Sari la conținut

Bruneta pornista ! 0751382750


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Vorbesti aiurea :)) am fost pe deplasare pana acum deci n-ai cum sa spui ca ai ajuns si nu ti-am raspuns din moment ce eu nu am avut cum sa raspund la telefon, cu primul baiat am recunoscut da sa vii sa-mi spui tu ca te-am chemat si nu ti-am mai raspuns deja exagerezi si vorbesti ce nu trebuie:))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Acum aproximativ o saptamana am avut placerea sa o cunosc si eu pe Alexandra. Am contactat-o telefonic si am stabilit sa ne vedem in 20 - 30 min. Locatia este una usor accesibila undeva in M20, sunt si ceva locuri de parcare ferite de ochii curiosilor daca stii cat de cat zona, mai mult decat potrivita pentru astfel de intalniri, curata, calduroasa, intima nota 8,50. Alexandra este o domnisoara cu forme foarte bine conturate, bruneta, undeva la 1,60 m dupa aprecierea mea, cu sani mici de "scolarita", picioare musculoase dar si feminine totodata si cu un fund fratilor de milioane (piesa de rezistenta) - nota 9 (daca avea un 15 cm in plus era perfecta, nu i-ar fi lipsit nimic). E o fata cu tupeu dar nu in sensul negativ, mi-a lasat impresia ca e pe cont propriu de ceva timp si are destula experienta de viata pentru varsta ei.  Venisem pregatit pentru o ora dar din pacate avea o programare si nu am putut decat o singura finalizare. Cum eram pe fuga am gustat un pic din pasarica domnitei (igiena 10, cat m-am facut eu comod a mers la baie si s-a improspatat) lasandu-mi impresia ca chiar i-a placut incursiunea mea orala, mai apoi am pus protectia si am trecut la treaba. Am ales sa incepem cu un doggy style, Alexandra se misca foarte bine, stie ce face, contre si toate cele iar privelistea este dementiala - nota 9,50. Prin urmare cu ce am inceput am si terminat https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png. As fi fost curios sa incerc si oralul dar poate la o vizita ulterioara. La final am avut o mica neintelegere: am lasat cadoul 100 dar domnita a pretins 150 (pentru sarutari) nementionandu-mi acest lucru la telefon prin urmare pentru ca nu era nici ea sigura de asta am cazut de comun acord ca e corect 100. Recomand macar o vizita si zic asta pentru ca sigur veti mai dori. Spor...

  • Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Hai ca exagerezi. E plin orașul de fete acolo. Aproape toate din focsani sunt acolo. Și când va venit fata din Galați a plecat batuta măr de acolo.

Care sunt alea din focsani?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Hai ca exagerezi. E plin orașul de fete acolo. Aproape toate din focsani sunt acolo. Și când va venit fata din Galați a plecat batuta măr de acolo.

:shocked :shocked Doamne Fereste !! Cum s-a intamplat asta ! :shocked Doamne, de ce sa bati o fata din alta parte ??? Pentru ca-ti strica piata !!?? Ce vremuri de 2 rahati traim !!! :( Cine a patit asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Eu nu-mi permit sa spun fără acordul ei,dar pot spune ca e real ce am spus.

 

Hai ca nu-i frumos ce facem pe topicul la fata. Ea nu are nici o legătură cu discuția asta. Doar mă răcit faptul ca ușerul din bc a intrat pe mai multe topice și a făcut invitații și nu Mam putut abtine

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Acum aproximativ o saptamana am avut placerea sa o cunosc si eu pe Alexandra. Am contactat-o telefonic si am stabilit sa ne vedem in 20 - 30 min. Locatia este una usor accesibila undeva in M20, sunt si ceva locuri de parcare ferite de ochii curiosilor daca stii cat de cat zona, mai mult decat potrivita pentru astfel de intalniri, curata, calduroasa, intima nota 8,50. Alexandra este o domnisoara cu forme foarte bine conturate, bruneta, undeva la 1,60 m dupa aprecierea mea, cu sani mici de "scolarita", picioare musculoase dar si feminine totodata si cu un fund fratilor de milioane (piesa de rezistenta) - nota 9 (daca avea un 15 cm in plus era perfecta, nu i-ar fi lipsit nimic). E o fata cu tupeu dar nu in sensul negativ, mi-a lasat impresia ca e pe cont propriu de ceva timp si are destula experienta de viata pentru varsta ei.  Venisem pregatit pentru o ora dar din pacate avea o programare si nu am putut decat o singura finalizare. Cum eram pe fuga am gustat un pic din pasarica domnitei (igiena 10, cat m-am facut eu comod a mers la baie si s-a improspatat) lasandu-mi impresia ca chiar i-a placut incursiunea mea orala, mai apoi am pus protectia si am trecut la treaba. Am ales sa incepem cu un doggy style, Alexandra se misca foarte bine, stie ce face, contre si toate cele iar privelistea este dementiala - nota 9,50. Prin urmare cu ce am inceput am si terminat https://www.infoescorte.com/public/style_emoticons/default/smile.png. As fi fost curios sa incerc si oralul dar poate la o vizita ulterioara. La final am avut o mica neintelegere: am lasat cadoul 100 dar domnita a pretins 150 (pentru sarutari) nementionandu-mi acest lucru la telefon prin urmare pentru ca nu era nici ea sigura de asta am cazut de comun acord ca e corect 100. Recomand macar o vizita si zic asta pentru ca sigur veti mai dori. Spor...

Am vazut pe undeva ca nu accepta cunni, dar din recenzie reiese altceva. Accepta sau nu?

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am vazut pe undeva ca nu accepta cunni, dar din recenzie reiese altceva. Accepta sau nu?

La mine a acceptat atunci cand am vizitat o... Cand a venit in primele zile in GL am sunat si mi a comunicat ca nu accepta cunni, dar repetitia e mama invataturii!!! Spor...

  • Like 4
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

cristigl, on 27 Oct 2016 - 09:40 AM, said:snapback.png

Cum eram pe fuga am gustat un pic din pasarica domnitei (igiena 10, cat m-am facut eu comod a mers la baie si s-a improspatat) lasandu-mi impresia ca chiar i-a placut incursiunea mea orala, mai apoi am pus protectia si am trecut la treaba.. 

eu inteleg ca i-a dat macar o limba..

 

dar, mna..cum e cu sexcortele astea: cu unii fack cunni, cu altii FK, in timp ce cu ceilaltii se foot..

 

totul de pinde de "igiena" .. ca pretul e acelasi

:blushing2  

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost ieri la domnisoara in cauza ,am zis ca i fac o recenzie ,ma tin de cuvant 

Nu mi place sa povestesc mult,pe scurt programat inainte cu ora ,ajuns ,sunat sincronizat perfect.Urc,locatie foarte ok,si am gasit o bruneta frumoasa din punctul meu de vedere,dezinvolta ,orientata spre client ca sa spun asa ,atenta sa si faca meseria..Carne tare pe ea,curata,igiena impecabila...I-am dat drumul la un oral de incalzire bine executat ,cu atentie si la imprejurimi,apoi dupa montarea balonului am executat un doggy style si finalizat duepa cateva minute ca eram prea excitat :)

Note nu dau ca nu sunt profesor,spun doar ca mie mi-a placut mult ,o recomand cu incredere si am sa revin cu prima ocazie sa stau si o ora cu ea poate ajunge si la Braila asa a promis ;)

100 ron  atentia meritati din plin 

S-aveti spor

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...