Sari la conținut

Postări Recomandate

SEX total, sani nr.5 naturali matura cu forme ador ceea ce fac, dulce si pasionala ofer sex oral neprotejat cu fin. sex normal si anal in dif. pozitii, sanii nr. 5, masaj erotic, poze reale, non stop, 23 Jul 11:00

0761.477.349

 

A fost cineva?

post-4000-0-80257700-1343043339_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Salutare,

 

Tocmai m-am intors de la aceasta doamna.

 

Anunt: ORAL DE VIS sani nr. 5 naturali, matura, cu forme apetisante ador ceea ce fac, dulce si pasionala, ofer sex oral neprotejat cu fin. sex normal si anal in dif. pozitii, masaj erotic, poze reale, non stop, pup

 

Numar telefon: 0761477349

 

Pret: 100 RON / Finalizare sau 150 RON / Ora / 2 Finalizari.

 

Varsta: 30 si ceva de ani, MILF

 

post-11438-0-63922900-1345307101_thumb.jpgpost-11438-0-04220200-1345307107_thumb.jpgpost-11438-0-39891200-1345307112_thumb.jpg

 

Aspect: Plinuta bine de tot, sani imensi un pic lasati dar nah de la greutate si varsta dar arata bine, mameloane maricele si sfarcuri mari si tari, fund bombat bine de tot, aviz amatorilor, cred ca de etnie, cu accent din afara bucurestiului, draguta spre frumusica la fata, par frumos, unghii foarte frumoase si la maini si la picioare aviz amatorilor de fetishuri. Apropo e putin creola nu stiu daca e de etnie sau nu desi parea dar nu m a deranjat treaba asta. Cred ca 1.65 - 1.70 are cu burtica destul de maricica, ar cam trebui sa slabeasca.

 

Locatie: Bd. Unirii la intersectie cu Nerva Traian, punct de reper Unica Asigurari si OTP Bank. De acolo ai 3 minute de mers pe jos.

 

Povestea e cam asa: Sun la doamna dupa o analiza atenta pe AT si imi raspunde o voce draguta la telefon, ii cer detalii si primesc frumos. Ajung la destinatie, intru in bloc (fara interfon dar cu portar, primesc instructiuni sa vorbesc frumos cu el si sa ii spun unde merg, portarul probabil primeste si el ceva, mi a dat buna ziua si m a indrumat catre lift.

 

Intru in apartament, ma pofteste doamna inauntru, era imbracata intr o rochita neagra scurta. Observ imediat curbele fundului bombat si a sanilor imensi, fata foarte draguta si parul mi s a parut misto. Satena cu un pic de blond se observa si in poze. Ma pofteste in camera, s a scuzat dar mi a cerut banii inainte dupa care dispare putin (cca 1-2 minute) in care eu m am dezbracat si m am facut comod. Oricum m a deranjat putin absenta ei pentru ca am auzit o vorbind la telefon si cu o colega. Trecand peste vine inapoi se scuza iar de cateva ori, ii zic ca e ok si ca putem proceda in continuare in vederea perversiunilor sexuale.

 

Ne punem pe pat despuiati amandoi, si incerc sa o explorez pe duduie. Una alta un FK, un supt la sanii imensi, tipa incepe sa se excite. Am decis sa explorez si pasarica sa vad ce se intampla pe acolo. Tipa nu a prezentat mirosuri urate, ba chiar era ok, era rasa si avea un smoc lasat deasupra, ma rog personal nu imi place dar am trecut peste. Fiind plinuta si destul de mica de inaltime si cu burtica am intampinat dificultati imi a exercita miscarile limboase prin pasarica ei pentru prea mult timp. Oricum tipei i a placut pentru ca se umezise destul de binisor si gemea deja. Explorand am vrut sa ii vad si anusul dar m am cam speriat un pic ca nu il gaseam... Am crezut ca e anusless... Ma rog l am gasit intre timp bagati intre bucile bombate. Dupa ce m am mai jucat cu sanii ei un pic, am pusa la munca sa bage un oral ca sa mi se scoale popa mitica.

 

Destul de ok oralul, nu a excelat dar nici nu a fost rau. Am pus si un pic de crema intre sani si am incercat sa o fut intre pret de cateva minute dar parca ceva nu mergea desi sanii erau mai mult decat calificati sa fie fututi. oricum parca imi venea sa mi dau drumul dar m am abtinut. Am trecut la oral din nou, si intre timp imi zice ca nu face finalizare orala desi eu intelesesem de la telefon ca da... ma rog trec peste nu am mai intrat in polemici.

