Sari la conținut

TANARA draguta ... 0768396283 / 0741318487


Postări Recomandate

Anuntul este in Curierul Zilei si suna asa : TANARA draguta te astept sa petrecem clipe de neuitat 0768396283 / 0741318487

 

Am sunat , a raspus o voce calda si docila care mi-a oferit detaliile cerute , referitor la anunt . Am aflat ca nu este foarte tanara , are 30 de ani , din spusele ei , ca presteaza sex oral si normal la domiciliul ei , 50 ron fin .

 

Domiciliul este situat in spatele Supermarketului Rodalii in vecinatatea fostei Fabrici de Bere . Sabilim ora si pornesc spre locatie.

Ajuns acolo , imi da indicatiile necesare pt a ajunge la ea , blocul in cauza este ceva mai in spate si are interfon , apartament este la et 3 .

 

Ajung la usa , imi descide ramanand ascunsa dupa usa pana la intrarea mea in locuinta .

La prima vedere ma-am declarat dezamagit . Tipa este o doamna creola (de etnie roma) cu parul negru , tuns scurt , scunda si ''palie'' de un ochi. Cred ca are bine peste 30 de ani iar cea mai urata surpriza a fost ca nu are nici o forma sexy . Este lata in solduri , putin plinuta , insa nu grasa , sanii marisori dar lasati , cu sfarcuri mari si negre .

Ca persoana este amabila , la rugamintea mea si-a ridicat bluza sa vad cum arata fara sa fie vre-o problema sau sa se ridice cu vre-o pretentie .

 

Cand a observat ca sunt nehotarat mi-a facut o oferta , 80 ron / 2 fin . La telefon nu era hotarata daca sexul oral este protejat sau nu , se fastacea , insa la fata locului mi-a propus sex oral neprotejat.

 

In ciuda super ofertei :)) am decis sa nu raman , deoarece nu ma simteam atras de persoana in cauza .

 

Concluzie : Nu o recomand , mi-am pierdut timpul pe drum , am postat experientza aici ca sa scutesc pe altii de aceiasi experienta

 

PS : mai exista curve bune de pula in Pitesti , sau doar nu le gasesc eu ?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Mai stimabililor colegi de forum, pai si cum vreti voi sa le gasiti, doar cumparand Curierul Zilei si dand telefoane la nr de pe acolo? pai acolo sunt numai vreo 5-6 marocane care au fiecare cate 9-10 telefoane si anunturi diverse. Asa poate oricine sa se planga ca nu gaseste nimic in acest oras.

Pai domnilor de taximetristi ati auzit, i-a puneti voi o intrebare asa de curiozitate si o sa vedeti ce va spun. sau intrebati prietenii apropiati daca stiu ceva pasarele prin vecini.

Sa auzim de bine.

Link spre comentariu

  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Am ajuns si eu la titulara acestui thread (asta nu ca sa-l verific pe colegul geo_mate) ci numai din curiozitate. Confirm spusele lui, nu se merita banii pe care ii cere din pricina aspectului. Desi la telefon pare Ok, cand ajungi la usa ei privelistea nu este cea mai buna, adica iti moare instant. Binenteles ca am spus un categoric PAS.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...