Sari la conținut

Bruneta sexy noua in oras 0750626601


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost si eu azi la domnisoara...

Am sunat-o o voce calda raspunde imi spune ca are 19 ani si preturile 100/fin on-np si 200/ora O intreb de locatie si cam in cat timp sa merg imi spune ca locatia e in Rogerius pe Traian Lalescu si sa merg peste 10-15 minute sa o sun cand ajung...

Bun ajuns in fata locatiei o resun imi spune numarul apartamentului intru si ma asteapta in chilotei si sutien . Invitat la un pahar de apa si discutat despre una alta foarte sociabila fata... Decis sa raman o ora.Ma intreaba daca vreau sa fac un dus dar am facut inainte sa merg. Se dezbraca ma dezbrac sani mici dar frumusei trecut la treaba... Trecut la oral, foarte bun umed scuipa juniorul foarte placut dupa aia pus capison trecut la lot fata e stramta se vede ca abia a inceput si ii si place se misca bine, finalizat glorios in capison si asta a fost prima runda.

 

Stat la discutii si trecut la runda 2 Putin oral pana s-a trezit juniorul pus capison si am pus-o capra o priveliste de neuitat fundul mic se vede perfect pasarica pompat putin dupa aia trecut la misionar cand am simtit ca ma termin i-am spus si luat jos capisonul si finalizat glorios in gurita.

Si acum notele:

Locatie:10.nimic de reprosat baie curata

ON:9 daca facea si deep era 10*

NP:10*** Nimic de reprosat stramta priveliste frumoasa

GFE: 9 primea 10 daca accepta sarut pe buze.. Motivul fiind ca fumez

 

De revenit.. Cu siguranta

 

Amenda 200 decartat din proprie initiativa la inceput.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am sunat si eu acum 1-2 saptamani, intradevar tarziu pe la ora 22 si mi-a spus ca nu mai presteaza la ora respectiva, ca-i obosita.

Am ramas ca sun ziua urmatoare pe la 12, zis si facut. Am insistat cam o ora, timp in care mi-a intrat doar mesageria telefonului.

 

O fi pe baza de noroc la unii...

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vizitat din nou domnisoara in cauza!

 

Am sunat de cateva ori si nu mi-a raspuns, e fooooarte ocupata ii suna telefonul in draci. intr-un final am reusit sa o prind si spunandu-i ca am mai fost la ea m-a chemat repede repede la "o sedinta". Pac Pac n-am mai stat pe ganduri si am pornit spre ea. Locatia e aceeasi, pe Lalescu, fata in schimb si-a schimbat "palaria" si e blonda acum dar o prinde foarte bine. M-a ametit inca odata cu curul ei ala mic si frumos dupa care mi-a tras un scurt ON (scurt pentru ca asa am vrut eu) dar bine executat, nimic diferit de la prima experienta. Echipat juniorul de urgenta si a sarit pe mine nebuna :) Mentionez ca NU M-A grabit deloc desi i-a sunat telefonul de 20 de ori cat a fost cu mine. Dupa ceva timp am schimbat pozitia in capra si i-am dat-o in piza aia stramta si cu labii mari pana m-am terminat. 

 

Igienizat, schimbat cateva vorbe si plecat, astepta altu la usa!

 

Notele sunt aceleasi ca si la prima recenzie.

 

achitat 100 Ron pt o finalizare si timp petrecut cam 20 de min

 

Spor la futut

  • Like 13
Link spre comentariu

Nume: (nu l-am aflat)

Contact: 0755503607

Detalii la telefon: este draguta vorbeste frumos  DA cursiv ,DA civilizata, NU  foarte porno, programat cu cateva minute inainte prin telefon

Loc de origine:Oradea

Zona  -  Traian Lalescu, locatia unde a prestat si Paula si Corina vip

Locatie: 10, bloc garsoniere, usor de gasit DA, loc de parcare DA ,baie curata DA, Prosop DA, Gel Dus DA ,pat comod DA miros de tigara NU, aer conditionat NU

Intro:e a treia fata la care am fost in aceasta locatie foarte primitoare de altel si de fiecare data au fost doar fete destul de ok. 

