Sari la conținut

Georgiana - 0737375857 si 0749555765


Postări Recomandate

  • Oras:B
  • Oras:B

Saptamana trecuta am facut o vizita Georgianei, una din putinele escorte din Brasov cu recenzii foarte bune pe un forum focusat primar pe orasele din ardeal (daca administratorii imi permit indic cu placere sursa).

 

Programarea a fost foarte usor de facut (0737375857), chiar daca Georgiana a intrebat de vreo cateva ori daca e sigura programarea. Ne-am inteles la O + N pentru 200 RON / h pentru intalniri pana la ora 22:00; dupa aceasta tariful fiind dupa spusele ei mai mare (fara detalii).

 

Ajuns la ora stabilita in fata blocului de unde am sunat pentru detaliile etajului si apartamentului. Locatia este o garsoniera cu geamurile spre vest cu dezavantaje vara in lipsa aerului conditionat. Prima impresie a buna: bruneta, approx. 160-165 cm, fara kg in plus dar nici genul slim. La fata nu e genul dupa care as intoarce capul pe strada. Am stat ca. 10-15 min de povesti, timp in care a fumat 2-3 tigari pe balconul garsonierei iar eu am baut apa minerala. E vorbareata (n-au fost momente de liniste prelungite) si ii place sa vorbeasca despre ea. Pentru a ajunge la lucrurile pentru care venisem am intrebat daca pot sa merg la dush. Oferit prosop proaspat, uscat si bine mirositor dupa care m-a indrumat spre baie. Baia este curata, echipata cu suficiente geluri de dus barbatesti (simpla si la obiect).

 

Intors in camera m-a asteptat goala in capul patului dublu dupa care s-a retras ea la baie (explicandu-mi ca dureaza putin mai mult deoarece am sosit ceva prea devreme?). A urmat un oral protejat (la cererea mea) la care n-am rezistat foarte mult dupa o mai lunga perioada de lipsa de activitate. M-a “asigurat” ca este un lucru normal mai ales la barbatii casatoriti... (no comment). Am mers la un dush scurt dupa care am revenit la locul de joaca. GFE care a urmat a fost foarte nevoielnic, ea intinzandu-se pe cealalta jumatate de pat cu o perna plasat intre noi. Dupa ca 10 min (timpii au fost monitorizati cu atentie pe ceasul de pe noptiera) a reinceput cu un oral protejat. Fiasco-ul a fost destul de mare, eu aflandu-ma inca bine in perioada refractara iar stimulii au fost concentrati aproape exclusiv asupra capului penisului (fara atentie la zonele anexe). La normal n-am mai ajuns, indispus si de un comentar de genul “hai ca te termin oral, pentru mine oral sau normal e tot aia”. Trebuie sa recunosc ca si-a dat mare straduinta la oral dar a avut putina imaginatie. N-am reusit sa finalizez a doua oara, Georgiana atragandu-mi dupa ceva timp direct atentia ca oricum s-a terminat timpul pentru ca ajunsesem mai devreme.

 

Pentru mine experienta a fost sub asteptari, nu pentru n-am ajuns la normal resp. n-am apucat a doua finalizare, ci pentru lipsa iluziei de GFE. Reanalizand vizita: a lipsit acel CLICK la prima impresie, intalnirea a fost corecta dar cam regizata si comentarii inapropirate au lasat un “after-taste” neplacut.

 

Notele:

Locatie: 8-9

Aspect fizic: 8 (arata bine dar nimic special)

GFE: 5-6

Oral: 7-8 (un punct in plus pentru straduinta)

Normal: n-am apucat

Pret: 200 RON / ora (pana la ora 22:00)

 

Concluzia: poate lipsit de fair-play dar eu unul nu voi mai trece pentru o a doua sansa.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...