 

Pune prezervativul si ma intreaba cum imi place destul de respectuos se vedea ca incearca sa imi fie totul pe plac. Am decis sa o fut pe la spate si ce sa vezi surpriza ca eu avand maciuca atat de "imensa" de vreo 14 doar bucile imi mancau jumatate din lungime pana sa ajung la vagin... am zis ca am belit pula... Ma rog s a pus ea mai bine capra si atunci am intrat mai binisor in ea. Si dai futai pe la spate vreo 10 minute, am incercat si in fund dar nu am reusit sa o bag. Mi a zis ca nu a mai facut anal de mult dar incercam numai sa nu o penetrez tare ca taranu... Nu am mai insistat si am futut o normal si mi am dat drumul in balon. [Aviz amatorilor are buci de alea booty si iti trebuie pula lunga dar nu neaparat groasa ca mi s a parut stramtisoara - eu nu ma calific la lungime =))]

 

Intre timp fac un dush, mai vorbim, comunicativa tipa, fumam o tigara in camera, fac cunostinta cu colega ei Andreea o bruneta de 26 de ani slim buna de pula rau de tot frumoasa la fata. (Tipa face de toate la 150 de ron inclusiv finalizare orala, insa nu am reusit sa ii iau numarul de telefon inca, o sa o sun pe matura din nou sa m il dea zilele astea sa vad daca am noroc).

 

La al doilea numar a fost mai greu cu ala micu avand in vedere ca am fost violat de Michelle joi si s a vazut lesinatura de maciuca ca e obosita. Tipa a incercat cu oralul mi l a ridicat insa fix cand ma gandeam sa pun balonul a venit colega si ne a rugat daca poate sa vina o secunda sa o vada un client. PLM n am mai zis nimic am tacut din gura, s a intors duduia si i am bagat o iar in gura sa o suga ca ma enervasem mi s a sculat iar, am incercat un balon pe pula... l a pus invers... ce vorbesti domne l a scos, l a pus invers si l a sters cu servetele umed... bagat pula in ea nicio sansa de futai ca iar mi a murit motorul....

 

Am mai futut o intre sani un pic cu crema si oral dar n am reusit sa finalizez. A ramas ca data viitoare.

 

Dupa am facut iar dush, si mai venise o colega de a ei statea in bucatarie, iar in pauza a vorbit cu un nene la telefon cred ca era coordonatorul guvid o intreba de anunturi...

 

Asadar notele sunt in halul urmator:

 

Aspect: 7 sa zicem pentru ca imi place maturele, sanii sunt un mare plus, plus aspectul unghiilor foarte frumoase si a fetei si a curului bombat.

 

Oral: 5-6 nici nu a excelat, nici nu a fost rau, a molfait fata la pula si cu mainile si cu limba. Nu poate DT foarte mult, nu lins pe oo, nu artificii sau foarte putine.

 

Normal: 6-7 A incercat sa se miste, pizdulice stramtisoara dar tre sa ai pula lunga sa ajungi la ea :))

 

Anal: Nicio nota ca nu am apucat

 

GFE: 6.5 sa zic ca in ciuda tuturor interferentelor, nu a fost nesimtita rau, nu a vorbit urat, a incercat sa ma faca sa ma simt bine.

 

Locatie: 8 Destul de accesibila, parcare pe trotuar, apartament dragutel, baia ok, gel de dush cam nasol desi era nivea nu stiu ce varianta era ca nu mi a placut deloc. Ma rog avea si un dove de castraveti pe terminatelea :)) Patul mare, oglinzi in camera daca vrei sa te uiti in ele cand te futi.

 

Bila Neagra: Intre numere nu cred ca a facut dush, si in fata mea s a sters cu doua servetele umede la pasarica si la fund. Later Edit: Ca sa nu fiu complet ipocrit mi a zis la un moment dat ca face si ea dush intre numere dar nu stiu ce sa zic... De aia zic NU CRED deci nu e batut in cuie, poate a facut si sunt eu cretin!

 

De revenit? Nu stiu ce sa zic, nu cred ca la ea desi a incercat sa ma faca sa ma simt bine. Oricum de vrut sa o fut as mai vrea dar nu cred ca se va mai intampla. Ori e noua in meserie si nu prea s a prins de anumite treburi ori nu stie. N am stat sa ii fac teoria chibritului pe acolo, dar trebuie sa mai invete cate ceva. Mi s a parut cum multisor 150 RON, un 100 sau 120 era mai convenabil pe ora.

 

M au deranjat si discutiile intre ele, si disparitia de 1-2 minute (2-3 ori) din cadrul camerei si vorbitul la telefon dar nu i am spus nimic. Pare cuib de nebunii acolo, dar nu bag mana in foc!

 

Este neaparat necesar sa dau de colega ei Andreea si gasesc detalii despre ea pentru ca mi s a parut buna rau! Cam 1.70, slabuta, cu sanii micuti spre medii si draguta la fata bine. Din spusele colegei la care am fost 150 ron sex total cu finalizare orala. Ca reper are 26 de ani.

 

Nu fac nicio recomandare sa va duceti sau sa nu va duceti la doamna, eu sper ca am reusit sa aduc putina lumina in treaba asta.

 

Numai bine!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara.