M-a poftit inauntru, am povestit putin la un pahar de apa, apoi un dus si trecut la pat

Aspect – 9: la fata ii dau 9, sani 9, fund 10, picioare 8, pasarica 10 ( labili foarte mari) m-as uita dupa ea pe strada DA.manichiura DA, coafura speciala NU, operatii estetice NU

Igiena – 10  epilate DA , curate DA, parfumate NU , a facut dus inainte DA

Atitudine - 9– invitat pahar de apa DA ,vorbareata DA, atasament NU  ,te grabeste NU., telefonul pus pe silentios DA

Atmosfera creata: 9  NU muzica ambientala, DA imbracaminte sexy, NU pregatiri special gen betisoare parfumate etc.NU Oglinda ,NU jocuri de lumini  .
GFE – 7 NU sarut pe buze, , NU FK, NU sarut pe corp, DA  imbratisari, NU alinturi. NU retinuta
Oral – 9  DA neprotejat, NU deep , DA  atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi, DA foarte umed,DA scuipa,  NU pune prez cu gura,

Normal – 8  NU a comentat, ,DA geme, DA te atinge, NU te trage in ea DA  priveliste frumoasa, DA contre, DA implicare. NU initiativa, DA a refuzat o pozitie( ea deasupra cu spatele la mine)

Masaj:NA

Anal –NA 
Pret 10: 100 ron/UN NR , ora nu am intrebat.
Timp petrecut:  20min
Raport calitate pret: -  bun
Recomandare : DA 
De revenit: DA

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare,

 

Am vizitat-o si eu pe ... (Adeun eu stiu), chiar de doua ori. Am sa scriu o singura recenzie din criza de timp cu toate ca domnisoara ar merita sa o recenzez de doua ori. La prima vizita am fost primit in lenjerie intima alba cu albastru, iar a doua oara era imbracata cu niste pantaloni scurti mulati ce ii scoteau fundul si picioarele sexy  in evidenta si cu un tricou pana la buric care ii scoteau in evidenta sanii foarte frumosi. Pe cand m-am intors de la baie ma astepta intr-o lenjerie rosie, aratand foarte sexy pe corpul ei bronzat. De fiecare data am fost servit cu suc sau apa in functie de preferinte, si foarte important pentru mine, programarea a fost programare. Cand am ajuns la locul stabilit am sunat si mi s-a raspuns imediat, fara sa stau s-astept cu minutele cum se intampla in alte cazuri.

 

Contact: Sunat la numarul 0755503607, facut programare  15 minute fara nici un fel de  amanari.

 

Locatie: 9 – Cum s-a mai spus, pe Traian Lalescu, usor de gasit, cu loc de parcare. Locatia este primitoare, aerisita, patul destul de maricel, prosoape curate, gel de dush, servetele umede pentru cei care se grabesc sa plece dupa finalizare.

 

Aspect: 9,5 – Pozele sunt reale, cei care au vizitat-o pot confirma acest lucru dupa tatuaje si locatia care este aceeasi ca in pozele postate. Este mica de statura, vopsita blond, par lung (arata senzational cu el prins in coada stand capra), la fata este draguta, zambitoare cu niste buze carnoase,  sani medii spre maricei  (perfecti pentru statura ei), fund de nota 10 (rotund, cu carnea tare, il cuprinzi perfect in palme), are picioare foarte frumoase si bine definite cu pielea fina, cu manichiura si pedichiura facuta si cu cateva tatuaje (exact pe gustul meu). Daca era putin mai inalta avea 10, si asa m-as intoarce dupa ea pe strada fara dar si poate.

 

Oral: 10 – Am avut parte de un ON, la inceput unde mi s-a spus de fiecare data sa ii mentionez eu cand doresc sa aduca prezervativul si sa trecem la celalalt nivel (un mare plus pentru asta). Deci cum ziceam, ON fara graba cu multa saliva, iti lasa saliva sa iti curga pe el  dupa care ti-o linge cu, lins pe toata lungime, schimbari de ritm, deep pe cat s-a putut, te musca asa finut cand o ia adanc, face oral fara maini dupa care foloseste si mainile  ca un masaj de stimulare.

