Sari la conținut

0756327618 ; 0756336786


Postări Recomandate

In ziar sunt doua anunturi apartinand aceleasi persoane. In anunt se da o tipa de 180 respectiv 175cm, dar la telefon spune ca are 170cm, 50kg, sani nr 4. Sex total: 150nr, 250 ora. Oral neprotejat, normal si anal protejat. Are o voce foarte ok, apetisanta chiar

Nu a fost nimeni la ea? Locatie e pe str. Arcu, vis a vis de pensiunea Vila Verde.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am fost sambata la domnisoara. Locatia e peste drum de Vila Verde pe strada Arcul,dar nu la cuibul cunoscut,de la strada, ci la un bloc din planul 2. Este un apartament cu o camera,camera spatioasa cu pat mare,si o baie mica cu cabina de dus,destul de curat per total dar nu ceva iesit din comun,de un 8.

Am ajuns seara,am fost ghidat la scara,apartamebtul e la parter. Dimnisoara a deschis de dupa usa,dar a fost o surpriza placuta,ea fiind chiar draguta. Are cam 1,65-1,68 si vreo 58-60 de kg. Nu pare grasa,e bine proprtionata. Sani medii spre mici si pufosi. Oralul executat neprotejat,ajutata putin de mana,dar nu tot timpul. Acorda atentie la oo si mai jos dar destul de putin pentru gustul meu. Pasarica este una simpla,nimic deosebit la ea,doar ca are un clitoris foarte mic. Fund destul de frumos cu carnea pufoasa. La anal foloseste lubrifiant,stramta la inceput,te roaga sa o iei usor dar apoi intra in joc,participand frumos.

Per total o experienta ok,dar nu deosebita. De cateva ori mi-a parut cam grabita.

Oral a fost de 8,normal 7,anal 8. De revenit,dar nu la tarifele practicate acum,respectiv150 nr. sex total si 250 ora(nu mai mult de doua finalizari)

P.S.: mi-a zis ca lucreaza de vreo 3 ani,ca abia si-a schimbat nr de telefon si are 20 de ani. Poate cineva a mai intalnit-o

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator vnilla
Reputație: 0

buna la toti....am fost si eu la domnisoara ...ce sa zic ca si spusele lui pussy cam asa e ..e super dragutza are niste ochi de ti vine sa i scoti si sa i porti la chei ...iar ca dezavantaje mentionez si eu te cam expediaza repede ....ce sa i faci asta este donsoara face bani nu se joaca

 

Ai avut 10 zile sa revii cu detali. Nu ai facut = bann. (te-am rugat,daca tie nu iti pasa atunci nici mie)

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

buna la toti....am fost si eu la domnisoara ...ce sa zic ca si spusele lui pussy cam asa e ..e super dragutza are niste ochi de ti vine sa i scoti si sa i porti la chei ...iar ca dezavantaje mentionez si eu te cam expediaza repede ....ce sa i faci asta este donsoara face bani nu se joaca.

Astept sa revii cat mai repede cu o recenzie regulamentara!! (ghid in semnatura) Altfel o sa ne luam la revedere. Recenzia ta pana acum e egal cu banare automata. Te iert temporar ca e prima ta postare.

Link spre comentariu

Am fost si eu la ea confirm locatia si tarifele, ghideaza bine prin telefon. Apartamentul arata bine chiar dragut un 8 pentru locatie minusuri nu are aer conditionat cam sauna si nu e in zona centrala. Intradevar e o surpriza foarte placuta cand deschide usa desi nu e foarte inalta poarta tocuri ceea ce o avantajeaza. Varsta 20 bruneta ochii albastri nu saruta nu acepta limbi m-am oferit sa o ajut sa se dezbrace si m-a refuzat no GFE.

oral de 7 fara deep putin ajutat de mana + s-a oprit ca sa raspunda la telefon

normal 8 cand a simtit ca obosesc a inceput sa dea contre

anal 9 spre 10 chiar parea implicata mimica de star porno probabil depinde si de prestatia fiecaruia

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Am fost zilele trecute pe la ea si am fost surpins sa vad ca e Ema (https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/4528-ema-0748423131-0754855967-stefan-cel-mare/)

Si-a imbunatatit tehnica si rezista mai bine la anal, deci a fost o idee buna pana la urma, desi ma gandeam sa plec.

Locatia: vis-a-vis de Vila Verde, o zona discreta (am mai fost la o alta d-soara acolo, mai demult). Curatica, baia ok, gel de dus, insa fara prosop.
Tarife: 250 ora sex total, 150 nr. total (oral nep, cim, normal si anal protejat), eu am mers pe varianta cu o ora.
Oral: nota 6, fara prea multa implicare si prea mult ajutor cu mana
Normal: se misca bine deasupra, si se ondula fain dedesubt.
Anal: tre sa dau 10, cel putin in raport cu experienta anterioara esuata. mai multe pozitii, f stramta, per total foarte bine
GFE: 7, destul de comunicativa si se implica

Minusuri: nu accepta degete in pasarica, oralul a fost slabut si parea relativ obosita
Plusuri: analul, ochii f frumosi si aspectul general de fata draguta. de revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...