 

 

Urmaresc de ceva vreme acest forum si inainte de toate as vrea sa incep prin a-i felicita pe cei ce au avut aceasta initiativa.Good joob guys!!!Acum pe subiect:Sambata dimineata,fiind un pic torpilat si horny am dat repede un search pe A.T. unde am gasit-o pe doamna respectiva.Am sunat mi-a spus meniul si locatia dupa care m-am prezentat la ea relativ repede,fiind in zona.

 

Acum,inainte de a da declaratiile de rigoare sunt cateva neconcordante:

-sambata noaptea avea alt anunt cu alte poze(au disparut vad) in care era imbracata intr-un neglijee rosu sau ceva de genul(precizez pt ca am impresia ca pozele erau false,doar aceasta postata de colegul de mai sus este 100%reala,are si un tatuaj deasupra fundului dar nu se vede din cauza marimii:))

-pretul pe care l-am platit eu a fost de 50lei finalizarea,aceleasi servicii de care a beneficiat si MasterMaciuca.

-telefon diferit....din pacate din motive de ''siguranta''nu le pastrez in telefon sa il pot posta

De aici inclin sa cred ca are mai multe anunturi cu poze diferite si nr de tel diferite,dar nu e TEAPA...

 

Destul cu investigatiile,sa purcedem la drum:

 

Am ajuns la usa,sunat,deschis,m-a primit intr-o rochita mulata care o avantaja,imi plac genul mai plinute.Am intrat in dormitor,am stat un pic de vorba,am fumat o tigara,m-a servit cu un pahar de cola rece dupa care am mers la dus.Mi-a dat un prosop curat,baia curata,geluri de dus ok,dupa care s-a dus si ea.

Revenita in camera eu eram deja pe pat s-a suit pe mine a inceput sa ma sarute pe corp dupa care a trecut la blowjob.Eu unul am fost multumit,face destul de bine,are tentative de deepthroat,lins oute,intre sani(un mare plus sanii mari si pufosi care mi-au placut enorm)

Dupa aprox 15min de sex oral m-a intrebat cum vreau sa continuam si a facut-o intr-un mod foarte elegant.I-am spus ca e timpul sa trecem si la normal,mi-a pus prezervativul(aici sa aveti grija cei care veti mai merge...nu prea stie sa il puna deci sa fiti atenti) s-a suit pe mine si da-i baroase.Stie sa se miste,se implica si chiar la un moment dat incepuse sa ii placa,se umezise foarte tare.Nu stramba daca o saruti pe sani sau o strangi mai tare de buci si o impingi in tine,nu se uita la ceas,si cel mai important nu se uita urat la tine:))).

Am terminat dupa aprox 10-15min m-am dus la dus,iar ce mi-a placut a fost ca s-a dus si ea dupa mine,nu stiu daca a facut-o pt ca la inceput i-am spus ca e posibil sa stau 2 finalizari sau asta e obiceiul ei.

Note:

Locatie:7

Atitudine:8.5-9(daca stii sa destinzi atmosfera este ok femeia)

G.F.E-aici nu prea am inteles niciodata ce-i cu g.f.e.-ul asta..eu cand merg la femei nu le trag limbi,nu le sarut,in afara de un supt de tate daca sunt curate nu prea fac altceva.Daca tine de atitudine,atunci am dat deja nota:)

Oral:7-7.5,mi-a placut mult intre sanii aia pufosi si in plus se straduieste,mai are de invatat dar merge.

Normal:7-8,aici e subiectiv...fiecare o simte in functie de marime si cat de excitata e.De precizat ca nu e larga.

Anal:nope,nu am facut.

 

Si acum,ii cer scuze daca v-am plictisit,e primul meu post...ca si impresie e de revenit...dar doar la pretul de 50lei finalizarea.

P.S. da,cam enervanta faza cu colega...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca numarul de telefon, cel cu 0760134790, e tot al ei pe escorte-sexy mai are cateva poze. Vreau sa o chem diseara la mine, am sa revin si eu cu o analiza. :bow

 

http://s5.postimage.org/97d8020x3/image.jpg http://s5.postimage.org/747e64qhz/image.jpg http://s5.postimage.org/75hbzjsbr/image.jpg http://s5.postimage.org/7jinz5cfb/image.jpg http://s5.postimage.org/dyhovtj53/image.jpg http://s5.postimage.org/dyhovtj53/image.jpg

Link spre comentariu

  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
FACEM69???!!! Doamna, 33 ani, cu forme apetisante, sani nr. 5, ador ceea ce fac, dulce si pasionala sau rea si nebunatica, ofer sex oral neprotejat, sex normal si anal in dif. pozitii 69, dominare soft, poze reale 09 Apr 11:20


 

0761.477.349

post-57415-0-74944200-1365499616_thumb.jpg

post-57415-0-72026500-1365499619_thumb.jpg

post-57415-0-51820200-1365499623_thumb.jpg

post-57415-0-12894800-1365499627_thumb.jpg

post-57415-0-47990600-1365499630_thumb.jpg

post-57415-0-61333300-1365499633_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...