Sari la conținut

Cristina in vizita !!! servicii totale si de calitate !!!0754877349


Vizitator cristina730

Postări Recomandate

  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu

Mai sa stii ca imi plac opiniile voastre legate silicon daca sa-mi pun sau nu, eu am in plan asta ,DAR sa stii ca ma intreb zilnic daca este ok pentru sanantate in primul rand si apoi este si acesta o discutie daca clientii prefera natural sau silicon , sunt bine venite pareri si opinii, multumesc , iar legat de bacau nu am in plan acum dar poate pe la mijlocul lunii august ,dupa Suceava merg acasa pt odihna , dupa deplasari de cate 2 saptamani 1 saptamana merg pentru odihn

 

In primul rand, in opinia mea, trebuie sa te gandesti daca vrei tu personal acest "upgrade". Sa te gandesti daca doresti tu personal sa faci acest pas indiferent daca ar vrea si x sau y. In al doilea rand, sa faci cat mai multa cercetare/informare daca te decizi sa faci asta. E adevarat ca pot fi un risc pentru sanatate dar daca o faci la cineva care stie ce face si are recomandari nu cred ca ar trebui sa existe probleme. Sunt foarte multe femei care fac asta din foarte multe motive. Acum, ca avantaje si dezavantaje, exista de ambele feluri. As zice ca da, multi prefera sanii naturali dar exista si mentalitatea foarte raspandita "mai mari = mai bine" :)

 

Clientii care ii ai si te apreciaza, in opinia mea, nu vor fi influentati in mod negativ daca iti pui implanturi. Dimpotriva. Spun asta chiar daca am fost o singura data la tine, fiindca m-am simtit bine nu datorita marimii sanilor tai ci datorita implicarii si pasiunii de care ai dat dovada. Ca un punct pozitiv, as zice ca daca iti faci implanturi, ar fi si un bonus pentru acel aspect "porno" de care foarte multi sunt atrasi. Repet, e doar o opinie, in cazul in care te ajuta cu ceva :)

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Mersi pentru opinie , am citit cap-coada , implanturile daca e sa le fac e doar decizia mea nu m-a influientat nimeni este doar o idee un plan , niciun client nu ma indrumat sa le fac , ba din potriva imi spun sa raman asa ca este foarte bine , imi plac opiniile voastre si pentru mine cantaresc mult.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Dragii mei vizita mea in Iasi s-a incheiat, mi-a facut mare placere sa vizitez orasul si sa cunosc oameni noi si frumosi , tin sa multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si ne-am simtit bine , promit ca voi reveni in oras si asta se va intampla curand si anume pe 23 august voi reveni din nou pentru cateva zile , va pupacesc si va multumesc din nou  :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...