Daca ma puteti ajuta cu poze

v-as fi recunoscator.

 

Daca detinea vre-un membru poza cu ea, nu crezi ca era de mult postata?

Te rog sa citesti regulamentul, inainte sa mai postezi ceva.(cu mare atentie unde postezi. Momentan ai postat la Top escorte)

Link spre comentariu

STIMATI USERI

La ora 23:45 am contactat dama in cauza telefonic pentru o programare amoroasa.

Mi-a spus ca ma va resuna in surt timp cea ce a si facut de aceasta data, in deosebire de ultima noastra *incercare*.

Am fost chemat de urgenta la fata locului pentru ancheta sexuala, confirmand un 15min pentru a ajunge. Dar dupa 10min am fost sunat Pentru a fi amanat O ora.

M-am intors acasa find tarziu si pustiu orasul, asteptand telefonul care a venit in jurul ore 01:10

In urmatoarele 20min. am ajuns la domiciliu Victimei, in trei picioare !

Pacat de cel din mijloc, deoarece sa ales cu o trauma pe care o voi mentiona imediat..

 

Sunat la interfon, deschis, urcat, intampinat de tanara descrisa mai insus de confrati, in lenjerie alba cu parul prins si cu muzica classica.

Pana aici am fost happy, si ma gandeam doar la apuci. (cat de bine a descriso si ce bine ca exista)

 

In cateva clipa am realizat ca nu am prins-o in cea mai buna stare, ori sa saturat de meserie intre timp.

Nu ma intampinat cu acel pahar rece de suc. (Recunosc ca l-as fi refuzat) dar totusi, mentionez!

Nu a stat la discutii, ba din potriva ma repezit cu tarife, taxare si sa ocupat mai mult de programarea confratiilor urmatori decat de mine.

(Era mai decent sa stea in prezent.. mai ales ca a optat pentru o ora la 300lei. Fara a imi face reclama, dar pentru a nu lasa interpretabila scuza , ca nu i-ar fi placut de mie - Mentionez ca ma remarcat fizic mai tarziu, si apreciat)

Deci ramane oar varianta ca fata de atunci sa schimbat drastic acum. A obosit, dezinteresat, etc.

Ideea e ca ma inhibat rapid si profund.

 

Dus nu am facut, deoarece eram fresh, dar am vrut sa verific baia.

Din pacate baia nu avea prosop cum ati laudat mai insus... Nici becul nu functiona.

 

Patul mare, dar remarc petele! Chear daca era intuneric erau pete maro in partea din spre geam.

La fel si urme umede.

 

M-am intins cumva, apoi a venit tadra peste mine.

Recunosc ca eram ihibat de cum ma primit, de baie, si acum de petele din pat!!!

Numa la pete ma uitam, sa nu dau in ele.. sincer imi e scarba, deoarece nu stiu ce e si nici nu doream sa aflu!

 

I-am tras atentia ca vin dupa un tratament cu antibiotice Zinat care imi dau candida, si e mai bine sa nu incercam oral fara.

Ea a spus ca oricum nu facea, dar va spun eu ca asta ar fi facut.

M-am gandit la confratii mei, sa-i protejez si tot odata si pe ea, deoarece asa e normal, sa traim toti in armonie, nu egoism!

 

Mi-am frecato cam 5 minute daca un 10, deoarece nu ma asculta.

Intr-un final am reusit, si pus caciulita.

Am fost gustat bine, dar nu exceptional. Cand am simti-o tare, am urcat-o pe mine si i-am tras la pasarica niste rafale in pozitia women on top.

Apoi doggy, missionar, etc

 

Actul a durat o ora, in care am folosit un lubrifiant pentru a aluneca... gumita cum trebe.

M-am terminat greu find inhibat tot acest timp si la 02:15 am terminat.

 

AICI INCEPE ACTIUNEA:

 

Am avut la mine 350lei , si maruntul pentru taxiuri.

Nu stiu cum sa facut, dar 100lei a disparut. Probabil ca eu i-am pierdut dar nu stiu cum! Nu imi explic...

M-am simtit foarte rusinat , si mi-am cerut scuze.

 

Problema e ca ma facut sa ma simt si mai prost, spunandu-mi ca nu i place TZAPELE astea.

Sa ma scuze, eram imbracat de : 675 USD sneakers, 1700 EURO Geaca de piele, 300 EURO cureaua, Jeans 250 EURO, Tricou 400 USD, Sosete 40 USD, Bratara 150 LIRE, key holder 200 EURO.

 

Nu era cazul sa imi spuna asta, ci eu sa o banuiesc de furt stimati useri.

In fine, eu nu banuiesc pe nime inafara de mine cu toate ca era imposibil sa dispara sincer. Dar totusi, poate am gresit! Nu insinuez nimic.

 

In cele din urma am iesit, si trimis bani 50lei prin taxiu.

 

NOTE:

 

FIZIC - 8 / mentionand:

- Fondul ok, zic ok deoarece stie ea sa-l bombeze nu ca e bombat! Va rog sa specificati asta, nu ca mai in sus..

- sani mici, degetele de la picioare le gasesc relativ uratele, cam mici gen porcusor.

- Pasaria buna!

- Umpic de stuff la fund ca si Larisa

 

SEX - 9/

- Chear se solicita si face tot ce poate ca sa pleci fericit.

 

LOCATIE - 5/ mentionand:

- Fara prosop! (Mi-a oferit la final un prosop de al ei folosit, NO THANKS! WTF)

- NU BEC LA BAIE

- PREA CALD LA MANSARDA SI AIER INCHIS

- LENJERIA PATULUI MURDARA CU NAIBA STIE CE CLEIURI DE CUR SI PUSSY SI DE TOATE

- DAR OK, IN SENSUL APARTAMENTULUI , DACA AR FI FOST INGRIJIT CUM L-AU PRINS CONFRATII

 

COMPORTAMENT - 5 / mentionand:

- NU E SERIOASA CU PROGRAMARIILE. IN TRECUT MA LASAT SEMN SI ACUM TOT AMANAT

- OBOSIT, STRESATA. ETC.

 

 

Eu unul clar nu o sa mai revin, si sincer nu o recomand seara, pentru ca o prindeti obosita , stresata, dezinteresata, si toata casa uzata!

Dar din pacate in Oras nu aveam fete mai bune, cel putin nu mai mult de 3.

 

Deci puteti merge linistiti, dar fiti mai promti!

 

MrTKO

  • Like 1
Link spre comentariu

Dragul meu,

 

eu una as fi curioasa daca exista vreo escorta in acest oras care sa se apropie macar de "standardele " tale, scriu acest raspuns la recenzia colegei mele pentru ca retin foarte bine cine esti si in ce circumstante te-am primit eu, veneam de la piscina noaptea tarziu si eram nearanjata, dar nu era vina mea ca tu erai baut si ca a trebuit sa tot schimb prezervativele...faptul ca ai plecat acasa fara sa platesti timpul petrecut cu mine a fost o consecinta a faptului ca mi-ai intins nervii la maxim si nu vroiam sa ajung sa te jignesc.

Daca tu jignesti in felul tau pe fiecare in parte si nu iti convine absolut nimic la nimeni este datorita faptului ca te crezi superior, pentru ca esti bine imbracat(asta este meseria ta daca nu ma insel) nu faptului ca tu arati intr-un fel exceptional...altfel spus....daca tu(teoretic vorbind) o sa vrei sa revii la una dintre escorte aceasta te va primi?

 

Multumesc pentru dreptul la replica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...