 

Normal : 10  – De fiecare data m-a lasat sa aleg cum vreau sa incepem, accepta orice pozitie chiar daca stie ca unele nu ar fi tocmai placute (un mare plus si aici), Am facut sex cu ea deasupra, se misca bine ba in genunti ba pe varfuri, imagine frumoasa a sanilor si pizdei cu labiile ei „marete” , mainile non stop pe fund si cu gura be biberoanele ei. Trecut la misionar unde eram cat pe ce sa ma termin  la prima vizita avand in vedere faptul ca m-a excitat foarte tare imaginea cu ea intinsa pe spate uitandu-se la mine, picioarele sexy cu pedichiura facuta impletite in lumanare si cu pizda stramta fiind penetrata adanc de tot. Repet nu cred ca aceasta era o pozitie comoda pentru ea avand in vedere statura si alte cele, dar nu a obiectat nimic. Trecut la doggy unde .... iti vine sa  tot stai, sa termini si sa o iei de la capat. Are un fund foarte bine conturat pentru inaltimea ei si foarte ferm, da si contre daca ii place, iar parul ei lung prins in coada cu el pe spate si picioarele sexy, ...., senzatie. Finalizat la prima vizita in doggy, iar la a doua vizita in misionar, ambele la alegerea mea.

 

Igiena: 10 -  Nu am simtit nici un miros suspect la pasarica, pe la spate, sau gura. Este o domnisoara ingrijita si aranjata cu manichiura si pedichiura foarte frumoasa.

 

GFE: 9  – Primitoare, vorbareata, de treaba, ai ce povestii cu ea, accepta saruturi pe corp, sa fie linsa, FK la a doua vizita, pot spune cu certitudine ca s-a creat acel click..

 

Halat: 100 RON    ON+NP, aprox 30 de min, fara a ne uita la ceas sau a simti ca ne grabim.  Onorariu lasat la final fara a-l fi cerut ea inainte.

 

Raport pret/calitate: Foarte ok, de recomandat DA, o recomand mai ales celor carora le plac fetele mai mici de statura cu forme frumoase si ceva tatuaje.

 

Cu respect Bombo     :hihat 

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Salutare orădenilor

 

In primul rand,tot respectul pentru activitatea pe acest forum.ma plimb destul de mult prin tara si pot spune ca secțiunea de Oradea este tot timpul cea mai bine actualizata si cea mai activa.deci,multumesc

In al doilea rand....am un ghinion fantastic...cred ca am vreo 3 luni de cand vin in Oradea aproape săptămânal si nu reusesc sa prind niciodată pe cine as vrea sa prind,adica fetele aproximativ noi....știți cumva daca nu lucreaza miercurea? ...sa imi schimb ziua de venit in Oradea? ...au cumva program numai seara?

V-as fi super recunoscător daca ati putea cere si programul lor sa il postați....ca sa reusesc si eu sa le prind in timpul zilei...

Pe domnisoara de mai sus am sunat-o si ieri si astăzi de cateva ori....tot mesageria imi intra...si-a schimbat cumva numărul?...

Inca o data felicitări pentru activitate voastră....tot respectul

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost azi. Pe scurte:

Locatie 7,5 curata, strictul necesar. La parter, singurul dezavantaj.

Aspectul fizic 8+ foarte frumoasa,formele sunt proportionate cu dimensiunile ei,o frumusete in miniatura. Poze reale.

Comportament 10 n-am ce sa-i reprosez.

Calitate/pret 10 100 ron op+np

Timp aprox 30 de min door to door

Recomand: da

De revenit: da

Bafta tututor

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nici unde
  • Oras:Peste tot si nici unde

Si eu am sunat-o luni de dimineata incepand si avea telefonul inchis. Pe la 16 am sunat din nou si a sunat de 2-3 ori apoi ocupat, si mai cateva ori asa.

Marti am sunat si a avut teleonul inchis toata ziua. 

Propun la inactive. 

  • Like 2
Link spre comentariu

Mai nu stiu ce sa zic. Eu am vazut o pe strada Traian lalescu .seara pe la 10 de doua ori cu un baiat de mana. Inalt si slab. Ea mica si slaba. Nu are fata de peste. Si cred ca il iubeste. E klar ca sta in aceeasi locatie care e in regim hotelier . Deci scump. Si poate are clienti fideli. Nu stiu poate ma insel . Dar e ciudat.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...