Sari la conținut

POZE NOI!!!!ANAL ADANC!!LA MINE LA TINE!!300 RONI ORA!!0730830944


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut tuturor,

 

tocmai ce s-a incheiat intalnirea cu Monica .

 

Intalnirea stabilita telefonic, am solicitat outcall Rih Hotel Aeroport. Mi-a spus ca are nevoie de 45 de minute pentru a ajunge si tariful este 350 lei sex total pentru o ora.

 

A intarziat 30 de minute, dar la 5 minute dupa ora programata initial m-a anuntat de aceasta intarziere si s-a scuzat pentru asta.

 

 

Este o fata / femeie dupa care cu siguranta intorci capul pe strada. Bronzata(nu cred ca de etnie) la fata simpatica, totusi un pic prea mult machiaj pentru gusturile mele.

 

La corp este mai plinuta, se vad la burta si sani urmele unei sarcini, ceva celulita si aripioare pe solduri, un fund rotund care iti da o super priveliste in timpul actiunnii.Overall o femeie voluptoasa dar care prin miscari, pozitii si prestatie incearca sa ascunda rotunjimea. Eu unul nu am vazut ceva atat de deranjant la ea care sa taie cheful.

 

Dupa un scurt dus al ei , o tigare si ceva small talk actiunea a inceput cu sarutari si mangaieri din partea ei, gemete si priviri. Ii place si intretine FK, de fapt GFE este un mare plus.

 

La oral NP a ajuns dupa multe mangaieri si sarutari pe tot corpul, insista in locurile adiacente, Al doile punct forte si cel mai important. Schimbari de ritm, DT, umed, cobora iarasi cu limba pe oua, iar il suge, incet, se joaca cu limba. Una dintre cele mai bune prestatii de care am beneficiat.

 

Am continuat cu un normal protejat, la inceput ea deasupra. Continua sa te mangaie si sa te sarute, schimba ritmul, se apsa. Am terminat pe la spate in prezervativ.

 

Dupa o mica reimprospatare cu o tigara si ceva discutii, dus de revigorare, al doilea numar a inceput tot cu un oral NP la fel de bine executat, ba cu mai multa atentie si dedicatie pentru a ma aduce pe pozitita de actiune.

 

dupa oral am solicitat anal. A pregatit "zona" cu lubrifiant, montant prezervativ, si m-am bucurat de privelistea de care va spuneam la inceput. Stramta in fund, geme, si dupa ceva rabdare incepe sa se impinga in pula rau de tot. Prestatia foarte buna la fel si privelistea.

 

Al doilea numar a continuat cu un oral NP, la solicitarea mea. Am finalizat CIM eu in picioare, ea in genunchi.

 

A urmat igienizarea, inca o tigara si o discutie amicala cat am asteptat taxiul.

 

Notele:

 

Locatie: outcall

Ii acord Nota 5 pentru intarziere. Chiar daca nu a fost vina ei, ar fi trebuit sa sune inainte de ora programata initial , sa anunte aceasta intarziere si sa intrebe daca mai doresc sa ne intalnim tinind cont ca ora se modifica.

Fata: Nota 8 simpatica, vorbareata, .Prea mult machiaj, ceva kilograme in plus, curata, cateva tatuaje dar nimic grosolan sau repulsiv

GFE: Nota 8 doar atat pentru ca un GFE de 10 inseamna sa nu simti ca esti cu o escorta, atat in timpul actiunii cat si in pauzele tehnice.

Oral: Nota 10 DT, umed, schimbari de ritm, atentie in zonele adiacente, CIM.

Normal: Nota 8 nimic deosebit sau iesit din comun

Anal: Nota 9 stramt, se ajunge si la adanc, priveliste frumoasa.

 

Per total nota este de 8(daca nu era problema intarzierii ar fi fost mai mult). Pentru actiunea in sine nu am nimic de reprosat si probabil voi mai apela la Monica.

 

De recomandat? Da, iubitorilor de oral mai ales, dar atentie, nu este fotomodel, nu va asteptati la forme perfecte sau vreo pustoaica. Este o femeie, cu forme rotunjite, voluptoasa.

 

Multumesc Monica.

 

Spor si bafta dragi colegi.

 

 

post-61980-0-93728500-1469398583_thumb.jpg

post-61980-0-50160800-1469398584_thumb.jpg

post-61980-0-14798000-1469398585_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...